Rada nad zlato


31.07.2010 - 11:22
(Váhy) Evika87
Rada nad zlato
Zdravím!Mám problém a vlastně ani nevím kde začít. Měla jsem už pár mužů a se všemi to vlastně vždycky dopadlo stejně. Po nějakém čase se vrátili k nějaké bývalé přítelkyni na které byli závislí nebo přišla jiná žena. A vždycky mi říkali jak jsem hrozně báječná a že si zasloužím někoho lepšího nebo že mě vážně milovali ale musí se vrátit.. Všichni mi říkají že nemám být na chlapi tak hodná, že to žádný chlap neocení. Pro někoho koho miluji jsem ochotná udělat cokoli na světě. Konkrétně pro toho posledního jsem se chtěla naučit domácí kynuté knedlíky a dělala jsem mu polévky s domácími nudlemi. Byl z vesnice a byl na to zvyklý, tak mě těšilo dělat něco z lásky pro něj, bavilo mě s láskou vařit. Pak ještě chtěl abych přibrala, tak i to jsem pro něj byla ochotná udělat i když ne tolik kolik chtěl, snažila jsem se s ním domluvit na nějaké rozumné váze. No, a pak když už jsem se přestála bát že mě opustí a zářila jsem štěstím na celý širý svět, tak odešel jednou do hospody, když se vrátil tak mě vzbudil a řekl že jde k ní, že se k ní chce vrátit, že už nejsou změny pro něj. A tak v noci odešel...Pro mě jako pro váhu s asc. raka je láska a rodina celý život. Chvíli jsem ostražitá ale moc dlouho mi to nevydrží a jakmile začnu chlapovi plně důvěřovat a nebát se že mi uteče, tak je to jako blesk z čistého nebe a je pryč. Nikdy to nečekám a vždycky to bolí o to víc že jsem to vůbec nečekala.A teď jsem zvědavá co mi poradíte. Těžko změním celé své myšlení nebo spíše cítění. Když miluji, nedokážu srdce ovládat myšlenkami - ono to jde taky stěží když si myslím, že je vše v pořádku. Mám se pokusit změnit se, být větší mrcha, držet se zpátky... Nebo snad existuje chlap který by dokázal ocenit, že pro mě bude jednou hlava rodiny, budu ho více méně respektovat, budu mu manželkou která ho podrží když se mu nebude vést, poradí mu když bude chtít, uvaří, vypere, popovídá si s ním a ráda se s ním pomiluje? Mám snad na takového chlapa čekat který to ocení nebo takový neexistuje a já mám o světě mylné představy..? Možná chlapům vadí že jsem moc ukecaná. Dokážu si povídat o čemkoli, nejsem moc stydlivá na choulostivá témata, své názory zvážím než je vypustím z ůst nebo spíše řeknu nahlas pro i proti a dlouze si to pak tříbím v hlavě nebo diskutuji nad argumenty..

Stránka: 1 2 3 4
Řazení:
31.07.2010 - 11:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dvorda, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zustaň jaká jsi, nikdo nejsme tak špatný, abychom se museli měnit kvůli protějšku..a pokud ano, tak proč se nezmění protějšek kvůli nám....buď jaká jsi a pokus se hledat jen trochu jinde než doposud.
Takový chlap co Tě určitě ocení existuje....

Prostě si najdi chlapa který už je delší dobu sám..,ale nechce zůstat sám....má vyřešenou minulost....takový Ti nokam neuteče :74:

A proč Ti chlapy utíkají k bývalkám.....protože bývalky asi na tebe žárlí a chtějí je zpět....nehledej v tom na sobě něco záporného....,ale kladného co Ti ostatní ženy závidí.. :62:

P.S. osobně neznám ženskou, která by nebyla upovídaná :61: tam ten problém taky nebude :27:

31.07.2010 - 11:58 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena
Neměň se ty, to v žádném případě, ani nechtěj, aby se kvůli tobě někdo měnil.
Vem si z toho jen ponaučení :17:.
Ono je to dnes těžké, vybírat z toho davu a vybrat něco, co by se nám líbilo, co bychom si přáli. Jsou i chlapi, kteří jsou na tom stejně, stále potkávají nevhodné protějšky, jenže tak to je.


Ještě mě něco napadlo, dám ti to do vzkazu :44: :3: :27:...
31.07.2010 - 12:03 | Filtr
(Panna) Tatiana1969
Úplne ťa chápem.....,je mi to ľúto,ale chlapi sú niekedy fakt dosť divný....keď sú si niekým moc istí rýchlo strácajú záujem.Neviem čím to je...A keď vidia ako sa snažíš...sú o to bezcitnejší...Mám skúsenosti,že väčšinou sa každý zbadá,až keď vzťah chcem ukončiť....vtedy sa opäť začnú snažiť....Ale prečo je to tak?Prečo si to nevedia uvedomiť skôr,že môžu o to prísť...A hlavne sa nemeň....Myslím,že si fajn a každý chlap,čo si to neváži má smolu...Nezaslúži si ťa. :17: Nestrácaj nádej,raz určite stretneš toho,kto si ťa zaslúži...Ja hľadám stále... :3: :74: :74: :74:
31.07.2010 - 12:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » už zase ocelová žena
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dvorda, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
cožééééééé, jak do vzkazu...to je šeptání :39: to není fééééér :42:......já to chci taky vědět :61: :61: :61: :61: :74: :29:
31.07.2010 - 12:08 | Filtr
(Váhy) Evika87 » už zase ocelová žena
Já bývám v těch vztazích šťastná. Chlapi které jsem měla byli většinou přesně takoví jaké jsem si přála. Jen to trvá chvíli protože mě ten muž dříve či později vždycky opustil. A pak jsem chvíli nešťastná ale snažím se dát rychle do kupy a zase zářit na celý svět. Takže vhodné protějšky to napůl byli. Já byla šťastná, jen ale bohužel krátkou dobu :63:
31.07.2010 - 12:15 | Filtr
(Váhy) Evika87 » Tatiana1969
jsem ráda že to není problém jenom Vah :4:
Ten poslední muž byl vodář. Byl báječný až na tu bývalou přítelkyni. Když jsem s ním byla poprvé na rande nevěděla jsem že je zadaný. Pak mi to po druhé nebo napotřetí prozradil ale řekl že se zamiloval do mě a že by byl rád kdybych měla trpělivost a počkala až si to vyřeší a až si ta slečna najde nějaké bydlení a odstěhuje se. Prvně jsem myslela že kdyby ji moc miloval tak by od ní neutekl, že to nemohlo být úplně v pořádku. Já to nechápu, asi potřeboval jen na chvíli změnu, rozptýlit a vrátit se. Byla to asi ta největší darda co jsem dostala, i když ostatní rozchody taky stáli za to.. :24:
31.07.2010 - 12:21 | Filtr
(Panna) Tatiana1969 » Evika87
S Vodnárom mám tiež takú skúsenosť......Rozumeli sme si veľmi dobre,ale po čase asi potrebujú zmenu...Veľmi dlho som sa s jedným Vodnárom bavila...ale po čase som prišla na to,že ani jemu sa nedá veriť,ale zostali sme priatelia a veľmi dobre sa dokážeme pochopiť aj po rokoch...A myslím,že je to takto pre mňa lepšie...Radšej dobrý kamaráti... :3:
31.07.2010 - 12:30 | Filtr
(Váhy) Evika87 » Tatiana1969
Připadá mi že si sebou táhnou minulost jak balvan. Má doma tolik psaní od bývalých, vzpomínky všeho druhu. Podle mě to není dobře. Nemůže podle mě milovat ani tu slečnu co se k ní vrátil když myslí na všechny ženy které kdy miloval. (mluvím o tom vodnáři se kterým jsem měla tu čest já)
31.07.2010 - 12:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Evika87
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dvorda, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jo tak se zadaným.....to jsi dobrá :24:....
31.07.2010 - 12:43 | Filtr
(Panna) Tatiana1969 » Evika87
Hm......žeby nevedeli čo chcú?Alebo tiež stále niečo hľadajú? :63:
31.07.2010 - 12:51 | Filtr
(Váhy) Evika87 » Dvorda
Nevěděla jsem to.. Myslela jsem že je svobodný. A pak když řekl že miluje mě.. Do té doby jsem myslela že jen nešťastný utíká ze vztyhu. Bylo to poprvé co jsem chodila s klukem který se kvůli mě rozešel a nebylo to pro mě lehké. :24:
31.07.2010 - 13:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Evika87
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dvorda, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jsi mi loupala perníček :3:...

jdu vyvenčit psy a ty se jukni po nějakém s vyřešenou minulostí....nikdo Tě neodmítne :3: :29:
31.07.2010 - 14:18 | Filtr
(Vodnář) MOŇA 4
Evinko, je hezké, že se ptáš ostatních a zajímá tě jejich názor. Myslím, že odpovědi jsou adekvátní k tomu, co jsi napsala. Jen bych to vše brala s rezervou. Ti lidé se ti snaží poradit a pomci ti, ale nikdy se s tebou osobně nesetkali, nemluvili s tebou a hlavně tě nikdy neviděli v "akci".
:74:
31.07.2010 - 14:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » MOŇA 4
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dvorda, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ju a v jaké akci bych ji měl vidět :6:....
31.07.2010 - 15:03 | Filtr
(Váhy) Evika87 » MOŇA 4
Taky by mě zajímalo jakou akci má konkrétně waitka na mysli :3:
31.07.2010 - 15:15 | Filtr
(Vodnář) MOŇA 4
Zamilovanou přece, vy sprosťáci... :3:
31.07.2010 - 15:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » MOŇA 4
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dvorda, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jako jestli je to nymfomanka :6:
31.07.2010 - 16:20 | Filtr
(Váhy) Evika87 » Dvorda
nymfomanka fakt nejsem :-) Divoká jsem možná byla ale nymfomanka ne :-) Ale Waitka to myslela jinak. Neviděli jste mě jak jsem slepá když jsem zamilovaná, jak zářím na celý svět a myslím si že už to tak zůstane napořád.. A kdyby bylo na mě, tak by to tak zůstalo. Jsem nekonfliktní, nežárlím... Možná i proto se chlapi se mnou nudí, když neumím udělat pořádnou bouřku. Jeden můj milenec mi říkal že jsem krásná a inteligentní a to je kombinace který se každej chlap bojí, proto utečou.
31.07.2010 - 16:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Evika87
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dvorda, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
nevím...já bych se asi nenudil, ale užíval bych si rodinného života, bez zbytečných hádek a scén...to už mám doufám vybráno...jen se z toho musím ještě raději zotavit :23:
Ať se Ti daří Eviku :62: :29: :29: :29:
31.07.2010 - 16:50 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Ahoj Eviku,
začínám ti psát už potřetí. Poprvé jsem začal psát, pak jsem si to znova přečetl. Smazal, co bylo napsáno a začal psát znovu. A znovu jsem si to přečetl. A znovu smazal. Teď už to snad neudělám.
Jeden z důvodů byl i ten, že jsem se kouknul pro jistotu k tobě do profilu. Kontroloval jsem datum narození. Ne kvůli astrologii, to ne, tam všechno jistě sedí. Ale když jsem si to přečetl poprvé, říkal jsem si, že je to jedna z těch holek, co má třicet za sebou a stále vlastně má smůlu, pořád naráží na takové špatné typy. A pak jsem uviděl tvůj věk.
Holka, himlhergot, vždyť ty jseš ještě úplně na počátku všeho. Podle mně je pro ženskou ideální věk na nalezení partnera do života tak 24-26 let! Nebudu říkat proč (jej, to zas bude vzkazník zahlcenej), ale je to tak! A takové pískle tady píská cosi takového! Ne, nechci to zlehčovat. Ale sama vidíš, že něco bylo špatně. A ty máš to štěstí, že jsi na to přišla takhle mladinká. Jak by se ti znova začínalo a měnilo po třicítce? A vidíš, taky to tady nejedna holka dokázala. Ale ty máš to štěstí, že to víš už teď.
Jinak ono je hezké říct, že chlapi jsou potvory (jsou, to nepopírám), ale není to taky chyba žen, když si takové vybírají? Kašli na ty, co mají nevyřešenou minulost. Z toho nikdy nic dobrého nekouká. Ať si nejdřív vyřeší závazky a pak se přihlásí. Ale ne že budeš celou tu dobu čekat s rukama v klíně.
Tys byla s chlapem, který měl minulost nevyřešenou. A možná jen kvůli němu jsi přehlédla někoho skvělého, kdo právě procházel kolem...
Souhlasím s tím, co zde bylo napsáno: Neměň se kvůli někomu jinému! Udělat radost, to jo, ale změnit? Leda sama za sebe, jinak to nemá smysl.
Byl jsem jeden čas s holkou, která to dělala obdobně. Nikdo to po ní nežádal, ale dělala to. Když byla s klukem přede mnou, jedla ráda těstoviny, poslouchala punkovou hudbu, jezdila s ním na fesťáky. Já jsem tulák, jezdila se mnou na vandry, poslouchala to, co jsem poslouchal já, jedla podle mně. Pak s dalším klukem byla velká motorkářka (mně tvrdila, že jsou to magoři a že ona se nechce zabít, ale když byla s motorkářem, tak bylo vše jinak), chutě se jí zase změnily atd... Dodnes nevím, kým byla vlastně sama za sebe? S kým jsem to vlastně chodil? Víc bych si jí vážil, kdyby měla i nějaké další charakteristické vlastnosti. Ona vlastně měla jedinou - přizpůsobivost. A žádný vlastní názor.
Proto buď sama sebou a k sobě hledej třeba déle, ale někoho, kdo se k tobě skutečně bude hodit. Určitě najdeš. Ba dokonce věřím, že někoho zaujmeš a on se přihlásí sám. Hlavně jdi vpřed vlastní cestou a s úsměvem na rtech. Zamračenou a ubrečenou nikdo nechce, je s nima moc práce.
Držím palce. :15: :3:
31.07.2010 - 17:48 | Filtr
(Štír) Svá štírka
Neumím ti poradit, mám to podobné jen s tím rozdílem, že jako zamilovaná umím kvůli chlapovi zhubnout a když se pak vrátí k té předešlé, tak to zase naberu.....Moji synové říkají, že se k chlapům chovám jako jejich matka a který chlap by prý chtěl 2 matky?Taky se koukám, že chlapi většinou se drží ženské, která neuvaří, prádlo zapere,věrnost jí je cizí, ale umí to prodat - je o ní přeci zájem, tak asi za to stojí. Taky tomu nerozumím....
31.07.2010 - 17:57 | Filtr
(Štír) celebrita » Sosna zvlčelý
drahý, já žasnu :12:
Ano některé na to přišly i po třicítce, jako třeba já a mohu potvrdit...já taky žila vždy život toho muže a né svůj. A nehodlám to opakovat, i když je to velice těžké. A tak Evi, držím palce! :62:
31.07.2010 - 18:05 | Filtr
(Štír) Svá štírka » Sosna zvlčelý
Určitě máš kus pravdy, ale u nás doma platilo hladový chlap - nervózní chlap.Dokud se nenajedl, křičel, se vším třískal. Pocházel z vesnice, kde se doslova žralo, v neděli několik chodů, babička byla vyhlášená kuchařka. Až se najedl, pak se uklidnil a buď odjel na ryby nebo na zálety.....Dnes už je to jedno, není mezi živými, ale nemám na něj jedinou pěknou vzpomínku....
31.07.2010 - 18:40 | Filtr
(Váhy) Evika87 » Sosna zvlčelý
Víš, neříkám že jsou mužský potvory. Jistě je spousta báječnejch mužskejch, jen mi přijde zvrácený svět mýma očima. Asi jsem padlá na hlavu, ale tak já vztah vidím, že žena si muže tak trochu hýčká, stará se o rodinu a domácnost a on jí pak chrání a obejme třeba když je bouřka (bouřky se hrozně bojím). A tenhle chlap mě tak dokázal obejmout a mohla jsem se k němu přitulit každý večer. Hladil mě po vlasech když mě bolelo bříško z tý naší měsíční chřipky a užila jsem si s ním spoustu legrace. Je pravda že i já jsem hodně přispůsobivá. Bývala jsem víc, skoro jak jsi popsal ty, ale ne tak moc asi. A teď už vůbec ne tak. Mám určitý typ mužů které vyhledávám a největší překážka kterou kladu mužům je vysoká citová vazba na můj domov. Mám zahradu (stavební parcelu) kde bych chtěla jednou žít, ale ti dva poslední byli příliš vázaní zase na vesnici, kde já bych asi nemohla bydlet, protože žena myslí vždy na budoucí rodinu a nebydlet blízko nějakého zdravotního střediska, kde bych se musela bát přivést děti na svět, protože kdyby se něco stalo, nepřijela by sanitka včas.. to pro mě není. Jsem ráda v přírodě, vždyť jsem lesačka z povolání, ale bydlet musím tam kde má mobil signál a kde má sanitka dojezdovou rychlost do těch 15 minut. Takže jsou i věci ve kterých nedovedu ustopit.

Možná se ti zdám mladá, ale ber v úvahu to že ženy strašně doplácí na tuhle dobu kdy chtějí mít děti co nejdéle a pak je třeba mít nemohou. Já bych chtěla děti a rodinu moc, proto bych nerada si takhle tloukla čumák až do těch třiceti.
31.07.2010 - 18:49 | Filtr
(Štír) Svá štírka
Je docela těžký nechovat se jako matka, ale taky nezahořknout a mít zase někoho rád.Jen najít tu správnou hranici.... :25:
Příspěvky: 1-25 26-50 51-75 76-94
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »