láska a náhlý pád


05.01.2010 - 19:37
(Vodnář) taurifia
láska a náhlý pád
je mi 25 a poznala jsem o dva roky staršího kluka ,začli jsem se scházet a jiskra tam přeskočila na první pohled,byli jsem si bližší a bližší,on měl ještě přítelkyni,se kterou věděl ,že to dřív nebo později skončí,taky že jo oba se týden na to dohodli ,že už spolu být nemohou,tak jsem k němu začla jezdit,a byla to láska jak vystřižená z pohádky,měl trošku problémy a to vystěhování asi taky nebylo nejlehší co si budem nalhávat...tak jsem mu byla oprorou a strašně ho psychicky podržela jak tvrdil,i tím jsem si vědoma...začali jsme plánovat menší věci a bavit se o budoucnosti,on byl ze mě nadšen i já z něho,pořád mě volal a psal,byli jsem jak jedno tělo jedna duše,o vánocích jsem si dali dárky a slíbili si že příští vánoce u budem trávit spolu a že si je uděláme úžasný...a ty jeho zprávy,že jsem jeho poklad ,úžasná,a že mě má rád a potřebuje mě.Druhý den jsem k němu přijela,a byl jak vyměněný.6e by jsme měli trošku zmírnit ,že se bojí se zase spálita že toho je na něj poslední dobou nějak moc,peníze škola při zaměstnání a zkoušky,at mu dám čas,že by ted potřeboval být sám a vyřešit si to.ok tak jo sice to pro mě byla jak rána z čistého nebe,když to byla taková láska,ale budiž ,stojím při něj dál,z finančních nesnázích ho ted vysekali rodiče,tak jsem si začli psát a on že mu to ted prostě nejde,ale že jsem skvělá holka a má mě rád a nechtěl by o mě přijít...at mu dám čas že to snad bude brzy dobrý...setkání se zatím pořád brání...píem si na doboru noc a tak,ale pro mě to je hrozná bolest,co si o tom myslíte.Co dělat?Dala jsem do něj už strašně moc energie do té podpory ,on je trošku cíťa,ale nevadilo mě to,když jsem věděla že ten vztah krásně kvete..ale ted mě síly ubývaj a já jsem jen v depresích,ale vím že to stojí za to ,a že by mě snad řekl že to končí ...

Řazení:
05.01.2010 - 22:41 | Filtr
(Váhy) Evika87
Tyjo, fakt zapeklitý... Těžko říct co se mu odehrává v hlavě :25:
06.01.2010 - 01:39 | Filtr
(Rak) druide
ach jo, skoro mě to bolí celé za tebe,,, co k tomu říci,, dostáváš pěknou životní lekci,, ne nepodobnou těm mým...věci se zdaj neskutečně složité, někdy,, vlastně vždy, když se nás to bytostně týká,, život mě naučil jednu zásadu,, nezačínat si s někým kdo nemá vyřešenou minulost co se týká vztahů.každý z nás potřebuje určité fáze kterými si musí projít když něco končí,,potřebuje získat odstup, potřebuje vyřešit si v hlavě celý ten vztah, uzavřít jej, aby pak, pokud se tak znovu rozhodne, mohl s nově nabytými a v sobě přijatými zkušenostmi podnikat další dobrodružství lásky... kolik z nás tak ale činí? tvůj chlapec téměř zcela jistě nemá potřebný odstup, ani přijetí všeho z předchozího vztahu a v této fázi není a ani nemůže být tvůj, protože není ani svůj. Nevymanil se z předchozího vztahu, a zůstal v něm částí sebe sama v něm viset,a teď se marně hledá,, marně tudíž i v sobě hledá cit kterým by tě mohl obdarovat. Těch důvodů proč není v sobě, ale částí sebe sama zůstává viset v předchozím vztahu není mnoho,,vlastně společný jmenovatel je jen jeden strach. Jakou podobu na sebe vzal strach v jeho případě si možná můžeš domyslet. Vím že bys ho ráda k sobě přitáhla silou své lásky, ale to není prostě možné, tak už je to ne světě zařízené. Teď budeš dlouze čekat a zoufat.
Že to dopadne tak, jak si přeješ, nevěřím, protože pokud by pro to byly podmínky již by to dávno bylo,respektive nedělo by se to co se děje, spíše se mi to jeví jako velmi bolestná avšak nutná životní zkušenost pro tebe. Soucítím s tebou a vůbec ti momentálně nezávidím a hlavně věřím, že to pro tebe dobře dopadne, že nalezneš klid, vyrovnanost a lásku, v sobě :-))
06.01.2010 - 01:47 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem
Chápu,že to bolí,ale on má vlastně pravdu.
Léčit rozchod hned novým vztahem,to není to pravé ořechové.
Tak mu ten čas dej,je-li to láska,tak to dobře dopadne. :27:
06.01.2010 - 07:39 | Filtr
(Panna) laku
Mrzí mě , že tě asi moc nepotěším, ale nečím podobným jsem si prošla a ještě trochu procházím. Také to bylo ze začátku nádherné a pak najednou konec.2 roky jsem doufala, ale nic. Vždy jen setkání o ničem. Chtěl se se mnou občas vidět, povídat si , ale ne vztah. Nikam to nevedlo a člověka to jenom ubíjí. Druide to napsal moc hezky a pravdivě. :30: Pokud Ti můžu radit, jdi dál a nečekej na zázrak.Neztrácej zbytečně čas někým, kdo neví co chce.
06.01.2010 - 08:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
takový náhlý pád lásky prožívá spousta žen i po několika letech lásky třeba,píše o tom i B.Bays v knize Cesta.
06.01.2010 - 08:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Kdybys počkala aspon měsíc po jeho rozchodu,tak to mělo lepší vyhlídku.Takhle se mu k tomu zas něco(někdo)přimotalo a asi pochopil,že správný postoj zjistí jen v klidu :3:
06.01.2010 - 09:58 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
to ještě nic neznamená, každý den není slunce, je jen unavený ze všeho, taky byl obrovský vliv planet a k tomu úplněk. Buď trpělivá, dělej jako by nic, pošli mu krásnou zprávu nebo mu mile zavolej. Až zjistí, že nic nevyčítáš, jsi moc příjemná a fajn, budeš mu chybět. Muži chtějí o někoho pečovat, hledají malou holčičku, která je potřebuje, dopřej mu to, řekni třeba, je mi smutno, stačí.
06.01.2010 - 10:59 | Filtr
(Panna) můza
Není to z mé hlavy.Psychologové tomu říkají hra na převozníka.Stala ses pro něj osobou potřebnou k tomu aby utal svůj předchozí vztah.A teprve potom se polekal toho,že by se měl znovu hned vázat...
Dej mu trochu času,nech mu pootevřené dveře ale moc si od něj neslibuj...
A stane-li se,že Tě nechá být,oplatí mu život stejnou mincí.Příště bude on převozníkem pro některou osůbku, :68:na níž bude od počátku viset a vkládat do budoucnosti s ní plány a naděje. :68: :68:
06.01.2010 - 11:12 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » můza
:3: :3: :3:
06.01.2010 - 11:12 | Filtr
(Rak) Toulavej
Ahoj děvče,
patrně zde už padlo co si se dozvědět měla a já Ti jen napíšu jedno východní moudro, které jsem zde už psal mnohokrát a sám se jím řídím.

"co je Tvé o to nepříjdeš a co Ti nepatří, bez tak neudržíš"

Dobře o tom přemýšlej a nech si tu větu prostoupit srdcem, ucítíš úlevu, kterou jsi ještě nepoznala.. Za deprese nemůže přítel, za Ty si můžeme sami. Co komu dovolíš, to Ti způsobí.. Přeju ať porozumíš sama Sobě, pak pochopíš jeho a nejen jeho..

S úsměvem
Toulavej :27:
06.01.2010 - 13:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Evienne, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ty diskutérko moja:-), co sa tu moceš :-)
Já si tu čítám a čítám výplaty a ty máš čas na pokec? :-D neboj sa, už ti to brzo začne také!! :-D
Tož beruško papa !
06.01.2010 - 14:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele spimajim, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mo, asi sis trochu zahrála na milosrdnou samaritánku, která ho nějakým způsobem zachraňuje z jeho situace.
Hodně jsi do toho investovala, protože Ti to přišlo jako investice dobrá, kromě obvyklých plusových položek, který vytvářejí vztah, kterými jsou obyčejná lidská přitažlivost, zde přibyla další - jeho vděk.
Mohl olíznout všech deset, že Tě v té traumatizující situaci a má a více či méně jste si to uvědomovali oba. Jenže už v té situaci není a není už tedy důvod si všech deset olizovat dál.
Ten dávající má často pocit, že tím je vztah ještě závaznější, ale to je velký omyl.
Ve vztahu kdy jeden je (schválně trochu přehnaně řečeno) nemocný a druhý terapeut dochází k tomu, že nemocný se jednoho dne uzdraví a terapeuta už nepotřebuje. A krom toho hrozí ještě druhá věc - tzv. přenos - kdy si nemocný do terapeuta něco projektuje a pokládá to za pravdu.
Takže já bych to brala tak, že něco skončilo a opravdu bych to neprotahovala. Svým způsobem se ho vnitřně snažila propustit ze svojí péče a dát mu svobodu. Potřebuje ji.
No a pak se uvidí, jestli jako svobodný a zdravý člověk přijde a začnete znovu. Schválně píšu začnete znovu, protože si myslím, že v tom pro tebe "pohádkovém", ale pro mě naprosto nezdravém rozcházecím modelu je toho tolik nerovnovážného, že by Vám to dřív nebo později podrazilo nohy, kdybyste v tom pokračovali.
Zkus to brát, že si od něj dáváš nějaký čas dovolenou, chovej se sice optimisticky a pozitivně, ale vyvaruj se všeho, co by mohlo vypadat, že má vůči Tobě závazky - to bys z něj více než lásku ždímala jen ten vděk a soucit. Žádné upínání se, žádné naléhání, žádná manipulace a vnucování se.
Dej mu volnost, ale nech dveře otevřené dokořán. Jestli to stojí za to, přijde. Jestli nepřijde, není oč stát, byla to jen iluze.
To je moje rada.
:3: :27:
06.01.2010 - 14:45 | Filtr
(Rak) karamel » josefinka1
je taky jedna z báječných knich, tu jsem taky četla...super kniha


další díly Cesta pro děti,

Svoboda :29: :30:
06.01.2010 - 15:48 | Filtr
(Lev) insurgentes
zapeklité to tedy rozhodně je, s nejasným výsledkem taktéž.

Jediný, co můžu říct s jistotou, je, že čím víc ho budeš do něčeho tlačit, tím víc neslavný konec uspíšíš.
06.01.2010 - 16:30 | Filtr
(Rak) karamel » josefinka1
jo připoměla jsi mi básničku z této knihy:


Cesta lásky není
Choulostivá hádanka.
Dveře znamenají devastaci.
Ptáci vytvářející na obloze velké kruhy svobody.
Jak se to učí?
Padají a v pádu
Získávají křídla. :76: :12:
06.01.2010 - 16:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » karamel
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jo apodařilo se ti dostat do černé díry? mně ne :42:
06.01.2010 - 17:42 | Filtr
(Rak) karamel » josefinka1
jo tam jsem už byla..a vůbec mě tam nebylo dobře..
16.02.2010 - 22:34 | Filtr
(Rak) sarka.jbc » druide
Děkuji, tohle mi pomohlo. Nejdřív uzavřít jeden kruh...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »