Najdise.czSystémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu: =====
Pstruha uoečeného na másle jen osoleného a okmínovaného.
Najdise.czSystémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Verona1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu: =====
dřive, když jsem jedla maso, tak jsem jednou jedla k rybě mandle, platky mandli, ogrilovane nebo taky ne. ale recept nemam, chce to si s tim trochu pohrat, a neco vytvořit
Najdise.czSystémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Khalia Zvlčelá, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu: =====
Pstruh na bylinkovém másle, grilovaná makrela s česnekem, smažený kapr s br. salátem.
Najdise.cz
» Sosna zvlčelýSystémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Khalia Zvlčelá, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu: =====
Myslela jsem čerstvě ulovenou.
Třeba když jsem měla makrelu, která asi tak do 30 minut po ulovení přistála mně na talířku, to byla nejlepší bašta, co jsem kdy jedla. No a pak samozřejmě když jsme byli my u móřa.
Najdise.cz
» SkySystémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Vivianne, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu: =====
Jj, kopr mi k rybám velice chutná A maminka mě ještě učila ryby zakápnout před podáváním citrónem. Ryby připravuju obvykle jako minutku na pánvi (rozmražené nikdy více). Na olivovém oleji nebo na másle (či ghí, to se nepřepaluje). Mám ráda (nejen) na rybách kůrčičku. Takže na pánvi aspoň ze začátku celkem prudce opeču. Někdy i podleju bílým vínem. S bílým vínem mi i zachutnala kombinace lososa a trochy čerstvého rozmarýnu.