Únava a vyčerpanost způsobená osobou?


06.10.2018 - 17:37
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Prairie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Únava a vyčerpanost způsobená osobou?
Ahoj,

potřebovala bych se zeptat na jednu věc - co znamená, když se po trávení času s danou osobou cítím vyčerpaná, unavená, tak trochu mimo?
Jedná se o člověka, se kterým jsem si inak velmi blízká a rozumíme si, ale po dvou dnech strávených s ním jsem unavená. I když spím dostatečně a nedělám nic jinak, než když s ním nejsem.

Může se jednat o nějaké ovlivňování energií? Něco jsem si o tom hledala, píše se o energetických upírech a že jsou prý zároveň i hodně negativističtí a dělají ze sebe oběti, ale to na daného člověka neplatí.

Máte někdo podobnou zkušenost? A co s tím?

Příspěvky v diskuzi

Stránka: 1 2
Řazení:
06.10.2018 - 18:57 | Filtr
(Ryby) Flory
to je zajimavy dotaz s tou negativitou

opravdu to tak neni, ze jen negativiste vysavaji

bude to znit mozna smesne, ale casto saji napr. vyrazne hubeni lide, kteri byli v detstvi podvyziveni, pak take nemocni lide, nebo tzv. sekundarni upiri (nekdo jiny je vysava a nemuzou pryc)

zvlastni kategorie jsou submisivni skryti narcisti.. ty to dokonce vzrusuje :41:
06.10.2018 - 19:45 | Filtr
(Ryby) MG34
Nikdo nesaje. To nejde.

To pouze ty tu energii dáváš - jsi ve zvláštním střehu, který tě stojí spoustu sil. S některými dětmi naprosto normální.
06.10.2018 - 19:56 | Filtr
(Rak) aktigram
Telo ti dáva jasne najavo že toto nie je ono, si naozaj v pohotovosti to znamená že čakaš na niečo zlé je to podvedome ale vyšťaví ťa to veľmi.
06.10.2018 - 21:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Flory
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Prairie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No, on je docela dost hubený.

To, že by ho někdo jiný mohl vysávat, mě napadlo taky, z více důvodů...a pokkud by tomu tak bylo, tak to "něco" by vysávalo i mě přes něj?
06.10.2018 - 21:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » MG34
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Prairie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To mě zajímá - ve zvláštním střehu, ale proč?
06.10.2018 - 21:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » aktigram
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Prairie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jakože ten člověk není "to ono"?
06.10.2018 - 21:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Samozřejmě, že lidi druhé lidi vysávají. Funguje ale zároveň to, že nikdy ti nikdo nesebere energii bez tvého (tichého či nevědomého) souhlasu.
Dost často je taky deficit způsobený jiným nazíráním na vztah - třeba pokud se někdo do tebe zamiluje, kdežto ty to vidíš jen v přátelském duchu. Nebo někdo si chce povídat a řešit, kdežto ty bys radši sdílela emoce a city.
Jinak tvůj horoskop je v onom dávání/braní dost výmluvný. Zkus si uvědomit, co bereš ty. V čem jsi chtivá, myslíš jen na svůj prospěch. Možná uslyším námitky, ale vidím Lilith v druhém domě v aspektu na planety v domě pátém...něco chci, a možná jen nevím co. Vidím Slunce s Chironem, neboli poněkud vytěsněné ego, možná až trochu bolest z toho, že vlastně něco děsně chci, ale radši si to nedovolím, aspoň mě nebude bolet případný neúspěch.
Všechny tyhle zvnitřněné věci pak mohou přicházet jen přeneseně od druhých lidí...a je na vás, co si z toho vezmete. Můžete si utvořit nějaký filtr, díky kterému se budete lépe chránit před někým, kdo vás jakože připravuje o energii. Lepší je ale zjistit, proč mu jí dáváte.....
06.10.2018 - 22:15 | Filtr
(Rak) aktigram » Prairie
neni to ono
Inak v každom dobrom vzťahu nič také nepocítiš ak nič zložité neriešiš alebo niečo podobne. Je normálne že si ľudia vymieňaju energiu bez toho aby si to vôbec uvedomovali.
Ja mám takú skúsenosť že človek ktorý stále hovorí o tom ako si niekto z neho cucol a pod. je sám prísavníkom na iných - samozrejme to nemusí byť tvoj prípad.
06.10.2018 - 23:10 | Filtr
(Ryby) MG34 » Prairie
No, popravdě to "proč" ani neřeším - přijde mi to celkem jedno, prostě to beru tak, že u některých lidí to takhle mám a u některých ne. Jakási vzájemná (ne)kompatibilita ve sdílení společného prostoru. Podobně když vedle mne někdo spí (vynechám případy, kdy skutečně ruší zvukem - chrápe apod.) - buď o něm nevím nebo ho tam stále vnímám a ruší mne to při usínání - ale to je zase ta energie, kterou já tomu člověku věnuju svojí pozorností - on za to nemůže.

Ten zvláštní střeh nemusí být z negativních pohnutek - jak jsem říkal, často to tak je u dětí - prostě se třeba o ně obáváme. A pak v interakci s nimi jsme třeba v jakési křeči, když už je ta obava chronická.

A nemusí to být jen reálné osoby (tím se snadno vyvrací i ten blud, že energii někdo vysává) - může to být i záznam hlasu dávno mrtvého člověka v rádiu, text v knize, atd. - vždycky je to o tom, že tu energii MY dáváme.
07.10.2018 - 08:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » MG34
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Prairie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
S tím spaním jsem to měla dřív s bývalým přítelem, po spaní vedle něj jsem byla hrozně vyčerpaná, jako by se mě vyloženě bral život.
S dotyčným člověkem jsem ale vyčerpaná tak nějak postupně, ale když tak čtu, co jste napsal, myslím, že nějaké důvody vím - ten člověk je na můj vkus dost pasivní osoba, málokdy vyvine aktivitu vůči druhým lidem, je svým způsobem tajnůstkář a člověk jako kdyby musel pořád předvídat, co bude a nebude.
Musím zjistit, jak z toho ven.
07.10.2018 - 08:56 | Filtr
(Rak) aktigram
Ja to ešte vysvetlím inak. Ja som nesmierne vyčerpaná z malých detí, viem pred tými 15 rokmi vnuci boli u mňa stále a ja som bola od nich priam nabitá energiou ale odrazu je to inak, deti sú veľmi moderné- panovačné, rozkazovačné, uvrieskané a ja som o chvíľu ako bez duše - ja vlastne vydám také množstvo energie aby som to ustala že som úplne bez sily. lenže mne ju nikto nevycucol ja som len nesúhlasila s takým chovaním deti. V podstate všetci čo stále básnia o braní energie tvrdia že starší ľudia berú malým deťom energiu a preto ich nemajú nechávať spolu s nimi. Ja teraz vidím že kúsok pravdy na tom je - konečne mam ja pokoj. No na tejto falošnej správe mnoho mladých ľudí prestalo chodiť s deťmi k starým rodičom- naozaj poznám.
Takisto ma neskutočne serú a teda riadne oberajú o energiu ľudia ktorí nevedia čo chcú. Príde ku mne už pri dverách hovorí že ona nejde sedieť že ona sa musí ponáhľať a je aj hodinu u mňa ale stále s tým že je na odchode. ja človek úprimný som v strehu a vlastne tu hodinu ju vyprevádzam. Našťastie už chodí veľmi málo.
Takže áno ten človek nás určitým spôsobom okrada o čas a my sa musíme premáhať a to stojí množstvo energie, preto som ti napísala že to naozaj nie je ono. Tam niečo nie je správne v takom vzťahu.
07.10.2018 - 12:05 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše
Toto se mi stává často. Už mám vychytáno, kdo mne určitě vysaje, takže si na to dávám pozor a okamžitě si energii doplnuji. Specielně jedna známá, mající různé osobní a zdravotní problémy, vždy, když ji potkám na ulici a začně mi vyprávět, tak slábnu a slábnu, musím se v duchu tomu usmívat a říkám si, jen si cucni, když ti to pomůže. Ona o tom samozřejmě neví, vůbec neví, že nějaká energie existuje a dá se s ní pracovat.
07.10.2018 - 12:40 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Drahomiluše
Zkus česnek :5: :4:

Já to vnímám jako spojené nádoby. Když se jedna aura dotkne s jinou, začne energie proudit od vyššího potenciálu k nižšímu. Ale dá se to ovlivnit. Někdy stačí držet si odstup, jenže někteří vysavači jsou silně vlezlí - a to myslím doslova. Taky je možnost otevřít se a nechat proudit, ale to už je "vyšší dívčí" :4:. Pro toho kdo to neumí je asi lepší zavřít dveře :5:
07.10.2018 - 13:34 | Filtr
(Býk) desire77
Možná by se nějaké odpovědi našli v synastrii. Čím a jakým způsobem působí na Slunce, na vl.ASC, vl DES. O jak náročnou synastrii jde... . Jak na sebe vzájemně působíte.

Pokud by jste se narodila v 12h
Vládce Vašeho 7.domu (vztahy) je zrovna Neptun v konjunkci s vl. 5.domu Saturnem (vztahy) a opozice na Slunce (vitalita) v Raku kon Chiron. Tohle samo o sobě je zrovna v souvislosti s Vaší otázkou zajímavé. Že by to ta daná osoba nějak rozehrávala?
Pokud čas neznáme, tak i obecně jen Slunce opozice Neptun bude na okolní energie dost citlivá a což ještě, když je Slunce v Raku kon Chiron a Neptun v kon. se Saturnem.

Okolí nám vždy jen přehrává to, co sami vyzařujeme, že momentálně potřebujeme pro svůj růst prožít. Takže bych spíš než v okolí hledala v sobě. Kde, co, jak, proč.
07.10.2018 - 14:00 | Filtr
(Ryby) Flory » Prairie
lide maji tendenci se doplnovat pres vztah kdyz je neco vysava

tady je ale tim kanalem ono tajnustkareni a pasivita

neinvestuje do vztahu svou esenci, pouze zije z te tvoji

zdravotni problemy na sebe nedaji dlouho cekat
07.10.2018 - 14:01 | Filtr
(Ryby) Flory » Buddha/2
nechat proudit funguje u muzu, ne u zen
07.10.2018 - 14:03 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Flory
Jak to myslíš? :25:
07.10.2018 - 14:32 | Filtr
(Ryby) Flory » Prairie
jinak postupne vysavani funguje tak, ze ten clovek na zacatku neco investuje a pak ubira

osoba ve vztahu s nim dava a pridava, ve snaze dostat se opet do te faze "na zacatku"

kam to smeruje je asi jasne
07.10.2018 - 17:33 | Filtr
(Ryby) MG34 » Prairie
Ano, to by tě mohlo iritovat/frustrovat (byť třeba jen podvědomě) a tímpádem budeš stále nastavená na příjem, ale bude tě to na "režii" stát spoustu vlastní energie. Určitě pomáhá snížit očekávání - od něj i od sebe v souvislosti s ním.

Dnes jsem viděl člověka, u kterého vím, že když ho nechám mluvit, strašně se vyšťávím - mluví dlouho, otravně a odbíhavě od tématu. Prostě jsem ignoroval jeho otázky a celkem nevybíravě jsem ho utínal. Celkem OK, ale musí se to furt hlídat - naštěstí tohle nemá tak energeticky náročnou režii, jako čistý příjem jím zastřených informací. Od něj tím pak neočekávám nic a od sebe neočekávám, že vůči němu budu korektní. Je to pak v tomto konkrétním případě lepší.

Jinými slovy - druhá strana za to sice nemůže, ale je mnohem jednodušší a jistější ji eliminovat než se změnit na své straně.
07.10.2018 - 19:18 | Filtr
(Ryby) Flory » MG34
jo.. tohleto verbalni placani, taky znam
07.10.2018 - 23:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » aktigram
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Prairie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo, to je pravda.
Taky jsem přemýšela nad tím jestli třeba já sama nevysávám jeho. Do určité míry možná ano, protože mám na něj očekávání, která nožná nemůže/nechce splnit. JInak ale do toho vztahu dávám hodně, z určitého pohledu víc, než on, takže mě možná vysává i tohle...
07.10.2018 - 23:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Flory
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Prairie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jak myslíš, že kanálem je tajnůstkaření a pasivita? Pro něj?

To sedí s tou esencí...zdravotní problémy už jsem měla (mám), shodnou okolností právě v době, kdy jsem ho poznala. Špatný je to, že ač si rozumíme a spousta věcí je ok, vnímám tam tu nerovnováhu dávání a braní. Já dávám opravdu dost a vlastně nevím, proč to dělám. Nedokážu se od něj emočně odpoutat, to mě štve
07.10.2018 - 23:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » aktigram
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Prairie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
"Takisto ma neskutočne serú a teda riadne oberajú o energiu ľudia ktorí nevedia čo chcú."

No, tak on je ten případ. Vlastně sám párkrát řekl, že neví, co chce.
07.10.2018 - 23:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » MG34
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Prairie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Přesně tak. Jak tu píšu, tak mě ta očekáávní taky napadla - snížit je. A Tvoje dobrá poznámka: "i od sebe v souvislosti s ním." Mám pocit, že v tom bude kámen úrazu.

V otm případě se musím naučit emočnímu odstupu.
08.10.2018 - 00:17 | Filtr
(Ryby) Flory » Prairie
ja bych se cestou snizovani ocekavani uplne neubirala, tohle funguje s clovekem, se kterym se citime dobre a zdrave, ze privreme oci nekde jinde

pak je jeste vhodne snizit ocekavani, kdyz od partnera nemuzu odejit, napr. jsem bez prace s ditetem atd.. on me nechce a podvadi, tak ok, snizim ocekavani a naplnim sve potreby jinde, v okolnich vztazich

u cloveka, ktery ma problemy s definovanim vlastnich potreb a zodpovednosti vuci nim, je snizeni ocekavani cesta do pekel

jako lecit zizen odepiranim si vody

jednoho dne proste prijde smrt.. :122:
Příspěvky: 1-25 26-46
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »