Astro komedie :-)


12.05.2022 - 07:38
(Váhy) LemmOny
Astro komedie :-)
Nazdárek, jen taková vsuvka..
Co takhle se na tu Astrologii na čas vy*rat. To je samej tranzit, MC, IC, ..WC :93:
Kdybyste věnovali tolika energie a to samé úsilí do seberealizace jako do astra, tak si myslím, ne jsem o tom přesvědčen, že by se spoustě lidem tady tak trochu změnil život, myslím v pozitivním slova smyslu. :32: :27:
Podívej se třeba na Bosche, ten v tom má jasno, mazák. Samý fakta a definitivní zániky, se s tím nemaže, kluk jeden paťatá.

Venku je hezky, co nevidět začne pomalu léto, počasí bude koupací lesy plný hřibů. Své EX pošlete do :71: auto jebni na vrakáč, v práci si nenech srát na hlavu a děti občas něčím přetáhni po létech :4: ale hlavně to nesvádějte na hvězdy a nehledej v tom vědu. Osobní život se dá poladit i bez postavení planet a neustálým nimráním se v :93:. Vypněte ty svíticí škatule na čas, změna přijde sama, bude dobře.

:74: :29:

Příspěvky v diskuzi

Stránka: 1 2 3 4
Řazení:
12.05.2022 - 08:10 | Filtr
(Blíženci) fanik
:15: No teda, to jsis dovolil hodně, na astro webu :5:

Takže seberealizece, nebo přijde změna sama a bude dobře..bez práce? :63:
12.05.2022 - 10:46 | Filtr
(Kozoroh) ES
úplne super riešenie a určite najrozumnejšie,škoda že nie sme všetci na to nastavený,jednoducho sa musíme šťúrať v :93:
12.05.2022 - 12:31 | Filtr
(Váhy) LemmOny » fanik
:46:

Jasně že bez akce není reakce. Ale ono pro začátek stačí jen "switsch off" :81:
Nic není bez práce, jen změny pak přicházejí autonomně, vyzkoušeno. :3: :1:
12.05.2022 - 12:35 | Filtr
(Váhy) LemmOny » ES
Myslím si, že většina z nás ani neví, na co všechno je vůbec stavěna :78:
12.05.2022 - 12:39 | Filtr
(Váhy) LemmOny
Někdy sklidíme i to co jsme si nezaseli,
ale odnést si je třeba vše.
Tam kde sis nepřál nic, stojíš v moři obilí,
co možná pro jiné roste.
Snad možná už po sté hněteš odpověď,
proč ho dnes chceš zaorat po tmě,
tak hlásíš že nerad chleba a radši jen med.
12.05.2022 - 13:04 | Filtr
(Býk) player
Souhlasím. Neznám jedinýho člověka , kterýho by to zachránilo. Akorát v tom lidé hledaj zdůvodnění průserů. Avšak potíž je v tom , že tahle nefungující konstrukce (nebu budu mírnější - ne zcela fungující) je taky předpřipravuje na průsery další , který by ale třeba ti lidé ani neprožívali , nebýt týhle prazvláštní láryfárštiny.

Já tu astrologii vnímám až od chvíl , co jsem tady. A sleduju , co mě lidé vyvěšťovali , že nastane až mi tohle přejde tam a tohle onam. A ono takhle - stala se asi půlka. Takže k čemu je to dobrý? To je stejný , jako u kartáře. On vám něco vyvěští a pak se vám stane půlka. A co vy? Řeknete , že karty maj pravdu. Kartář je výborná instituce , když máte peníze a chcete je někomu dát.

Já vim , já jsem tady takovej kardinál Richelieu. Páč mě nikdo nepřesvědčil. Ať mě někdo přesvědčí a....ono totiž , to není ani věc vědy ba dokonce ani věc nauky. Jistě - je to asi nějaká (neprověřená) práce statistická , ale je to jenom věc víry. Nebo-li astrolog je vlastně zbožný člověk. Věří ve vesmír. To je svým způsobem ale hezký , že? Je.

Takže vlastně - nic jsem neřekl. :75: :37:
12.05.2022 - 13:05 | Filtr
(Býk) player
Ona to není ani moc astrokomedie. Víš co to spíš je? Astrodrama , astrotragédie.
12.05.2022 - 13:39 | Filtr
(Váhy) LemmOny » player
Tys to teď teda pěkně rozsekl :75:
Ono ale vlastně nejde v nic nevěřit. Každý si najde sice víru svou, víru v cokoliv, co uzná za vhodný, protože bez toho není motivace, která nám pomáhá motivovat se v životě, respektive jen pro nás "smysluplně" oddalovat od narození svou vlastní smrt. Obyčejný pud sebezáchovy ztrácí na intenzitě bez víry v něco.


Jen, nic se nemusí přehánět. Pomocná berle se stává pak klackem pod nohama. To je to, na co poukazuju. :37:
12.05.2022 - 13:56 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Všiml sis, jak posledních pár dnů nějak víc bouraj vlaky, skáčou pod ně sebevrazi, dneska zas hořelo letadlo... :63:

Někdy ty planetární vlivy nemusíš sledovat, ony se prostě samy přihlásí...

A jinak nemám pocit, že by to tady nějak astrologicky žilo, hlavně poslední dobou :3:
12.05.2022 - 14:42 | Filtr
(Kozoroh) ES » player
každý máme na niečo bunky a schopnosti,len či to chlapci nie je Vaša výhovorka na to že na astrológiu nemáte......lebo ja tak isto nie,ale numerologička som dobrá.....tak isto Vám nevyhováram úplne klasický mužský postoj k týmto vedám a dávam Vám do konca so sedliackym rozumom za pravdu
12.05.2022 - 18:18 | Filtr
(Blíženci) cimi » player
Hele mně to docela dost pomáhá : ) a to srovnání s tarotem je trefný. Akorátže já to beru přesně opačně. Netoužím věštit budoucnost. Ono je to alespoň pro mě docela zbytečný, protože každý okamžik obsahuje především potenciál. Co se liší je schopnost našeho vnímání. Takže tak to používám já, jako možnost rozšířit si vědomí. Pomáhá mi to udělat si odstup od toho co třeba silně prožívám a inspiruje mě to.
Nicméně symboly lze najít všude. Kdo je dokáže vnímat tak dokáže číst i z ranní kávy. Kdo je zahleděný jen do sebe tak těžko vnímá druhé ať už jsou to lidé nebo věci x)

Ty jsi rozumový člověk : ) potřebuješ důkazy, což je svým způsobem velmi statické. Já si jedu klasicky ženský svět kde spíš reaguji na jiné obsahy...a následuji pohyb :108:
12.05.2022 - 19:57 | Filtr
(Býk) player » cimi
Dobře. Beru.

Ale co jsi teď právě popsala? Toto : Něco jsem hledala , potřebovala si utvořit svoji realitu až mi někdo nabídl hvězdopravectví. Tak - proč ne? Jasně - pokud si někdo chce utvářet svou realitu na základě pohybu planet po nebi, rozhodně to nevnímám jako hřích. Já sám jsem díky Najdise.cz začal číst OSHA. Beruho za skvělýho kouska , v 95% případů s ním souhlasím.


Ve Skrytých mistériích říká: Astrologie je tot. V momentě prvního nádechu při příchodu na svět hrají planety díky rychlému oběhu kolem Slunce určitou hudbu. Ucho ji nezachytí , ale podvědomí ano. A jak veselá , či smutná píseň zní , tak může ovlivnit náš život.

Ok - tohle bych dejme tomu vzal. Ale sám OSHo dodává , problémem je to , že astrologie byla brána za vědu v dobách Summerů , kteří ji utvořili , kde byla součástí těch nejvzdělanějších lidí. Jenže - dnešní civilizace vůbec nebere v potaz , že zemská osa byla v té době ve zcela jiném náklonu. A jedou jejich učení aniž ho převedli (siderický horoskop). A dále - já dodávám , že Summerové , kterí to stvořili znali planety jen po Saturn.

Jenže podle siderického horoskopu - neboli přepočítaného na posunu zemské osy bych já byl místo býka beran. A to teda jaxi----né...

Nicméně - pokud má někdo dojem , že mu to pomáhá...tak je to prostě asi správný se v tom koupat.
12.05.2022 - 20:36 | Filtr
(Rak) aktigram » player
Nicméně - pokud má někdo dojem , že mu to pomáhá...tak je to prostě asi správný se v tom koupat.


Zaujímavé, nikdy som sa nad tým nezamýšľala prečo sa mi astrologia páči - myslím že v prvom rade pomáha tým ktorí to majú ako biznis. Ja priznávam že mi niektoré veci to vysvetľuje ale po pravde to mi vysvetlí aj moje podvedomie bez takých praktik, ak by som ako rituál tak by som si vyložila tarot.
No dostala som pred 3 rokmi prekrásny mesačný tarot do mojej zbierky ale veru ešte som ho nevykladala - vlastne už veľmi dávno nevykladám. Minule som chcela moju dcéru presvedčiť aby dala nejakú otázku ale odmietla.

Astrologia sa mi páči, som rada ak sa niečo dozviem ale nikdy som ňou nežila - je to ako hociktorá iná záľuba. Myslím že ak nie som jej otrokom tak nikomu neublíži - teda ak ma aj nejakú intuíciu aby vedel ako to ma povedať.
12.05.2022 - 20:38 | Filtr
(Blíženci) cimi » player
Jen k té védské astrologii...jelikož synchronicita funguje...k védské teď trochu přičichávám...skrz lásku ke hvězdám obecně...čumím na ně odmalička trochu obsesivně...
Je to ještě trochu jinak...Védská astrologie považuje za hlavní lunu...a podle ní bys byl vodnářský... A dál ještě každé znamení rozděluje na tzv nakshatras, které se dále dělí na padas, každé o své charakteristice...takže ten systém je opět složitější než jednoduché konstatování "byl bych beran" : )

Záleží jak to vnímat chceš...jestli chceš z toho dělat dogma, tak své vědomí nerozšíříš, ale uzavřeš...
Je to podobné jako když se senzibil učí rozpoznávat energie...vnímání nelze ohraničit nějakým pravidlem...vždycky tady je existence "náhody", která nám bere možnost kontrolovat a to nás nutí konfrontovat se svými omezeními...
Může to být začarovaný kruh a můžou to být i dveře transcendence... :74:
15.05.2022 - 14:32 | Filtr
(Býk) player » aktigram
Ale jó...já taky mám rád horrory , Andersenovy pohádky nebo sci-fi. A taky to člověka vede k sebepoznání a zymýšlení se...ale to se daleko raději kouknu na přednášku o kvantové fyzice , astronomii či třeba mozku.
15.05.2022 - 14:34 | Filtr
(Býk) player » cimi
Myslím , že dveře transcendence otevřelo poznání , že elektron není hmotná částice , nýbrž kvantová vlka , která má potenciál se hmotnou částicí stát.

A - hle. Máme zde nadvědu. Co platilo doposud platí , ale evidentně je za tím ještě něco vyššího. Tak jedem.

Ale Cern či jiné urychlovače budou lepší materiál ke studiu , než astrologické spisky.
15.05.2022 - 14:51 | Filtr
(Rak) aktigram » player
No vidíš, ja žiadnu fyziku - NIE - nesmierne ma to unavuje a ja si chcem oddychnúť pri záľube.
Takže pre každého je niečo dobre len v inom balení, netreba nikoho odsudzovať.
18.05.2022 - 22:11 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » player
A čemu říkáš poznání ? Pro mě je kvantová vlna jen prázdný pojem :20:.
Tohle dilema (vlna/částice) mi přijde principielně stejné, jako dilema, jestli za bouřku může Zeus nebo Perun :4:. Pořád je to jen o víře, jen jednou v bledě růžové, podruhé v bledě modré.
Abych to shrnul, poznání bych viděl v tom, že pochopíš, že tohle jsou jen myšlenkové koncepty, pokusy o vysvětlení reality - NIC víc :3:.
Dost podobně bych to viděl s Cernem :2:, ale nechci nikomu brát hračky (stejně by je nedal ... :4: )
Nadvěda - to je zas Cooo ?! :4: Opak pavědy nebo něco od děda Vševěda :61:
19.05.2022 - 17:01 | Filtr
(Býk) player » Buddha/2
No - nadvěda je to , že vlastně tehnle ověřený již stav zaznačí - že v podstatě na nás vykoukne bůh ze zkumavky. Už nezkoumáme mrtvou hmotu , ale řešíme realitu. A ... vědecky. Chvíli to potrvá.

Myšlenkové koncepty vysvětlení reality - to jo , to bych vzal. Ale jejich podstata mi nějak uniká - když teda pominu tu tezi , že svištící planety v okamžiku zrození hrajou hudbu...tady si nechávám jako otevřený zadní vrátka. Ale po Saturn. Ten zbytek - to je takový čajíčkaření. Jednou přišel někdo - pan no name, řekl: hle , máme novou planetu...tak copa jí přidělíme? A pak přišel další kafíčkář a řekl: a vida - Pluto , tak copak nám ještě zbývá za vlastnoati. a když se nedejbože objeví ještě 13 trpasličích planetek , tak bude zase a zase a zase přikapávat , co někdo u toho čaji o páté vymyslí.....že? Že? :4:

A taky tam těch trpasličích planetek může bejt 1000.
19.05.2022 - 20:05 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » player
Máš pravdu. Než na nás vykoukne Bůh ze zkumavky, to vážně chvíli potrvá :61: :61: :61:

Tak jasně, je v tom nesrovnalost. Jak určit, kterej kus šutru může za naše nálady je fakt dost problematický úkol. Já si stejně myslím, že největší vliv na naši psychickou stabilitu má černá díra v centru galaxie :46: :4:

Myslím že hranice mezi živou a mrtvou hmotou se dost blbě určuje. Vem si třeba vejce, větvičku vrby, nebo zmrazené bakterie. To "něco", co dělá ten rozdíl , na nás asi ze zkumavky nevykoukne ... si myslím teda :20: :5:
20.05.2022 - 15:13 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Čóveče, mi připadáš jak matikářka, která napíše na tabuli zadání výpočetní úlohy a pak dá kouli všem, kteří sice došli ke správnému výsledku, ale jinak, než ona si představovala.
20.05.2022 - 15:19 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Buddha/2
A já si teda myslím, že černá díra jo, ale ne ta v centru galaxie, protože tam se navzájem lidi moc neposílají. Zato i pouhým poukázáním DO té druhé (černé díry) si ulevíš a hned je Ti psychicky lépe a stabilněji. :61: Ale nesmí se to zneužívat anebo nadužívat. Jinak účinek vyprchá.
20.05.2022 - 16:33 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti
Hele...mozna kdybys prestal resit Bosche a venoval energii necemu jinymu, bylo by ti taky dobre :61:

A pak mam otazku - proc myslis, ze tvoje "vypnuti skatule" ostatni potrebujou? :3:
20.05.2022 - 16:35 | Filtr
(Býk) player » Buddha/2
Přesně Buddho. Nejen Sagitarius - ale všechny černé díry - a ženy !!!
20.05.2022 - 16:37 | Filtr
(Býk) player » BLM
No - to je dlouhá historie. chtěl jsem odtud po týdnu v roce 2009 odejít , ale místní divoženky mi to důrazně zakázaly a pak jsem tu byl léta pro legraci , které tu kdysi byla přehršel. Jó - 2010 - 2013 , zlatá éra Najdisáků. To byly krásný diskuse a srazy , užilo se srandy...dneska? Chm , vlastně ani nevím , proč. Možná trocha nostalgie. I když se krom pár jedinců po znovuotevření diskusí skoro nikdo z veselých lidiček nevrátil a teď to tu je taková...depina. Ale ne pro mě , já jsem pořád stejnej blázen jásač.

A co se týče těch všech obskurních ezoterických nauk - no , takhle. Je to manipulace a hračka. Ale na druhou stranu - hezká hračka. Věc víry. Tvorba vlastní bubliny , vlastní alternativní reality. Je lepší , když člověk věří v něco , než když nevěří v nic.
Příspěvky: 1-25 26-50 51-75 76-84
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »