A zase ten sex, ale vlastně i láska...


23.02.2012 - 08:46
(Beran) Sofee
A zase ten sex, ale vlastně i láska...
Ahoj lidi,chtěla bych se vás zeptat, jak to máte vy v dlouhodobých vztazích s tou intimní stránkou ? Já vím, neustále se nyní mluví o frekvenci sexu, o tom, kdo kolikrát za týden, měsíc, rok....vím, také, že každý má jiné potřeby, aktivitu, chuť....Také si nepředstavuji, že zamilovanost a fascinace tím druhým vydrží navěky, ale také si nepředstavuji, že , i když je vztah dlouhodobý, musí tato stránka věci vymizet....zcela...nebo anoněkde jsem tady od někoho četla příspěvek, že rohlík s máslem, který máte každý den se prostě přejí. (Hlavně) muži jsou poté lákáni už jen jinými vůněmi, jen né tou svou, co mají doma - teď se mi připomělo přirovnání pana Hausmanna, že není pro Býka přirozené, aby vlezl víckrát na jednu krávu:-) Pak tedy se mi nabízí, že chlapi zvláště musí být v dlouhodobých vztazích velmi frustrováni, že nemohou mít (samozřejmě někteří tak činí), co je tak láká a "chtějí" býti se svou polovičkou....a vlastně tak jdou proti své přirozenosti ? Jsou tímto frustrováni ? Jaká je to pro ně oběť? Jak to cítí ?Jak by si muži představovali ideální vztah se ženou, jako tolerantní bytostí, ke které se bude vracet , ale taky pravidelně vzdalovat...Nebo je to zcela pomýlené a muž se opravdu zamiluje a není to pro něho zase taková oběť být té ženě věrný????Sofee

Stránka: 1 2
Řazení:
23.02.2012 - 11:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele lumor, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj, no upřimně, je asi fakt, že na partnerství nahlížejí muži a ženy, cítí to, trochu jinak, ale tím se neříká, že muži se nezamilovávají a nedokáží být věrní.
Já osobně myslim, že aby vztah fungoval, tak jedna z věcí, je být si vzácní.Neustrnout příliš ve stereotypu jednání a chování.Prostě určitá barvitost je namístě. :4:
Samozřejmě dle vkusu a potřeby kvantity takové barvitosti každého soudruha, že? :4:
23.02.2012 - 11:32 | Filtr
(Býk) player
Pravdu má Lumor a bohužel i ty.

Ano - slutečně - i po boku té nejlepší milenky se jednou dostaví frustrace.Přesně jak říkáš.

Jsme v pasti Času a bohužel i tužeb.Samozřejmě - dá se s tím bojovat a vyhlásit času válku,pomocí erotických fantazií mu čelit,ale on je hajzl tak neúprosnej a všechno hezké nechá vyhnít.
Pak má muž ještě jednu možnost - v rámci zachování stability opustit sexuální tužby - zkrátka se na to vy...

Z Lumorova odstavce jde na povrch velká pravda.Musíš si být sdruhým vzácná,spíš se s ním sdílet než na něm ležet jak deka a na poli vítězů a poražených (v posteli) pro sebe musíte být ten nejdokonalejší pár.

Nicméně - aby to nevyznívalo pouze skepticky - tak já zas říkám:vše,co je nové a nepoznané je krásné a život trvá takovou dobu,aby se dal hezky užít. :15:
:15:

(moc nerozumím lidem,kteří si nedají klobásu se slovy,že tu chtějí být do sta let...)
23.02.2012 - 18:20 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
škoda, že tak málo chlapů se nám zde vyjadřuje k diskuzím :24:
23.02.2012 - 18:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
taky nad tím poslední dobou často přemejšlim..

když k sobě chce člověk (chlap) bejt upřímnej, tak na jednu stranu vidí, že mu jde o dlouhodbý vztahy, kde se ten vztah prohlubuje, má nějakej vývoj, intimitu..

a na druhou stranu, co si budem povídat, všude okolo je tolik fascinujících podnětů..a tj. i žen. vydrží to člověk celej život s jednou?

třeba naši to tak maj a nepřijdou mi tím frustrovaný. znuděný ale jo..

je to trochu schizofrenní pocit tohle si uvědomovat. :63:


poslední dobou taky přemejšlím na d tím, že sex je sice prima, ale někdy je zajímavěhší si to (myslim i parntersky) v tu chvíli neudělat.

možná že i tohle je řešení - jak už tu naznačoval player..


24.02.2012 - 07:42 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
V první řadě je potřeba vědět, že kurevnictví a podrazáctví není přirozený. Nějaký mnohopartnerství se dá sice pozorovat v přírodě u jiných druhů, ale omlouvat svoje duševní postižení chováním primátů je docela zcestný. Stejně tak by mohl někdo někoho přeseknou vejpůl a pak argumentovat tím, že ho chtěl rozmnožit jako láčkovce. Člověk je zcela jiný druh a prodělal rozsáhlým tělesný a duševní vývoj. Bohužel, pro sociálně retardované jedince platí asi jen ten tělesný... tolik teorie.

Takže ano, muž se klidně taky zamiluje a není to žádná oběť, že se nechová jako primát. Jen je to vyspělej jedinec, kterej má určitý známky sociální inteligence. Stačí nalézt kompatibilního jedince, nemít vyhoněný ega a pocit středosvětosti a nemít vymštěno v hlavě a pak jsou vztahy s takovými lidmi v pohodě. Co víc dodat?

A je jen na tobě, jakýho si za partnera vybereš...
24.02.2012 - 07:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Je mnoho párů,které žijí společně celý život a je jim dobře,myslím,že to může být tím,že se našli dva zodpovědní lidé.Každý z nás a to i ve spokojeném partnerském vztahu občas pomyslí na to,jaké by to bylo užít si s tím pěkným kolegou či kolegyní z práce a to si upřímně přiznejme,ale pokud máme někoho,koho milujeme a cítíme zodpovědnost za vztah,tak tu myšlenku zase zaplašíme a je podle mě jedno jestli je to muž nebo žena,spíš nechápu,proč se z mužů stále dělají ti nadsamci,kteří celoživotně jen zmateně pobíhají a hledají,kam by zasunuli,to je nesmysl,muž je citlivá bytost a né nějaké stále trtkající zvířátko. :3:
24.02.2012 - 08:12 | Filtr
(Beran) Sofee » Glimmer Man
To si mě tedy pobavil s těma láčkovcema:-) těší mě, že takový názor může mít chlap, jakože se necítí jako hladovějící vlk v tom dlouhodobým vztahu a že to tudíž pro něj není taková oběť.
Jak Bubobubo píše...všude se zdůrazňuje, včetně těch "ortodoxních" šovinistických předáků jako je Hausmann ( i když ten si z toho možná dělá legraci), že chlap je neustále hnán tou svou "prapůvodní přirozeností" - nějak to neumím nazvat pravějšími jmény a vy máte pocit, že když je tomu ten muž předurčen, tak tím je to všechno daný. Ja to nějak přijala jako daný fakt a neumím s tím pracovat jinak, fakt ten tlak je asi velký, jak se o tom neustále mluví a zdůrazňuje se to...nevím, asi moc řeším...
24.02.2012 - 08:25 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Sofee
Pořád se mi nelíbí slovo "oběť". Naplněná potřeba nemůže být obětí.
24.02.2012 - 08:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sofee
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Bylo nám naděleno stejně,z toho vycházej.Stejně tak jako někteří muži,mají i některé ženy silné libido.Není to doménou mužů.Muži jen více reagují na vizuální podněty a proto to pak vypadá,jako by je nic jiného nezajímalo.Hezká žena v nich podněcuje fantazii,stejně jako v ženách třeba dobře situovaný muž,v tom je ten prapůvod,muž v samici podvědomě vidí rodičku a žena v muži toho živitele,ale myslím,že už jsme trošku dál,než v jeskyni. :3:
24.02.2012 - 10:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bubobubo
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jo, tak to je.

ale je právě rozdíl mezí tím uvědomovat si svoje libido a realizovat ho.

a někdy je ta hranice tenká, ale pokud mi ten vztah co "mám doma" dává smysl, tak tam člověk má nějakou záklopku..

většinou..snad :21: :13:
24.02.2012 - 11:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
to souhlas, šimpanz bonobo řeší sexem téměř všechno včetně pozdravu, ale to je i v přírodě extrém.

jsou druhy, který jsou polygamní a pak jsou druhy, který jsou vysoce monogamní.
stejně tak najdeš hodně druhů (vlci), který žijou výlučně jako samotáři, v páru pouze během období páření..

takže co se týče "přírodních vzorů", je tady větší nabídka inspirovat se. i když samozřejmě člověk má 99 procent DNA společnýho právě s šimpanzem a gorilou.

Akorát mě pobavilo tvoje definitivum Stačí nalézt kompatibilního jedince, nemít vyhoněný ega a pocit středosvětosti a nemít vymštěno v hlavě a pak jsou vztahy s takovými lidmi v pohodě.

To vypadá trochu jako když vyluštítš křížovku a máš "hotovo". Jenže vztah je dynamická záležitost, která má nějaký růsty a často i krize a propady..lidi se vyvíjej, měněj. Nikdy nemůžeš vědět, že toho vtípnýho, sexy souseda, jehož nájezdům dneska tvoje žena s úsměvewm odolá, za deset let nebude očima na ulici "hledat".

Vztah je nejistota, ne žulovej monolit. To jen lidi potřebujou pocit trvání, jistoty a bezpečí, tak se snažej se uchlácholit..
24.02.2012 - 11:20 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Buh je tlak
Podle mě se lidi vyvíjej. V tom se shodnem. Ale neměněj. Vyvíjej se podle svýho charakteru a "myslových" vlastností. Tzn. moje chyby se budou prohlubovat a vyjasňovat a víc a víc projevovat. A moje přednosti budou časem slábnout a zanikat... :75: :75: :75:

Ale pochybuju o tom, že se někdo jen tak změní. Že bude mít nový a jiný chyby úplně jinýho rázu. Třeba z občasnýho flákače se stane velkej flákač, ale pochybuju o tom, že z dalajlámy se stane obskoč.

To s hledání souseda očima. Pokud si najdu ženu, která řeší problémy tak, že zdrhne jinam, tak to možný je. Pokud si najdu ženu, která nemá problém o problémech mluvit a řešit jedná upřímně, tak myslím, že se stane něco jinýho.

Takže nalést někoho, se shodou potřeb je asi nejdůležitější. Když chci upřímnou partnerku a najdu si jí, tak má náš vztah mnohem větší potenciál ustát dynamickej vývoj. Než když si najdu lhářku. Snad jsem to dovysvětlit dostatečně... víc mě k tomu nenapadá.
24.02.2012 - 11:31 | Filtr
(Beran) Sofee » Buh je tlak
My jsme podle mě tzv. sériově monogamní, polygamní ve smyslu několik partnerek vedle sebe - to asi ne, ale prostě asi ne vztah na celý život...i když bych ho ráda. Myslím tedy, že to platí spíš pro muže, my bychom si takový vztah i dokázaly představit, ale to už je o těch rozdílech...
Vztah je právě jedna velká nejistota a člověk zase i v tom vztahu dopsívá k tomu, že je jen on sám v celém širémvesmíru, takový ten pocit toho naprostýho osamocení, jestli mě chápete. Nemyslím tím, že nemáte lásku v rodině, kamarádech a ve vztahu...to všechno nějakým způsobem máte, ale uvědomíte si, že jste jen vy a na sebe se musíte a můžete spolehnout....není tam nikdo pro vás, kdo vás v lásce bude věčně obskakovat....Já nevím, zda mi rozumíte, prostě není tam žádný klam...jen vy.....ale to už brouzdám asi moc hluboko....
Zpět....te´d jsem zapoměla, jak pokračovat, ale docela by mě od vás mužů zajímalo, jak byste si to představovali ???? Jak by to mělo vše fungovat ?
24.02.2012 - 11:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sofee
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele lumor, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A co se tím pak změní ve tvém životě a vztahu, když ti tady muži napíší, jak si to představují?
Jinak si myslim, že je celkem v pořádku, že chceš jít víc do hloubky pokud to tak cítíš zrovna.Jen se v ní úplně neztratit. :1: :4:
24.02.2012 - 12:03 | Filtr
(Beran) Sofee » lumor
Ja ti ani nevim, nic se nezmeni, proste touha po vseobjimajici trvale lasce zustane snem a budu dal zit "obycejny zivot" a fakt me to bavi. Moje kamaradka mela pritele, ktery mel rad zeny...jaksi se nedokazal krotit a ona se chvili timto stylem zivota pokousela zit...proste mit ho rada se vsemi jeho zenami...no nevydrzela, takze i kdyby jste mi tady rekli cokoliv, proste by to stejne asi neslo, i kdybych si stokrat namlouvala, ze se mame radi....vsickiiii

24.02.2012 - 12:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Buh je tlak
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano to je fakt uvědomovat a realizovat.Někdy to je skutečně těžké,ale jde to a myslím,že i mužům to jde a neberou to tak,jako že jsou o něco ochuzeni.Znám takové,kamarádím s nimi,taky máme za kamaráda člověka,který by nejraději chodil z odhaleným penisem a křičel do celého světa "Tak naskoč kočičko."Ale věř,že je to někdy spíš na obtíž a to i těm ostatním mužům,když jeho libido promlouvá. :3: :4:
Některým z mých známých se občas stalo,že neuhlídali a zrealizovali,ale nakonec spíš litovali.Vždycky je dobrý vědět,co člověk chce,pokud chceš uspokojovat libido plnými doušky,tak si to užij,ale nevaž se,však ti nikdo nebrání.Ale pokud založíš rodinu,tak se podívej dětem do očí,až se provalí,že sis to místo s jejich maminkou rozdal se svojí sekretářkou,bude tam velký smutek a to za to prostě nestojí. :3:
24.02.2012 - 12:06 | Filtr
(Býk) tojapepa
Taky se zeptám i já můžu napsat? :63: :63: :63: :6: :6: :6: :6: :75:
24.02.2012 - 12:13 | Filtr
(Beran) Sofee » tojapepa
No jasně, já budu ráda, když přispěješ :4:
24.02.2012 - 12:15 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Sofee
Muž, který má rád ženy, je heterosexuál.

Muž, kterej obskočí co jde, aby si mohl dokazovat, jakej je machr, je obskoč, pokud u toho podvádí partnerku, je to kurevník. Oba pracovně zařazuju do skupiny sociálně retardovaných (jedinci s kriticky nízkou hodnotou sociální (emoční) inteligence).

Ne každý heterosexuál je obskoč či kurevník.

Chce to nazývat věci pravými jmény.

Pokud tě takový jedinci odpuzujou, tak netrpíš retardofilií, ale jsi retardoresistentní. Pokud jsi si vědoma faktu, že to s takovým nemá nenu, tak ti to emočně pálí a nejsi naivní husa.

Teď už Ti zbývá jenom to, své touhy a potřeby promítnou do obyčejnýho života. A to se nedělá hloubáním a mluvením, ale činy. Takže si najdi muže se stejnou potřebou, kterej to má v hlavě srovnaný a pak se můžete těšit ze vzájemnýho. Někde na světě je totiž muž, který taky touží po stejným vztahu jako ty. Je jich dost. Já budiž jsem ti důkazem existence. Takže vyrazit na lov a hledat, hledat a hledat. A neztrácet čas s nevyhovujícími. Splněný sen je jen ten, pro jehož splnění bylo něco vykonáno... :3: :75:
24.02.2012 - 12:17 | Filtr
(Býk) tojapepa » Sofee
Nevadí že bude psát stařec? :6: :6: :6: :6: :6: :6: :4:
24.02.2012 - 12:19 | Filtr
(Beran) Sofee » Glimmer Man
Když ty to umíš tak vtipně podat.... :4: :4: :4:
24.02.2012 - 12:20 | Filtr
(Beran) Sofee » tojapepa
Tady v té diskusi neexistují žádné limity....natož věkové
24.02.2012 - 12:20 | Filtr
(Býk) player » Sofee
Dobrá ,pobavila mě myšlenka,jak by to vypadat mělo:


Takže:

1. vyhledávat by se měli výhradně lidé společných zájmů.Nekoníčkáři zase k nekoníčkářům,dobrá,budou spolu hulit cígo za cígem a čumět do zdi...

2.Po uplynutí záběhové doby vášně (6-30 měsíců) by si měli najít buď spřátelený pár a v erotických hrátkách se točit (pokud by byli všichni bisexuální,tím lépe) nebo by měla být zákonem nařízena třeba:1 povinná erotická noc ročně s někým úplně cizím.Aby dotankovali a nezasmrádli si.Jak píšeš - žena je méně frustrována dlouhodobým vztahem,poněvadž svou sexualitou šetří a až na výjimky ji nebere jako prioritní složku.

3.Po vzoru Thajska od mládí děti vychovávat v erotismu.Tantrické masáže,pěstování fantazií a tak.Aby totiž dvaadvacetiletou těhotnou nepřekvapilo,že něco takového vůbec existuje.


24.02.2012 - 12:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sofee
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele lumor, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano tomu rozumim, co píšeš.Ale přesto visí v éteru, pro mě, otázka, zda to, co jsou někteří lidé snášet a vytrpět ve vztazích obecně je jen pouhá slaboduchost, zjednodušeně řečeno, nebo to má skutečně hlubší a v konečném důsledku, přínos.
Ale jinak to cítim podobně.Pokud nedokážu přijmout člověka takového jaký je, nemá smysl asi se pouštět do vztahu.Otázka je ale také, co ti ten dotyčný ukáže, odhalí.Tedy upřímnost a otevřenost. :63: :1:
24.02.2012 - 12:38 | Filtr
(Býk) tojapepa » Sofee
Po jednatřiceti letech soužití si myslím že se mezi námi nic nezměnilo je pravdou že intervaly už nejsou to co kdysi ,ale na tom přeci nezáleží tady jde o kvalitu a přejíst se to je jen kec!!!
Když budeš mít hlad tak rohlík s máslem je dobrý i na pořád!!! :75:
:75: :75: :75: :75:
Příspěvky: 1-25 26-42
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »