Najdise.czSystémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu: =====
Pstruha uoečeného na másle jen osoleného a okmínovaného.
Najdise.czSystémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Verona1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu: =====
dřive, když jsem jedla maso, tak jsem jednou jedla k rybě mandle, platky mandli, ogrilovane nebo taky ne. ale recept nemam, chce to si s tim trochu pohrat, a neco vytvořit
Najdise.czSystémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Khalia Zvlčelá, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu: =====
Pstruh na bylinkovém másle, grilovaná makrela s česnekem, smažený kapr s br. salátem.
:o)) Nori
Rôznu, niektoré na masle so soľou a rascou, malé rybky v celku smažené v paprikovej múke, a iné pečené v rúre a potom potreté olivový olejom v ktorom je roztlačený cesnak , soľ a posekaný petržlen.Ale aj zapečený pstruh alebo zubáč s bruškom naplneným smaženou cibuľkou a slaninou....hmmmm... Alebo halászlé- typická maďarská rybacia polievka...dobrá hustá s kúskami kapra... Nedávno som jedla údeného lososa s medovo-horčicovo-kôprovým dipom... nebíčko v papuľke
Magnuss
Pečeného lososa na bylinkovém másle, opečené batáty,pečená zelenina, nazdobené bylinkami . Dle mě umějí ryby výborně připravovat Finové. Jejich země je nádherná a kuchyně výborná. Finsko je můj druhý domov.
Nabi*
Miluju rybu na grilu zabalenou do alobalu a plněnou máslem a libečkem. Dokud jsem nezkusila, tak jsem nevěděla, co obyčejný libeček dokáže s tou rybou udělat. Ale mám i ráda s nějakým výraznějším zajímavým kořením.