Hokaido se urodilo i francouzský muškát a taky butternus dýně máslová.Kromě polívky a pečené dýně na plechu případně dušené jako příloha ale to se rychle přejí. Máte nějaké dobré recepty?
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
Najdise.czSystémová zpráva: Příspěvek je od uživatele plutarch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu: =====
Já určitě bych udělal Karí. Moje zkušenost je, že dýně potřebuje vhodně ochutit. Tento nápad s cizrnou se mi také zamlouvá.
Najdise.czSystémová zpráva: Příspěvek je od uživatele plutarch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu: =====
Lze ji naplnit masem či houbami a péct
thééé
Ta je! Já dělám napůl s bramborem, jako bramborovou kaši (můžeš i s rostlinným mlékem), nebo na kostičky ji prostě přidám kamkoliv třeba k mungo fazolím, plus nějaké krupky příloha - ona to hezky ochutí. Pečená je výborná, polívku dělám napůl s kořenovou zeleninou, zvlášť ji mixuju, a zeleninu nechávám celou. A co je dobré, tak salza na těstoviny - s česnekem, rajčaty, cibule, česnek, oliváč a třeba petrželka nebo bazalka.
Najdise.czSystémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu: =====
Dá se zavařovat a ochutit se dá přímo ananasem do zavařeniny, nebo trestí. Dýně je materiál, který saje příchutě, jako houba, tak se může ochutit podle vlastní fantazie, co komu více chutná.