blondýna v káčku


18.11.2009 - 19:23
(Beran) kat.rom
blondýna v káčku
Před třemi roky jsem opustila tatínka svého drobečka,málem mě zabil,jednou a stačilo nebylo o čem přemýšlet.Rok nám vyhrožoval.Bála jsem se.Dva roky trvalo něž jsem se sebrala a podívala na mužskýho jako na člověka a né jako na zvíře.Dvě práce,malej,dálkově škola-a šlo to.Můj táta onemocněl ,jedna práce pryč- dálková škola pryč ,rok jsme jezdily denně do nemocnice do Prahy-domů -školka-uvařit atd.....V ten den kdy skončila léčba vyhazov z druhé práce.Našla jsem si jinou,makám jako vůl.Staráme se se ségrou o tátu jelikož se rozhodl ,přesto že léčba se vydařila že do konce roku umře.Dodělávám si dům a baví mě to.A vše levou zadní bez nervů.Vedu firmu a tam je práce dosti.:)Prý nejsem blbá je se mnou sranda a docela prý vypadám.Nejsem hysterka a beru lidi tak jak asi mám jací jsou..Potkala jsem chlapa se vším všudy .Před třemi týdny ze dne na den zmizel.Díra.Svolala jsem dívčí slet a zapily můj žal..Děvčata v zápalu zapomínání mi znečistily botník ..Přežiju to ,jasně co nadělám-Druhý den mi upadla převodovka ,prasklo LCD na PC,celkem zhulba 5 kg.Přetahla jsem se v práci,složila a plakala dva dny v kuse.Dostala dovolenou-šéf je bůh.Příští týden jdu na mamologii.Ke všemu jsem blondýna a jezdím v káčku už opraveném-stálo to 8000,- LCD jsem ještě neřešila používám jiné PC,ségra mi neustále volá jak je znuděná -je na mateřské,matka mi říká ty chudáku co budeš dělat??????????????????? co?????????? jdu dál a těším se, že se dnes konečně vyspím protože ten můj ,,chlap,, o kterým jsem si to opravdu myslela se tak nechová a nebudu už na něho myslet a tak si říkám - spoléhat sama na sebe.A přesto,že se to mele a strašně mi chybí říkám si,že to dám a určitě někdy potkám chlapíka který prostě za to bude stát a já snad seberu odvahu mu to uvěřit.Ale i přesto prostě potřebuji někdy slyšet,že nejsem máslo a že to zvládnu.Jeden den mi bylo fakt ouvej napsala jsem kamarádce do spořky,,prosím napiš mi že nejsem sračka,, protože jsem měla potřebu volat svému chlapíkovi a plakat-přišlo mi 47 sms ani nevím od koho možná ze všech poboček spořitelny a o to jde.Proč to píšu,proto že přesto že vím že musím stát nohama na zemi že vím jakou nám ulohu a zodpovědnost někdy prostě člověk padne na kolena a pláče a potřebuje povzbudit.A je dobré mít někoho komu můžu říct napiš mi ,že nejsem sračka.O některých věcech není potřeba dlouze diskutovat.Je to dlouhé já vím ale kratší to nejde.

Řazení:
18.11.2009 - 19:32 | Filtr
(Vodnář) rufia
:17:Nejsi "sračka". Jsi statečná, soběstačná žena, která ví co chce a také toho dosáhne. Nic se neboj není všem dnům konec a Ty budeš mít to co chceš. Přeji hezký den :17: :75:
18.11.2009 - 19:32 | Filtr
(Ryby) petra xx
Jo jak se říká, že je krátký a těžký. Každý má období, kdy má problémy a nedaří se. Ale jak se říká, všechno zlý je k něčemu dobrý. Nevěš hlavu, vše dobře dopadne. Hlavně se nedeptej, běž si něco hezkého koupit nebo vyjdi s kamarádkama někam za zabávou. To mi vždycky pomůže. :6: :27: :6:
18.11.2009 - 19:35 | Filtr
(Štír) sweetie
Jsi silný člověk a dokážeš vše, co si usmyslíš :1: jen to chce vydržet, neklesat na mysli a nepřipouštět si problémy, je přeci tolik věcí, pro které se můžeš radovat. Pěkný večer, v noci krásné sny a ráno pěkné probuzení do nového dne
18.11.2009 - 19:49 | Filtr
(Beran) kat.rom » sweetie
je milion maličkostí pro které se radovat,ale je zajímavé jak v určitý okamžit na ně zapomeneme.napadá mne že někdo se trápí půl roku já jsem si odžila těžké tři týdny už jsem nemohla a jedu dál není to cynismus????
18.11.2009 - 19:54 | Filtr
(Blíženci) Brid Hopki
Když je nejhůř, člověk má naštěstí ještě sám sebe :44:
A když se vypláče a nechá se zranit, zvedne se o to silnější a jde to zas líp...nepotřebuješ přeci slyšet od ostatních uznání a řeči o tom, kdo jsi....ty v hloubi srdce víš, kdo jsi, víš jakou máš cenu...zvyš svoje nároky na chlapy...máš na to právo :44:
18.11.2009 - 20:08 | Filtr
(Býk) player
:15: :15: :44:
18.11.2009 - 20:21 | Filtr
(Kozoroh) vivinek
Milá Kat.romko, seš machr :62: a pokud ti dneska ještě nikdo neřekl, jak úžasná ženská seš, tak ráda na sebe vemu tuto zodpovědnost.Už z principu, musí být jenom dobře :17: :74: :68:
18.11.2009 - 21:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele militie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Napsala jsi to výborně. Nejsi sračka, jsi duševně silná osoba. Není o čem diskutovat. Pokud můžeš vybreč se a jdi dále. O tom ten život je.

Přeji i lepší dny, a chvíle, než jsi popsala. Určitě příjdou. :27: :74:
19.11.2009 - 14:54 | Filtr
(Panna) henry288
ženská vydrží víc než člověk :4: :61: :75:vím o tom své :37:bude líp,hodně štěstí.
10.12.2009 - 08:12 | Filtr
(Ryby) Vincent12
koukám že některy lidi jsou nezničitelny :)


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »