Odmítání po 2 letech vztahu


17.03.2011 - 19:11
(Lev) Nicky_1
Odmítání po 2 letech vztahu
Ahojte, mám docela problém. Žiju s o 19 let starším partnerem, a posledních pár měsiců mám pocit jako bych ho přestala přitahovat... A to se snažim, pečuji o sebe, nechodim doma v teplákách, vařímu mu láskyplně večeře, ale mám svůj názor a snažím se být hrdá a nijak se mu nevnucuji, mám svoje zájmy a přesto všechno když mám třeba chuť na milování a dám to najevo, řekne mi že nemá rád nátlak a to i když to jen naznačim, od té chvíle už je z toho tlačení někam co on nechce, a řekne mi, že rád dobývá.. Ale to se prostě neděje třeba celý týden když to nevydržím a dám to najevo, že mi to chybí a chtěla bych to... Zkoušela jsem i různé rafinované svádění atd.. vždy opatrně aby nedolo k nátlaku.. a stejně k ničemu. Myslím že málokterého chlapa by nečekaný sex či nabídka a svádění nechal chladným.. Myslím že jsem docela hodně atraktivní a v tom tedy problém nebude, ale i přesto jsem nikdy necitíla nějakou žárlivost či něco takového z jeho strany... A přitom ze začátku náš vztah byl velmi bouřlivý a vášnivý.. Nevím kam se ta vášeň poděla... Všechno mezi námi je v pořádku, až na ten sex.. jakmile ví že bych to třeba chtěla tak ho to úplně odpudí... nechápu.. Máte s tím někdo zkušenost? Díky

Stránka: 1 2
Řazení:
17.03.2011 - 19:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele shakti11, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Bohužel, mám s tímto zkušenost. Naprosto úplně stejnou. Taky si myslím, že jsem hodně atraktivní. A taky jsem si vyslechla něco o nátlaku. Přitom šlo jen o naznačení...
Přitom on sám v podstatě vůbec nedobýval..., nežárlil.
Trvalo to dlouho a skončilo to rozchodem, našla jsem si někoho, kdo měl zájem a chuť, myslím, že žena se potřebuje cítit milovaná a chtěná, jinak nemůže být šťastná, i kdyby všechno ostatní relativně fungovalo.
Nikdy jsem se totiž pravý důvod toho nedozvěděla, a ptala jsem se toho času hodně, zajímala se o všechno, byla přístupná čemukoli.... :74:
17.03.2011 - 19:26 | Filtr
(Lev) Nicky_1 » shakti11
Moc děkuji za odpověď.. Právě že už jsme spolu také celkem dlouho a přemýšlím jestli je to ten pravý.. tohle je docela problém.. nevím jak poznat jestli to je opravdu nepřekonatelný problém.. aby to bylo na rozchod..
17.03.2011 - 19:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Promiň...ale napadlo mě - nemá jinou? :25:

17.03.2011 - 19:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele rozalík, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:74: asi jste se odcizili sobě.Možná to chce čas.Ale myslím,že by sis měla najít někoho kdo tě bude mít rád a nebudeš se o to muset prosit.jsi jak když se ho musíš doprošovat.Nebyla by v tom ještě nějak žena bokem?
Možná rozchod by byl nejrozumější.třeba to je i věkovým rozdílem.Ze začátku zaláskovaný a pak konec všeho.On Ti nepoví důvod proč nemá zájem nato chlapi nejsou. :25:
17.03.2011 - 19:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nicky_1
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele shakti11, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zkus otevřený rozhovor, promluvit si o svých přání a potřebách, kde je chyby, co chce, co by si přál. Že máš zájem o to, aby vám bylo oběma spolu dobře, aby si cítil fajn on,ale i Ty...

Já tehdy zkoušela všechno možné i nemožné, od nekonečných projevů lásky, pochopení pro jeho problémy, odlišné názory, přes věnování se sama sobě, svým zájmům-třeba začne dobývat..., až po hraný nezájem a nezávislost. Bez odezvy. Beze scén...
Vydržela jsem to další dva roky, sebevědomí na nule, moc mě trápilo, že neznám důvod. Jinak by ale pro mě udělal cokoli na světě, byl hodný, milý, pozorný :32: :32:

Jenže já jsem člověk, který chce všechno, nebo raději nic. Takový vztah mi připadl neúplný a naznala jsem, že jsem udělala, co jsem mohla, a že je čas žít..a jít dál :12:
17.03.2011 - 19:37 | Filtr
(Lev) Nicky_1
Prostě mám pocit že máme sex jen tehdy když se chce jemu, když mě tak je to špatně a jeho to odradí.. A to přece není správné ne..?
17.03.2011 - 19:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nicky_1
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele rozalík, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
to správné není.podřizuješ se mu ve všem a on s tebou jen manipuluje jak chce.Ukonči to. :74:
17.03.2011 - 19:45 | Filtr
(Kozoroh) Pithecanthropus erectus
I přes fakt, že muž je opravdu dobyvatel, těžko se to dá aplikovat na tento případ.To by pak všechna manželství a vztahy za pár let zahynuly.Problém je někde jinde a asi se ho těžko dozvíš.Vylož si ten problém raději tak, že pokud má něco fungovat ,tak to prostě přirozeně funguje, a pokud tomu tak dlouhodobě není , pak těžko pomůže cokoliv jiného, včetně pohovorů, popřípadě poradny.Z toho mohou být jen krátkodobá zlepšení situace a pak se problém dostaví znovu. A vzhledem ke věku partnera se dá předpokládat, že časem bude ještě hůř.......
17.03.2011 - 20:00 | Filtr
(Blíženci) Paskudka » Pithecanthropus erectus
:15: přesně tak
17.03.2011 - 20:03 | Filtr
(Lev) Nicky_1
Děkuji všem za rady, vím že je asi čas se pořádně zamyslet nad tím jestli to má cenu tohle dál udržovat...
17.03.2011 - 20:05 | Filtr
(Býk) player
To není o tom,jak chodíš.
Já naopak nejraději sundávám s holek tepláky či elasťáky.
A není to ani o věku,protože znám takové,kteří mají tentýž nechtíč v pětadvaceti.
Je to o naturelu.Bohužel.Rovnice nemá řešení,pokud ten druhej nebude sám chtít změnu.
17.03.2011 - 20:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele shakti11, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Přesně tak... :15:
Protože ten, o kom mluvím, byl mého věku, projevilo se to asi po dvou letech vztahu.
Jeden můj milenec byl starší o 22 let, milovali jsme se i několikrát denně a vztah trval několik let, žádný problém v této oblasti.
Ze začátku vztahu nejde poznat, co v tom člověku opravdu je. Či jestli to tak bude stále. Bohužel.
17.03.2011 - 21:41 | Filtr
(Kozoroh) ES
U nás to bolo ešte viac choré,plné ústa sexu-skutek utek,vždy som mala väčší apetít.Jeho dohnala do postele vždy žiarlivosť,ak zbadal že okolo mňa behá niekdo iný apetít sa na chvílu objavil.Jakmile si bol istý ani sa nenamáhal...
17.03.2011 - 22:58 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Ahoj,
běžně o tom takto veřejně nemluvím, protože pro mne jde o soukromí, tedy něco co si hájím moc. Ale možná bych dokázal nabídnout i pohled z druhé strany, protože jsem si to z druhé strany prožil přesně tak, jak popisuješ.
5 let vztahu celkem žádný problém, ale znáte to, maličkosti se přehlíží, ale když je jich moc... Člověk, který je moc zamilovaný, omlouvá a snaží se přehlížet, co mu na druhém vadí. Ale jsou věci, které se zažerou pod kůži. Jednoho dne si sami uvědomíte, že postupná nakládání gramových závaží se přeměnilo v kilogramy, ale stále to neřešíte, pak táhnete metrák... A najednou vás to připlácne k zemi. Žádná aktivita, nemůžete se hnout. A druhý vám vyčte nezájem, pasivitu atd. Jemu nedojde, že ta závaží na vás nakládal on.
Tak mi bylo vyčteno, že se nesnažím, že jí to frustruje atd.
Jenže já si ten problém uvědomil už dříve a pokusil jsem se ho řešit Došlo na otevřenou výměnu názorů, kdy odmítla jakoukoliv zodpovědnost. Vlastně jsem byl obviněn, že se málo snažím a že problém mám já, tak ať si ho koukám vyřešit, ale... blá blá blá!
Že člověk v životě chybuje, to se stává. A mojí chybou největší nebylo, že jsem problém nechal nahromadit, ale že jsem ji v tomto okamžiku neposlal k šípku. Protože při takovém nepochopení bylo naprosto marné zůstávat ve vztahu, jenže já na ní v té době ještě moc visel a nedokázal jsem to.
Samozřejmě se problém prohluboval, ale mě už to bylo tak nějak jedno, rezignoval jsem.
Nakonec to byla ona, kdo odešel. Našla si někoho, s kým tento problém nebyl. Tedy z počátku. Už jsem se doslechl, že jsme všichni chlapi prý stejní, na počátku se snažíme, abychom ženskou dostali do postele. A když se nám to podaří, tak je snaha pryč. Hmm...Že by ten problém nebyl jen v nás chlapech?
A nikdy v tom nebyla jiná ženská, v tomto směru jsem nebyl nevěrný ani myšlenkou. V závěru tedy myšlenkou, že samota je nejlepší ženská. Smutné.

Proto se domnívám, že ve vašem případě mohlo dojít i k tomu, že se někdy pokusil nějaký problém řešit, ale nenalezl pochopení. Možná se špatně vyjádřil, možná ty jsi si to vysvětlila jinak, možná jsi ho nevyslechla v okamžiku, kdy on o tom chtěl hovořit (chlap když chce mluvit, chce mluvit hned, ne až za chvilku, ješitnost pak udělá své)...
A on se stáhnul. A vlastně každá snaha o svádění ho o to více tlačí do kouta.
V takovém případě jde udělat jediné, rozhovor a pochopení. Jinak to zachránit nelze.

Ale je to jen jedna z možností, co se s tvým partnerem děje. Já mluvil o sobě.

A nezapomínej na to, že jsi si sama vybrala partnera staršího o 19 let. To mu neměj za zlé, že on je dávno za vrcholem sexuální aktivity a ty ještě pořádný kus před ním. S tím je nutno u takových rozdílů počítat. On má jistě jiné kvality. Otázkou je, jestli dobrý sex je pro tebe tak moc důležitý, aby naprosto převážil to ostatní, co ti poskytuje, ale to si musíš zodpovědět sama. Protože milovat ho můžeš sebevíc, ale pokud je pro tebe absence sexu (nebo nedostatek) ve vztahu tak zásadní, nemá cenu se trápit a bude lepší a čestnější to ukončit. Raději dříve, než déle.
18.03.2011 - 00:17 | Filtr
(Býk) Jojohana
nemá Tvůj partner nějaký zdravotní problém či období stresu ?
18.03.2011 - 00:30 | Filtr
(Beran) Háňa* » Nicky_1
A Ty máš chuť pokaždé, když jemu se chce, že jo :3:
Možná bych tímhle začala, pokud bych vůbec měla chuť něco řešit. Stejně tak, jako se ty netrefíš do jeho chuti, mělo by se to stávat i opačně. Ale ne tak, aby to bylo natruc. Prostě přirozeně... kdyby tě někdy "bolela hlava" (tzn., že hned nepoběžíš, když si on poručí, možná by s to zlepšilo.
Když to vydržíš, uvidíš tu změnu.

Vždyť je to logické - jasně ti řekl, že tě chce svádět. Ale to není žádné svádění, když on řekne pojď a ty hned jdeš.
Zařiď to tak, aby to byl on, kdo bude přemýšlet, jak tě zaujmout, vzrušit...
18.03.2011 - 08:31 | Filtr
(Lev) Nicky_1 » Sosna zvlčelý
Ahoj, chápu tvůj pohled, ale tohle ten případ bohužel asi není. Veškeré mé snahy o komunikaci a popovídání si o tomto tématu nevedly k ničemu, vždy se mi dostane jen tentýž odpovědi, že jakmile tuší že bych měla chuŤ ztratí zájem protože se cítí být nucen. Když chce on tak mu vždy nevyhovím, snažím se to dělat přirozeně a přirozené přece je dát to najevo... Vůbec netuším jak z toho ven.. Ta komunikace vázne i ve více věcech, kdykoliv něco řešíme, není s ním rozumná řeč, on musí mít vždycky pravdu a když si za něčím stojím já, jsem já ta kdo musí mít poslední slovo a přitom to tak vůbec není.. V tomhle případě proste rozhovor natož pochopení ničemu nepomůžou, právě to pochopení u něj nenalézám, ne on u mě...
18.03.2011 - 08:34 | Filtr
(Lev) Nicky_1 » Háňa*
Když chce on a mě třeba moc ne, stáhne se a řekne, dobře, to nevadí, chápu to, v tomhle je jako hodně chápavý, ale když chci aby se třeba snažil víc a jako me ´přemlouval´ a sváděl toho už se nedočkám.. kprostě když jen malinko naznačim že nevim a takový ty vytáčky který by měly vést k tomu že se snaží víc, nestane se naopak už vůbec nic..
18.03.2011 - 08:36 | Filtr
(Beran) Háňa* » Nicky_1
Když si muž najde o dvacet let mladší dívku, možná je to proto, že má rád navrch - on je ten zkušenější, všechno ví nejlíp, ona k němu vzhlíží.... a to je to, co on potřebuje.

Ale, jak jde čas, ta holčička dozraje v ženu, už to není to tvárné kuřátko, které tak miloval pro jeho roztomilou naivitua je po hehe - už ho nevzrušuje
18.03.2011 - 08:37 | Filtr
(Kozoroh) hajounek » Pietra di Luna
Proč hned jinou. Není žádnej mladík, možná má problém s erekcí. Jako většina chlapů v tomhle věku. Připadá mi, že je schopen sexu, jen když se důkladně připraví a když má dojít k nějaké nárazovce, cítí se pod nátlakem, protože má strach, že se mu prostě a jednoduše na povel nepostaví...

Bych si s ním šetrně promuvila, jestli nemá nějaké psychické problémy, stres z práce... To jsou nejčastější příčiny.
18.03.2011 - 08:50 | Filtr
(Lev) Nicky_1 » hajounek
Tím to nebude, stopro. Apetit má pořád, i několikrát za den se sám uspokojí, vím to, i mi to sám občas řekne.. proto se děsim toho proč to tedy nechce sdílet se mnou.. Začali jsme spolu chodit a já byla sice tenkrát o dva roky mladší, ale trochu jsem svoje vrstevnice vždycky převyšovala, měla jsem za sebou pár vážných vztahů, pracovala jsem, teď jsem znovu začala studovat, tedy před rokem.. Právě se mu na mě líbilo že jsem mladá ale už vim co chci a jdu si za tim, nejsem žádná holčička...
18.03.2011 - 08:54 | Filtr
(Kozoroh) hajounek » Nicky_1
Aby se uspokojil sám nepotřebuje, aby mu plně stál :3: a s apetitem to taky nemá nic společnýho. Já osobně bych se nad tím zamyslela.
18.03.2011 - 09:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Chloe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
víš co si myslím já? že to bude v ton,že on si přestává věřit,že si tě udrží,je v tom žárlivost a vznikající sebenejistota.začíná čímdálvíc vidět,že ty jsi madá,krásná ,přitažlivá a hlavně budou o tebe mít zájem jiní mladí a on čímdál víc vnímá,že stárne.paradoxně čímvíc se mu líbíš a přitahuješ ho a zvykl si na tebe,tak má větší strach,že o tebe přijde,který ho paralizuje a vlastně mu znemožnuje normálně fungovat.Podle mně z toho východisko není,prot.on bude jenom horší,prot bude starší a bude dělat peklo na zemi kvůli žárlivosti a nejistotě,které se snaží skrývat. zažila jsem to,píšu z vlastní zkušenosti a také jsem to viděla u nejedné kolegyně.Můj partner byl o 21 let starší
18.03.2011 - 12:32 | Filtr
(Střelec) Lokii
Tomu se říká Oidipův komplex, chlap udělá vše proto aby ji získal a potom ho přestane zajímat.Podle mě je to sběr trojefí, gratuluju, může si udělat zářez na pomyslnou pažbu :4:
18.03.2011 - 12:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Lokii
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele alek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Si to trochu pleteš, ne?
Ona je o 19 let mladší, ne starší. Oidipův komplex je milenecká láska k matce, možná to ještě jde vztáhnout k starším ženám :3:
Příspěvky: 1-25 26-48
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »