Muži vs ženy vs jednostranné názory


30.11.2015 - 13:10
(Lev) Vezír v obleku
Muži vs ženy vs jednostranné názory
Suhlasite s tym, aby sa urcite sklony k niecomu, nedokonalosti, alebo typycke preslapy rozoberali len zpohladu jedneho pohlavia?Clanky o tom, co je bezne pre muzov a zeny su stale bezny trend. A pritom, ked sa spytate zien, ci sa od muzov citia odlisne odpovedia ze si nepripadaju odlisne. Sami na kazdej strane poukazu na to, ze prislusnici ich pohlavia sa casto spravaju ako "ti druhi". A v ramci moderneho stylu: vsetci su si rovni sa stieraju urcite predstavy, ze clovek je obmedzeny pohlavim, rasou, etnikom atd. Ale ked dojde na kritiku, vieme pekne ukazat prstom.Nie je tu nejaky vodnar, aby ma podporil v predstave, ze v chybach sme si vsetci rovni a obvinovat zensku alebo muzsku polovicu populacie z rovnakych ludskych chyb je kratkozrake? Ludia su ludia. Bez ohladu na pohlavie sa mozu najst v akejkolvek situacii, alebo spravit podobne rozhodnutia. Tak to tak berte. Inac vznikaju konfliktne vyjadrenia. A realita je vsetko, len nie ruzovo - modra. :78:

Řazení:
30.11.2015 - 13:44 | Filtr
(Býk) player
Já jsem poloviční vodnář.

Pojďme do historie , ale i do současnosti , ne však sem. Je patrné , že lidstvo má za sebou dobu matriarchátu , kdy ženy byly stejně inteligentní jako muži , byly to vědátorky a byly sexuálně nespoutané. Dokonce i po technické stránce a co se týče přírodních věd (tam dokonce vedly) si s muži v ničem nezadali.

Jenže - v momentě , kdy na scénu nastoupil první politik a kněz , rozeštval komuny do párů a chytré a smyslně nadprůměrné ženy začal nekompromisně hubit, začal se ředit zdravý gen žen A dělal to po několik tisíciletí. Takže od ženskou populaci zdegeneroval. Vlastně když to vezmeme , tak započalo to ve Starém Egyptě a pak to šlo inkvizicí přes Evropu a Evropané potom osídlili obě Ameriky a Austrálii.

Je také známo , že kudy tato represivní síla nešla , tam si ženy uchovaly mnohem větší porci svého původního stavu. Marná sláva , když zahubíš za 1500 let polovinu nymfomanek na hranici , když ženám kážeš v kostele každou neděli , že v rozkroku maj ohyzdné ďáblovo místo mezi chcankama a hovnama , samozřejmě to nemůže nezanechat svůj vliv.

To samé rozum. žena na vsi nikdy nesměla být chytřejší, než farář. Musela ze hry , ohrožovala ho.

Takže je to asi takhle - rozdílnost dnes je vysoká , ale na vině je muž. A nyní sklízí , co sám zasel a dobře mu tak. Jenže pohříchu - úplně stejně na jeho sviňárny minulosti doplácí žena. Protože mu stále není rovna.

Nicméně - situace se začíná měnit. Jednak muži pozbývají své mužnosti a ženy ji naopak jsou nuceny najít , tam , kde byla kdysi. Pár generací to ještě ale potrvá , možná i staletí.
30.11.2015 - 14:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já si tedy připadám docela odlišně oproti mužům :4: A mužskou energii mám ráda. Na druhou stranu, kdyby mě chtěl někdo přivázat k plotně a dětský postýlce, tak se neznám :23: :47:
Ono je těžký chtít rovnoprávnost mezi pohlavími, když se ještě asi nikdy v historii nepodařilo plně realizovat mužskou a ženskou energii v celé své kráse.
30.11.2015 - 14:12 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Mně teda muži taky odlišní přijdou, je to prostě jiný živočišný druh. :17: :3:
30.11.2015 - 15:49 | Filtr
(Štír) Freja
...a máš na mysli nějaký konkrétní "typický přešlapy"?
30.11.2015 - 20:22 | Filtr
(Váhy) Buddha/2
Mám rád diskuze, kde se někdo zeptá a hned si odpoví :5:. Šetří druhým čas :75: :4:
30.11.2015 - 20:26 | Filtr
(Váhy) wendy30 » Buddha/2
Tě miluju :34:
30.11.2015 - 20:30 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » wendy30
:6:
:35:
30.11.2015 - 20:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Buddha/2
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:4: :15:
30.11.2015 - 20:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele včielkaMajka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: :30:
Bože...dúfam, že sa nemením na playera v sukni :3:
No ja tu nenachádzam vážne nič, s čím by som nesúhlasila :2:
30.11.2015 - 20:56 | Filtr
(Býk) 144
historiu pise vitaz

ta nasa skutocna historia je vyspele vedocka civilizacia
kde ziadny matriarchat neexistoval

nase narody nepochadzaju z afriky

ale uz sme si zvykli, nechat si nanutot cudziu hostoriu a akosi sa nechat oblbnut ze nasa minulost zacala vynanim zidov z Egypta, ale zacala stavanim pyramid v Egypte.

vedicka civilizacia nebola ani matriarchat ani patriarchat

a jeden z dovodov preco je nasa historia zakazana, je to ze popiera nutnost existencie nejakeho -chatu

a ze vytvara iluziu nutnosti boja kto z koho.
30.11.2015 - 21:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele 16ka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nikdy nic není černé nebo bílé, stejně tak není jen růžová vs modrá.
Dokud se chlapi nenaučí kojit, tak IMHO jistá příslušnost k pohlaví prostě bude, jak v myšlení, tak v chování. Stejně tak rasa, etnikum a pod. To člověka ovlivní ať chce nebo ne. Otázka z kolika %. I 1 je%.

Rozdíly se stírají, protože už to není propagováno jako dogma a trend je právě ta rovnoprávnost. Ve všem, OK. Já si odlišná od mužů například připadám, očekávám nějaké standardy od mužů, ale nemám problém se rychle přizpůsobit, když neplatí.

Prosím neberte mi možnost beztrestně projet autem pod úzkým viaduktem s dlaněmi na očích :4:

Předpokladám, že člověk je omezený pohlavím, rasou, etnikem. No z 75% to tak zatím vidím, že je. Takže to beru jako bod nula od kterého se potom v úplném poznání člověka odchýlím. Nevycházím z 35% že jsme všichni stejní a od toho se odchyluji.

Nakonec tedy snad dojdu k co možná nejspravedlivějšímu pohledu na člověka a přístupu k němu, jen s ohledem na jeho "původ" přes těch 75% mi to přijde rychlejší.
01.12.2015 - 08:14 | Filtr
(Štír) Freja » Buddha/2
Aha....tak nííííc,no :61:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »