...aneb "kultovní cukroví" v čechách a na moravě Zrovna jdu péct své první v životě Tož držte palce, a pište svůj oblíbený recepis Případně cokoliv co se pečení/nepečení cukroví týče...
11 g hrubé mouky, 10 g hladké mouky, 10 g krupice, 5 g ovesných vloček, 20 g rýže, 15 g solamylu, 12 g cukru krupice, 12 g cukru moučky, 20 g soli, 17 g máku, 15 g sádla, másla nebo tuku, 11 g oleje, 17 g vody, 18 g mléka, 36 g medu, 6 g mleté kávy nebo 35 g marmelády.
Lžíce vrchovatá může obsahovat
20 g hrubé mouky, 25 g hladké mouky, 22 g krupice, 10 g ovesných vloček, 30 g rýže, 30 g solamylu, 25 g cukru krupice, 25 g cukru moučky, 30 g soli nebo 30 g sádla, másla či tuku.
Najdise.cz
» mikiducSystémová zpráva: Příspěvek je od uživatele koczka.zlobywa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu: =====
Fíha, k tomu se nedá nic dodat Já bych to zjednodušila a rozlišovala max na lžíci a lžíci vrchovatou.
Lžíce, špetka, ořech (másla), kapka, trocha, na prst a hrst - to jsou pro mě dostatečné měrné jednotky