A je to tu zas - partnerské trable


12.02.2021 - 10:54
(Rak) Cole
A je to tu zas - partnerské trable
Jako malá jsem věřila na všechno, náhody, sny a jejich plnění...no prostě všechno.

Tohohle muže jsem potkala už když nám oběma bylo 11.. jezdili jsme spolu na dětské tábory, kde jsem já velmi okatě projevovala zájem o toto individuum :2:, házela mu písek do vlasů a snažila se ho vyprovokovat, aby si mě všiml.

Mohla jsem si s ním povídat snad hodiny a pamatuji si, že mi v té době běhalo hlavou, jestli je to vůbec kluk, protože jsem si s ním rozuměla, jako s nikým jiným. (Nejevil o mně tehdy ještě zájem)

Léta šla dál, našli jsme se na internetu, sem tam jsme si napsali... vždycky to mezi námi tak zvláštně jiskřilo. (jevil zájem, pak se zase vypařil a tak to šlo pořád)

Až minulý prosinec mě opět kontaktoval, poté, co jsem přijela v lednu z Koreje a ukončila vztah, který už tak měl skončit, jsme se poprvé po dlouhé době potkali.

Modré růže u mých dveří a muž, o kterého jsem vždycky měla zájem o mně taky jeví zájem. Nebudu to protahovat. Zamilovali jsme se (alespoň to tak na začátku vypadalo) přešli jsme do vztahu a téměř ihned spolu začali skoro-bydlet. Už jednou přišel rozchod kdy mi bylo řečeno, že partner vlastně neví co chce, nepřijde si zamilovaný a bere mě spíš jako nejlepší kamarádku. To se během pěti minut změnilo a ihned mě chtěl zpět. Dodávám můj partner trpí depresemi (nelehkými).. jeho nálady a postoje se mění často. Přešli jsme to, přišla korona a jeho maminka chytla virus... já se o ní trochu starala a bála se o ní, bydlím tu s nimi a pochopitelně jsem uvízla v karanténě. Během těchto chvílí jsme k sobě přirostli ještě víc. V jeden moment se na mě podíval a řekl "jak jsem mohl pochybovat". To bylo někdy mezi prosincem. Téměř jsme se zasnoubili. A včera to přišlo zase.. změny nálad, chlad, odtažitost...já tě vlastně miluju ale jako kamarádku.

Asi nemusím pokračovat... jen přidám že jsem první láska tohohle muže a samozřejmě vím, že když jsou deprese těžké, je jedno kde jsem a s kým jsem...nebudu šťastný/á dokud si to nevyřeším sama se sebou. Říkám první, protože vím, že napoprvé člověk ani vlastně neví, že je normální být nahoře a dole a čeká, že láska bude vypadat pořád stejně. Obzvlášť když to nemá člověk s kým/čím porovnat. Jen už jsem si u tohohle vztahu myslela, že už mi bude osudným. Měli jsme tolik možností se už potkat, byli jsme na stejných místech, šli stejnými směry...potkali jsme se až teď (resp. minulý rok)

Vlastně to sem píši pro hlubší pochopení a také, protože mě zajímá, zda tu nějaká šance stále je (uvnitř sebe cítím že ano, ale co já vím) a další má otázka je, jestli se můj milý vůbec někdy uzdraví a bude šťastný... napadlo mě, že to může být jeho Plutem v jeho nativ. 6 domě... domě zdraví ..ale třeba bych spíš měla v těchto okolnostech koukat do domu 12...

Přidám sem náš společný radix i jeho nativ. A budu vděčná každému, kdo dočetl až sem a za každou ochotu... V podstatě se ptám také, proč cítím tu osudovost ohledně tohoto vztahu a co si z něj mám vzít. Nebudu přemlouvat, nebudu klepat na zavřené dveře. Moc mu přeji aby byl zdravý a šťastný. Víc by mě asi bolelo kdyby si něco udělal, než že spolu nebudeme.

Taky si myslím, že to je tím, že partner si nechce přiznat své emoce... když jsem se ptala, jestli někdy byl zamilovaný, řekl mi, že asi ano a když mi popsal do koho, tak mi došlo...že vlastně ani nechce být zamilovaný a nebo ve vztahu (popsal někoho, s kým už od začátku nemohl být a věděl, že to nemá budoucnost a spíš platonicky)
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)

Příspěvky v diskuzi

Stránka: 1 2
Řazení:
12.02.2021 - 10:57 | Filtr
(Rak) Cole
Horoskop partnera:

Možný čas je 20.12.95 15:15 ..radix je na 20.12.95 15:50 Praha

Jeho mamka mi vždy říká oba časy. Jestli to pomůže, o tatínka přišel už ve dvaceti a před rokem a půl měl operaci kdy měl 50/50 šanci na přežití...mám dojem že i tou dobou mu akorát Saturn vstoupil do 8 domu
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
12.02.2021 - 11:42 | Filtr
(Blíženci) fanik
Ahoj Cole, vždyť jste kamarádi od dětství, proč z toho ted v 25ti dolovat něco co tam není, lásku a vážný vztah, jen proto, že jste se sblížili i intimně? Odpočiň si po svém vztahu, který nedávno skončil, srovnej si hodnoty a emoce, nech volný průběh tomuto kamarádství a hlavně respektuj i jeho postoj a nemoc :29:
12.02.2021 - 11:51 | Filtr
(Rak) Cole » fanik
Jak to říct... Myslím, že když mi jeho maminka sama řekne, že byl zamilovaný, tak to nebude že dělám z přátelství lásku a naopak. A nikdo neříká, že z přátelství se nemůže vyvinout láska. Sama jsem měla podobné stavy takže právě já pro tyhle jeho stavy pochopení mám... Sám říká, že mu nikdo jiný tolik nerozumí. Ale třeba máš pravdu, co já vím že.. Nejsem on a nejsem uvnitř jeho pocitu a myšlenek..
12.02.2021 - 12:08 | Filtr
(Blíženci) fanik » Cole
Z přátelství se sice může vyvinout láska,ale když jsou pro to podmínky a je o co se opřít.Deprese,zamilovaná gesta a odmítnutí naznačuje z jeho strany spíš to kamarádství a sex,když bude mít zrovna náladu. To chceš?
12.02.2021 - 12:18 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Já si bohužel myslím, že se s tebou nemusí cítit úplně příjemně (tvoje planety v jeho 12., snaha ho analyzovat a ještě ho "utlačuješ" tím Saturnem, co mu pere na descendent). Partnersky se tam vzájemně nemáte. Pokud si chceš nalhávat, že si nechce přiznat své city apod., můžeš, ale podle mého názoru je to sebeklam.
12.02.2021 - 12:30 | Filtr
(Rak) Cole » Mici Angóra
Vím, že to vypadá jako velké sebezapření, ale byli i chvíle, kdy vím, že jsme zamilovaní byli a to hodně. Neustále kolem sebe poletovali, dělali vtípky atd. Myslím, že ten Merkur tam spíš způsobuje ten jeho pocit, že mu rozumím....u té Venuše nevím. Tohle je vlastně úplně první člověk, který mi aktivoval to téma Venuše u někoho ve 12 domě.... Na otázku jestli ho utiskuji nebo utlačuji nevím jak odpovědět, protože i na můj vkus jsme spolu až příliš často pohromadě + karanténa.... Napadlo mě ještě, s tím jeho Chironem v 5. domě že se bojí milovat a být milován obecně ..ale to si jen myslím...vím, že jsi v jedné diskuzi psala, že Chiron bereš jen doplňkově :17: on je ten příspěvek taky dost impulzivní, protože vlastně nevím co s tím, nevím co s ním a nevím jak dál...

S tím analyzováním máš pravdu tak napůl...zezačátku jsem to dělala a vím, že mu to nebylo příjemné a často jsem i vymýšlela nesmysly, takže jsem s tím přestala.

Další věc a řekla bych hlavní téma je ta deprese, kdy je jedno co kdo dělá, ale je vše špatně a on už roky říká, že s tím něco bude dělat... a to nikdo z nás nevyléčí, jen on sám.
12.02.2021 - 12:32 | Filtr
(Rak) Cole » Mici Angóra
a děkuji :17:
12.02.2021 - 12:37 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Ten jeho radix je fakt divný, jak je tam těch málo aspektů, primárně bych neřekla depresivní, spíš kombinace kozoroží skepse a střelecké ufrfňanosti. K tomu absence nadhledu-chybějící vzduch (ty ho máš naopak víc a to ho může jak inspirovat, tak iritovat). Řekla bych, že neví co chce a nedá pokoj, dokud to nedostane :1:
12.02.2021 - 13:04 | Filtr
(Střelec) verka96 » Cole
Když jsem tak nějak pročetla tvůj příspěvek, tak mi to přimělo moje období, když mi bylo tolik co tobě.. :16: Taky jsem všechno řešila, trápila se, brala všechno vážně,nevzpominam na ty roky s radostí.. Asi bych se snažila brát věci tak jak jsou, tvůj Uran v 5.dome a ještě kus Vodnáře, to je ten vzduch, přátelství, Uran si to prostě udělá po svém a s ničím se fakt nesere.. :46: tady snaha mít kontrolu nad něčím je ztráta energie. :39:
Jinak obecně bych nyní byla ráda, že máš někoho vedle sebe, už mi někdy ta samota a koronavirus připadá jako pěkné psycho... :32:
S chironem v 5.dome to taky není žádná radost, spíš naopak, ale co se týká chlapů, tak nevím, co konkrétně bych napsala. Moje kamarádka tam má Cheirona, nemá děti a ani nebude, taky ta radost ji trochu chybí, ale to souvisí s celým horoskopem, ty její lásky, to je taky story... :25:
12.02.2021 - 13:35 | Filtr
(Rak) Cole » Mici Angóra
Nevím, jak si vyložit střeleckou ufrfňanost :4: ... ale střelce v sobě rozhodně má v tom, že veškeré hádky když už, se týkají víry jako takové a nejenom...i věcí, kterým člověk důvěřuje a má je rád...dokáže tuto víru mistrně zpochybnit.

Je mu vlastní takový zvláštní chlad. Když jsem tuhle věc řešila s jeho mamkou, sama řekla...že je takový chladnější...jeho bratr zase, že potřebuje dozrát..

Ano, velmi sedí, že neví co chce a nedá pokoj, dokud to nedostane...ale ještě si to třikrát rozmyslí.. :4: ..

A taky jak to říct... mu spousta věcí dochází hrozně pozdě, protože nad nimi prostě nepřemýšlí... není ten záletní typ nebo tak, ale zatímco já si třeba tady vylívám bůh ví co, on nejspíš přemýšlí nad vesmírem a nesmrtelností chrousta :4:
12.02.2021 - 13:54 | Filtr
(Rak) Cole » verka96
to on mi řekl, že by se o mně postaral....cituji "jestli jsi těhotná, tak ale dítě chci" :4:

Obecně si myslím že ty chladnější emoce a deprese půjdou ruku v ruce spolu.

Vím to s tím přátelstvím, na druhou stranu já jako někdo, kdo má tolik planet v Blížencích a i Venuši možná takový vztah mám ráda, proto mi to nijak nevadí...Asi si chci vzít za partnera svého kamaráda a to je možná můj problém.. a nebo potřebuji začít od přátelství, jako správná vzdušná Venuše

Další věc je, jak mi kamarádka řekla...že ten kluk je chaos ale já žiju v chaosu, takže si u něho připadám jako doma... a to sedí :4:

To zní jako kdybych byla hrozně mladá :4: ..ale přijdu si spíš stará a vyšťavená a to dost...někde jsem četla, že naše 30tka je takové uklízení po divokých dvacítkách...co je na tom pravdy nevím.. uvidíme

Jsem vděčná, že mám vedle sebe někoho, ne že ne...ale bolí to, když člověk nemůže mít toho na kom mu záleží nejvíc tak, jak by si přál... i když co já vím, jak se věci vyvinou. Třeba mu to dojde zase za dalších 5 let, jak ho znám. Tohle už byl čas, kdy jsem se cítila připravená a jeho mám ráda hodně hluboce.

Přece jenom můj věk na vdávání by měl být až tak kolem 30-35-40-45 takže času dost... vím, že sňatek nebo vážný vztah před Jupiterem/Saturnem je možný, ale náročný takže i tak asi nebylo nejchytřejší spěchat
12.02.2021 - 14:49 | Filtr
(Štír) Freja » Mici Angóra
chybějící vzduch??? :63:
12.02.2021 - 14:50 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Freja
A ne? :39: Má jen asc v Blížencích, to podle mě nestačí.
12.02.2021 - 15:14 | Filtr
(Rak) Cole » Mici Angóra
Ono se to ostatně nějak divně počítá...
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
12.02.2021 - 15:56 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Cole
No, ono to počítá kdovíco, chirona, MC, uzle...to bych v úvahu nebrala
12.02.2021 - 16:18 | Filtr
(Štír) Freja » Mici Angóra
jo..sorry, mě to při pátku moc nemyslí...ten Střelec mi evokuje, jak ten šip letí vzduchem :61:
tak nic... :6:
14.02.2021 - 14:25 | Filtr
(Rak) diké
...ale bolí to, když člověk nemůže mít toho na kom mu záleží nejvíc tak, jak by si přál...
Zaujímavá veta :1:
Ono aj tie najzložitejšie veci sú napokon úplne jednoduché.
Má problém on , alebo ty?
Zaujímalo by ťa , či bude niekedy tvoj milý vnímať váš vzťah ako ty?
No nebude.
A jedine prijatie že tomu tak nikdy nebude ti dá odpoveď a vylieči ťa. Keď pochopíš a prijmeš to, tak len vtedy budeš OK.
Ver mi, že sa nikdy nedozvieš ako to cíti on. On ti to nepovie, lebo to nevie povedať. Je na opačnej strane , to v čom máš ty doslova dary, tam má on priepasti a stráda...
Načítaj si charakteristiku a popis Strelca a Kozorožca,význam planét , čo ktorá znamená a priraď to k nim, premýšlaj a snaž sa len chápať.
Si bystrá a citlivá, RAK- BLÍŽENEC, to je dar , ale aj nešťastie ak sa poddáš príliš len vnímavosti a citlivosti.
Ak chceš komunikuj, no rešpektuj ak niekto nechce. Nemysli si , že ak by to urobil, bude mu lepšie...
Život nieje o ňom , ale o tebe samej.
Zaujímlo by ťa , či bude niekedy tvoj milý šťastný?
Ver mi, ja som toľko času míňala na to, aby som zistila kedy môj ex bude konečne šťastný, že som premárnila kopec svojho života.
Strelec bude vždy prahnúť po tom , čo nemôže mať. Ak sa mu korisť ktorú loví, sama vzdá, je síce rád, že niečo má, no je preň bezcenná...Má rád keď mu korisť stále uniká...už si pochopila?
Otázka znie, či ty chceš túto jeho hru hrať.
Záleží len na tebe, čo mieniš znášať.
Kamarátstvo je podľa mňa najdôležitejšie vo vzťahu, dokonca aj ak ide len o čisto milenecký vzťah. Sama mám Venušu Blíženku, takže takto to chápem ja , ale rešpektujem , že iní to tak nemajú. Ja sa nepotrebujem trápiť a snívat o tom čo je nedosiahnuteľné, ja sa chcem kamarátiť a spoľahnuť sa aj na priateľa aj na milenca aj na kolegyňu atď...
Premýšľaj o tom,čo nám chcú povedať opozičné znamenia.
Ak nedokážeš rešpektovať,čiže učiť sa a rásť, hľadaj,alebo len čakaj niečo iné a niekde inde.
Dnes je Valentín :1: Ak toho tvojho priateľa miluješ, buď len vďačná, za tento cit a netráp sa ak to on nemá a necíti ako ty. :79:...
14.02.2021 - 14:53 | Filtr
(Rak) Cole » diké
Moc ti děkuji za krásnou a obsáhlou odpověď :79: o jeho planetách i měsíci ve střelci vím dost...

Spousta lidí mi tu píše v jakém jsem zapření a já to chápu a přijímám názor ostatních, zapomněla jsem ale do příspěvku napsat, že my už spolu chodili dřív když jsme byli mladí a to už 4x... A tyhle hry jsem spíš hrála já... Věděla jsem, že je to takový malý kouzelník a že má své osobní kouzlo, které rád používá na ženy.. A tak jsem mu od nějakých 15 odolávala a zároveň si užívala tu jeho pozornost... Až jsme se spojili takto a hlouběji. On má spoustu svých nevyřešených věcí, možná vnímá věci i víc povrchně než já.. A taky pochází z úplně jiné rodiny než já. Tento příspěvek jsem psala ihned den po rozchodu protože jsem byla silné zničená... Dnes už ale pomalu s časem přijímám a oddáván vše osudu. Co se má stát, stane se. Jsou lidé, kteří mají horoskopy že se člověk diví, že jsou stále spolu... Jsou lidé kteří mají vzájemně naprosto dokonalou synastrii a vztah mezi nimi nikdy nevznikne..

Možná oba hledáme něco jiného, možná jsme se potkali abychom si připomněli že jsem milování hodná (já) a on se nemusí bát hloubky svých citu, a víc sám v sebe věřit (on)

Nejednou jsme oba cítili něco osudového.. Dnes už to vím jistě. Možná ten aspekt Venuše-Pluto a jeho Jupiter na můj, protože jsou na stejném stupni..

Uvidíme v budoucnu. Já už jen vím, že z mé strany tu bude vždy láska a radost, ale neodmítám tu možnost, že na světě existuje někdo, s kým bude mnohem šťastnější než se mnou a s kým to bude mít mnohem lehčí než se mnou. Přeji mu to nejlepší a vždy budu a vždy to bude můj andílek.

Ještě snad přidám, že souhlasím že horoskop nemusí ihned ukazovat na deprese.. Ale mimo to, když člověk jasně trpí depresemi nějakou dobu a neřeší to, nakupí se to všechno.
14.02.2021 - 15:28 | Filtr
(Rak) diké » Cole
V súvislosti s vlastnou skúsenosťou a vzťahmi teraz premýšľam nad tým, že u mňa bolo vždy najprv zamilovanie a potom spoznávanie kvalít partnera.Čo je samozrejme veľká chyba, lebo som bola v tom až po uši a nedokázala som z toho von, pretože to bolo kvoli aspektom zamilovanosti ťažké.Aj keď tak to asi malo byť, lebo som na všetko musela dojsť sama a časom.
Ono, láska z rozumu, nebude zase až taká hluposť ako sa hovorí :3:
V mladosti som nikdy nemala záujem o toho , kto bol mnou posadnutý, ja som bola tá ktorá si vyberala a opúšťala...
Ale ako starnem a mám za sebou manželstvo a jeden naozaj dlhý a nevydarený vzťah, podotýkam , že nevydarený vnímam len z vlastnej strany, tak mám za to, že jedinný vzťah s opačným pohlavím, ktorý ja podstúpim, bude už len v tomto poradí. O priateľstve, dôvere, hĺbke vzájomných rozhovorov a milovaní sa , v žiadnom prípade nie naopak :1:

PS: A nezabudni, že tak ako preňho , tak aj pre teba existuje niekto , s kým by to bolo príjemnejšie.
Pokým sa ale nenaučíš túto lekciu, tak ti do cesty nedojde.
14.02.2021 - 19:12 | Filtr
(Štír) Nunc
Já jsem se střelcem žila 13 let. Byli jsme velmi dobří kamarádi a měli oba velký smysl pro humor... Ale ve vztahu muž a žena to moc neklapalo. On nechtěl nic řešit, nechával vše je tak plynout a já to řešit potřebovala. Tak čas ubíhal a my si pořídili dvě krásné děti... Zpočátku jsme byli šťastní a žili něčím novým, ale pak se opět začaly ukazovat ty velké rozdíly mezi námi a nešlo to už prostě dál. U rozvodového soudu jsme seděli spolu na chodbě a skvěle se bavili, smáli se a byli zase jako dobří kamarádi. Soudkyně, která nás na chodbě viděla a pak nás rozváděla, se nás ptala... proč se my dva vlastně rozvádíme, když si tak rozumíme....., jenže být jen kamarádi, to prostě nestačí a já to pochopila, i když ten rozvod byl pro mě moc bolestivý a půl roku jsem se z toho dostávala. Zůstala jsem sama se dvěma malými dětmi na baráku s hypotékou.

To ti píši jen proto, že můžete takto pokračovat... rozcházet se a zase se dávat dohromady, ale když pak člověk založí rodinu, už to není jen o nich dvou.... a ty problémy, které tam jsou se pak vezou před vámi a ten balík se zvětšuje a zvětšuje až pak nejde už utáhnout.....

Život máme teď a tady a je třeba ho žít, čas nikdy nevrátíš zpět a určitě na tebe čeká ta pravá láska, která tě bude držet nad vším a nikdy tě nepustí....

Tři roky po rozvodu jsem potkala muže, o kterém jsem byla přesvědčena, že on je ten pravý a budeme spolu a šťastní.... bohužel to nedopadlo. Jedna osůbka mě před ním varovala,že není dle horoskopu pro mě ten pravý. Ale musím si to sama zkusit, abych pochopila a poučila se :-). Přesto stále věřím, že má cesta pokračuje dál a až přijde ten pravý čas, potkám na ni tu pravou lásku.

Všechny chyby beru, že mě mají někam posunout a lidi, které potkávám mě mají na mé cestě životem něčemu naučit.
15.02.2021 - 15:09 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Asi začnu poněkud od konce.
Píšeš: Vlastně to sem píši pro hlubší pochopení a také, protože mě zajímá, zda tu nějaká šance stále je (uvnitř sebe cítím že ano, ale co já vím) a další má otázka je, jestli se můj milý vůbec někdy uzdraví a bude šťastný...

Myslím, že zde odvádíš svoji pozornost. Tedy chápu ten zájem, ale vypadá to, že přesně toto je oblast, kterou nemůžeš nijak ovlivnit. A protože je to běh na velmi dlouhou trať (a ta trať je jeho), budeš-li tento zájem sledovat, v podstatě Ti uteče život mezi prsty. Nemáš a nemůžeš mít zodpovědnost za jeho štěstí. A není dobře tedy jeho štěstí ani "kontrolovat". (Nenapadá mne jiné vhodné slovo, tak snad je "kontrolovat" dostatečně výstižné.)

Vzpomněl jsem si na jeden příběh, už si nepamatuji, jak a kde přesně to bylo. Žena měla partnera, který trpěl na deprese. Určitě to tam bylo pojmenováno, o jakou poruchu u něho šlo, ale nepamatuji si.
Muž neustále opouštěl rodinu. Někdy po hádce a obviňování, někdy však zcela náhle. Žena popisovala, že třeba večer nic, byl v pohodě a ráno byl pryč. Neukázal se někdy tři dny, jindy 14 dní, nejdéle asi 2 měsíce. Nedal o sobě vědět (v té době ještě jsme nebyli otroky mobilů). Pak náhle se vrátil. Snad i s pocitem viny, protože ona to popisovala jako období námluv. Ale časem zase upadání do deprese, obviňování a zase útěk.
Pro většinu lidí prý bylo s podivem, že si s ním pořídila děti. Všichni naopak čekali, kdy ona od něho uteče. Neutekla. Naučila se s tím žít. A dětem to přišlo zpočátku přirozené, později jim tatínkovu nemoc vysvětlila. Když byl v pohodě, byl tím nejlepším otcem a manželem. Když nebyl v pohodě, nebyli spolu dlouho, protože utekl. Možná tím své blízké svým způsobem i chránil.
Na dotaz, jestli by tedy ona za sebe doporučila lidem s partnerem s depresemi zůstat, odpověděla, že neradí nikomu nic, že každý se musí rozhodnout sám za sebe. Ale že 99,9% lidí nemám na to, aby to bez úhony zvládli. Že nikdo si dopředu nedokáže vůbec představit, jaké to je. Že i ona poznala okamžik, kdy sama potřebovala pomoc, podporu, ale neměla se v tu chvíli vůbec o koho opřít. Ale časem ji to posílilo. Bylo jí prý už 50 let, když se s tím naučila žít. Když prý děti už byly nezávislé a nepotřebovaly ji. Až tehdy prý pochopila, co ji to naučilo. Ale určitě by prý neradila nikomu, kdo by ji chtěl následovat, ať to udělá, protože to skoro všichni vzdají, aby se zachránili sami. A taky proto, že nechtějí pochopit, že nemohou nijakým způsobem ochránit druhého a pomoci mu. Když toto pochopí, musí totiž volit vždy odchod.


P.S.
Nějaké zásadní astrologické vazby, které by poukazovaly na partnerský vztah, mezi Tvým a jeho radixem nevidím. Rozhodnutí však činíte vy dva.
15.02.2021 - 15:26 | Filtr
(Býk) player
No - deprese jsou dvojí pojem u lidí. Pokud má skutečně medicínsky diagnostikované deprese , tak to značí , že jeho mozek má chemický problém a ty jsou za života psychofarmakama tlumitelné , ale nevím , zda se z nich někdo zcela vyléčil. Možné to je.

Něco jiného je běžmá negativita , trudomyslnost střídající se s euforií. Tam je to trochu jinak. Člověk má možnost tohle asi ovlivnit ,ale musel by si najít k tomu optimální prostředí. A třeba i bez partnera.

Jinak ještě ti chci říct , že v pětadvaceti je v drtivá většině člověk se svýma hormanama úplně vypatlanej ichtyl (platí i pro mě) , protože si myslí , že by věci měly nějak fungovat , ale ony tak nefungují. Člověk toho musí strašně moc odžít a strašně moc přečíst a strašně moc vypozorovat ve svém okolí , aby zjistil , jak věci fungujou doopravdy.

V zásadě - jsme otroky své sexuality a možná i sobeckosti (nic proti , to ja výraz krásného člověčenství) , jenže žijem v naprosto pošahaným světě z hlediska kodexů , principů a věci jsou ve skutečnosti daleko jednodušší. Ale - svět se ještě nepřetvořil do stavu , kdy se oprostí od tisíciletí zavedených dogmat. Ale bude to. Tipnu ještě dvě generace abude všechno jinak.
15.02.2021 - 17:25 | Filtr
(Rak) Cole » player
Děkuji moc pánové, za Vaši reakci... Jak Sosnovi, tak Plájovi. Jste jedni z mála co mi opravdu odpověděli z toho hlubšího pohledu i na tu depresi hlavně a toho si nesmírně vážím, nic mě neurazí.

Ano, jedná se opravdu o silné deprese a nepíšu to proto, abych si říkala jaký je to chudáček a že mě nechce vlastně jenom proto, že má deprese a přitom je to něco malého. Jsou to ty deprese, na které bere celkem silný prášek sice 1x denně ale pořádný oblbovak... Vím to, protože má blízká kamarádka studuje na 3lf KU a obeznánila mě s účinky toho léku. Ty deprese tady jsou už asi 5 let a neléčené, sice chodí ke známému jeho mamky, ale ten pán sice má papíry i diplom na psychologii.. Ale ne v tomto oboru... A milý si nedá říct. Můj otec má kvalifikaci hypnotizera, sám si pomohl od kouření a pití a spoustě lidí pomohl zbavit se fobií.. I jeho služby jsem mu nabízela.. Ale on opravdu musí chtít sám..

No možná ale ten můj Jupiter není v jeho 6 domě nadarmo.. Ale to si zase klidně můžu něco namlouvat..

Ano, asi by bylo horší, kdyby tu byly i děti v takovém stavu momentálně.

Není zase úplně nestabilní... Není takový, že by utíkal, odcházel nebo neřešil problémy... Vaří, uklidí, má rád pořádek.. Ale ty znaky už tu jsou.. Vždy to přijde zničehonic.. Ten pocit že není jako ostatní, že se neumí zamilovat... Že nikdy nebude normální, že z toho nechce dělat i můj problém a stahovat mě dolů.. Ta odtažitost, ten chlad... To už vycítím a čekám to... Ale není to nějaký floutek co by nechal ženu s dítětem samotnou nebo ji nezabezpečil. Právě on je ta hlava rodiny od té doby, co mu umřel otec a to ho taky částečně trápí.. Byl malé dítě a najednou musel hodně rychle a nuceně dospět.. A to je jeden z těch střípků, který nechce být svázán.. Snaží se vrátit to, co už nejde. A taky se nejednou za tu svou maminku postavil, když byl jeho otec zlý. Proto jen přemýšlím, kde se mohla stát chyba, že to člověka dovedlo do tak těžkých psychických problémů.

Na druhou stranu já si to tolik neberu, přece jenom ta jeho Venuše v Kozorohu a malý sedmý dům nejsou úplně náhodou.. Není to ten typ, co bude někde vyskakovat a hlásat lásku. Nikdy nebyl... A to není můj problém, mě to vážně nevadí, já mám kozoroží typy mužů asi nejraději.. Protože ta láska se buduje a dává se najevo prací a službou ostatním (v jeho případě platí) ale jeho mamka si myslím má určitě představy o něm, které on úplně nenaplňuje co se vřelosti a citovosti týká.. Ale jak říkám, je to fyzický typ, nedává city najevo slovy. A láska u něj se musí zasloužit... Já si myslím, že jsem ji vyhrála během té doby, kdy jsem se mu částečně starala o maminku. Tím chci říct, že je víc kozoroh než Střelec..
15.02.2021 - 17:37 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Cole
Hmm, něco mě napadlo :1:. Jestli je dlouho vystavený tlaku odpovědnosti na hraně možností, pak je deprese výsledkem strachu ze selhání. Od toho se odvíjí i opatrnost a strach cokoli slibovat.

Najdi mu něco, co mu posílí sebevědomí ... já nevím, třeba ať chodí na karate nebo něco, kde není čas rozvíjet teorie a poddávat se depresi :5:
16.02.2021 - 13:22 | Filtr
(Býk) player » Cole
Máš evidentně tendenci býti samaritánkou. Ok - to je svým způsobem hezké. Ale pamatuj , pomoci můžeš , ale nespasíš. A ještě je potřeba do té rovnice zaimplementovat čas. Protože člověk není statický , ale dynamický. Vše kolem je v neustálém proudu.
Řeknu jednu věc: já už slyšel ve svém životě tolikrát výraz:osudová láska od lidí , kteří si pak vyráběli semtex , aby druhého vyhodili jednou pro vždy z čiré nenávisti do luftu...Čas je děsnej sviňák. On umí léčit , ale zároveň nepřetržitě hraje proti nám. Čas nám jde po krční žíle a má z toho škodolibou radost , ale problém je v nás.
Pakliže chceš ochraňovat a konejšit jednu jedinou duši , pak už to hold musíš vzít jako závazek či poslání. Těžkost se naučit nevnímat a ledabyle nad problémama krčit rameny a prostě je neřešit. Jsem tu , abych ti byla co nejvíc ku prospěchu , vše ostatní druhotné. V podstatě být jeptiškou , která akorát není zaslíbena bohu , nýbrž jednomu konkrétnímu člověku. Je to na první pohled velmi povznášející a navíc ti to umožňuje sexuálně žít. Pozoruj své nitro , nakolik je schopné toto akceptovat natrvalo. Ono ti odpoví.
Pokud ti odpoví záporně - ve smyslu - jdi a poddej se pro změnu svým snům , nezlob se naň. Pokud setrváš , hodně tě to obohatí a hodně ti to vezme.
Moje kamarádka má deprese. Už 24 let. Žije v garsonce s přítelem , ale zcela bezkontaktně. Oni jenom prostě jsou. Ale ve shodě. Jsou. Jejich osobáček pomalu drnká po kolejích , na jejichž konci je krematorium.
Jeden bere antidepresiva , druhej si zapálí trávu. Jsou a čas kolem nich pomalu plyne aniž od života něco nového očekávají. Sami o sobě tvrdí - jsme ztroskotanci , ale na pustém ostrově , kde jsme si zbyli. Jeden si pouští televizi , druhý muziku. A takhle jsou.
Příspěvky: 1-25 26-37
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »