Seznámení


08.11.2008 - 23:15
(Býk) Kačka78
Seznámení
Chtěla bych znát váš názor na jednu věc. Jsem dlouho sama a jsem kvůli tomu dost nespokojená. Pes je zakopaný v tom, že jsem si za svůj dosavadní život kolem sebe vybudovala dost silný ochranný krunýř, abych zvládla rodinné tragédie, kterých bylo už víc než dost. Jenže teď mi je ten krunýř už dost na obtíž - jsem uzavřená, špatně navazuju kontakty s muži (když už se to ale podaří, tak si s nimi rozumím skoro víc než s holama), trvá dlouho, než si k sobě někoho pustím a pak jsem hodně zranitelná. Ty bariéry se sakra špatně bourají. Jeden můj přítel, kterého si moc vážím, mi říká, že musím ven mezi lidi - navazovat kontakty, že domů za mnou nikdo nepříjde, leda tak instalatér. To já samozřejmě chápu a taky chápu, že káva nebo kino s kamarádkami nic neřeší a že musím být aktivní, ale představa, že půjdu sama do bowlingového centra, kde je 10 drah, které si většinou rezervují party lidí a já si sama budu házet na té své s tím, že se mě třeba někdo ujme, mně příjde naprosto šílená. A přesně k tomu mě on nutí. On si to představuje jako Hurvínek válku, ale pro mě je to obrovský problém. Příjde mi to hrozně ponižující - mám pocit, že každý si nutně musí pomyslet "no jo, ta tady je, aby někoho zbalila" a vlastně nebude daleko od pravdy. Co si o tom myslíte a jak byste třeba reagovali, kdybyste mě tam na té jedné dráze viděli? Ve své podstatě to je blbina, ale já na to potřebuju kopec odvahy.

Řazení:
09.11.2008 - 00:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele piháček, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Kačenko?
my jsme ale ženské,co si neustále dělají problémy samy,viď?
vždyť jsi krásná baba...na každém prstu 10 chlapáků by jsi mohla mít...kočko jedna,já bych tam asi nešla...na to tedy náturu nemám...vykašli se na chlapa,věnuj se sama sobě a ten mužský k tobě přijde sám....věřím na osudovou lásku a na lásku na první pohled....jen tak si pohrávej se svým idolem v myšlenkách,ale nedávej mu tvář...nech se překvapit..srdce není na obličeji...přeji ti hodně štěstí....jsi krásná a máš slunce ve tváři...to světlo svítí na dálku... :17: :17:
09.11.2008 - 09:50 | Filtr
(Váhy) Kunas
Milá Kačko78, moc tě zdravím, ale bohužel mnoho ti neporadím, sama se ocítám stále v obdobné situaci . Abych se vůbec s někým seznámila, stala se náhoda, že přišel někdo ,kdo mi s potencinálním protějškem seznámil. Myslím si, že záleží na očním kontaktu, hlavně neklopit oči, /myslí si pak , že už jsi zadaná/ podívá-li se na tebe s oblíbením nějaký pro tebe symtatický muž.Jen , že v tom je zten problém, že já to nedokážu. Jsem jinak veselá, zábavná,
Tak přeji aby jsi na sobě více zapracovala, věřím, že to dokážeš.
s pozdravem MK :15: :12: :27:
09.11.2008 - 09:54 | Filtr
(Rak) janey82
Nejlepší je prostě přestat myslet na to, že někoho strašně moc chceš potkat, ono to pak z tebe totiž vyzařuje a chlapy to odrazuje...
Prostě začít se věnovat nějakým koníčkům, začít myslet jen na sebe, udělat si každej den nějakou radost, začít chodit sportovat do nějakýho klubu a ono to pak většinou příjde úplně zničeho nic..když to budeš nejmíň čekat...
Držím palečky, aby jsi to zvládla a brzo potkala toho pravého... :3: :27: :17: :15:
09.11.2008 - 09:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele piháček, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Káčí?
pročti si diskuzi ...a život jde dál...triam....zdá se mi základ podobný...jsem sama

choď s hlavou vztyčenou,úsměvem na tváři a svět se ti hned rozzáří.... :6: :6:
09.11.2008 - 10:31 | Filtr
(Býk) Kačka78
Díky všem za povzbuzení. Nejlepší na tom je, že já už teď vím, že něco tak bláznivýho jako s tím bowlingem dřív nebo později udělám. Já toho chlapa prostě chci a nemohla bych vydržet sama se sebou, kdybych si musela přiznat, že kvůli vlastnímu strachu jsem pro to vlastně nic neudělala. Jsem narozená ve znamení býku, takže paličatá a vytrvalá. Tyhle vlastnosti mi snad pomůžou. Ten můj starý přítel mě nesmírně provokuje tím, s jakou lehkostí nadhazuje ty možnosti ... sama na bowling, choď střílet na střelnici - tam bude mužů...., a argument, že mi telefonicky sdělili, že jde o střelnice pro ozbrojené sbory a nikoliv pro veřejnost nebere. Prý tam mám dojít osobně, zařídit si to a půjde to. Ten mi teda dává kapky, nejradši bych ho uškrtila, protože má asi pravdu..... :1:
09.11.2008 - 11:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Kačka78
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Anad 2, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Kačko, nedávej si cejch na čelo -jsem sama a štve mě to, chce mě někdo? - Jak říká piháček, věnuj se sobě, udělej se krásná zvenku i zevnitř a vyzařuj pohodu..pak až se na to budeš cítit, vyraz někam na dovču, sama nebo s kamoškou, ne za účelem seznámení, ale jen tak rpo radost. co má přijít, přijde a nic není náhoda. Jen buď trpělivá a připravená.Držím palce,Dana :27:
09.11.2008 - 13:35 | Filtr
(Váhy) myriam
Kačko, ty že máš problém, taká krásna, žena ako ty by vôbec na bowlingovej dráhe nevyzerala, že niekoho balíš. Skôr by so si pomyslela, že si od mužov potrebuješ oddýchnuť... :27: :27: :27:
09.11.2008 - 14:34 | Filtr
(Panna) Charis
Ahoj Kačka,
nemam rada ženské , ktoré sa všade musia trepať iba spolu, napr. keď nejdem cvičiť , tak ani kamoška nepôjde a tak.
Tak ja keby som ťa tam videla, tak by som si povedala - konečne normálna, sebavedomá žena, keď tu chce byť, nepotrebuje k tomu doprovod, mne sa to proste páči, skús to, držím ti palce a hlavne to ako sa cítiš to aj vyžaruješ na okolie, tak sa skús trochu zahrať, proste sa hraj, ty budeš ako herečka v hlavnej úlohe a uvidíš , že čoskoro nebudeš mať problémy s nadvezovaním kontaktov. :29: :17: :27:
09.11.2008 - 14:59 | Filtr
(Býk) Kačka78
Já nemyslím, za každou cenu si začít s prvním chlapem, který mě na té dráze osloví. Taková chudinka nejsem. I já si přece můžu vybírat. Jde o to, získat kontak se společnosti, která není ze 100 procent ženská - viz aerobik, břišní tance. Líbí se mi ten poslední názor - dostat se do nadhledu, přijít tam a užít si to - "jsem tu proto, že si chci zaházet (mimochodem to fakt chci, bowling mě baví)a protože momentálně není nikdo, kdo by šel se mnou, jdu sama a hotovo". To je možná cesta, jak to s hrdostí zvládnout. Díky :1:
09.11.2008 - 18:11 | Filtr
(Beran) lenyška
Co se má stát,to se stane.Všechno má svůj čas,když máš někoho poznat,tak ho poznáš třeba na poště.Hlavně se nevzdávej a na bowling běž.Chlapi se na tebe rádi mrknou :2: a ty jim ukážeš,jak to umíš s koulemi... :3:
09.11.2008 - 20:41 | Filtr
(Beran) lenyška
Kamarádku néééé,žádnou konkurenci:4:Kamarád jo,s tím atˇjde,možná jí pomůže při seznámení.Moje huba prořezaná nemá problémy se seznámit,já mám problém :14: :14: :14: :29:
09.11.2008 - 21:40 | Filtr
(Panna) sslavek
hmmm..rada pro krásnou holku co se chce seznámit :4: hmmm a ascendent v ráčku :6:...to znám...spíše bych hádal, že už jsi i několik možností k seznámení nepřímo
odmítla... spíš takovým tím strnutím na místě :3:a útěkem do sebe...
..asi nejlepší by byla seznamka :22: třeba http://seznamka.lide.cz/
protože máš obavy vylézt z krunýřku..a potřebuješ mít už navázaný nějaký citový pro kontakt s možným partnerem..anebo někam pravidelně chodit či cestovat..protože potřebuješ čas na přijmutí.....ten býček to samozřejmě tlačí proti...držím palečky :15: slávek
10.11.2008 - 03:35 | Filtr
(Panna) elaviel
No, ja kdybych byla na tvym miste a nikdo se mnou nechtel jit na bowling, tak se sbalim a jdu sama. Takhle jsem uz parkrat podnikla par vyletu, nebo jen tak zasla na pivko (pac jsem cekala na kamarady a oni se nekde zasekli) a vzdycky jsem se nejlip seznamila. I kdyz na druhou stranu - hmm, prece jen by bylo lepsi vzit si na bowling jeste jednu kamosku, je to prece jen "sport" aspon pro dva... a podotykam, je dulezity vzit osobu zenskyho pohlavi, pac pokud by jsi sla s kamosem, tak vsechny potencialni zajemce odradis, protoze si budou myslet, ze to je tvuj pritel, ale to ti nemusim vysvetlovat. :27: Jsi moc pekna holka, prenes se pres tu svoji barieru, protoze na to mas. :15: Bud otevrena a bav se s kazdym prirozene, bud pratelska a uvidis, ze to funguje. :27: Preju ti hodne stesti. K tem seznamkam - nekomu to vyslo, ale nekdo zas takovy stesti nemel, to uz fakt zalezi. Ja jsem napsala do seznamky jednou ze zvedavosti a mela jsem stesti na par nudnych jedincu a nic z toho nebylo. Kamaradka se seznamila se svym nynejsim manzelem pres internet, takze to je bud anebo. Jistejsi bude vyrazit ven :4:
10.11.2008 - 12:40 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Tohle - ač se to zpočátku nezdálo - vypadá na velmi dobrý téma. Přešlo to v diskuzi zda sebrat či nesebrat odvahu chodit se bavit sama,bez přátel,solo. Koukám, že se národ rozdělil na dva tábory - jedni říkají "proč ne",druzí že by "nikdy nikam sami nešli". Nevím,k čemu se přikloním já, protože vlastně nemám zkušenosti. Já mám tolika známých, kamarádů a přátel,že je všechny ani nestíhám,naprosto nezvládám věnovat se všem stejně a chodit na všechny akce,které kdo pořádá. Což je mi někdy samozřejmě líto. Na druhou stranu zase jsou situace,kdy chci bejt sama a nikoho nechci vidět. Jsem schopna jít sama do kina,když vím,že jde o film,na který bych někoho těžko přemlouvala. Jsem schopna jít sama do bazénu, protože to je relax jak fyzickej,tak duševní a u toho mě občas i sebelepší přítel ruší. Jdu sama na procházku,když běhám městem nemám problém sednout si na chvilku sama do kavárny,odpočinout si. Ale ke všem ostatním akcím bych asi potřebovala společnost. Bowling bych sama hrát nešla, zrovna tak nepůjdu sama na diskotéku,nebo vůbec do nočního podniku. Jsou prostě akce,které jsou lepší pojmout jako kolektivní. Čímž Tě ovšem nechci odradit. :1: Co bych dělala já,kdybych Tě viděla na bowlingu samotnou? Já jsem držka hubatá a drzá,takže věř tomu, že dlouho bys tam sama nebyla. Sice bys asi mezi mými přáteli nenašla svého budoucího dokonalého,ale aspoň bys tam nemusela hrát solo. Vodkaď že to seš? :4: :3:

A pokud jde o to seznámení jako takové,tak to tady už zaznělo - když budeš usilovně hledat, nenajdeš nic. Ten pravej přijde,až to nebudeš čekat. :1: :29:
11.11.2008 - 21:57 | Filtr
(Panna) iriska1
Ahoj Kačko, jako by jsi mi z duše mluvila. Není lehké zbourat léty vybudovaný krunýř, který zesiloval s každým dalším neúspěšným seznámením. Kamarádka mi tvrdí, že jsem přesně taková jako popisuješ sebe.Taky špatně navazuji kontakty s muži a každého si držím dál od sebe, co kdyby zase ublížil. Ale o tom asi je náš život. Pořád hledat ,pak lítat v zamilovanosti až do oblak a občas i tvrdě dopadnout zpět do reality. Ale nevzdávám to a Ty určitě taky ne. Věřím, že někde chodí ten pravý a jednou budeme všichni v pravý čas na pravém místě. :27: Držím Ti pěsti a sama sobě taky. P.S.Na ten bowling bych sama asi taky nešla, podle mě je asi lepší jít 2-3, má-li se s Tebou seznámit, tak ty druhé ani neuvidí. Iriska1
12.11.2008 - 07:12 | Filtr
(Panna) _panenka_
víš co, tak tam vem kámošku. Nebudeš sama a budeš mít možnost koukat se po chlapech. Když budete jenom dvě, je to skoro jako bys tam byla sama a spoň budeš mít podporu :4:
Jinak bowling není špatný nápad.. Tam bude chlapů dost a to by bylo kdyby si někoho nesbalila :3:
Tak hodně štěstí :15:
12.11.2008 - 19:31 | Filtr
(Štír) Monili
Ahojky Kači, myslím, že rady jsou dobrá věc, ale když to má přijít, tak to přijde, ať už budeš doma nebo někde venku. Obrň se trpělivostí.papa :1:
17.11.2008 - 18:27 | Filtr
(Váhy) verundi
Milá Kačko, chápu Tě jak Ti je,ale na druhou stranu, pokud máš kamarádky na to kafe, tak si udělejte bezva 2 hoďky na tom bowlingu. Já jsem byla na tom stejně, sama a čakající, až si mě někdo všimne a naučila jsem se zabavit a dokonce se i seznámit s lidmi, kteří mi byli sympatičtí. Moje rada je, nejdřív jdi s kámoškama na bezva tah ( to zanmená třeba do bazénu a pak na zábavu, nebo na ten bowling, nebo na nějaký koncert... a bezva si to užít...popustit uzdu fantazije) Nikdo vás nezná a vy si můžete krásně užívat a nebát se, že budete někomu připadat jako blázni. Jdi do toho, zahoď krunýř a snaž se usmívat na svět, který je kolem Tebe a věř, že se Ti to bude stejně vracet. Držím pěstičky********Verundi :4:
01.04.2009 - 09:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Chiron, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Čau Kačko. Nejlepší je najít někoho, kdo má stejný zájmy. Pak si máte i zezačátku, než se trochu otevřete, o čem povídat. Ale to by si musela o sobě napsat víc. Tvůj profil, kterej je vedle fotky na úvodu, zeje prázdnotou. Jak si maj ostatní udělat nějakej kontakt, když není čeho se chytit? A to je to tady celkem anonymní záležitost, takže člověk může klidně napsat i že je sado-maso, a nic se mu nestane :@) Tak se trochu otevři, nemusíš na plnej knedlík, stačí třeba koníčky a tak... nic to není. Jo, a na závěr nějaký moudro: čím rychlejc zajíce honíš, tím rychlejc před tebou utíká :-)
Zdraví Chiron
01.04.2009 - 10:40 | Filtr
(Býk) player
Varování.

Pokud jsi uzavřená do sebe,budeš to mít hrozitánsky těžké.To,co tady již padlo,že žena záhadná a tajemná je přitažlívá-hm-tak možná pro Jamese Bonda. Když totiž chceš vztah,tak ten je o sdílení pocitů a taky o legraci.S sabandážovanou duší není ani jedno ani druhé.
Jinak šanci samozřejmě máš-kdekoli,kdykoli.Věk hraje pro tebe. Ale já to vidím tak,že normálně člověk potřebuje otestovat (pokud nemá kliku) třeba 10 lidiček,než potká to,co by stálo za delší setrvání.Takže pohud hradbu sama nezboříš - a ráda,moc toho nepostíháš. :43:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »