Vzduchoprázdno - poraďte...


17.05.2011 - 13:29
(Panna) Judittka
Vzduchoprázdno - poraďte...
říká se...jaký si to uděláš, takový to máš....vím....ale teď si nevím rady co dál....když poradíte....řeknete svůj názor, zkušenosti, budu ráda :-) jsem rozvedená, dvě děti....měla jsem přes tři roky vztah s ženatým můžem (snad mne neodsoudíte), kterého miluju tak, jako dosud nikoho....poznali jsme se v době, kdy uvažoval nad rozvodem...byla jsem mu vrbičkou a tak i o mně..a. jak to bývá...stalo se...rozuměli jsme si ve všem...nebylo nic na čem bychom se nedokázali dohodnout...mj. vztah na pracovišti...poznala jsem jeho rodinu...zpočátku jsem nechápala, proč se chtěl rozvést...později jsem pochopila velmi dobře....místo abych "kopala za sebe" jsem mu tehdy doma zachránila manželství....takže relativně klapalo, až na to, že jsme jeden druhého stále milovali...nedokázala jsem se od něj odpoutat...ani on ode mne....nakonec jeho manželství opět dospělo k rozvodu...tvrdil, že ne kvůli mně....a pak přišel obrat během jediného dne...kdy místo rozvodu, se rozešel se mnou....klasika ... kartičky řekly, že mám čekat a vydržet....že patříme k sobě....ale já už nemám sílu....každý den je všechno jinak...vrací se ke mně a zase odchází...jsou to nervy...mám čekat?

Stránka: 1 2
Řazení:
17.05.2011 - 13:59 | Filtr
(Beran) Ruby
Jedna má známá naprosto stejným způsobem "čekala" 10 dlouhých let svýho života, který už jí nikdo nevrátí. Pán je samozřejmě dodnes se svojí "nesnesitelnou" manželkou v "nesnesitelném" manželství, ač jsou děti už velké a soběstačné.
NEČEKAT, a žít si svůj život.
Nemoralizuji ani to neodsuzuji, ale vím, že je to :19:
17.05.2011 - 14:03 | Filtr
(Panna) Judittka » Ruby
ju no tak to je to co se mi stále honí hlavou....spolehnout se na šestý smysl, ikdyž je už dost zdrchaný....na karty....a nebo se zkusit z toho nějak vymotat.....ale to je v tuhle chvíli pro mě nepředstavitelný....kdyby bylo jednoduchý, skončit v práci, přestěhovat se....třeba by to šlo...ale takhle....no děs...
díky za radu... :-) zkusím na sobě zapracovat...
17.05.2011 - 14:14 | Filtr
(Vodnář) Kiára..
A jak to cítíš ty? Nemyslím co si přeješ nebo co si dokážeš rozumovou analýzou zdůvodnit, ale jak to cítíš doopravdy intuitivně.
Člověk si namlouvá spoustu věcí jenom proto, že jim prostě chce věřit, ale otázku na tohle všechno si můžeš odpovědět jen ty sama, ať už ti tady poradíme cokoliv, myslím, že ve svém nitru to všechno víš, jenom je potřeba tomu hlásku uvnitř tebe naslouchat a neobalovat ho tím jak by sis to přála mít. :17:
17.05.2011 - 14:18 | Filtr
(Panna) Judittka » Kiára..
cítím jen to, že si to bez něj nedovedu dál představit, jak kdyby se mi pod rukama všechno rozpadlo.....pořád mě cosi postrkuje k němu....jakmile zkusím udělat krok jiným směrem...okamžitě mě něco kopne zpátky...už se kolem mě děje tolik "náhod" že se v tom vůbec nevyznám....léta už radím lidem kolem sebe....a teď si nevím rady sama se sebou...

v něm cítím obrovský zmatek....bouři citů a nejistoty.....

ale víc se do toho ...do něj a do sebe nedokážu podívat, protože jsem emocemi dost ovlivněná....
17.05.2011 - 14:22 | Filtr
(Beran) Ruby » Judittka
Spolehnout se na to, co Ti šestý smysl říká, když dáš stranou emoce. Určitě ho nerada v tu chvíli slyšíš. Možná to je pro Tebe v tuto chvíli nepředstavitelný, ale právě tohle ted máš zvládnout.
Na karty...probůh, jen to ne. Kristepane...
Podívej, jestli tedy opravdu v tomto chceš věřit na osud, pak spolu třeba opravdu jednou budete, za deset, za dvacet let....pokud máte. Ale do té doby snad nebudeš čekat? Teď se přizpůsob reálné situaci a ta je jasná. On chce zůstat v manželství, z jakého důvodu, to neřeš. Rozhodl se tak. Rozhodl se pro svou ženu, ne pro Tebe.
Také se brali z lásky, milovali se, mají spolu děti,taky jí říkával ta slova co Tobě, přitahovala ho, něco se pohnojilo a na tom vždy nesou podíl oba. Pokud není gentleman a vykládá Ti něco jiného, tak o takového bych ani neškrkla.

Chtějí to zachránit, stojí jim to zřejmě za to. Ty to vše vidíš jen z jeho pohledu. Kdyby to bylo k nežití, není snad masochista, aby v tom zůstával.

Ty seber poslední kousek pudu sebezáchovy a mazej pryč. Z toho vztahu. A není zapotřebí, abys kvůli tomu měnila práci a stěhovala se. Stačí jen si říct...chválabohu, že to mám za sebou. A teď vzhůru do života, svého života, který si budu plánovat podle sebe a ne podle toho, kdy si na mě udělá čas ženáč. :19:
17.05.2011 - 14:29 | Filtr
(Vodnář) Kiára.. » Judittka
No právě, jsi ovlivněná emocema, on se pro tuto chvíli rozhodl, chce být se svojí rodinou. Ať už pro to má jakýkoliv důvod, nevybral si tebe. A z toho bys měla vycházet. Přijmi to jako skutečnost a dej si čas sama pro sebe, aby to přebolelo. Neupínej se k tomu, že se vrátí a jdi dál. S odstupem to budeš všechno vidět líp. Přeji ti, abys to co nejdříve překonala. :62: :62: :17:
17.05.2011 - 14:30 | Filtr
(Panna) Judittka » Ruby
ju ve spoustě toho, cos napsala, máš pravdu..... :-) Díky....zkusím udělat, co bude v mých silách....nejhorší je, že to odnesly i mé děti, které ho maj moc rády....a neustále mi ho předhazujou....
no ale tak...co nás nezabije, to nás posílí....alespoň se to tak říká :-)
17.05.2011 - 14:31 | Filtr
(Panna) Judittka » Kiára..
jj nevybral...jenže ani úplně neukončil....stále se vrací....nemyslím pro sex....ikdyž i to taky....občas...je to šílená houpačka....ani jeden z nás to nedokážeme ukončit úplně....
17.05.2011 - 14:37 | Filtr
(Býk) anavikar
A takle to bude porad...odchazi a prichazi...ver mi,ze to vyresi jen jeho manzelka...kdyby ji nemiloval a miloval tebe asi je uz davno s tebou.typicky srab,bigamista...take mozne,ma vas rad obe.
Ja tento vztah ale odsuzuji,protoze znas jeho rodinu a presto s nim mas ...pomer?Zenac je tabu.!!Ja to tak mam.Sorry.
17.05.2011 - 14:44 | Filtr
(Panna) Judittka » anavikar
V pohodě...každý názor beru...nejsem na sebe příliš pyšná....ale jak se vlak jednou rozjede, těžko se z něj skáče...
17.05.2011 - 14:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele BARUŠKA.BÁRA, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jůůů,tohle přesně jsem si taky prožila.Rok.Rok plnej odchodů,návratů...pořád jsem si říkala,že radši budu mít kousíček jeho,než ho nemít vůbec a pak najednou zlom,rozchod a já věděla,že poslední :15: Snažil se to vrátit zpátky a tvrdil,že se rozejde se svou dlouholetou přítelkyní,jenže bylo pozdě.No a mně přijde,že ty nejsi na tohle ještě připravená.Až budeš,poznáš to a vyřešíš to stejně tak jako já.Hodně štěstí :27:
17.05.2011 - 14:46 | Filtr
(Býk) anavikar » Judittka
Ve vlaku je takova zachranna brzdicka.....tak za ni zatahni.Vis kolik je na svete svobodnych muzu ? Nepochopila jsem kde je ten tvuj manzel ?
17.05.2011 - 14:47 | Filtr
(Panna) Judittka » BARUŠKA.BÁRA
:1: tak doufám, že se čas naplní....a dokážu se odpíchnout...a začít znova :1: Díky
17.05.2011 - 14:48 | Filtr
(Vodnář) Kiára.. » Judittka
Tak to není dobré pro tebe, tohle tě bude jenom zraňovat a nic dobrého ti to nepřinese, dej mu na výběr ať se rozhodne. Připadá mi to trochu z jeho strany takové pohodlné, vlastně ti dal najevo, že s ním nemáš počítat, ale příležitostně si s tebou užít, to mu nepřekáží a nebere v úvahu tvůj život a pocity, myslí jenom na sebe. :19:
17.05.2011 - 14:50 | Filtr
(Panna) Judittka » anavikar
jsem rozvedená...nevyšlo to...nadělal dluhy...a choval se špatně k dětem....teď po nějaké době spolu vycházíme celkem dobře....i děti ho berou už líp a on je....
17.05.2011 - 14:51 | Filtr
(Panna) Judittka » Kiára..
jj ... moje chyba je i v tom, že jsem mu to dovolila....nedokázala jsem říct....rozešel ses se mnou....tak je konec....nevracej se....ale tak...musím to zvládnout :1:
17.05.2011 - 14:52 | Filtr
(Býk) anavikar » anavikar
Promin,spatne jsem cetla..jsi rozvedena.Ja jsem cetla 2 deti a kdyzjsi tak mlada,nemyslela jsem ze jiz rozvedena.
17.05.2011 - 14:52 | Filtr
(Panna) Judittka » anavikar
v pořádku :1: vdávala jsem se brzy :1:
17.05.2011 - 14:54 | Filtr
(Býk) anavikar » Judittka
Ja to proste vidim z te druhe strany,je mi lito te podvadene manzelky,ale ten tvuj "pritel" je na vine,on je zenaty a ty svobodna.Mel by se nad sebou zamyslet chlapec.
17.05.2011 - 14:57 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Já říkám: pryč a počkat si na někoho, kdo tu bude jen pro Tebe :17: Zažila jsem něco podobného, nakonec jsem to zlomila přes rozum a udělala jsem dobře, i když mi to málem utrhlo srdce. :74:
17.05.2011 - 14:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ashena, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nevím, názory typu.. vybral si svoji manželku protože ji miluje a když se vzali jistě se velmi milovali a vše prožíval jak ted také s tebou :-D Je to úsměvné:-D Jak to můžete vědět, ženy???
Vztahy jsou různé... a ne vždy se lidé berou z opravdové lásky..mohou si to například určitý čas jen namlouvat a pak buum..je tu rodina, děti. Samozřejmě ani já nevím, jak je to v tomto případě:-D
Chtěla jsem tedy jen reagovat na úsměvné komentáře :63: :43:
Pro Juditku:
Jedno je jisté, pokud budeš takhle žít dál budeš se jen trápit a když s ním stále budeš -bokem, nikdy ten kolotoč neskončí!
Vykašli se na něho!!! Když ho miluješ nemělo by ti to ubližovat!!!
V mysli se sice neodpoutáš ale nescházej se s ním!
Žij si svůj život bez něj! Jestli je to člověk který s tebou má být tak s tebou bude .. a jestli ne e tak nebude, můžeš potkat jiného :-D
To vše zjístíš až časem, ale!!! :61:
Good Luck!
17.05.2011 - 14:59 | Filtr
(Panna) Judittka » anavikar
njn...říká se, že vinný je každý....tudíž...on, ona i já....dnes jen vím, že do něčeho podobného bych už nešla....ikdyž toho, co bylo nedokážu litovat....Díky moc za názory :1:
17.05.2011 - 15:01 | Filtr
(Panna) Judittka » Ashena
:1: nikdy bych neřekla, že mi pomůže se takhle virtuálně vypovídat :1: co se mé situace týče...smůla je v tom, že se potkáváme denně v práci...nemohla jsem si vybrat lepší učebnicovou situaci :1: ale musím říct, že se mi teď líp dýchá :1:
17.05.2011 - 15:05 | Filtr
(Panna) nitěnka » anavikar
Také jsem si myslela , že je pro mne ženáč TABU , ale někdo, nebo něco to zařídilo jinak :6:Nikdy nevíšššš.... :74:
17.05.2011 - 15:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Judittka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ashena, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Aha :-) tak to neskončí nikdy....
Pokud to chceš ukončit tak změn práci .... prostě se ti to stalo, zamotala ses do toho tak ven z toho! :-)
Pokud to jde ovšem :-D ale být tebou zkusila bych se snažit něco změnit v životě...
Příspěvky: 1-25 26-45
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »