Bez cíle


10.12.2008 - 22:37
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele lucija, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Bez cíle
Po 10 letech jsem odešla od manžela s 5 letou dcerou. Nějakou dobu jsem počkala a pak jsem se rozhodla, že sama nebudu.Z mých tehdejších nápadníků jsem nakonec vybrala-ženatého muže.Přišlo mi ideální, že přijde občas, nebude se chtít ke mě stěhovat či vychovávat mou dceru.A taky to tak funguje. Jenže : nechodí tak často, jak mé tělo žádá , s mobilem už i spím, pořád mažu stopy. Navzájem se od sebe učíme, máme každý úplně jiné koníčky a naše pracovní pozice, tím i platy jsou zcela odlišné ( u toho je legrace ).Nyní jsme spolu půl roku.Máme se rádi, sex je super, komunikace o.k. To co oba víme je, že jsme každý jiný a nikdy bysme spolu žít nemohli.Oba dva si dáváme to, co potřebuje ten druhý. Jsem vlastně spokojená, ale říkám si, že přece člověk musí mít nějaké plány do budoucna, cíle, vědět, že to co dělá, dělá pro sebe - ale i pro toho druhého. On mi jen řekne " jsi a to mi stačí". Opravdu to stačí?

Řazení:
10.12.2008 - 23:11 | Filtr
(Lev) simba
Ahoj. Jemu nejspíš ano, ale u Tebe cítím potřebu něčeho jiného - být s někým, koho bys měla ráda a ráda s ním i žila. Možná později, ne hned, ale že bys nemusela mazat stopy, dotyčný by byl s tebou častěji. Teď Ti to stačí, co bude, ukáže čas. :1:
10.12.2008 - 23:29 | Filtr
(Panna) Jája13
Doposud ti to vyhovovalo,nebyla jsi sama,měla jsi někoho kdo tě potěší,občas poradí fajn :15:.Ale asi už nastal čas,kdy potřebuješ vztah pevnější,jistotu a parťáka pro každý den.Otevři oči a rozhlížej se.Někde kolem tebe bude,možná ne hned, ale určitě najdeš.Hodně štěstí :17:
11.12.2008 - 09:58 | Filtr
(Vodnář) Leylah
Souhlasím s holkama. A nehledě na dcerku. Bylo by fajn, kdyby měla doma i chlapský vzor a měla fungující rodinu, ač by to nebyl vlastní tatínek. A čím je mladší, tím je to snadnější. Moje máma si našla nového partnera v mých asi 11 letech a to už byl docela boj. Začínající puberta není vůbec nejlepší čas na tak dramatické změny.
11.12.2008 - 10:24 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Stačí. Stačí a mělo by.
Mám chuť spustit litanii na téma jak je hnusný začínat si vztah se ženatým chlapem - i kdyby byl jenom o sexu. Nechápu, jak to někdo může dokázat, nechápu proč to někdo dělá,když po světě běhá tolik svobodnejch a rozvedenejch a prostě nezadanejch chlapů,se kterými se taky dá navázat nezávazný vztah. Cpát se někomu do manželství je hnus a odsoudím to vždy a za všech okolností a vůbec neuznám argumenty typu " moje žena mi nerozumí",protože to je největší a nejstupidnější klišé. No, takže jsem své rozhořčení shrnula do těchto málo slov, pokud se Tě to dotklo, omlouvám se,ale za svým názorem si budu stát.
Jestli tedy už máš ženatého chlapa a on evidentně nechce na té situaci nic měnit, nemáš vůbec co řešit. Užívej si s ním co můžeš,hlavně dej proboha pozor,ať se to nedozví jeho žena. Protože kdyby Ti přiběhla vyškrábat oči,byla by jedině v právu.
A kdybys někdy měla pocit,že občasné schůzky a občasný sex Ti přijde málo,"poohlídni" se raději po někom jiném. :1:
11.12.2008 - 10:51 | Filtr
(Váhy) myriam » Nuna
sama by som to nepovedala lepšie. :44:
11.12.2008 - 12:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele kulioko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hele na toto téma jsme diskutovali hned vedle. Já jsem chlap a musím říct, že toto mě zrovna nesedí. Ten muž nahoře v příspěvku chce jenom rozptýlení a sex. Pokud by byl kamarád sex by nevyžadoval. Doma se mu navaří, vyžehlí, vypere, uklidí a to mu vyhovuje. Milé dámy, takovejch chlapů je jako máku. Bohužel nejsem k nuně oponet, musím souhlasit. Nenávidím věty od chlapů " moje žena mě ne...." jako muž vám dámy řeknu, že kdykoliv na toto žena skočí a takto naletí, je pro chlapa baliče moooooc snadnej terč. Takže hlavu vzhůru, což jde fakt těžko, chápu to, a hledat a hledat. Protože kdo hledá najde !!!! koneckonců, jak praví klasik: " lidí je jako sraček "
11.12.2008 - 14:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj lucijo,
píšeš: ...člověk musí mít nějaké plány do budoucna, cíle, vědět, že to co dělá, dělá pro sebe - ale i pro toho druhého...

Ne-e. Všechno, co v životě děláš, máš-li býát spokojená, děláš pro sebe. Takže žádné výčitky, on je spokojený - Ty pro něj děláš to nejlepší, co můžeš: nenutíš ho do rozvodu. Pokud vám to takhle vyhovuje, nech to tak. A plány můžeš mít, i cíle. Dávej si takové, které zajímají Tebe a čeho chceš Ty dosáhnout. Buď stále sama sebou.
Zdokonaluj sama sebe - pro sebe.
Uč se něco - pro sebe.
Ten druhý to pak ocení taky, neboj.
:3:
11.12.2008 - 14:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele danny11, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jjj líp bych to nenapsala, asi nepoznala jaký to je když jí za manželem brousí jiná :3: :15:
11.12.2008 - 16:55 | Filtr
(Blíženci) Nuna » kulioko
Nedal sis doufám za cíl vždy a za všech okolností mi býti oponentem :25: :4: :3:

Možná se budem lišit v názoru na to hledání. Autorka příspěvku ač tvrdí,že jde o nevázný vztah, přeci jen je to pro ni situace,která hýbe s jejími emocemi a ten dotyčný je někdo,koho má ráda. Takže případný rozchod pro ni bude možná bolestnější,než si myslí. Takže to zase bude chtít nějaký čas na srovnání,než začít hledat někoho jiného. navíc - naučili mě tady,že pokud člověk někoho cíleně hledá, nikdy nic kloudného nenajde a že když už hledat,tak jenom sám sebe. Dát si do kupy svůj život a své"já" a v momentě,kdy bude spokojena sama se sebou, se ten "pan dokonalý" objeví. :1:
11.12.2008 - 16:56 | Filtr
(Blíženci) Nuna » danny11
Samozřejmě zase vycházím z vlastní zkušenosti, pro mě je to bolavý téma. Ale i když si odmyslím,že v tom mám osobní city, tak mi to prostě hlava nebere. :8:
11.12.2008 - 18:48 | Filtr
(Rak) Marci12
:24:Lucijo,už ten nadpis,který jsi svému příspěvku dala o mnohém vypovídá.Nadepsala jsi ho"bez cíle".Myslím,že není dobré prožít život bez cíle...Je plno nezadaných mužů,kteří by byli jen a jen pro Tebe,stačí se jen rozhlížet.Chodit s ženáčem není nic pro bezva ženskou ,jakou určitě jsi! :29:
11.12.2008 - 18:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele kulioko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ne, ne. Není to můj cíl, býti ti oponentem :-))) A rozchod je opravdu těžká věc. To nikomu nepřeju, zvláště těm, co jsou na věci hodně citově zainteresováni. Ale po každé bouřce vyjde přece slunce, takže nezbývá než si na ten den počkat. Good Luck !
12.12.2008 - 00:24 | Filtr
(Beran) lenyška
Já tvé jednání chápu,vybrala sis ho,protože teď nestojíš o lásku až za hrob.Je to tvé momentální uvažování,uvažování které pramení z rozpadu manželství.A zároveň se i myslím bojíš,dalšího zklamání-že to dopadne stejně,jako s manželem.A myslím,že současného partnera vnímáš,jen jako odrazový můstek někam jinam.Že toužíš po lásce,denně se vídat,plánovat budoucnost...Moc ti přeju,ať ti to vyjde a není důležité,jestly za měsíc a nebo za rok,ale že se ti splní po čem toužíš.
12.12.2008 - 00:40 | Filtr
(Blíženci) mirasulcova
No,podle mě je to mezi vámi od začátku jasně daný,že to bude takhle.A klape to,třeba by neklapalo,kdybyste spolu byli v legálním vztahu.Pro něj je to naprosto super,ale ty chceš víc a nedivím se,jen si nejsem jistá,jestli by vám to fungovalo,kdyby on spálil mosty...víš co,takhle si užíváte každou minutu spolu naplno-bezstarostně a nepřipouštíte si takový ty běžný provozní problémy kolem rodiny,financí.Jenže já ho neznám,znáš ho ty a musíš vědět,jestli bys chtěla zrovna jeho mít "naplno"-jestli zrovna on za to stojí,pokud si řekneš :ANO,tak udělej všechno proto,aby ty mosty spálil a byl jen s tebou.Holka,já bych to asi nechala tak jak to je,protože je ti s ním takhle dobře a co si budem povídat:není to fajn,když mu pere ponožky někdo jinej? :20:
14.12.2008 - 13:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » mirasulcova
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Nebovidka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
,, ANO,tak udělej všechno proto,aby ty mosty spálil a byl jen s tebou.Není to fajn,když mu pere ponožky někdo jinej? ,, :39: :39: :28:


A co žena toho muže? a třeba i jejich děti?


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »