překyselení organismu


30.06.2011 - 16:48
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Chloe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

překyselení organismu
zkoušel někdo z vás nějaké metody,recepty,preparáty na očistu - odkyselení organismu? četla jsem jen,že se musí hlavně vynechat cukr a bílé pečivo

Řazení:
01.08.2011 - 23:37 | Filtr
(Váhy) inkateo www.pracesesny.cz
DVANÁCTIMINUTOVÁ VODA.
Jestli mohu, tak poradím něco, co je doslova úžasné. Objevil to tuším jeden němec lékař , badatel a už kdysi dávno. Zkoumal, jak by se dalo co nejjednodušeji a běžně dostupnými prostředky dosáhnout co nejvíce zásadotvorných reakcí v zažívacím traktu. A propracoval se k objevu, který kdykoliv uskutečním, tak ihned cítím, jak mi to hladí žaludek. Je to doslova jako samet. Bříško říká a doslova křičí ANO TO CHCI.
Oč běží? Kdykoliv se doma vaří jakákoliv zelenina, tak po 12 minutách varu slejeme pár šufánků vývaru a dáme je stranou. Až to vychladne na pitelnou teplotu tak to zčerstva vypijeme. Účinek cítíte ihned.
Jde o to, že 12 minut varu je vzhledem k různosti zeleniny ideální doba, aby to v traktu vyvolávalo co nejzásaditější reakce.

Je to úplná bomba a panu objeviteli tímto mnohokrát děkuji. Je to tak skvělé, jako je to jednoduché.
19.08.2011 - 07:51 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy » inkateo www.pracesesny.cz
tohle je moc zajímavej způsob, zírám na to, jak je to fakt prostý :15: Praktikuješ to sám na sobě a jak často? díky. :27:
19.08.2011 - 12:25 | Filtr
(Váhy) inkateo www.pracesesny.cz » Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
Ahoj. Jak často? No když Vaří manželka a jsem zrovna u toho a vzpomenu si.

Tento super recept má podle mě dvě obrovské výhody.

Jednak je skutečně prakticky lehce proveditelný.
(většina skvělých receptů a postupů stejně často skončí buď v zapomnění anebo jsou tak náročné, že moderní uspěchaný člověk je za čas stejně přestane aktivně praktikovat)

A druhak je síla v tom, že 12 minut je optimální doba k tomu, aby zásadité reakce byly co nejsilnější. Když se dělá klasický vývar , je už asi rozklad pokročilejší kvůli delšímu varu a výsledek je horší.
(změny probíhají neustále, třeba květák je těsně po uvaření zásadotvorný, ale už hodinu po uvaření je kyselinotvorný)
19.08.2011 - 12:42 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy » inkateo www.pracesesny.cz
:63: tak to je zajímavý, vůbec jsem netušila, že to takhle je s těma potravinama a časem vaření. Tak to dělám roky a roky zřejmě "špatně", no potěš. :42: Je to fakt vcelku náročný, to teda jo. Díky za vysvětlení. :27:
19.08.2011 - 13:07 | Filtr
(Váhy) inkateo www.pracesesny.cz » Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
Jo. Jo. Tož tak.
Všechno je vždycky složitější než si právě myslíme. To je prostě zákon.
19.08.2011 - 14:11 | Filtr
(Štír) atraM » inkateo www.pracesesny.cz
(slyšela jsem to i o rajčeti - těsně po utržení zásadotvorné... ale ty, co už máme doma jsou hodně silně kyselotvorné)


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »