Můj příběh


29.03.2011 - 11:41
(Rak) Kacciiiii
Můj příběh
Zdravím... ráda bych se s vámi podělila o můj příběh, protože mě zajímá, jak to asi vidí ostatní...Je mi 20 let a příteli 22S přítelem jsme byli přes dva roky, ačkoli jsme se během toho jednou rozešli, ale v podstatě i behem té doby co jsme spolu nechodili, to bylo takové neoficiální chození a po čase jsem se k sobě oficiálně vrátili... No ale po těch dvou letech to definitivně skončilo, vztah šel do háje. Byl to rozchod ve zlém a skoro rok jsme spolu nekomunikovali, prostě nic, ignorace. Pak jsme se potkali na jednom koncertě, kde, oba opilí, jsme se líbali. Brali jsme to jen tak a on to chtěl urovnat, že bychom mohli být přátelé. Ale jak jsme se začali scházet, začala mezi nám přeskakovat jiskra a my začínali randit. Znovu jsme se do sebe zamilovali, ale já se bála tomu dávat šanci, aby mi opět neublížil, takže jsem ho domítala. Nakonec se to ve mě zlomilo a chtěla jsem to zkusit, jenomže on už najednou váhal. Ale po nějaké době jsme to dali dohromady. Byli jsme šťastní. Po měsíci byl konec. Prý celou dobu váhá jestli byl dobrý nápad se k sobě vracet..a že si za ten rok, co jsme spolu nekomunikovali zvykl být sám a nevázat se. Ale to že je konec, jsem musela říct já, probírali jsme to hodně ale on se furt ptal tak co teda... nechtěla jsem to říct, ale on by to nedokázal, tak jsem řekla že to msěřuje ke konci a on souhlasil. Chce být kamarád, že mě nechce v žádném případě ztratit, ale já to odmítám, protože na to nemám. Teď ho mám ráda, ale také ho nesnáším. Vím, že mě má rád, ale je tak strašně nerozhodný... vždycky byl... Váhám, jestli se o něj nějak snažit, nebo ho poslat do háje... On nešel do toho vztahu naplno, šel tam s tím, že počítal s tím, že to někdy skončí... tvrdí že není rozdíl jestli to skončí teď, za půl roku nebo za dva... Mám z toho smíšené pocity a zamotávám se víc a víc...

Řazení:
29.03.2011 - 12:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Fearchar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Máte to holt posmoderně rozblemcuntý:)
Ani se nediv, že to tak je. Televize, internet a vůbec media nás krmí jak strašně důležitý je "bejt svůj", "free" a "sexy", ale o tom, že vztah se buduje dlouho a ztěžka, že je to cesta často bolestivých kompromisů a osobního zrání o tom se raši moc nemluví. No aby ještě, kdyby sme přestaly chtíb být free a sexy přestali bychom kupovat a konzumovat všechny ty blbiny co nám s tím mají pomáhat.
29.03.2011 - 12:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele HANINA64, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Víš já bych z takového vztahu raději odešla.Žít v nejistotě zda mi jednoho dne řekne jestli ano nebo ne to neni dobré.Akorát si s tím buduješ půdu pro starosti.A žít v neustálém střehu to neni dobré pro žádný vztah.Mít pocit ,že se o takového člověka nemohu opřít to by mi fakt nebavilo naopak by mne to ponižovalo, čekat na konec zda mne bude a nebo nebude mít rád.Hraje si s TEBOU.Promin´,že to tak píši nemusíš se mnou souhlasit mám už roky za sebou a třeba se můj názor dneska nenosí,ale já bych tak v dané situaci reagovala i dříve.Přeji Ti, aby jsi si ten správný směr ve svém životě našla. Jsi mladá aby jsi si ničila mládí s nejistotou. :15:
29.03.2011 - 13:09 | Filtr
(Rak) Kacciiiii » HANINA64
Děkuji.
Víte, já vím s naprostou jistotou, že mě má rád a mohu se o něj opřít. Nevím proč váhá, je opravdu nerozhodný. Ráda bych mu i pomohla. Pochopit to se mi asi nepodaří. Ale máte pravdu, že si tím buduji půdu pro starosti... Kéž by to prostě šlo nějak udělat :25:
29.03.2011 - 13:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Kacciiiii
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele HANINA64, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Možná ,že by k jeho rozhodnutí pomohlo trochu odtažitosti.Co tím myslím chlapy nemají rádi když se jim něco vnucuje a potřebují asi trochu stále něco dobývat.Jak to maji jisté jdou dál.Ustavičným doléháním zda má mne a nebo nemá rád tak to je většinou vystraší.Dát jim možnost ,aby měli pocit ,že na to přišli sami.Prostě nechat tomu volný průběh a taky koukat kolem sebe zda mi to za to vůbec stojí. :4:
29.03.2011 - 13:30 | Filtr
(Rak) Kacciiiii » HANINA64
Na tom něco je, už jsem i o tom přemýšlela, jen si ale říkám, jestli on je schopný se k něčemu odhodlat...
Ale v tomhle případě hádám, že bych mu asi měla dát možnost se tedy aspoň přátelit.
29.03.2011 - 13:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Kacciiiii
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele HANINA64, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A jsi si jistá ,že unešeš jenom přátelství?
Protože ,když budeš vidět ,že jeho zájem půjde třeba jinym směrem,bude Tě to stejně bolet. A aby jsi čekala zda se náhodou rozmyslí a bude chtít přece jenom Tebe tak to je stejné jako kdyby jsi v tom vztahu byla stále.Neříkám ,že se s ním máš pohádat ,ale dát mu na jevo ,že kdykoliv on pískne tak ,že nejsi zrovna k dispozici.Prostě mít své Já :47: :15:
29.03.2011 - 14:17 | Filtr
(Rak) Kacciiiii » HANINA64
Já mu vždycky říkala, že kamarádka nikdy nebudu. nechci to a ani moc nevěřím, že by to šlo, protože párkrát jsme zkusili být kamarádi a buď jsme se k sobě vrátili anebo se to prostě podělalo a byl konec všeho.
Jestliže ale teď chce být kamarád, tak se bude muset opravdu hodně snažit... Já mu to i řeknu... Nemůže čekat, že mu vyjdu ve všem vstříc. Ale když se nedokázal snažit ve vztahu, mám pocit, že to nedokáže ani v tom přátelství...
29.03.2011 - 14:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Kacciiiii
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele HANINA64, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vidíš sama to víš a vidíš.Chce Tě mít v záloze .Je těžké někomu radit ,když ten druhý má rád ,mám vnučku ve Tvém věku a tak vím co má také za potíže a stejně si udělá podle svého. :15:
29.03.2011 - 14:46 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
Máš krásných 20, tak proč si kazit mládí starostmi. Prostě se buď milujete a nemůžete bez sebe být, nebo nic. Život jde dál. Nějaký rozmýšlení, jestli jo a nebo ne, to nemá cenu.
29.03.2011 - 14:53 | Filtr
(Rak) Kacciiiii » HANINA64
Ráda bych to udělala podle svého... Kdybych mohla, tak bych se rozdělila na několik částí, s každou si vyzkoušela jaké by bylo pokračování a pak bych si vybrala :4: ale smůla no.
Znamená pro mě hodně. Po tom skoro roce, co jsme se ignorovali, mě všechno přešlo a ani ve snu by mě nenapadlo, že to dáme někdy dohromady, ale stalo se a já se opravdu rozhodla, že se jen tak nevzdám.
Vždy, když jsem něco chtěla (ohledně vztahů) tak mi to vyšlo...
29.03.2011 - 14:56 | Filtr
(Rak) Kacciiiii » miluška medvídková
Máte pravdu, ale je v tom ten háček, že když spolu nejsme, tak se pokaždé nějakým způsobem k sobě opět dostaneme... taková horská dráha trošičku :1:
29.03.2011 - 14:59 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » Kacciiiii
asi to bude nějaká zkouška osudu :3:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »