atraM
Kromě toho ranního pití sklenice vody se šťávou z půlky citronu ( ) jak jsme o tom mluvili i v jiných diskuzích, jsem taky zkoušela enzymatycké zeleninové nápoje (podle MUDr. Partykové), jde tam o to, že se při pokojové teplotě nechá vylouhovat nastrouhanaá zelenina do vody - je to taky hodně silně zásadotvorná záležitost... Zkoušela jsem myslím jenom mrkev a okurku.
atraM
» ja@aja
Teď už přesně nevím, myslím tak 6-8 hodin, musela bych to znovu dohledat... Dělala jsem si to kdysi párkrát spíš na zkoušku - nijak akutně jsem to nepotřebovala. (A zůstala jsem preventivně potom spíš u té vody s citronem, to mi nějak víc chutnalo )
atraM
» inkateo www.pracesesny.cz
(slyšela jsem to i o rajčeti - těsně po utržení zásadotvorné... ale ty, co už máme doma jsou hodně silně kyselotvorné)
Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
» atraM
to je teda opravdu všechno veliká "alchymie", už čím dál víc chápu, proč lidi pěstují doma co nejvíc zeleniny a všechno co jde..Ale každej prostě tu možnost nemá. Já začala trochu držet dietu a mám vcelku určitých potíží spíš víc než míň, tak po přečtení téhle diskuze je mi to mnohem jasnější, proč se to děje. Díky moc všem za tuhle diskuzi i příspěvky