Najdise.cz ... najdi a poznej lidi, kteří se narodili ve stejný den jako ty ...
Čím pohostit vegetariány... - Diskuze a zkušenosti
- Astrologie
online Osobní horoskop (radix) Partnerský horoskop Tranzitní horoskop Psychologická astrologie Online výpočty
solár, direkce, revoluce, kompozit a další ...
Lunární kalendář
- Horoskopy 2024
kalendáře a jiné Znamení zvěrokruhu Partnerský horoskop Ascendent a Descendent Horoskopy na rok 2024
Čínský, Keltský, Výklad karet, Léčivé kameny, a další ... Kalendáře na rok 2024
Čínský horoskop 2024
- Slavné osobnosti
astro databáze - Narozeniny
jména, svátky - Numerologie
online - Poznej
znamení - Galerie
uživatelů - Diskuzní
fórum
Čím pohostit vegetariány...
22.05.2016 - 17:43
charri
Čím pohostit vegetariány...
...na grilovačce ...zeleninu, sýry jasně, ale třeba nějaké sojové grilovací klobásy nebo tak něco? co jsem komu udělala? takový lidský druh by si měl jídlo nosit v batůžku sebou.....fšude bo co já pak s tím?????
22.05.2016 - 18:12
| Filtr
Sosna zvlčelý
Já vím, že jistě chceš jako hostitelka překvapit, ale nebylo by lépe optat se přímo jich? Není hanba přiznat, že nevíš, čím je nejlépe uctít, když tím naopak prokážeš snahu. Ať si sami řeknou, co by nejraději.
22.05.2016 - 18:13
| Filtr
Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
http://www.vegmania.cz/clanky/…
https://grilovani.wordpress.com/201…
http://www.planty.cz/recipe/…
=====
http://www.vegmania.cz/clanky/…
https://grilovani.wordpress.com/201…
http://www.planty.cz/recipe/…
22.05.2016 - 18:24
| Filtr
Najdise.cz
» musiúa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ať se s tím seitanem nemusíš vyrábět kup tohle a nalož jak maso http://papame.blog.cz/0904/…
=====
ať se s tím seitanem nemusíš vyrábět kup tohle a nalož jak maso http://papame.blog.cz/0904/…
22.05.2016 - 18:26
| Filtr
Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Hastrman, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
otevři jim dveře na zahradu ať si zobnou zelenýho teď ho je všady dost horší je to v zimě to nezbejvá nic než seno
=====
otevři jim dveře na zahradu ať si zobnou zelenýho teď ho je všady dost horší je to v zimě to nezbejvá nic než seno
22.05.2016 - 18:47
| Filtr
Eldria
môj syn je vegetarián a zo školy išli na grilovačku, tiež som rozmýšľala, že čo mu zbalím. Naložila som do pácu baklažán, cibuľu len na polovicu prekrojenú, cuketu na koliečka, možno aj inú zeleninu, ja už nepamätám, a goodi-foody mäsko pre vegetariánov http://www.chrien.sk/sk/…, všetko dohromady spolu som naložila,vravel že mu to voňalo na grile lepšie ako druhí, čo mali ozajstné mäso :-D. Že všetci sa vypytovali, aké mäso má, že to strašne dobre vonia. Že s tou zeleninou to bolo super. K tomu im urob šalát kapustový, teraz je už letná kapusta, pridáš nakrájanú cibuľu, olivový olej, citrón, soľ, čierne korenie, aj cesnak môže ísť. Možno aj kukurica grilovaná by im chutila. Toto goodi-oody sa dá upravovať ako normálne mäso. Robím z toho s gyros alebo šašlík korením tie hranolčeky, opečiem na troške oleja vo voku, a zabalím do arabského chleba, s pridaním čerstvej kapusty, rajčín a podobne, vegetariánsky gyros :-D. Nie je problém variť vegetariánsky. Je kopu chutných vecí. Napríklad aj puding robím z kokosového mlieka, dostať ho ako krabicové. Aj smotanovú tortu robím z kokosovej smotany.
22.05.2016 - 19:07
| Filtr
Loen
Já jakožto vegetarián naprosto nesnáším ty náhražky masa...
Takže bych volila zeleninu - super sou třeba plněné žampiony na grilu (plněné čímkoli od bylinkového másla, po sýr... )
naložit lilek a cuketu (zeleninové špízy... )
Takže bych volila zeleninu - super sou třeba plněné žampiony na grilu (plněné čímkoli od bylinkového másla, po sýr... )
naložit lilek a cuketu (zeleninové špízy... )
22.05.2016 - 19:08
| Filtr
charri
» Sosna zvlčelý
No to je právě ono, oni jsou ještě ve "startovací fázi" sami pořádně neví co by....a zaúkolovaní ohledně receptů byli, jenže znáš to.....sobota se blíží a matko poraď si jak umíš
22.05.2016 - 19:09
| Filtr
charri
» Sosna zvlčelý
P.S. nechci je překvapit, nejraději bych jim dala na ....jen je chci nakrmit
22.05.2016 - 19:27
| Filtr
Najdise.cz
» charri
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
já jakožto vegan ty "náhražky" mám moc ráda ale musej se udělat dobře, tak ti dám pár tipů
běž do zdravý výživy, tam kup seitan, nebo robi a sojový plátky a čím dřív to naložíš tím líp, pár dní bych tomu dala, není to maso, tak určitě nezapomeň na olej a pro umami chuť trochu dobré sojovky - jinak jak to normálně máte rádi. Jestli chceš zkusit sojový plátky, což je jídlo za pár kaček, tak je důležitý je předvařit - já to vařím se špetkou cukru, soli, kapkou octa, bobkáčem, novým kořením a někdy přidám cibuli a kmín, stačí 15minut, tam je potom nejdůležitější je pořádně vymačkat až schládnou a než je naložíš... a pak zase klasika a kdybys šla do toho tofu, tak určitě bych ho nakrájela na plátky, nebo kousky, jinak je té hmoty moc...
mně by taky stačilo kousek lilku, cibule, cukety, žampionu a rajčete... nadruhou stranu - není nad kousek dobře opečené bílkoviny
=====
já jakožto vegan ty "náhražky" mám moc ráda ale musej se udělat dobře, tak ti dám pár tipů
běž do zdravý výživy, tam kup seitan, nebo robi a sojový plátky a čím dřív to naložíš tím líp, pár dní bych tomu dala, není to maso, tak určitě nezapomeň na olej a pro umami chuť trochu dobré sojovky - jinak jak to normálně máte rádi. Jestli chceš zkusit sojový plátky, což je jídlo za pár kaček, tak je důležitý je předvařit - já to vařím se špetkou cukru, soli, kapkou octa, bobkáčem, novým kořením a někdy přidám cibuli a kmín, stačí 15minut, tam je potom nejdůležitější je pořádně vymačkat až schládnou a než je naložíš... a pak zase klasika a kdybys šla do toho tofu, tak určitě bych ho nakrájela na plátky, nebo kousky, jinak je té hmoty moc...
mně by taky stačilo kousek lilku, cibule, cukety, žampionu a rajčete... nadruhou stranu - není nad kousek dobře opečené bílkoviny
22.05.2016 - 19:28
| Filtr
Loen
» charri
dýně je taky super na grilu... (teda na ohni sem ji nikdy nedělala, jen v troubě - jen pokrájet na kousy, olej, bylinky česnek... ) -
karboše dou taky... z kde čeho... (jakákoli luštěnina + zelenina + obylovina + koření)
jinak super je taky červená řepa (zabalit do alobalu... je dobrá s česnekem a tymiánem - můžeš ji píct celou v tom alobalu - teda oloupanou, jinak je hořká... nebo na kostičky udělat balíčky)
karboše dou taky... z kde čeho... (jakákoli luštěnina + zelenina + obylovina + koření)
jinak super je taky červená řepa (zabalit do alobalu... je dobrá s česnekem a tymiánem - můžeš ji píct celou v tom alobalu - teda oloupanou, jinak je hořká... nebo na kostičky udělat balíčky)
22.05.2016 - 19:42
| Filtr
tiferett
MOja dcera vegetariánka je práve na opekačke a ako vždy si opeká encián a zeleninu + jablká....Mnamka..Nikdy ju to neomrzí...Nič viac nie je treba -)
© 2007-2024 Najdise.cz