
Najdise.cz ... najdi a poznej lidi, kteří se narodili ve stejný den jako ty ...
překyselení organismu - Diskuze a zkušenosti
- Astrologie
online
Osobní horoskop (radix)
Partnerský horoskop
Tranzitní horoskop
Psychologická astrologie
Online výpočty
solár, direkce, revoluce, kompozit a další ...
Lunární kalendář
- Horoskopy 2026
kalendáře a jiné
Znamení zvěrokruhu
Partnerský horoskop
Ascendent a Descendent
Horoskopy na rok 2026
Čínský, Keltský, Výklad karet, Léčivé kameny, a další ...
Kalendáře na rok 2026
Čínský horoskop 2026
- Slavné osobnosti
astro databáze - Narozeniny
jména, svátky - Numerologie
online - Poznej
znamení - Galerie
uživatelů - Diskuzní
fórum

překyselení organismu
30.06.2011 - 16:48
Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Chloe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
překyselení organismu
zkoušel někdo z vás nějaké metody,recepty,preparáty na očistu - odkyselení organismu? četla jsem jen,že se musí hlavně vynechat cukr a bílé pečivo

01.08.2011 - 23:37
| Filtr
inkateo www.pracesesny.cz
DVANÁCTIMINUTOVÁ VODA. Jestli mohu, tak poradím něco, co je doslova úžasné. Objevil to tuším jeden němec lékař , badatel a už kdysi dávno. Zkoumal, jak by se dalo co nejjednodušeji a běžně dostupnými prostředky dosáhnout co nejvíce zásadotvorných reakcí v zažívacím traktu. A propracoval se k objevu, který kdykoliv uskutečním, tak ihned cítím, jak mi to hladí žaludek. Je to doslova jako samet. Bříško říká a doslova křičí ANO TO CHCI.
Oč běží? Kdykoliv se doma vaří jakákoliv zelenina, tak po 12 minutách varu slejeme pár šufánků vývaru a dáme je stranou. Až to vychladne na pitelnou teplotu tak to zčerstva vypijeme. Účinek cítíte ihned.
Jde o to, že 12 minut varu je vzhledem k různosti zeleniny ideální doba, aby to v traktu vyvolávalo co nejzásaditější reakce.
Je to úplná bomba a panu objeviteli tímto mnohokrát děkuji. Je to tak skvělé, jako je to jednoduché.

19.08.2011 - 07:51
| Filtr
Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
» inkateo www.pracesesny.cz
tohle je moc zajímavej způsob, zírám na to, jak je to fakt prostý
Praktikuješ to sám na sobě a jak často? díky.

19.08.2011 - 12:25
| Filtr
inkateo www.pracesesny.cz
» Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
Ahoj. Jak často? No když Vaří manželka a jsem zrovna u toho a vzpomenu si. Tento super recept má podle mě dvě obrovské výhody.
Jednak je skutečně prakticky lehce proveditelný.
(většina skvělých receptů a postupů stejně často skončí buď v zapomnění anebo jsou tak náročné, že moderní uspěchaný člověk je za čas stejně přestane aktivně praktikovat)
A druhak je síla v tom, že 12 minut je optimální doba k tomu, aby zásadité reakce byly co nejsilnější. Když se dělá klasický vývar , je už asi rozklad pokročilejší kvůli delšímu varu a výsledek je horší.
(změny probíhají neustále, třeba květák je těsně po uvaření zásadotvorný, ale už hodinu po uvaření je kyselinotvorný)

19.08.2011 - 12:42
| Filtr
Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
» inkateo www.pracesesny.cz
tak to je zajímavý, vůbec jsem netušila, že to takhle je s těma potravinama a časem vaření. Tak to dělám roky a roky zřejmě "špatně", no potěš.
Je to fakt vcelku náročný, to teda jo. Díky za vysvětlení.

19.08.2011 - 13:07
| Filtr
inkateo www.pracesesny.cz
» Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
Jo. Jo. Tož tak. Všechno je vždycky složitější než si právě myslíme. To je prostě zákon.

19.08.2011 - 14:11
| Filtr
atraM
» inkateo www.pracesesny.cz
(slyšela jsem to i o rajčeti - těsně po utržení zásadotvorné... ale ty, co už máme doma jsou hodně silně kyselotvorné)

© 2007-2025 Najdise.cz





Vahách