...na grilovačce ...zeleninu, sýry jasně, ale třeba nějaké sojové grilovací klobásy nebo tak něco? co jsem komu udělala? takový lidský druh by si měl jídlo nosit v batůžku sebou.....fšude bo co já pak s tím?????
charri
» Loen
Lilek měli minule a cukety mi ještě nerostou, možná jim ty mrňavé z kauflandu budou stačit.....našla jsem ve sklepě dýni, šlo by něco z toho.....třeba karbenátky nebo tak něco?
Loen
» charri
dýně je taky super na grilu... (teda na ohni sem ji nikdy nedělala, jen v troubě - jen pokrájet na kousy, olej, bylinky česnek... ) -
karboše dou taky... z kde čeho... (jakákoli luštěnina + zelenina + obylovina + koření)
jinak super je taky červená řepa (zabalit do alobalu... je dobrá s česnekem a tymiánem - můžeš ji píct celou v tom alobalu - teda oloupanou, jinak je hořká... nebo na kostičky udělat balíčky)
Najdise.cz
» LoenSystémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu: =====
já bych se té dýně na grilu bála (v troubě ne), ovšem řepa jenže nezapomeň, že jsou to začátečníci, aby se neodradili, to chce chvíli praxe