Najdise.cz ... najdi a poznej lidi, kteří se narodili ve stejný den jako ty ...
Játra a sacharidy - Diskuze a zkušenosti
- Astrologie
online Osobní horoskop (radix) Partnerský horoskop Tranzitní horoskop Psychologická astrologie Online výpočty
solár, direkce, revoluce, kompozit a další ...
Lunární kalendář
- Horoskopy 2025
kalendáře a jiné Znamení zvěrokruhu Partnerský horoskop Ascendent a Descendent Horoskopy na rok 2025
Čínský, Keltský, Výklad karet, Léčivé kameny, a další ... Kalendáře na rok 2025
Čínský horoskop 2025
- Slavné osobnosti
astro databáze - Narozeniny
jména, svátky - Numerologie
online - Poznej
znamení - Galerie
uživatelů - Diskuzní
fórum
Játra a sacharidy
Příspěvky v diskuzi
23.09.2018 - 16:28
| Filtr
Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Slunicko., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkuji za toto video.
=====
Děkuji za toto video.
23.09.2018 - 19:14
| Filtr
Najdise.cz
» Buh je tlak
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Slunicko., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Má obrovskou moudrost.
=====
Má obrovskou moudrost.
23.09.2018 - 20:03
| Filtr
Najdise.cz
» Buh je tlak
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Slunicko., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pravda pravda
=====
Pravda pravda
24.09.2018 - 12:39
| Filtr
Bosch
vegetariánství není špatné pro ty kterým to jejich metabolismus umožňuje aby dobře trávili
jsou typy u kterých přijímaní masa dává lepší výsledky
a pak každý má asi i individuální poměr sacharidového versus tukového spalování
ona zdá se jde takovým tím středem
jinak atkins je i dneska ještě stále populární i u některých prážských výživářů na fakultě
jsou typy u kterých přijímaní masa dává lepší výsledky
a pak každý má asi i individuální poměr sacharidového versus tukového spalování
ona zdá se jde takovým tím středem
jinak atkins je i dneska ještě stále populární i u některých prážských výživářů na fakultě
24.09.2018 - 15:04
| Filtr
Najdise.cz
» Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no já si z toho videa vytáhl jako gros nejen to, že australani jsou tlustí protože mají jídelníček přehlcený sacharidy, ale i to, že
příliš sacharidů = únava a unavené tělo potřebuje rychlé cukry nebo drogy (kofein), které ale tělo dostávají do kolotoče závislosti.
takže přestože stejně dobře pálím sacharidy, bílkoviny i tuky, asi se zamyslím nad poměrem obilovin/luštěniny.
nicméně moje střeva, au.
přidávám při vaření celou skořici, ale stejně to dělá se střevy binec.
a v hospodě luštěniny se skořicí nevaří vůbec.
=====
no já si z toho videa vytáhl jako gros nejen to, že australani jsou tlustí protože mají jídelníček přehlcený sacharidy, ale i to, že
příliš sacharidů = únava a unavené tělo potřebuje rychlé cukry nebo drogy (kofein), které ale tělo dostávají do kolotoče závislosti.
takže přestože stejně dobře pálím sacharidy, bílkoviny i tuky, asi se zamyslím nad poměrem obilovin/luštěniny.
nicméně moje střeva, au.
přidávám při vaření celou skořici, ale stejně to dělá se střevy binec.
a v hospodě luštěniny se skořicí nevaří vůbec.
24.09.2018 - 15:29
| Filtr
tajga
» Buh je tlak
namáčm i dva dny a vařím s mořskou řasou, luštěniny jím pořád a nemám nejmenší problémy.
Co bylo řečeno ve videu vlastně intuitivně dělám od mládí, vždycky jsem měla pocit, že mě přílohy a pečivo tak nepříjemně zaplácávají a mnohem víc inklinuju k bílkovinám a zelenině, bohužel i k čokoládě, zmrzlině....atd
Co bylo řečeno ve videu vlastně intuitivně dělám od mládí, vždycky jsem měla pocit, že mě přílohy a pečivo tak nepříjemně zaplácávají a mnohem víc inklinuju k bílkovinám a zelenině, bohužel i k čokoládě, zmrzlině....atd
24.09.2018 - 15:47
| Filtr
Bosch
» Buh je tlak
na podporu trávení používá dr.lad tradiční směs FKK fenykl kumín koriandr v poměru po jedné
z toho se pije i odvar po šálcích
já do toho přidávám trochu kurkumy vypadá to jako masala a když se do toho dá špetka růžové himnalájské soli dá se to dávat do každého jídla skoro
lušténiny jsou taky sacharidy mají jen tu výhodu že obsahují více bílkoviny a vlákniny jenomže i více antinutričních látek což je činí špatně stravitelnou potravinou a proto se do nich přidává tradičně koření nejen proti prdění ale hlavně kvůli strávení ty antinutrienty dělají v těle pak bordel indové jsou na to stavění nejí maso ale my bychom luštěninu měli tak 1 max 2 x do týdne.
já dávám přednost zelenému mungu
z obilnin je u mně no1 rýže basmatka hlazená naturalka dráždí střeva
jako bílkovinu bych viděl občas luštěninu (vždy předmočenou + vařit s lžící octa) a pak i to tofu rybí maso ořechy semínka trocha bílkoviny je i v bramborách a v obilniných je jí tak10% v quinoha snad dokonce přes 14% což je skoro jako maso
koření modifikuje dobře biom
tuky ghí kokosák rostlinné oleje hlavně řepkový nízkoerukový, olivový..slunečnicový je naprd má moc omega6 jsou zánětotovorné v tom poměru co má
přemíra tuku však leze do ámy + tamas otok hnus
trocha do zeleniny je však rozumná na rozpuštění vitamínů E D K
sacharid stačí z obilniny lepší je střídat tím nevznikne intolerance která je často následkem pojídaní monotónní stravy
zelenina se za sacharid nepovažuje jsou to spíše enzymy a ty v každé formě ke všemu vždy lupeňe dušenou vařenou kysanou
smažené max 1x do měsíce
a pak i ona mluví o tom režimu ráno jíst pořádně večer nee bo pak správně tělo tvoří hormony dle rytmu den/noc s čímž souvisí včasný nepřeruš spánek před 22h
rychlé cukry - inzulín - únava to je jasné ale při námaze je hnědý cukr ok nebo koláč i nervy a stres cukr pálí hodně je dobré si dát a pak CO2 vydýchat jinak se člověk otravuje zevnitř kyselinou což CO2 je
avšak..dostatečný pohyb dokáže eliminovat prakticky veškeré stravovací neřesti protože žene agni
na podporu agni je dobré denně lžičku ghí, to je jako olej do lampy
z toho se pije i odvar po šálcích
já do toho přidávám trochu kurkumy vypadá to jako masala a když se do toho dá špetka růžové himnalájské soli dá se to dávat do každého jídla skoro
lušténiny jsou taky sacharidy mají jen tu výhodu že obsahují více bílkoviny a vlákniny jenomže i více antinutričních látek což je činí špatně stravitelnou potravinou a proto se do nich přidává tradičně koření nejen proti prdění ale hlavně kvůli strávení ty antinutrienty dělají v těle pak bordel indové jsou na to stavění nejí maso ale my bychom luštěninu měli tak 1 max 2 x do týdne.
já dávám přednost zelenému mungu
z obilnin je u mně no1 rýže basmatka hlazená naturalka dráždí střeva
jako bílkovinu bych viděl občas luštěninu (vždy předmočenou + vařit s lžící octa) a pak i to tofu rybí maso ořechy semínka trocha bílkoviny je i v bramborách a v obilniných je jí tak10% v quinoha snad dokonce přes 14% což je skoro jako maso
koření modifikuje dobře biom
tuky ghí kokosák rostlinné oleje hlavně řepkový nízkoerukový, olivový..slunečnicový je naprd má moc omega6 jsou zánětotovorné v tom poměru co má
přemíra tuku však leze do ámy + tamas otok hnus
trocha do zeleniny je však rozumná na rozpuštění vitamínů E D K
sacharid stačí z obilniny lepší je střídat tím nevznikne intolerance která je často následkem pojídaní monotónní stravy
zelenina se za sacharid nepovažuje jsou to spíše enzymy a ty v každé formě ke všemu vždy lupeňe dušenou vařenou kysanou
smažené max 1x do měsíce
a pak i ona mluví o tom režimu ráno jíst pořádně večer nee bo pak správně tělo tvoří hormony dle rytmu den/noc s čímž souvisí včasný nepřeruš spánek před 22h
rychlé cukry - inzulín - únava to je jasné ale při námaze je hnědý cukr ok nebo koláč i nervy a stres cukr pálí hodně je dobré si dát a pak CO2 vydýchat jinak se člověk otravuje zevnitř kyselinou což CO2 je
avšak..dostatečný pohyb dokáže eliminovat prakticky veškeré stravovací neřesti protože žene agni
na podporu agni je dobré denně lžičku ghí, to je jako olej do lampy
24.09.2018 - 15:50
| Filtr
Bosch
» tajga
pokud jsi adaptovaná na vlákninu můžeš luštěninu častěji ale střevo co není zvyklé nesnáší zeleninu ani luštěninu protože biom není uzpůsoben
adaptace má probíhat pomalu jinak dochází v traktu k metabol turbulencím střevo nedokáže reagovat na změnu stravy příliš rychle, náhle
přechod z 5g vlákniny na cca 35g/d by měl trvat min dva měsíce až půl roku
indové jedí čičku denně ale co jsem slyšel tak prdí jako drozdi hóvadá i u jídla..
adaptace má probíhat pomalu jinak dochází v traktu k metabol turbulencím střevo nedokáže reagovat na změnu stravy příliš rychle, náhle
přechod z 5g vlákniny na cca 35g/d by měl trvat min dva měsíce až půl roku
indové jedí čičku denně ale co jsem slyšel tak prdí jako drozdi hóvadá i u jídla..
© 2007-2025 Najdise.cz