tajga
» Buh je tlak
namáčm i dva dny a vařím s mořskou řasou, luštěniny jím pořád a nemám nejmenší problémy.
Co bylo řečeno ve videu vlastně intuitivně dělám od mládí, vždycky jsem měla pocit, že mě přílohy a pečivo tak nepříjemně zaplácávají a mnohem víc inklinuju k bílkovinám a zelenině, bohužel i k čokoládě, zmrzlině....atd
Bosch
» tajga
pokud jsi adaptovaná na vlákninu můžeš luštěninu častěji ale střevo co není zvyklé nesnáší zeleninu ani luštěninu protože biom není uzpůsoben adaptace má probíhat pomalu jinak dochází v traktu k metabol turbulencím střevo nedokáže reagovat na změnu stravy příliš rychle, náhle přechod z 5g vlákniny na cca 35g/d by měl trvat min dva měsíce až půl roku indové jedí čičku denně ale co jsem slyšel tak prdí jako drozdi hóvadá i u jídla..