Láska jako trám


24.06.2010 - 15:18
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Rezulka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Láska jako trám
P-o-m-o-c!!!!!Poznala jsem jednoho úžasného kluka.Známe se už asi rok a půl.Tehdy jsme se jen tak scházeli na squash, na pivečko a tak.Nikdy k ničemu mezi námi nedošlo.Ani jeden neměl vyřešené vztahy a neměla sem ani sílu.Pak jsme se přestali vídat.Znovu jsme se začli scházet začátkem roku.Jako kamarádi jsme si povídali zeširoka doztracena, pak mě dostal.Byl u mě několikrát, a nic si nedovolil.Jen jsme leželi a dívali se na sebe a nevnímali čas.A já si uvědomila že miluju, vlastně po 1. v životě.Jen tak, prostě jen proto že je, že nemám nadočekávání, že nic moc nežádám, že jen miluju.Trvalo dlouho dobu i jen to, než jsme se po 1. políbili a vůbec se dobrali k tomu, že chceme být spolu.Všechno je krásné a tak nějak plynulé.Ještě nikdy jsem se necítila tak svobodně a nikoho jsem si tak nevážila.Jenže je tu háček.Až doteď jsme spolu nespali. Nejdřív byl problém u mě, prostě jsme nemohla i když jsem moc chtěla. To se časem zlomilo.Ale ted zjišťuju, že problém má i on. Do té doby než k tomu má dojít, je to v pohodě a vím že je naprosto v pořádku, ale jak už je ten okamžik, tak se stáhne a nic.Po nějakém čase už jsem to nevydržela a zeptala se.Dostalo se mi odpovědi, že potřebuje trpělivost, a že sám neví důvod. Takže nic konkrétního.Nevadí mi přímo to,že mám čekat, ale vadí mi ta neotevřenost, a ať chci nebo ne, ubírá mi to tímhle způsobem sebevědomí a začly se mi vkrádat do hlavy černý myšlenky.Takže jsem včera udělala jednu odsouzeníhodnou blbost.Projela sem mu telefon.A tam našla asi 9 měs.staré zprávy,(to byla doba kdy jsme se nevídali) o žhavých souložích, zamilované, a to od různých holek .Vím, tohle se nedělá a musí se počítat i s horším.Jediné co mi vadí, je to, že se mi absolutně rozpadla iluze o něm, a to že nevím co od něj můžu čekat.Je jasné že přiznat se nemůžu, už takhle ta nedůvěra stačí.Jen nevím jak to rozumně zhodnotit a zbytečně nesoudit.Díky za jakýkoliv názor a radu :1:

Řazení:
24.06.2010 - 15:21 | Filtr
(Váhy) charri
:43: asi opravila začátek tématu..... tak "úžasný" teda rozhodně nebude :19:
24.06.2010 - 15:30 | Filtr
(Vodnář) mitea
Je to mladý slobodný muz...kazdý muz má obdobia striedanie partneriek...chce vediet,spoznat,vyskúsat...ja by som to tak tragicky nebrala,mozno práve preto s tebou nespí,ze to myslí váznejsie.... :3:

Napadá ma este jedna vec,ze psychicky mu to s tebou ide,ale nefunguje proste chémia,ale s tým nic nenarobís... :14:
Sama prídes na to, co je vo veci a casom to vycítis...
24.06.2010 - 16:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
muže se to stát u mladého kluka a co bylo kdysi je uplně jedno, je to minulost, užívejte si současnost a bud trpělivá :18:
24.06.2010 - 17:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele militie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Myslím, že pro dobrý vztah, který má mít budoucnost, je magnetismus to nejdůležitější.

Je nutné, abyste si rozuměli, ale taky abyste si voněli, abyste šíleli ze svých těl, abyste se chtěli dotýkat.

Jinak se z vašeho přítele stává fajn spolubydlící nebo super kámoš. A na takové partnerství mezi mužem a ženou já nevěřím.

:1:
P.S. Doporučuji vhodnou literaturu. Mobil nic neřeší.
24.06.2010 - 17:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele leona, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Píšeš,že miluješ a nic moc nežádáš a najednou bys chtěla,aby TO před tebou nebylo.Žádáš moc.Vždycky někdo před tebou byl a je úplně jedno,jestli tam ten sex fungoval.Průšvih je na tvé straně.Prohledávat mobily,kapsy a hledat...to se vážně u zamilovanejch nedělá.A ta jeho odpověď je podle mýho pravdivá.Že sám neví...Ale ví,miluje možná moc...O to to bude hezčí,až se to jednou zlomí,tak to neuspěchej.A už nikdy nezkoumej cizí mobily.Milovat neznamená špehovat.
24.06.2010 - 17:29 | Filtr
(Rak) Lynx
Prijde mi to jako sci fi. Silene moc po sobe touzite a pak TO nejde? Drtivou vetsinu nas, muzu, musite brzdit...
24.06.2010 - 17:31 | Filtr
(Vodnář) mitea
Rezulka,ako to ty sama vnímas,ako zena ? Cítis sexuálne napätie ,alebo len priatelskú pohodu ? :3:
24.06.2010 - 18:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » mitea
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Rezulka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nikdo mě ještě tak nepřitahoval.A cítím, že je to oboustraný.Stačí když se podíváme do očí, jenže pak se to nějak vždycky zasekne.Jako kdybych najednou nevěděla co dělat, dostávám se do šílenejch rozpaků.
24.06.2010 - 18:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » leona
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Rezulka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:6:jo to sem potřebovala :1:
24.06.2010 - 18:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Lynx
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Rezulka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Taky si jako ve sci-fi připadám.Nadhoď další názor, zajímá mě to.Možná sem si vykonstruovala nějakou pohádku já.
24.06.2010 - 22:57 | Filtr
(Rak) Lynx » Rezulka
a nemá nahodou tzv. napoleonsky komplex? nebo rekneme "maly problem" ? :-)

Nic jineho me nenapada - premyslel jsem nad tim pul dne :-(
25.06.2010 - 00:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dajdule, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pokud to je tak jak píšeš, tak mě napadá jen jedna věc a to je, že má z tebe velkou trému. Tím svým vyptáváním celou věc jen zhoršuješ. To že měl před časem nějaké nezávazné avantýry, to na věci nic nemění. Je to mladý kluk a může klidně fungovat bez lásky a naopak, když se skutečně zamiluje, může mít problém se sexem. Proto na něj v tomto ohledu netlač, přijde to samo, ale musíš být trpělivá, taktní a taktická.
25.06.2010 - 01:14 | Filtr
(Beran) Háňa* » Rezulka
Pokud se tí dívá stále jen do očí a ne do výstřihu, potom se zamiloval do tvé osoby, ale tělo mu nic neříká, protože je holčičí.
Zažila jsem podobný, silný citový vztah s podobnými symtomy.
S holkou si uměl jen hrát, třeba i erotické hry, ale brala ho hlavně ta hra. A nesměl mít k té holce citový vztah, jinak mu to nešlo - potom s ní nedělal erotického vůbec nic, protože milování s holkou, to už bylo za jeho hranicí. Hladil, pusinkoval, díval se do očí, ale jinak - asi jako starší bratr
Trvalo tři roky, než jsme si to vše vyjasnili - než ske mně získal takovou důvěru, že se mi dokázal se svými pocity svěřit - nenáviděl se za to, že je divný - byl ze staré školy, kde byli tito lidé považováni za úchyly.
Silný citový vztah a "napojení" máme dodnes, ale dloho mě potrápil ten pocit, že nejsem pro něho dost dobrá, než jsme si to vyjasnili.

Ale tohle je jen můj příběh, nechci, abys to brala jako katastrofický scénář. Je to méně pravděpodobné, než to, co píše Dajdule - to spíš bude váš případ - SNAD - moc bych ti to přála :74:
25.06.2010 - 07:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Teda to je pech..všechno by šlo jen v posteli to drhne..Hele ty zprávy nic neměněj.Něco jiného je o tom psát a něco jiného to pak dělat.Jestli se spolu dál scházíte a máte rádi tak to přijde.Prostě najednou,zničehonic to proběhne a tyhle dohady padnou.Obvykle by to měl zkoušet víc muž a žena by to neměla komplikovat :3: Dost pomůže smích...ale takový ten společný,ne ten jednostranný :29:
25.06.2010 - 08:56 | Filtr
(Váhy) myriam
...kamarát má niekedy ostať kamarátom a dosť...u vás to všetko k tomu nasvedčuje....a ešte jedna maličká ale závažná pripomienka...keď mu už teraz nedôveruješ a to ste len na začiatku, čo budeš robiť neskôr...najmeš si súkromného detektíva....moja rada...otoč sa z kradšej cesty..utri slzy a z úsmevom choď ďalej..... :15:
25.06.2010 - 13:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Lynx
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Rezulka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
nemá :1:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »