překyselení organismu


30.06.2011 - 16:48
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Chloe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

překyselení organismu
zkoušel někdo z vás nějaké metody,recepty,preparáty na očistu - odkyselení organismu? četla jsem jen,že se musí hlavně vynechat cukr a bílé pečivo

Řazení:
19.08.2011 - 07:51 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy » inkateo www.pracesesny.cz
tohle je moc zajímavej způsob, zírám na to, jak je to fakt prostý :15: Praktikuješ to sám na sobě a jak často? díky. :27:
19.08.2011 - 09:38 | Filtr
(Panna) Mirma » Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
O zeleninovém vývaru jsem se dočetla v knize pana Janči - Stopové prvky a kovy v přírodě, str. 22 - 25
Jsem ráda, že to sem Inkateo dala a připomněla mi to. Když byl syn malý, měl několik dní průjem a vše vyzvracel, vařila jsem tyto odvary a stříkala mu je po trochách injekční stříkačkou. Když udělali v nemocnici rozbor krve, tak se doktorka divila, jak je možné, že je pouze dehydratovaný, ale krevní rozbor má lepší než zdravé dítě.
Nějakou dobu jsem si je připravovala sama a cítila se skvěle... Pak jsem na ně zapomněla.

Mám tyto 4 stránky okopírovaný, tak můžu přeskenovat a poslat ...
19.08.2011 - 09:50 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy » Mirma
Super, to bys byla zlatá, moc díky. :17:
19.08.2011 - 12:25 | Filtr
(Váhy) inkateo www.pracesesny.cz » Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
Ahoj. Jak často? No když Vaří manželka a jsem zrovna u toho a vzpomenu si.

Tento super recept má podle mě dvě obrovské výhody.

Jednak je skutečně prakticky lehce proveditelný.
(většina skvělých receptů a postupů stejně často skončí buď v zapomnění anebo jsou tak náročné, že moderní uspěchaný člověk je za čas stejně přestane aktivně praktikovat)

A druhak je síla v tom, že 12 minut je optimální doba k tomu, aby zásadité reakce byly co nejsilnější. Když se dělá klasický vývar , je už asi rozklad pokročilejší kvůli delšímu varu a výsledek je horší.
(změny probíhají neustále, třeba květák je těsně po uvaření zásadotvorný, ale už hodinu po uvaření je kyselinotvorný)
19.08.2011 - 12:42 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy » inkateo www.pracesesny.cz
:63: tak to je zajímavý, vůbec jsem netušila, že to takhle je s těma potravinama a časem vaření. Tak to dělám roky a roky zřejmě "špatně", no potěš. :42: Je to fakt vcelku náročný, to teda jo. Díky za vysvětlení. :27:
19.08.2011 - 13:07 | Filtr
(Váhy) inkateo www.pracesesny.cz » Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
Jo. Jo. Tož tak.
Všechno je vždycky složitější než si právě myslíme. To je prostě zákon.
19.08.2011 - 15:31 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy » atraM
to je teda opravdu všechno veliká "alchymie", už čím dál víc chápu, proč lidi pěstují doma co nejvíc zeleniny a všechno co jde..Ale každej prostě tu možnost nemá. Já začala trochu držet dietu a mám vcelku určitých potíží spíš víc než míň, tak po přečtení téhle diskuze je mi to mnohem jasnější, proč se to děje. Díky moc všem za tuhle diskuzi i příspěvky :15: :62:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »