Najdise.cz ... najdi a poznej lidi, kteří se narodili ve stejný den jako ty ...
překyselení organismu - Diskuze a zkušenosti
- Astrologie
online Osobní horoskop (radix) Partnerský horoskop Tranzitní horoskop Psychologická astrologie Online výpočty
solár, direkce, revoluce, kompozit a další ...
Lunární kalendář
- Horoskopy 2024
kalendáře a jiné Znamení zvěrokruhu Partnerský horoskop Ascendent a Descendent Horoskopy na rok 2024
Čínský, Keltský, Výklad karet, Léčivé kameny, a další ... Kalendáře na rok 2024
Čínský horoskop 2024
- Slavné osobnosti
astro databáze - Narozeniny
jména, svátky - Numerologie
online - Poznej
znamení - Galerie
uživatelů - Diskuzní
fórum
překyselení organismu
30.06.2011 - 16:48
Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Chloe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Chloe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
překyselení organismu
zkoušel někdo z vás nějaké metody,recepty,preparáty na očistu - odkyselení organismu? četla jsem jen,že se musí hlavně vynechat cukr a bílé pečivo
01.08.2011 - 23:37
| Filtr
inkateo www.pracesesny.cz
DVANÁCTIMINUTOVÁ VODA.
Jestli mohu, tak poradím něco, co je doslova úžasné. Objevil to tuším jeden němec lékař , badatel a už kdysi dávno. Zkoumal, jak by se dalo co nejjednodušeji a běžně dostupnými prostředky dosáhnout co nejvíce zásadotvorných reakcí v zažívacím traktu. A propracoval se k objevu, který kdykoliv uskutečním, tak ihned cítím, jak mi to hladí žaludek. Je to doslova jako samet. Bříško říká a doslova křičí ANO TO CHCI.
Oč běží? Kdykoliv se doma vaří jakákoliv zelenina, tak po 12 minutách varu slejeme pár šufánků vývaru a dáme je stranou. Až to vychladne na pitelnou teplotu tak to zčerstva vypijeme. Účinek cítíte ihned.
Jde o to, že 12 minut varu je vzhledem k různosti zeleniny ideální doba, aby to v traktu vyvolávalo co nejzásaditější reakce.
Je to úplná bomba a panu objeviteli tímto mnohokrát děkuji. Je to tak skvělé, jako je to jednoduché.
Jestli mohu, tak poradím něco, co je doslova úžasné. Objevil to tuším jeden němec lékař , badatel a už kdysi dávno. Zkoumal, jak by se dalo co nejjednodušeji a běžně dostupnými prostředky dosáhnout co nejvíce zásadotvorných reakcí v zažívacím traktu. A propracoval se k objevu, který kdykoliv uskutečním, tak ihned cítím, jak mi to hladí žaludek. Je to doslova jako samet. Bříško říká a doslova křičí ANO TO CHCI.
Oč běží? Kdykoliv se doma vaří jakákoliv zelenina, tak po 12 minutách varu slejeme pár šufánků vývaru a dáme je stranou. Až to vychladne na pitelnou teplotu tak to zčerstva vypijeme. Účinek cítíte ihned.
Jde o to, že 12 minut varu je vzhledem k různosti zeleniny ideální doba, aby to v traktu vyvolávalo co nejzásaditější reakce.
Je to úplná bomba a panu objeviteli tímto mnohokrát děkuji. Je to tak skvělé, jako je to jednoduché.
19.08.2011 - 07:51
| Filtr
Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
» inkateo www.pracesesny.cz
tohle je moc zajímavej způsob, zírám na to, jak je to fakt prostý Praktikuješ to sám na sobě a jak často? díky.
19.08.2011 - 12:25
| Filtr
inkateo www.pracesesny.cz
» Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
Ahoj. Jak často? No když Vaří manželka a jsem zrovna u toho a vzpomenu si.
Tento super recept má podle mě dvě obrovské výhody.
Jednak je skutečně prakticky lehce proveditelný.
(většina skvělých receptů a postupů stejně často skončí buď v zapomnění anebo jsou tak náročné, že moderní uspěchaný člověk je za čas stejně přestane aktivně praktikovat)
A druhak je síla v tom, že 12 minut je optimální doba k tomu, aby zásadité reakce byly co nejsilnější. Když se dělá klasický vývar , je už asi rozklad pokročilejší kvůli delšímu varu a výsledek je horší.
(změny probíhají neustále, třeba květák je těsně po uvaření zásadotvorný, ale už hodinu po uvaření je kyselinotvorný)
Tento super recept má podle mě dvě obrovské výhody.
Jednak je skutečně prakticky lehce proveditelný.
(většina skvělých receptů a postupů stejně často skončí buď v zapomnění anebo jsou tak náročné, že moderní uspěchaný člověk je za čas stejně přestane aktivně praktikovat)
A druhak je síla v tom, že 12 minut je optimální doba k tomu, aby zásadité reakce byly co nejsilnější. Když se dělá klasický vývar , je už asi rozklad pokročilejší kvůli delšímu varu a výsledek je horší.
(změny probíhají neustále, třeba květák je těsně po uvaření zásadotvorný, ale už hodinu po uvaření je kyselinotvorný)
19.08.2011 - 12:42
| Filtr
Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
» inkateo www.pracesesny.cz
tak to je zajímavý, vůbec jsem netušila, že to takhle je s těma potravinama a časem vaření. Tak to dělám roky a roky zřejmě "špatně", no potěš. Je to fakt vcelku náročný, to teda jo. Díky za vysvětlení.
19.08.2011 - 13:07
| Filtr
inkateo www.pracesesny.cz
» Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
Jo. Jo. Tož tak.
Všechno je vždycky složitější než si právě myslíme. To je prostě zákon.
Všechno je vždycky složitější než si právě myslíme. To je prostě zákon.
19.08.2011 - 14:11
| Filtr
atraM
» inkateo www.pracesesny.cz
(slyšela jsem to i o rajčeti - těsně po utržení zásadotvorné... ale ty, co už máme doma jsou hodně silně kyselotvorné)
© 2007-2024 Najdise.cz