
Najdise.cz ... najdi a poznej lidi, kteří se narodili ve stejný den jako ty ...
Cukr - blog - Diskuze a zkušenosti
- Astrologie
online
Osobní horoskop (radix)
Partnerský horoskop
Tranzitní horoskop
Psychologická astrologie
Online výpočty
solár, direkce, revoluce, kompozit a další ...
Lunární kalendář
- Horoskopy 2026
kalendáře a jiné
Znamení zvěrokruhu
Partnerský horoskop
Ascendent a Descendent
Horoskopy na rok 2026
Čínský, Keltský, Výklad karet, Léčivé kameny, a další ...
Kalendáře na rok 2026
Čínský horoskop 2026
- Slavné osobnosti
astro databáze - Narozeniny
jména, svátky - Numerologie
online - Poznej
znamení - Galerie
uživatelů - Diskuzní
fórum

Cukr - blog
04.11.2015 - 15:56
Bosch
Cukr - blog
Ahoj.Zítra 5.11. dávají v 15.15 na ČT2 opakování dokumentu Anderei Culkové o cukru s názvem cukr - blog.Pokud máte možnost koukněte se případně si nahrajte stojí to za to. Já bohužel tv doma nemám ale snad to bude brzo na síti.Co dělá cukr jak funguje v těle na naše zdraví a jak s náma je skrze cukr úspěšně manipulováno.http://www.csfd.cz/film/…

05.11.2015 - 10:22
| Filtr
Bosch
» 144
Naprosto přesné vyjádření odbornice na výživu které koresponduje s vědeckými poznatky. S tímto se ztotožňuju a v podstatě celá dnešní odborná obec, podotýkám nepředpojatá. Nevím co je to cukrovošlechtěné ovoce co máš na mysli ovoce obsahuje okolo 15-20 proc sacharidů což je normální není to nijak hnané do supersacharidových podob. Pokud jde o problém ten by se mohl vyskytovat pokud by jsi konzumoval velké množství sušeného ovoce kde je už koncentrované. Takové sušené datle jsou supercukrbomba stačí tak max 5ks denně. https://www.youtube.com/watch/…
Co jsou to cukrovošlechtěné ovoce? Víš kolik by jsi musel toho ovoce sníst aby ti ztučněla játra? Pár kilo denně a i o tom pochybuju. Játra po ovoci netuční to se ještě nikomu nepodařilo.

05.11.2015 - 10:39
| Filtr
Bosch
» Mici Angóra
Ty jsi na jídlo docela citlivá jakožto správná panna. Takže si to můžeš ověřit. Ale asi ti to nebude vyhovovat pokud jsi zdravá a nic tě netlačí.Když je člověk už nalomený a má potíže tak to dokáže snadno vnímat co cukr dělá. Sladké mám rád taky ale dopřávám si ho ve formě polysacharidů v obilninách něco sušené ovoce ke slazení ale hlavně čerstvé ovoce v sezóně a zelenina je taky sacharid. Například dobré kyselé zelí je docela sladké samo o sobě. Čokoládu lindt kupuju 90% čtvereček má sotva 1g cukru což je prakticky nic a je to docela i tak sladké. Časem se citlivost na sladké přenese do jemnějších prožitků takže ti přijde jedna syrová mrkev jako hodně dobrá a dostatečná sladkost.

05.11.2015 - 10:44
| Filtr
Mici Angóra
» Bosch
Problém není v tom, že bych nevěřila tomu, že cukr škodí (fakt objevila Ameriku), problém mám s formou, kterou to autorka předává. Bububu! Nemám ráda extrémy a tahle paní je celá extrém. A taky si myslím, že když člověk dodržuje určitou míru, tak může jíst cokoli. 
P.S.: 90% čokoláda není čokoláda, to radši nic

05.11.2015 - 11:03
| Filtr
Bosch
» Mici Angóra
Jedl jsem i 85 ale je moc sladká. Ty jsou pro ženy.Apropo ženy by měly jíst cukru více než muži. Mají více tuku. Pokud mají muž a žena správně fungovat, muž si dá maso, žena sladké koláče. Hormony..zase. Rovnováha. Muž a žena nemají jíst to samé jídlo.

05.11.2015 - 11:11
| Filtr
Bosch
» Mici Angóra
V tom máš pravdu zdravá míra cukru = zdravá míra tuků ty produkují zdravou míru hormonů a je spokojenost.Mozek funguje jen na glukózu je to pro něj palivo. Dovolím si tvrdit že díky tomu jsme mozkově tam kde jsme a nelezeme po stromech. Že jsme se naučili kultivovat obilí-sacharid. Jsou i studie které to potvrzují. Žít jako neandrtálec bezsacharidově není nic moc. Jak se snaží zastánci paleostravy.
Souhlasím s přiměřeností v rámci toho čím jsme a jak žijeme. Zdravá míra cukru je ok. Vše je jen o míře jak pravil paracelsus, nikoli o výběru zdravé a nezdravé potraviny.




05.11.2015 - 12:08
| Filtr
Bosch
» Freja
To je ten problém pracujících matek a unisexu. Že všichni všechno společně.Dej chlapovi více masa, bude průbojnější, bude domů nosit více peněz, budeš moc zůstat doma a vařit každému podle jeho potřeb. Né? Tolik času to nezabere vaříš totéž ale na stoje dáš každému jiný poměr živin.




05.11.2015 - 13:13
| Filtr
Freja
» Mici Angóra
Já na ten Saturn
, v osmým domě nic nemám,tak třeba si mě ani nevšimne

Maximálně to odnesu tou tvrdou monogamií,i když by mi to asi Plája neschválil....a to TVORBU si teda nechám do kuchyně a za pár let se přihlásim na Master šéf
a vyhraju!!!Člověk si to musí umět naplánovat,vy furt strašíte celibátem nebo grupáčem v komunitě




05.11.2015 - 17:24
| Filtr
Bosch
Právě jsem se dokoukal u kamarádky na ten film cukr blog. Hodně se mi to líbilo vůbec mi to nepřipadá přepjaté naopak. Dobře vystihla ten hlavní problém. Společenský nezájem o téma.
To hlavní co je příčinou nezájmu o "léčbu" společnosti je závislost drtivé většiny lidí na cukru. A který závislák má chuť se léčit, že?
To zásadní, pokud je na světě přes 300miliónů závislých na inzulínu, je to nejlepší kšeft budoucnosti. Lepší než ropa zlato a zemní plyn. Tendence rostoucí. Investujte do akcií farmafirem oplatí se to. (sarkastický smích..ha ha)
Pro ty co mají soudnost a nejste si jisti. Studujte princip působení cukru na psychiku, dozvíte se mnoho o fungování sebe sama. Pochopíte nezávislost a svobodu. Cukr kalí jasnost mysli a úsudek. Stav meditace se nedá navodit pokud s myslí cloumají nutkání a to se dá zklidnit jen dlouhodobým zklidněním hladiny inzulínu. Osobní zkušenost.

05.11.2015 - 18:21
| Filtr
player
Nevim. Můj strýček si na sladké potrpí a je mu 77 let. Nevím , zda chci žít 77 let.Já sám sladím ,ale opatrně. Majíce cukrovkáře v obou rodových větvích , používám cukralózu,stevii , aspartam , ale i cukr ,ale jsem s ním opatrnej. Sichr je sichr.
Stejně - buďte šťastní a bude vám blaze. S cukrem i bez.
Dnes třeba v deníku DNES se cukrovkou zabývaj. Není problém osladit si kávu , když budeš půl hodiny denně chodit. Dalším průserem je stres. To je přímo výbušnina na cukr. Táta ho měl a skončil na píchaným inzulinu.
Tančete , zpívejte , neberte se a sportujte. A bude dobře.



06.11.2015 - 09:11
| Filtr
Bosch
» Buddha/2
Kde jsi to četl o té kyselosti jablek? Burčák v žaludku určitě ne to si děláš srandu. Názor že nějaká potravina překyseluje patří mezi hodně rozšířené bludy alternativních chytráků kteří se přiživují na neznalosti laiků. Odkyselení organismu je jednou z nejvíce rozšířených blbin jaké tito šarlatáni vypouští s cílem manipulovat často nemocným člověkem, mělo by to být trestné.
Něco si o tom nejdříve nastuduj než začneš psát hlouposti.





© 2007-2025 Najdise.cz



Že správnej budhista jde cestou středu! 



Vahách