Odejít?


27.11.2017 - 12:37
(Býk) Maryah
Odejít?
Zdravím všechny a obracím se na Vás s žádostí o pomoc a velmi by mě zajímal Váš názor ohledně jedné věci v mém vztahu.
Bude to skoro rok, co mám přítele a řekla bych, že za tu dobu jsem ho hodně poznala, tedy odhalila vše podstatné a jsem s ním spokojená. Bohužel, jsme se neshodli na jedné pro mě podstatné věci. Já bych, samozřejmě, ráda i společnou domácnost a rodinu, přítel společné bydlení nechce.
Zasypal mě spoustu "důležitými" důvody proč to nejde a já se s ním už o tom nechci bavit. Prý se spálil a příjde mu to příliš brzy. Já mu jeho důvody nezpochybňuju a řekla jsem mu, že jeho rozhodnutí respektuju.
Proto tedy nechci podnikat nic, abych ho přesvědčila k tomu, abychom se k sobě sestěhovali. Takže nechci rady, jak dospět k tomu, aby změnil názor. Pro mě ne je ne a tečka. :-)

Spíš teď uvažuju o tom, bude dál...
V takovym vztahu dál zůstat nechci, byť je jakkoli krásný, to dá rozum. Přítel to ještě neví, nechci s ním mluvit o rozchodu, aby to nevnímal jako výhrůžku, navíc ho mám ráda a nezlobím se na něj, jen přemýšlím, jak z toho ven.
Navíc tady žádná možnost - ani výhledová, že se to u něj změní není, navíc si teď pořizuje hodně malý byt, takže pár let to zůstane tak, jak to je. Trpělivá také moc nejsem a čekat, až si to rozmyslí, také nechci. Takže "odejít" mi přijde jako logické východisko. Jak to vidíte vy? Je lépe udělat "ostrý řez", který podle mě víc bolí, nebo nechat vztah "uhnít"? Tím bych se alespoň na rozchod psychicky připravila a tak nějak podvědomě si na něj už zvykala.. Jinak nějak významně dýl spolu taky zůstávat nemůžeme už kvůli tomu, že já kvůli jeho odmítnutí nestojím o intimnosti, zkrátka na ně už nemám chuť a to mi nikdo nevymluví. Zatím to kamufluju, jako že jsem nemocná, nebo se vídáme na veřejnosti, takže to, že o intimnosti nestojím mu každou chvíli dojde a bez toho se vztah asi neudrží.
Jó, napadla mě varianta, která by se mi v tomhle případě ještě líbila - a to, že bychom spolu udělali dohodu. Žádné bydlení, žádný sex :-) Ale nevím, jestli existuje muž, který by na tohle přistoupil. Co si myslíte?

Za jakýkoli příspěvek, nebo názor děkuju. Zajímalo by mě především, jaký na to mají názor ženy, zda by v mé situaci reagovali stejně, nebo jinak? A jak?
Taky mě zajímá názor mužů, jestli by na mou variantu (bez intimností) v takovém případě byli ochotni přistoupit. Ne, nejsem sobec, ale intimní záležitosti mě stojí dost energie a nechci svou energii věnovat někomu, kdo o mě nestojí.

Maryah

Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8
Řazení:
27.11.2017 - 13:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele koczka.zlobywa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dohoda žádné bydlení = žádný sex? I ty vyděračko :5:

Myslela jsem, že navrhneš spíš dohodu typu předmanželská smlouv, zda něco takového lze. Ono bydlení je celkem drahá a sakra zavazující záležitost.

Ale chápu tvé pocity.
27.11.2017 - 13:18 | Filtr
(Býk) Maryah » koczka.zlobywa
Nemyslím si, že zde by byly finance problém :-) Mám svůj byt a přítel žije v pronajaté garsonce, finančně by ho to nestálo nic a spíše by ušetřil.
Teď k tomu vydírání... znamená to tedy, že jsi spíše pro variantu to utnout? Jinak varianta "žádný sex" mi jako vydírání vůbec nepřijde. Já jeho rozhodnutí plně respektuji, ale vyžaduju to samé.
27.11.2017 - 13:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Maryah
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele koczka.zlobywa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jsem už dlouho bez chlapa, tedy ze mě mluví nevybouřené pudy, heh, ale bez sexu tak nějak nevidím důvod ke scházení - si dostatečně pokecám s kýmkoliv na netu či babama v práci :3:

Myslela jsem, že se tvůj partner třeba jen bojí investovat do společného bydlení (to zřejmě jednou budu řešit já). Zkušenost s rozvodem např.

Jinak pokud s tebou nechce být teď, hmmm, co bude za pár let. Možná je ten typ, který má rád svůj klid a své koníčky ... Já jim to neberu, ale s podobným týpkem jsem se rozhodla nežít, protože mě to vnitřně zraňovalo. Jsem možná nevyspělá, ale mám ráda pocit, že je má přítomnost chtěná.
27.11.2017 - 13:46 | Filtr
(Býk) Maryah » koczka.zlobywa
Jo, mám na to stejný názor - tedy ten, že to nikomu neberu, ať si žije sám, když chce.. ale mě ať do toho netahá :-)
Jinak to scházení, to mám zase úplně jinak. Potřebuju kolem sebe - nemyslím to zle - opravdové lidi se kterými jezdím na výlety, něco podnikáme a tak. S těmi zase ale úplně nechci rozebírat své soukromí, proto píšu sem :-)
Kdysi se mi stalo něco podobného, co teď.. měla jsem přítele, kterého jsem milovala, také nechtěl se mnou bydlet, má rád své soukromí. Docela dost mě to tenkrát bolelo, ale teď je to pro mě NKN (nejlepší kámoš na vždy) :-) Rozešli jsme se před několika lety, ale teď je to moc fajn, skoro každý den si voláme, jezdíme na výlety, máme společné přátele a je to supr, a vůbec k žádným intimnostem mezi námi nedochází. Prostě jsme to oba přijali tak, jak to je.
Jenže já už teď chtěla opravdový vztah se vším, ne jen dalšího NKN :-(((
27.11.2017 - 13:54 | Filtr
(Býk) Maryah » nebešťanka
Samozřejmě, že mám správně uvedená data, mimo jména :-) To také není tajné, jen jako nick už bylo obsazené.
Jo a mám pocit, že ztrácím čas. Raději ztratím 1 rok, než 10. Kdybych tu mohla být 200, 500.. let, myslím si, že bych to neřešila. Zřejmě bych si řekla, no co, tak mi 20 s tím uteče.
Jenže si myslím, že ten 1 rok je u mě tak nějak minimální doba abych protějšek poznala. Bydlet s někým po měsíci také netoužím. Halt se musím smířit s tím, že vždycky ten 1 rok (max. - pokud to je dobré) ztratím.
Navíc nejsem ten typ, co by mohl mít paralelní vztahy, jako že jednoho tohohle a přitom si hledala jiného na bydlení. Na to nejsem stavěná.
27.11.2017 - 13:55 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Asi odpovím spíše na tu část, zda nechat vztah vyhnít, nebo to utnout - utnout!
Hniloba sice může dát dobrý humus a tím živiny pro další vztah, ale taky to může prohnít mnohem dál, než chceš. A už to, že o tom takto uvažuješ a píšeš nám tady bych bral za schopnost jednat přímo. Je to vlastně projev úcty k partnerovi, že s ním budeš jednat přímo. I jemu tím dáš šanci, aby si rychleji našel jinou ženu, pro něho třeba lepší (bez ohledu na to, zda o to stojí). Protože ty už máš v podstatě rozhodnuto. Cítíš, že toto ne a on že se nepohne. Tak proč čekat?
A hrátky typu "žádné bydlení, žádný sex"? Je to třeba u dospělých lidí?
27.11.2017 - 13:55 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
"nechci svou energii věnovat někomu, kdo o mě nestojí"

Tak tady asi není co řešit, ne? :17:
27.11.2017 - 13:56 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » nebešťanka
Asi mám fotografickou paměť, protože mne na tom taky něco zarazilo. Kde já už jsem takovou houpačku v radixu viděl? :43: :20:
27.11.2017 - 13:58 | Filtr
(Býk) 144
tak jako chlap se zeptam:

co vlastne ten tvuj partner od toho vztahu chce?

obcas se stretnout a vrznout si ?

jesli te ma opravdu rad, tak po tobe chce i varenou veceri a taky prani jeho pradla, pokad ne, tak jenom ten sex.

:61: :61:

jasne ze se rozejdete, ty chces presne opacne veci jako chce von.
27.11.2017 - 14:00 | Filtr
(Býk) Maryah » Sosna zvlčelý
Co je to radix? Prosím o vysvětlení.
27.11.2017 - 14:03 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Maryah
To kolečko se zobrazením planet a barevnými čárami. :3:
27.11.2017 - 14:03 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » nebešťanka
Aha, blik :4:
27.11.2017 - 14:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Maryah
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele koczka.zlobywa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Astrologický výraz pro penis








:21:
27.11.2017 - 14:07 | Filtr
(Býk) Maryah » 144
Bohužel se na to ptáš špatné osoby - co ten chlap chce?
Se mnou je to jednoduché, já vždy tomu druhému co nejpřesněji odpovím. Bohužel, každý není jako já. Takže když se zeptám druhého napřímo, nemusím vždy dostat pravdivou odpověď.
Ta teorie s prádlem a večeří :-) Bylo by to tak půl na půl :-) Praní prádla nikdo po nikom nechce. A o víkendu vařím obědy já pro něj a jeho dceru, pak všichni drandíme po výletech. V týdnu vaří večeře většinou on, já jsem pracovně hodně na cestách a vracím se pozdě... pak už mám takový hlad, že sním opravdu všechno, takže byť že on neumí vařit mi jeho jídla chutnají vítečně :-)
27.11.2017 - 14:11 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » koczka.zlobywa
:61: :61: :61:
Najdi si už chlapa s dobrým radixem! :61: Začíná Ti z toho mňoukat! :92:
27.11.2017 - 14:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Už sis odpověděla sama, Tvůj úsudek je správný :17: Pokud se do společné blízkosti nehrne teď, nepohrne se ani později. Možná je to jeden z těch typů, co si chce ponechat iluzi svobodného mládence :1: Možná je vztah pro něj jen způsob odreagování se.

Šla bych dál, kór když to tak cítíš. Určitě to nenechávej vyhnít. Zbytečná ztráta času a energie. :3:

Jinak je jasné, že nestojíš o intimnosti, když necítíš jeho blízkost (a nemám na mysli fyzickou).

Na dohodu určitě kašli, to je kompromis, na který podle mě nepřistoupí. A vůbec... kompromisy jsou zabijáci vztahů. :1: :4:

Samozřejmě píšu jen dle toho, jak si ho představuji v závislosti na Tvém popisu. Třeba si chce opravdu jen dát na čas. Být si jistější. Ale do toho nevidím. :17:
27.11.2017 - 14:15 | Filtr
(Býk) Maryah » nebešťanka
Pokud vidíte příčinu v astrologii, nejsem schopná z toho vůbec nic vyčíst...
27.11.2017 - 14:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele koczka.zlobywa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:6: To je můj neoblíbenější astrovtip. Ten mě neomrzí ani po stopadesátéosmé :4:
27.11.2017 - 14:17 | Filtr
(Býk) 144 » Maryah
ne ja se ptam tebe, co si myslis, citis ze von vlastne chce od vztahu

to pradlo a vecere to byl jenom jako ftip.

nekde uvnitr presne vis, co von chce.

a z toho vychazej, jesli ti to vyhovuje nebo ne
27.11.2017 - 14:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Maryah
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele koczka.zlobywa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Půjde zřejmě o nějaké typicky postavené planety - že jeden je samotář a druhý zase párový typ. Ono se tomu moc věřit nechce, ale dost to sedí. To my (totální amatéři) hned tak nepochopíme - to dávají stěží profíci :3:
27.11.2017 - 14:18 | Filtr
(Býk) 144 » koczka.zlobywa
jak sem koukal to videjko co dala bubobubobubo

tak uz vim jak te vylecit, jen jeste potrebuju zesilit energii z me ruky :61:
27.11.2017 - 14:19 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Maryah
No úplně napřímo ale taky nejednáš. :20: Tím nemoralizuji, jen konstatuji - výmluvy na nemoc, setkávání na veřejnosti, aby nic... :94:
Ale jo, beru, že tím získáváš čas. Na rozhodnutí.

Hele, možná by stálo za to, si ještě jednou promluvit, hodit karty na stůl, všechny. Mluvili jste o tom jednou (možná víckrát, nevím), nějaký čas uplynul, možná se i on mohl trochu někam pohnout (třeba ne) a v klidu přemýšlet... Prostě říct narovinu, že Ty to máš tak a že ho do ničeho netlačíš, ale prostě pro vztah máš jiné potřeby, takže ať to uváží, protože jsou v podstatě jen takové možnosti.
To mi přijde celkem fér, nepostavíš ho před své hotové rozhodnutí (odcházím), necháš ho na rozhodnutí spolupodílet. Rozhodneš se s ním a ne s námi tady. :3:
27.11.2017 - 14:20 | Filtr
(Býk) Maryah » koczka.zlobywa
Mě to dost pobavilo :-)
27.11.2017 - 14:31 | Filtr
(Beran) Mí_lka
Že se vyskytne téma, u kterého pro oba přijatelné řešení nenajdete je stav myslím obvyklý.
Nepřijde mi zcela "šťastné" řešit stav justem "žádné bydlení, žádný sex".
Ani jednomu z Vás to myslím přijatelný směr neukáže. I když může být takový postoj účinný :5:, zároveň ovšem přinese prohloubení propasti.

Pokud cítíš, že v takovém vztahu dál zůstávat nechceš, odpověděla sis vlastně sama.
Za sebe než nechávat vztah "vyhnít" je myslím pro všechny tři snazší a v konečném důsledku i méně bolestivé si vše vyříkat a vztah ukončit.
Vztah bez intimností myslím nemá naději na dlouhodobé udržení (i když nejsou ((ty intimnosti)) pro vztah alfou omegou, bez sexu to skřípe :19:).
V dalších krocích každopádně přeji hodně štěstí :29:
27.11.2017 - 14:32 | Filtr
(Býk) Maryah » Sosna zvlčelý
Ve chvíli, kdy si jsem jistá tím co chci,na rovinu jednám. Zatím to dělám takhle, protože zatím nevím...
A ne, nejsem ten typ, co by o tom mluvil znovu, k tomuhle mě nikdo nedonutí. Už jednou řekl ne a já se o tom s ním víckrát bavit nehodlám.
Normálně bych uvažovala o tom to ihned utnout trochu víc. Ale jsou tu ještě nějaké další věci, které nemám vyřešené:
Mám dceru, kterou mi občas hlídá. Pracovně jsem často pryč a domů jezdím pozdě, je to pro mě velká pomoc, kterou bych ztratila.
Další věcí je, že naše dcery se znají a vždy se na sebe moc těší, rozchodem bychom je o to připravili, to je důvod, proč uvažuju o tom, že bych to udržovala dále bez sexu.
Příspěvky: 1-25 26-50 51-75 76-100 101-125 126-150 151-175 176-181
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »