jsem magnet na "magory".


20.03.2009 - 00:46
(Blíženci) Nuna
jsem magnet na "magory".
Divná věc.Životem mi prošla spousta mužů. Ať už jako partneři,přátelé,milenci,kamarádi...Zjistila jsem jedno: V drtivé většině to byli a jsou lidé s nějakým problémem. Chorobná žárlivost, alkoholismus, nedostatek sebevědomí,lidé bez seberealizace...až přímo patologické asociální extrémy řekla bych. :39: :4: Oni nejsou a nebyli všichni stejní,ale tenhle rys měli společný. Pocit,že se musí uchýlit k někomu,kdo jim "pomůže".Proč tyhle lidi přitahuju? Proč jsem jimi neustále obklopena a pořád se ke mě vracejí? Vyhledávám je podvědomě? Je to něco,co mi vrtá hlavou poslední dobou často,protože v uplynulých několika týdnech jsem poznala další takové typy a začíná mi z toho jít hlava kolem ! :39: :8: :4:Přitom ve skutečnosti toužím po klidu. Po zázemí, po zajištěnosti,po tom,abych nemusela o nikoho pečovat, řešit něčí život,ale aby se pro změnu někdo staral o mě.Po pocitu jistoty, po vztahu,kde funguje vzájemný respekt a vzájemná úcta. Kde se řeší pouze běžné věci a nikoliv výše uvedené jevy.Jak z tohodle ven? :43:

Stránkování od začátku: / 10 

Řazení:
20.03.2009 - 00:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dj.kelly, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
já se nedivím. "ne"znám tě pár dnů, ale z příspěvků je to jasný...
20.03.2009 - 00:50 | Filtr
(Ryby) Naďule
Ty je podvědomě nevyhledáváš - oni vyhledávají tebe ...podvědomě cítí , že ty jsi ten pravý človíček , který jim pomůže , ke kterému se mohou uchýlit ....A ven z toho ? Zapomeń , asi to je tvé poslání tady na zemi :27:
20.03.2009 - 00:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Naďule
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dj.kelly, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15:
20.03.2009 - 00:56 | Filtr
(Beran) Livenaj
poviem ti prve čo ma napadlo:pôsobíš ako silna povaha-takže môžu hľadať podporu.a potom veľmi často sa sama snažíš poradiť,pomôcť ako som si všimla aj keď ťa to práve nezaujíma alebo nebaví tak odpovieš,takže asi máš v sebe nejakú potrebu vyjadriť spoluúčasť,nejaké sociálne cítenie...možno karma? :20: :17: :27:
20.03.2009 - 01:03 | Filtr
(Panna) Ameliee
Ani tak divná...já to mám podobně, Nuno :15:
Taky jsem ¨nad tím už tolikrát přemýšlela, proč zorvna takový lidi přitahuju..noo, já si snad dovolím říct, že to je to, že cejtěj tu sílu, pochopení a to, že je hned neodkopneš jako ostatní a že oni z tebe můžou čerpat, páč ty jim to dovolíš. Nevím, tohle je moje vlastní vysvětlení, ale taky bych ráda, abych se dověděla víc, proč to tak je. Díky :15: :17:
20.03.2009 - 01:09 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Naďule
Poslání.....
................ale někdy je to spíš k posrání! :39: :42: :4:

Víš o čem přemýšlím? Že mi to poslední dobou velmi ubírá sílu a energii. :43:
20.03.2009 - 01:13 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Livenaj
To určitě. Kde se to ve mě vzalo netuším,nevím kde to vzniklo a nakolik za to může karma. I po téhle stránce - já doufám,že někdo "zběhlejší" ve věcech duchovních mi bude schopen to nějak vysvětlit. :43:
20.03.2009 - 01:15 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Ameliee
Tak. A co ve chvíli,když Ty sama máš pocit,že jsi "na dně" ? Ke komu jdeš Ty pro sílu,energii a pomoc? :43:
20.03.2009 - 01:20 | Filtr
(Hadoken) ži.va
ehm zlato, nejsi sama...sebeposkozovani, sebevrazedne tendence, alkoholismus, drogy, zavislost na sportu...
a chces vedet proc??? protoze mas skrz ty vztahy neco pochopit aby te to posunulo dal.
a jak z toho ven??? na to prijdes jen ty sama na zaklade svych zkusenosti, kazdopadne musis neco zmenit, nejaky stary, resp. do ted tebou uzivany vzorec chovani, zpusob mysleni, a udelat ho starym...jinak to bude zacarovany kruh...ta zmena vychazi z tebe :3:
20.03.2009 - 01:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Víš co je to zakopaný pes????Tak ho vykopej.Dobře si uvědom co ve svém životě nejvíc řešíš,i když to někam schováváš. A až na to přijdeš,tak to je první krok.A máš napůl vyhráno.Ale musíš být opravdu upřímná k sobě samé.... :27:
20.03.2009 - 01:23 | Filtr
(Hadoken) ži.va » Nuna
a co se tyce dobijeni sily, baterek, (promin ze ti fusuju do rozhovoru mezi Amy a tebou), tak se obratim na ty, kteri nezklamou, naposledy to bylo tady na najdise a objevila jsem jednoho andilka, kterej me uzasne pomohl. anebo, protoze verim ve vyssi silu, kterou nazyvam bohyni, (i kdyz chapu boha jako muzsky i zensky princip, ale nemam v sobe jeste uplne vyreseny otcovsky komplex, takze bohyne jako matka) a ta mi dodava tu energii, vim zni to silene, ale tak ptala ses... :6:
20.03.2009 - 01:29 | Filtr
(Panna) Ameliee » Nuna
Tak, Nuno..jelikož jsem se takhle vysátá cejtila už tolikrát...mám na mysli přesně to, co jsi popisovala, z těchhle lidí...a vedlo to fakt k tomu, že jsem samovolně sama od sebe začala tyhle lidi od sebe zzapuzovat. Prostě jsem jim začala říkat NE. Nepřišlo to naráz, to néé, ale nějak to ze mě šlo samo. A vůbec jsem neměla výčitky svědomí, že jsem tu jejich žádost o cokoli odmítla, páč já jsem to tenkrát cítila jako zneužívání. A taky jsem si říkala...kurňa, dyk já jim sama dovoluju, aby mě takhle vyšťavovali. Takže jsem se snažila i přehodnotit přístup sama v sobě, že prostě pokud můžu, ok, udělám, ale pokud sama v tu danou dobu nejsem na tom dobře, tak prostě odmítám. Může to znít tvrdě, ale takhle u mě zafungoval pud sebezáchovy. Takže, kam pro energii, když trpíš tímhle? Teď to bude znít jako klišé, ale je to tak, no. Hlavně tam, kde vím, že mě mají rádi a nechaj mi trochu tý "šťávy". Pak teda si sama sílu zajistit tím, co mám ráda. A mně třeba teď hodně dobře dělá vana, obyčejná koupačka, ale funguje. A ty máš taky jistě svý spolehlivý "dobíječe". Jen hlavně, asi prvotně bych to zkusila si v sobě ujansit, jak to s těmahle životníma vysavačema máš, no.
Vím, je to náročný, ale jde o tebe a to vždy v první řadě :3: :15: :17:
20.03.2009 - 01:32 | Filtr
(Blíženci) Nuna » ži.va
Ale co mám pochopit?
Co mám změnit?
Jak na to přijdu? :43:
20.03.2009 - 01:41 | Filtr
(Hadoken) ži.va » Nuna
odkazuji na bubobubo viz niže.
pochopit ty chyby, ke kterym doslo v tech vztazich co jsi mela. meli spolecny rys? nebo kazdy byl o necem jinem a co byl hlavni problem v kazdem z nich??? to sis z neho odnesla krome bolesti? vsechno ma svuj duvod Nuni a nas zensky nejlip prave nauci vztahy protoze v nich umim vetsinou lip cist nez chlapy (moc se mi libilo prirovnani, ze zena se realizuje skrz vztahy, a muz skrz vnejsi svet, zatimco zena smeruje do stredu kruhu, kde je pro ni pravda, pak muzi z toho stredu potrebuji ven a hledaji pravdu vne, jako kdyz se Honza vydal do sveta)
takze jako u vseho, pokud chces nezadouci jev coby nepritele odstranit, musis ho nejdriv pojmenovat (at uz tim nepritelem bude pro vsechny tvoje ex vztahy jeden faktor, nebo pro jich bude vic individualnich), musis je pojmenovat a pak teprv zmenit. ale tim se ted nezabyvej, postupuj pomalu, s mysli otevrenou a uprimne se venuj kroku jedna- zahrej si na detektiva psychologa a patrej po nepriteli/ch...krok dva uz se ti zase nejak objevi :3:
20.03.2009 - 01:50 | Filtr
(Hadoken) ži.va
dobře ty :30:...pak se mrknu, jak vaše sezení dopadlo, valím do hajan :29: :7:
20.03.2009 - 01:52 | Filtr
(Panna) Ameliee » ži.va
tak, broukovou, Drahá.... :35: :17: :27:
a dnes jsem to napsala správně :2:
20.03.2009 - 01:54 | Filtr
(Panna) Ameliee
joo, eau, na tom taky něco je...určitě...
já mám ten dojem, že jsem asi dříve žila skrze ně, že jak mi to vlastně vadilo, že se nechávám takhle vysávat, tak vlastně jsem asi žila jejich životy a ne ten svůj...
a pak, když jsem tohle přehodnotila, tak těch lidí podstatně ubylo...
žiš...já uý nemůžu... :24: :39: :41: :32:
20.03.2009 - 01:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nuni nebo Nuny nevím jak se to píše,co máš pochopit????Sebe.Co máš změnit????Svůj přístup k mužům.Nejsi samaritánka,jsi žena,která něco umí,která něco ví,která je krásná,která potřebuje pomoc,řekni jim to.Já potřebuji pomoc!!! :27:
20.03.2009 - 01:58 | Filtr
(Hadoken) ži.va » Ameliee
a to sem ti nerekla, ze mam averzi na brouky, ja tam zadny chrobaky v posteli nechci... :39: :3:papa :35:
20.03.2009 - 03:56 | Filtr
(Panna) elaviel
To je dost dobrej postreh. Chtela jsem napsat nejaky svoje moudro, ale s timhle naprosto souhlasim :15: A mozna prave proto, ze druhym nedovolis, aby se o tebe starali a opecovavali, budis dojem ty silny a nezavisly zensky a tim padem pritahujes typ lidi, kteri tu pomoc vyhledavaji. Mozna kdybys ukazala, ze te taky neco trapi a ze potrebujes pomoc, bylo by to jinak a nasla by se spousta lidi, kteri by ti chteli pomoct a vysli ti vstric. Je zajimavy, ze Blizenci a Panny maji tohle spolecny. Uplne se vidim.
20.03.2009 - 06:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jsem ti chtěla taky poradit, ale...

Muži typu zoufalec, to je moje :43: pánšto jsem hodná a chápavá a tolerantní :2: ale na štěstí s nima nelezu do vztahu, protože já ve vztahu potřebuju aby měl dotyčnej viditelně a od začátku na vrch... z čehož plyne další můj problém - takovýho najít jest skoro nemožné, anebo je to naprostej grázl :25: :4: :5: :46:

A tak mě Nuni napadlo - nebude to tím, že dokážeš každýho vyslechnout a naslouchat mu? Navíc si myslím, že síla tvé osobnosti bude zjevná - a to je přitahuje! :44:

Ale jinak - bubobubo má pravdu... :3:
20.03.2009 - 06:51 | Filtr
(Lev) růžička
Ahoj , tak po tomhle co tu popisuješ toužím i já..(Přitom ve skutečnosti toužím po klidu. Po zázemí, po zajištěnosti,po tom,abych nemusela o nikoho pečovat, řešit něčí život,ale aby se pro změnu někdo staral o mě.
Po pocitu jistoty, po vztahu,kde funguje vzájemný respekt a vzájemná úcta. Kde se řeší pouze běžné věci a nikoliv výše uvedené jevy.)
Je těžké najít spřízněnou duši, musíš se úplně změnit a změní se i Tvůj život.Takhle mi to radí mí rádcové :3: :17: :17:
20.03.2009 - 07:05 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Eau,zlato... :34:
Začla jsem psát elaborát na téma "jak jsem spokojená...",ale poté,co jsem zplodila první dvě odpovědi na první otázky mi došlo,jaká je kravina obhajovat sama sebe,že vlastně spokojená jsem.
To jsou otázky,které vyžadují jiné odpovědi než ty,co se mi derou na klávesnici,takže já musím sednout a přemýšlet. Každá ta která otázka chce odpověd,kterou musím vytáhnout odněkud z hloubi ze sebe ze mě a nebude asi nikdy srozumitelná úplně ani mě,natož pak vám. Ale je to výzva. :3:
20.03.2009 - 07:09 | Filtr
(Blíženci) Nuna » bubobubo
Netuším vůbec,kde je zakopaný pes.
Co nejvíc ve svém životě řeším? Láká mě napsat "nic" :4: což je pravda,ale není to ta dobrá odpověd. Já se bojím toho,že opravdu kořeny budou v dětství. V rodině, ve výchově/ či spíše v nevýchově/,vliv genů a modelu matka - otec. O čemž tedy vím,že to nebylo nic pro mě dobrého,ale natolik zdatný psycholog nejsem,abych poznala ten hlavní problém a dovedla s ním něco udělat.
Vnímám tam ten altruismus mojí matky a - byť jinou formou - se bohužel projevuje i u mě. :43:
20.03.2009 - 07:11 | Filtr
(Blíženci) Nuna » ži.va
..šíleně...
..myslím,že všichni tu máme někoho,kvůli komu sem "rádi chodíme" :3:..
..já když nevidím půl dne Charis nebo Mihu, tak jsem z toho nervní.. :39: :5:
..a to jsou to kozy sánský,co potom ti lidé,kteří mě opravdu nakopli tak,že jim asi nikdy nebudu moct dost poděkovat.. :1:
Příspěvky: 1-25 26-50 51-75 76-100 101-125 126-150 151-175 176-200 201-225 226-243
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »