Najdise.cz ... najdi a poznej lidi, kteří se narodili ve stejný den jako ty ...
žlučník - Diskuze a zkušenosti
- Astrologie
online Osobní horoskop (radix) Partnerský horoskop Tranzitní horoskop Psychologická astrologie Online výpočty
solár, direkce, revoluce, kompozit a další ...
Lunární kalendář
- Horoskopy 2024
kalendáře a jiné Znamení zvěrokruhu Partnerský horoskop Ascendent a Descendent Horoskopy na rok 2024
Čínský, Keltský, Výklad karet, Léčivé kameny, a další ... Kalendáře na rok 2024
Čínský horoskop 2024
- Slavné osobnosti
astro databáze - Narozeniny
jména, svátky - Numerologie
online - Poznej
znamení - Galerie
uživatelů - Diskuzní
fórum
žlučník
13.01.2009 - 08:16
primářka
žlučník
Ahoj všichni...Odhodlala jsem se,že si nechám odstranit balvan ze žlučníku.Jdu na věc 25.2. Máte s tím někdo zkušenost? Provádí to laparoskopicky.Nu,uvidíme.Ale hlavně...věřím,že bude lépe.
13.01.2009 - 08:55
| Filtr
růžička
Žlučníkové potíže a kameny
Žlučníkové potíže a kameny · Žlučníkové choroby ... Odstraněni kamenů operací rozdrcením nebo medikamenty neodstraňuje příčinu. ..
Vařené tuky a pečené potraviny jsou nejčastější příčinou poruchy funkce žlučníku
Žlučníkové kameny a písek jsou však nahromaděný anorganický vápník a jiné anorganické substance ve žlučníku, protože je tělo nemohlo zužitkovat. Všechny škroby, chleba a výrobky z obilí jsou plny anorganického vápníku. Jíme-li mnoho takových potravin, může to vést k tvorbě kamenů.
Šťáva z jednoho citronu (ve sklenici teplé vody vícekrát denně), doplněná sklenicí šťávové směsi z karotky, červené řepy a okurek (třikrát až čtyřikrát denně), osvobodila již velmi mnoho trpících od písků a kamenů během několika dnů nebo týdnů.
Směs šťáv z karotky, červené řepy a okurek se osvědčila jako nejlepší čisticí prostředek žlučníku, jater, ledvin a prostaty, stejně jako pohlavních žláz.
Žlučník je pro správnou funkci jater nepostradatelný. Naše těl o patří ale nám samým, a když jsme se z neznalosti jeho funkcí rozhodli k operaci, pak není nikdo jiný, mimo nás, koho bychom mohli žalovat.
Žlučníkové kameny, ledvinové kameny a písek ve žlučníku a ledvinách jsou následky nedokonalého vylučování anorganických vápníkových usazenin, které se tvoří po jídle koncentrovaných škrobů a výrobků z cukru.
Žlučník je cévami a žlučovodem přímo spojen s játry a krevním oběhem. Všechna strava, kterou sníme, se v zažívacím ústrojí "rozloží" a její živiny jsou krví dopraveny k dalšímu zpracování a analýze do jater. Koncentrované obilné a moučné výrobky nemohou být správně použity k regeneraci buněk a tkání, především tehdy ne, jestliže byly denaturovány horkem. Minerálie však musí játry projít. Mezi nimi je také vápník. Molekuly škrobu jsou ve vodě nerozpustné.
Tělo potřebuje vápník sice naléhavě, ale organický, ve vodě rozpustný, který dostane jen konzumací salátů, zeleniny, ovoce a jejich syrových šťáv. V této formě je vápník tělem beze zbytku přijat a použit ke stavbě buněk a tkání.
Ve všech koncentrovaných škrobových a cukrových výrobcích, které byly zpracovány vysokou teplotou, se stane vápník anorganickým a ztratí rozpustnost ve vodě. Je to cizí těleso v organizmu, a jako takové je krví a lymfatickým systémem při nejbližší příležitosti transportováno k vylučovacím orgánům. První odkládací plocha je žlučovod a ten dopraví vápník do žlučníku. Dalším vhodným místem, které můžeme označit jako "slepou uličku" krevního řečiště, je buď podbřišek, což může vést k nádorům, nebo konečník, což může vést k tvorbě hemoroidů. Vápníkové molekuly, které tomuto uniknou, končí obyčejně v ledvinách.
Několik vápníkových anorganických molekul ve žlučníku nebo v ledvinách by jistě nezpůsobilo mnoho škody. Jestliže však jíme dál chleba, obiloviny, zákusky a jiné moučné výrobky, hromadí se usazeniny stále více a vedou k tvorbě kamenů v těchto orgánech.
Něco jiného, na co musíte myslet, jestliže jíte maso, je tvorba nadměrného množství kyseliny močové v těle, které zřejmě ledviny vždy beze zbytku nemohou vyloučit a která pro ně znamená zátěž. Tím trpí celý organizmus. Protože šťávová směs pomáhá organizmus čistit, má neocenitelnou hodnotu. Současně by bylo rozumné vzdát se úplně, aspoň na nějakou dobu, koncentrovaných škrobových a cukrových produktů, stejně jako výrobků z masa, a dát tělu příležitost k normalizaci. Jakmile se zdraví tělu vrátí, měli byste vědět, že přejete-li si zase onemocnět, stačí začít znovu jíst denaturované potraviny. Vyplatí se ponechat si zdraví, sílu, energii a vitalitu a zříci se potravin, které jsou sice chutné, ale ne výživné.
Žlučníkové potíže a kameny · Žlučníkové choroby ... Odstraněni kamenů operací rozdrcením nebo medikamenty neodstraňuje příčinu. ..
Vařené tuky a pečené potraviny jsou nejčastější příčinou poruchy funkce žlučníku
Žlučníkové kameny a písek jsou však nahromaděný anorganický vápník a jiné anorganické substance ve žlučníku, protože je tělo nemohlo zužitkovat. Všechny škroby, chleba a výrobky z obilí jsou plny anorganického vápníku. Jíme-li mnoho takových potravin, může to vést k tvorbě kamenů.
Šťáva z jednoho citronu (ve sklenici teplé vody vícekrát denně), doplněná sklenicí šťávové směsi z karotky, červené řepy a okurek (třikrát až čtyřikrát denně), osvobodila již velmi mnoho trpících od písků a kamenů během několika dnů nebo týdnů.
Směs šťáv z karotky, červené řepy a okurek se osvědčila jako nejlepší čisticí prostředek žlučníku, jater, ledvin a prostaty, stejně jako pohlavních žláz.
Žlučník je pro správnou funkci jater nepostradatelný. Naše těl o patří ale nám samým, a když jsme se z neznalosti jeho funkcí rozhodli k operaci, pak není nikdo jiný, mimo nás, koho bychom mohli žalovat.
Žlučníkové kameny, ledvinové kameny a písek ve žlučníku a ledvinách jsou následky nedokonalého vylučování anorganických vápníkových usazenin, které se tvoří po jídle koncentrovaných škrobů a výrobků z cukru.
Žlučník je cévami a žlučovodem přímo spojen s játry a krevním oběhem. Všechna strava, kterou sníme, se v zažívacím ústrojí "rozloží" a její živiny jsou krví dopraveny k dalšímu zpracování a analýze do jater. Koncentrované obilné a moučné výrobky nemohou být správně použity k regeneraci buněk a tkání, především tehdy ne, jestliže byly denaturovány horkem. Minerálie však musí játry projít. Mezi nimi je také vápník. Molekuly škrobu jsou ve vodě nerozpustné.
Tělo potřebuje vápník sice naléhavě, ale organický, ve vodě rozpustný, který dostane jen konzumací salátů, zeleniny, ovoce a jejich syrových šťáv. V této formě je vápník tělem beze zbytku přijat a použit ke stavbě buněk a tkání.
Ve všech koncentrovaných škrobových a cukrových výrobcích, které byly zpracovány vysokou teplotou, se stane vápník anorganickým a ztratí rozpustnost ve vodě. Je to cizí těleso v organizmu, a jako takové je krví a lymfatickým systémem při nejbližší příležitosti transportováno k vylučovacím orgánům. První odkládací plocha je žlučovod a ten dopraví vápník do žlučníku. Dalším vhodným místem, které můžeme označit jako "slepou uličku" krevního řečiště, je buď podbřišek, což může vést k nádorům, nebo konečník, což může vést k tvorbě hemoroidů. Vápníkové molekuly, které tomuto uniknou, končí obyčejně v ledvinách.
Několik vápníkových anorganických molekul ve žlučníku nebo v ledvinách by jistě nezpůsobilo mnoho škody. Jestliže však jíme dál chleba, obiloviny, zákusky a jiné moučné výrobky, hromadí se usazeniny stále více a vedou k tvorbě kamenů v těchto orgánech.
Něco jiného, na co musíte myslet, jestliže jíte maso, je tvorba nadměrného množství kyseliny močové v těle, které zřejmě ledviny vždy beze zbytku nemohou vyloučit a která pro ně znamená zátěž. Tím trpí celý organizmus. Protože šťávová směs pomáhá organizmus čistit, má neocenitelnou hodnotu. Současně by bylo rozumné vzdát se úplně, aspoň na nějakou dobu, koncentrovaných škrobových a cukrových produktů, stejně jako výrobků z masa, a dát tělu příležitost k normalizaci. Jakmile se zdraví tělu vrátí, měli byste vědět, že přejete-li si zase onemocnět, stačí začít znovu jíst denaturované potraviny. Vyplatí se ponechat si zdraví, sílu, energii a vitalitu a zříci se potravin, které jsou sice chutné, ale ne výživné.
© 2007-2024 Najdise.cz