...na grilovačce ...zeleninu, sýry jasně, ale třeba nějaké sojové grilovací klobásy nebo tak něco? co jsem komu udělala? takový lidský druh by si měl jídlo nosit v batůžku sebou.....fšude bo co já pak s tím?????
Dr.Voštěp
» charri
ajo, srry, nefšim sem si Nám se dost osvědčila grilovaná rajčata, plněná houbami, zeleninou a sypané sýrem. - to jí? Dá se s tím dobře vyblbnout při dochucování. Oleje - slunečnicové, sezamové, olivové. Pepř - v různém poměru a síle ..případně i chilli, pokud již někdo vyžaduje opravdovou bolest Pro fajnšmekry je dobré dovnitř trocha kys.smetany - pěkně to celé spojí a chuťově zjemní...
charri
» Dr.Voštěp
Omluva přijata .....ale když ono to nejí ani žampiňóny, no na by potřebovali a hladu a polských vší na ně Jj grilované rajče je pochoutka, to chutná i mně, ale takhle ke krkovičce a oni to mají jako hlavní jídlo, nějak se s tím prostě neumím srovnat, že by jim k jídlu celého dne stačilo teplé rajče se sýrem A tak jsme vymysleli langoše ....