mám právo?


24.02.2011 - 15:29
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tysonka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

mám právo?
Pred dvoma rokmi som spoznala muža s ktorým máme veľa spoločného, naozaj si rozumieme, milujem ho a on ma má tiež rád. Za ten čas sme sa ani raz nepohádali, nikdy sa nestalo, že by sme sa na niečom nezhodli. Pravidelne sa stretávame a sme v dennom kontakte. Chyba je len v tom, že je ženatý.... nemajú deti, nebývajú spolu, nevídavajú sa. Bývajú od seba vzdialený vyše 100 km. Všetko bolo ok aspoň sa jeho žena tak tvárila kým jej platil všetky výdavky a nevedela o mne. Problémy nastali keď sa dozvedela, že existujem a stretávam sa s jej manželom. Zrazu prešla do milujúcej manželky, ktorá bez neho nevie byť ani sekundu, ktorá sa o neho chce starať / čo ju za 6 rokov manželstva nikdy nenapadlo !/ Vydiera ho, že sa zabije ak sa rozvedú.... Nakontaktovala sa aj na mňa a namiesto toho, aby mi povedala, že svojho muža miluje a chce s ním žiť, tak namiesto toho mi vykrikovala : ,, on je môj, počujete ma je môj !!!!,, Podľa môjho názoru tu lásku k nemu len hrá, ale aj tak mám výčitky, že by som rozbila vzťah, ale zase veď to žiadny vzťah nie je. Neviem ako sa mám zachovať, mám to celé ukončíť? Alebo veriť, že sa nezabije ak on požiada o rozvod?

Stránka: 1 2
Řazení:
24.02.2011 - 16:13 | Filtr
(Býk) player
No jo,no.
Je to trojúhelník klasickej.
Ale takhle - rozhodnout se musí ten chlap.On musí zhodnotit,jakejma kartama bude hrát.
Tady došlo k tomu,že se otevřelo ohnisko bolesti,což je vždy výsledek trojúhelníku.
Ale - každý jsme svého štěstí strůjce.

Protože,kdyby tu psala článek ona,zase by to znělo jinak.
24.02.2011 - 16:23 | Filtr
(Blíženci) Nuna
..ženatýho nebrat.. :47:
..se koukni - ještě se ani nerozvedl a už Ti přidělává starosti.. :39:
..jestli máš pocit,že Ti za to stojí,tak si počkej,až si tohle vyřeší sám..
..ale zcela reálně - ve chvíli,kdy bys ho postavila před fakt " Dej si to doma do pucu a ozvi se až budeš mít rozvodovej papír v ruce" tak otočí a nejspíš už ho nikdá neuvidíš.. :2: :4:..

..ženáči co si chtěj u milenek udělat dobře.. :63:
.. chápete to velebnosti?.. :25: :5:
24.02.2011 - 16:30 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Já myslím, že máš právo...na chlapa s vyřešenou minulostí, který bude chtít mít v životě jen Tebe :3:
24.02.2011 - 17:12 | Filtr
(Kozoroh) nochiola
A víš že, s ní opravdu nežije?Jestli si to také jen nevymyslel...třeba..nevím.
To, že manželka vyhrožuje...tak ať si vyhrožuje...stejně to neudělá...takové typy jen vyhrožují a citově vydírají ale odvahu na to nemají.jestli je pravda že spolu již nežijí tak akorát zjistila a nemůže se smířit s tím že ho má jiná.Spíš jde o to co chceš Ty a co on!!!?A hlavně jak se zachová on!
Je to mi příjde úplně jednoduché...pokud to s Tebou myslí vážně a jak tvrdí že spolu nežijí tak nebude pro něj problém se rozvést ne?Každopádně ultimátum bych nedávala, řekla bych nebo naznačila, že Ti na něm záleží apod.ale at pochopí i on Tebe a že mu dáš nějaký čas at si vše promyslí...během té doby bych se s ním nestýkala....
nedávno jsem byla v podobné situaci a něco podobného mi bylo sděleno...žádná jiná lepší rada není než ta, že ten dotyčný se musí rozhodnout sám nikdo mu nemůže nic přikazovat nebo nutit.Prvně je to on kdo musí něco udělat!!!
24.02.2011 - 17:28 | Filtr
(Ryby) Miryko Miryková
:22:A kterýpak dobrák dal manželce tvého milého iniciály a kontakt na tebe?...aháá,on vlastně musel,protože kdyby jí to nevyzvonil,tak ona spáchá sebevraždu!!! :49:
24.02.2011 - 19:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » nochiola
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tysonka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Viem, že s ňou nežije, lebo som v jeho a to naozaj jeho dome, nemajú ho spoločný viac krát do týždňa. Skúšali sme sa nestretávať, aby si urobil jasno, ale zakaždým sa niečo stalo a museli sme sa. Najprv pri prvom pokuse keď sme si dali pauzu ma zrazilo auto.... pri druhom otras mozgu na lyžovačke, proste ani osud nechcel, aby sme sa nevideli. Je to zamotané dosť.
24.02.2011 - 19:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Miryko Miryková
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tysonka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Žiadny dobrák jej ho nedal.... zistila si to cez tel operátora. Má kontakty koré patrične využíva.
24.02.2011 - 19:42 | Filtr
(Kozoroh) nochiola » Tysonka
...stále to ale nic neznamená.on musí něco udělat.
24.02.2011 - 19:49 | Filtr
(Kozoroh) ES
Skús preseknúť niť a povedať mu že sa môže vrátiť v prípade, že bude mať manželstvo ukončené aj na papieri...uvidíš...nespoliehaj na náhody.......muži majú veľmi radi svoje pohodlie a zabehnuté kolaje väčšinou,netvrdím že nie sú výnimky,dokážu pre svoje dobro klamať,ani okom nemihnú.... :25:
24.02.2011 - 19:52 | Filtr
(Beran) Háňa*
Já ti nevím, holka. Jednou je ženatý, tak žádná práva prostě nemáš, to je skutečnost.
A hlavně, názor můžeš mít jaký chceš, ono je v manželství důležité hlavně to, jaký názor mají ti manželé. Asi ten, že kdyby se chtěli rozvést, už by to dávno udělali.

Jestli se zabije, až on požádá o rozvod, bude to vyřešené - ani nebude muset k soudu. Každopádně to tebe trápit nemusí, oni jsou dospělí, oni mají manželství a baštit nějaké pindy, od ženatého chlapa, že mu manželka vyhrožuje sebevraždou, tak se s ní nemůže rozvést, z toho už jsme vyrostly, ne ?

Prostě ženatého nebrat - ukončila bych to
24.02.2011 - 19:59 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Dnes a denně se to tu řeší. Copak to lidi nečtete? To vám není divné, že manželka milence, je vždy hrozná, nerozumí mu, vydírá ho, on s ní stejně nespí, spát musí na gauči, manželka je kráva atd.???
Když je tak hrozná, proč se s ní tedy nerozešel (nerozvedl) už dávno? Vlastně se nabízejí dvě odpovědi:
1. asi to není tak, jak on to vylíčil a ve skutečnosti nestojí o to, aby se od manželky trhnul. V takovém případě není o co stát.
2. je to vůl, když je ona tak hrozná a on přesto neodešel. V takovém případě rovněž není o co stát.

Snadná pomoc, už to tu někdo psal: Ukonči to s tím že mu dáváš čas (ani málo, ani moc), aby si v tom udělal pořádek a rozhodl se sám. Vrátit se může, když se rozhodne být jen s tebou bez manželky v zádech. Připrav se na to, že máš max. 20% naději, že si vybere tebe. Ale i kdyby ne, tak jsi vyhrála, protože budeš mít jasno.
A na právo se neodvolávej. Právo je jen jedno: Nečiň druhým, co nechceš, aby činili oni tobě.
24.02.2011 - 20:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Vlaďka:-), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
teda sosno, zase bravurní :30: :30: :30:
celé, ale obzvlášť to na konci ... "nečiň druhým to, co nechceš, aby činili oni tobě"
teď to zahejbá manželce, potom bude třeba právě tysonce :39:
24.02.2011 - 20:15 | Filtr
(Kozoroh) ES » Háňa*
My sme velmi múdre,keď sa nás to netýka,a ja som tým dokonca prešla.Viem že v štádiu čo opisuje by som ani nepočula ani nevidela čo nechcem,klobúk dole ak jej bude stačiť na zmúdrenie táto diskusia........
24.02.2011 - 20:32 | Filtr
(Beran) Háňa* » ES
Nevím jak ty, ale co se týká ženatých chlapů, já jsem byla můdrá vždycky. Ženatý chlap je prostě pro mě tabu. Ne snad kvůli tomu, abych mu nerozbíjela rodinu. Tu by si přece rozbíjel on sám, kdyby si se mnou začal, mně do jeho rodiny nic není, ale kvůli sobě. Neviděla jsem naštěstí nikdy důvod, proč bych měla nějakému chlapovi dělat tu druhou, když pro deset jiných můžu být tou první. Tak asi tak - asi je to něco o sebeúctě.
Věřím, že na to časem přijde, stejně, jako většina :15:
24.02.2011 - 20:37 | Filtr
(Kozoroh) ES » Háňa*
Môže byť, niekdo sebaúctu má,niekdo ju získa dostatkom lásky v rodine a správnym vedením a my ostatní ju získavame krvopotne a učíme sa na vlastných chybách... :27:
24.02.2011 - 21:08 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Sosna zvlčelý
Klišé... "Moje žena mi nerozumí" :4:

Ono je tak snadné zamilovat se do ženatého! Ženatý muž své milence připadá jako ztělesnění ideálu - bať by ne,když nemusí snášet jeho nenálady,prát mu ponožky a může si s ním jen užívat. Taková krátkozrakost :39: :4:

Nevěřím řečem typu "Lásce neporučíš"
Co to je za lásku,když si dotyčná neváží ani sama sebe? Bo nic jiného než nedostatek úcty k sobě samé,k morálním hodnotám a k lásce obecně takový vztah není. :8:
25.02.2011 - 07:57 | Filtr
(Kozoroh) nochiola
...neházela bych všechny ženatý chlapi do jednoho pytle....ono totiž i ženský dokážou být pěkný mrchy...určitě ale jak tu bylo psaný bud zas tak nespokojený není a nebo nenašel odvahu....znám i jednoho známého který žil s manželkou, neklapalo to ale byli furt spolu....pak poznal moji známou a chtěl se rozvést...jenže to byl takový ten typ kdy musíš trošku popostrčit no takže to byl chvíli takový trojúhelník a nakonec se rozvedl a vůbec nemůžu říct, že to je nějaký špatný naopak, velice starostlivý, citlivý a moc fajn...a to co měl za manželku se asi ani manželkou nazvat nedá....vypočítavá mrcha....takže oni i ženatí chlapi jsou někteří hodně fajn a naopak některé ženský mrchy.
25.02.2011 - 08:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Že tě to baví,dělat ženáčovi matraci. :19:
25.02.2011 - 08:33 | Filtr
(Váhy) Pižlík
Prošla jsem něčím podobným,ten chlap se ale musí rozhodnout sám. Myslím si, že dva roky je dost dlouhá doba, aby se rozhodl, s kým chce být. Pokud nemají děti, nechápu, proč ji už neopustil. Pokud s ním chceš být,musíš mu muset jasně dát najevo, aby se konečně rozhodl a rozvedl. A pokud jste si souzeni, udělá to. Možná si zajdi k nějaké dobré kartářce. Mně přímo řekla, co se bude dít měsíc po měsíci. Koukala jsem jako blázen, moc jsme tomu nevěřila, ale ono to všechno vyplnilo. Držím palce. :1:
25.02.2011 - 08:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jako milenka ženáče máš právo jen na chvilky,které určí On nic víc.Doufat můžeš,že ho ulovíš,ale to si nemyslím..Chlap tak velkou změnu udělá zřídka a spíš pokud je milenka fajn kamarádka než takováto čekanka :29:
25.02.2011 - 16:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Anad 2, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Chci ti jen napsat, aby ses nenechala nikým odsuzovat za to co děláš a ani se nenechej rozhodit rádoby "chytrými " radami co máš a nemáš dělat. Nikdo ti nemůže poručit, abys někoho přestala milovat a pokud se zamiluješ,těžko si řekneš "pryč od toho". Ač je tvé postavení nezáviděníhodné, pro tebe jistě i ponižujíci, pokud ti ten chlap zato stojí, nech to na něm. Pokud o tebe stojí on, jistě si život uspořádá. Pokud toho není schopný, tak prožiješ zklamání a budeš se trápit, ale s tím nic nenaděláš. Ale flintu do žita neházej, i když z mýho pohledu -dva roky jsou dost dlouhá doba, aby se něco "pohnulo". Tak držím palce. :27:
25.02.2011 - 18:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Anad 2
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tysonka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
anad, ďakujem. A teraz k ostatným príspevkom, nerobím mu matrac alebo ako to bolo napísané. Nie je to len o sexe, nie je to vybudované len na tom, aby ma mohol pretiahnuť kedy sa mu zachce. Vedela som, že keď napíšem, že je ženatý tak viacerí z vás chytia amok. Aj ja som bola niečia manželka a muž ma podvádzal, ale keď som sa to dozvedela bez vyhrážok som sa rozviedla a nerobila mu cirkusy. Ale nechajme to, nedozvedela som sa čo som chcela, ale s tým som počítala. Prajem pekný večer.
25.02.2011 - 18:38 | Filtr
(Ryby) Miryko Miryková » Anad 2
:27:Pokud myslíš "rádoby chytré rady",tak ti můžu říct,že příspěvky NUNY,HAŇOURKA A SOSNY,nejsou "rádoby chytré",ale jsou to opravdu chytré rady a hlavně dobře míněné,na téměř polo-profesiální úrovní psychologa.Ale to asi nechceš číst.Nechápu,když máte ve svých postojích a názorech tak jasno,proč tyto dotazy zveřejňujete?Nezlob se,ale mi to připadá,jako by jsi nám tady chtěla sdělit:Héčččč,já mám chlapa.A když ti někdo napíše:BRZDI!Tak ho nazvete "Rádoby-chytrým". :63: :63: :63: :63: :63:
26.02.2011 - 13:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Miryko Miryková
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Anad 2, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mícháš dohromady dvě odpovědi. Tak budu reagovat na ty první řádky, které patří mě. Zaprvé jsem nikoho nejmenovala a zadruhé chci říct a za tím si stojím, že chytráků, kteří mají vybroušenou teorii jak z čítanky je vždycky dost. Ale život se nežije podle předlohy.A nemyslím si, že ta dáma co vznesla dotaz na svůj problém by křičela "hurá, já mám chlapa!" to tady spíš spousta jiných křičí "pomoooc, kde chlapa sehnat"..Ona se jednoduše zamilovala, a do mužskýho, se kterým jí to klape, ale jsou tam nevyřešené problémy a ona jen stojí na hranici, kdy neví jak se rozhodnout, jestli tomu dát ještě čas anebo se na to vykašlat. Nic víc a nic míň. Podobné věci řešíme všichni a nemusí se jednat jen o ženatýho chlapa. A navíc takových diskuzí o vztazích se ženatýma tady už bylo víc a vždycky se to doslova hemží větami typu "pryč od toho"...lehko se radí, hůř jedná. A navíc každý příběh je trochu o něčem jiným. Jsou to mužský, ať ženatí, nebo rozvedení nebo svobodní a je to i jejich volba, do jakýho vztahu se pustí a co z toho vyplyne. Jsme dospělí a máme zodpovědnost všichni rovnakou. Za sebe i za druhé.A vztah jakýkoliv musí být rovnocenný a vyhovovat oběma partnerům...takže pokud paní nebo slečna cítí, že to je jinak než by to mělo být, asi je sama natolik rozumná, že se nenechá trápit a ukončí to. Pokud mužskej projeví snahu něco řešit, asi mu dá ještě šanci. a já znova říkám, že jí držím palce. :17:
26.02.2011 - 13:29 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Tysonka
.. Děláš si blázny? Takže Ty jsi byla v pozici člověka,který je podváděn,kterému je defacto ubližováno a dneska jdeš a ubližuješ někomu dalšímu? Jakoby ses mstila za to,co se Ti stalo.. :8:

..nedozvěděla ses co jsi chtěla.. to bude ten kámen úrazu že? Nikdo nepřišel a nepoplácal Tě po rameni a neřekl "jsi skvělá a všechno dobře dopadne".. :39: :5: :8:
Příspěvky: 1-25 26-45
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »