Najdise.cz ... najdi a poznej lidi, kteří se narodili ve stejný den jako ty ...
Jakou úpravu ryb nejraději? - Diskuze a zkušenosti
- Astrologie
online Osobní horoskop (radix) Partnerský horoskop Tranzitní horoskop Psychologická astrologie Online výpočty
solár, direkce, revoluce, kompozit a další ...
Lunární kalendář
- Horoskopy 2024
kalendáře a jiné Znamení zvěrokruhu Partnerský horoskop Ascendent a Descendent Horoskopy na rok 2024
Čínský, Keltský, Výklad karet, Léčivé kameny, a další ... Kalendáře na rok 2024
Čínský horoskop 2024
- Slavné osobnosti
astro databáze - Narozeniny
jména, svátky - Numerologie
online - Poznej
znamení - Galerie
uživatelů - Diskuzní
fórum
Jakou úpravu ryb nejraději?
11.11.2019 - 12:52
player
Jakou úpravu ryb nejraději?
Mám moc rád ryby. Když jsou dobře udělaný.
Mě nejvíc chutnal hejk na grilu a na bengálským koření. A potom nilský okoun - jen kmín , sůl , pepř.
Mě nejvíc chutnal hejk na grilu a na bengálským koření. A potom nilský okoun - jen kmín , sůl , pepř.
Příspěvky v diskuzi
11.11.2019 - 16:10
| Filtr
Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pstruha uoečeného na másle jen osoleného a okmínovaného.
=====
Pstruha uoečeného na másle jen osoleného a okmínovaného.
12.11.2019 - 16:20
| Filtr
Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Verona1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
dřive, když jsem jedla maso, tak jsem jednou jedla k rybě mandle, platky mandli, ogrilovane nebo taky ne.
ale recept nemam, chce to si s tim trochu pohrat, a neco vytvořit
=====
dřive, když jsem jedla maso, tak jsem jednou jedla k rybě mandle, platky mandli, ogrilovane nebo taky ne.
ale recept nemam, chce to si s tim trochu pohrat, a neco vytvořit
12.11.2019 - 16:42
| Filtr
Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Khalia Zvlčelá, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pstruh na bylinkovém másle, grilovaná makrela s česnekem, smažený kapr s br. salátem.
Ne, nejlepší byla čerstvá pražma královská.
=====
Pstruh na bylinkovém másle, grilovaná makrela s česnekem, smažený kapr s br. salátem.
Ne, nejlepší byla čerstvá pražma královská.
12.11.2019 - 16:55
| Filtr
:o)) Nori
Rôznu, niektoré na masle so soľou a rascou, malé rybky v celku smažené v paprikovej múke, a iné pečené v rúre a potom potreté olivový olejom v ktorom je roztlačený cesnak , soľ a posekaný petržlen.Ale aj zapečený pstruh alebo zubáč s bruškom naplneným smaženou cibuľkou a slaninou....hmmmm...
Alebo halászlé- typická maďarská rybacia polievka...dobrá hustá s kúskami kapra...
Nedávno som jedla údeného lososa s medovo-horčicovo-kôprovým dipom... nebíčko v papuľke
Alebo halászlé- typická maďarská rybacia polievka...dobrá hustá s kúskami kapra...
Nedávno som jedla údeného lososa s medovo-horčicovo-kôprovým dipom... nebíčko v papuľke
12.11.2019 - 18:21
| Filtr
Magnuss
Pečeného lososa na bylinkovém másle, opečené batáty,pečená zelenina, nazdobené bylinkami . Dle mě umějí ryby výborně připravovat Finové. Jejich země je nádherná a kuchyně výborná. Finsko je můj druhý domov.
12.11.2019 - 21:41
| Filtr
Sosna zvlčelý
» Khalia Zvlčelá
Čerstvá jakože syrová?
Kapr je lepší na česneku, nebo na křenu, s br. kaší.
Kapr je lepší na česneku, nebo na křenu, s br. kaší.
13.11.2019 - 00:35
| Filtr
Bosch
» Sky
losos steak se dá připravit na pánvi úplně bez tuku jen tak
trošku se podleje vodou
je to nejšetrnější
ale neudělá to tu hnědou připálenou krustu z milardovy reakce co chutná a kvůli které se peče a smaží do "zlatova" až přihnědla
nejvíce chutí si ale zanechá když ho dělám v páře
je to nejšetrnější způsob
trošku se podleje vodou
je to nejšetrnější
ale neudělá to tu hnědou připálenou krustu z milardovy reakce co chutná a kvůli které se peče a smaží do "zlatova" až přihnědla
nejvíce chutí si ale zanechá když ho dělám v páře
je to nejšetrnější způsob
13.11.2019 - 09:15
| Filtr
Nabi*
Miluju rybu na grilu zabalenou do alobalu a plněnou máslem a libečkem. Dokud jsem nezkusila, tak jsem nevěděla, co obyčejný libeček dokáže s tou rybou udělat. Ale mám i ráda s nějakým výraznějším zajímavým kořením.
13.11.2019 - 09:36
| Filtr
Bosch
» Sky
No to jsou mnohem vetsi speky jako makrela nebo tolstolobik.
Takovy pstruh je v podstate dietni jidlo hodi se i pro male deti.
Troubu mam ve sklepe aby mi to nefunilo vsude. Losos je ok ale treba kapra nemusim vubec nechutna mi je to takovy bahnak.
Naucil jsem se jist nakladane slede. A pak rybi polivky jsou super musi byt huste s krevetami a kousky ryby.
Takovy pstruh je v podstate dietni jidlo hodi se i pro male deti.
Troubu mam ve sklepe aby mi to nefunilo vsude. Losos je ok ale treba kapra nemusim vubec nechutna mi je to takovy bahnak.
Naucil jsem se jist nakladane slede. A pak rybi polivky jsou super musi byt huste s krevetami a kousky ryby.
13.11.2019 - 10:47
| Filtr
Najdise.cz
» Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Khalia Zvlčelá, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Myslela jsem čerstvě ulovenou.
Třeba když jsem měla makrelu, která asi tak do 30 minut po ulovení přistála mně na talířku, to byla nejlepší bašta, co jsem kdy jedla. No a pak samozřejmě když jsme byli my u móřa.
=====
Myslela jsem čerstvě ulovenou.
Třeba když jsem měla makrelu, která asi tak do 30 minut po ulovení přistála mně na talířku, to byla nejlepší bašta, co jsem kdy jedla. No a pak samozřejmě když jsme byli my u móřa.
13.11.2019 - 19:38
| Filtr
Najdise.cz
» Sky
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Vivianne, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jj, kopr mi k rybám velice chutná
A maminka mě ještě učila ryby zakápnout před podáváním citrónem.
Ryby připravuju obvykle jako minutku na pánvi (rozmražené nikdy více). Na olivovém oleji nebo na másle (či ghí, to se nepřepaluje).
Mám ráda (nejen) na rybách kůrčičku. Takže na pánvi aspoň ze začátku celkem prudce opeču. Někdy i podleju bílým vínem. S bílým vínem mi i zachutnala kombinace lososa a trochy čerstvého rozmarýnu.
=====
Jj, kopr mi k rybám velice chutná
A maminka mě ještě učila ryby zakápnout před podáváním citrónem.
Ryby připravuju obvykle jako minutku na pánvi (rozmražené nikdy více). Na olivovém oleji nebo na másle (či ghí, to se nepřepaluje).
Mám ráda (nejen) na rybách kůrčičku. Takže na pánvi aspoň ze začátku celkem prudce opeču. Někdy i podleju bílým vínem. S bílým vínem mi i zachutnala kombinace lososa a trochy čerstvého rozmarýnu.
© 2007-2024 Najdise.cz