Najde lásku


07.08.2008 - 10:22
(Ryby) koutstka
Najde lásku
Rozhodla jsem se napsat protože je mi docela smutno.Smutno ztoho když se koukám na svého syna ne vlastní vinou přišel o oko bylo mu osmnáct let zhroutil se mu celí svět řek že už ho žádná holka nebude chtít ale mi mu řekli že záleží jake má srdce a on má srdce velké je to krásný a hodný kluk ale v jednom měl pravdu dnešní holky nekoukaj jaké má srdce ale na uplně jiné věci copak nemá i on právo na lásku na to že má vedle sebe bytost která ho bude milovat i přesto že má v jednom oku tmu asi ne uzavírá se dosebe a já mám strach že měl pravdu Vilma :9:

Řazení:
07.08.2008 - 11:43 | Filtr
(Vodnář) vrabčáček
Odpovím ti citátem,který neustále nosím u sebe v dokladech:
Jsem hoden lásky.
Lásku si nemusím zaslužit.
Jsem hoden lásky už jenom proto,že jsem.
Druzí jsou zrcadlem lásky,
kterou cítím sám k sobě.
...
K tomu není co dodat.
Já sama žasnu, do jaké doby se mi narodili děti.U mne jsou děti na prvním místě a těžko chápu, jak někdo může své děti psychicky a fyzicky týrat - podle mého názoru j e to o rodně a výchově v ní.a až potom nastupuje škola, ... Já jsem to viděla u svého syna, kterému bude 17 let. Na ZŠ nevzpomíná v dobrém, protože byl pro druhé "jiný" - jsem s nimi 13 let po rozvodu sama,vkládám do mich hodnoty, které se asi zřejmě u dnešní mládeže nenosí.Sluníčko v duši tobě i synovi.
07.08.2008 - 18:43 | Filtr
(Panna) elaviel
Ahoj Koutstko :1: tveho syna mi je moc lito, musi byt strasne tezky se s tim vyrovnat. Je skvely, ze se ho snazite podporovat a nenechate ho v tom samotnyho. Verim, ze se urcite nejaka slecna najde, kdyz ne ted, tak pozdeji. Hlavne by se nemel uzavirat do sebe a byt takovy jako predtim. Strasne moc mu preju, aby nasel svoji pravou lasku a drzim mu pesti. :17: :29:
07.08.2008 - 19:16 | Filtr
(Panna) alassea
Tiež by som mu chcela popriať aby našiel čo hľadá,a povzbudiť ho,aby si našiel koníček,ktorý by ho zaujal natoľko,že nebude myslieť na svoje trápenie,možno keby videl trápenie iných ľudí,prestal by myslieť na to svoje a uvedomil by si,že má mnoho šancí,nechcem aby to vyznelo zle,ja sama sa často zaoberám svojími problémami /každý si nesie nejaký kríž/a keď sa objaví niekto,kto ma požiada o pomoc,tak na tie svoje prestanem myslieť...tak nejak som to myslela.A tiež jedna úvaha-hovorí sa,že ľudia,ktorí majú problém so zrakom nechcú niečo vidieť,možno by stálo za uváženie porozmýšľať nad tým /možno to má súvis aj s nejakým minulým životom/Prajem mu ale aj tebe :27: do života.
07.08.2008 - 22:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele koudak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vilmo myslím že Tvůj syn lásku najde a že bude silná, tím že přišel o oko se mu trochu změnil pohled na svět a má problémy, ale ty překoná a a pak bude vědět co chce a lásku najde. Je moc dobře že jsi s ním, že má v Tobě oporu, ale netlač na něj. Petr
08.08.2008 - 15:59 | Filtr
(Střelec) tomeme
Ahoj. Tvoj syn by sa nemal uzatvarat do seba a zit najlepsie ako sa da a hlavne by mal mat rad sam seba aj ked si mysli, ze je iny. ano je pravda, ze dnesni ludia su vseliaky a pozeraju hlavne na to ako clovek vyzera. ale to je tym ze si vsetci myslia, ze nemaju cas a treba sa ponahlat a nakuknutie do vnutra ich len zdrzi...ale ked nejaku dievcinu zastavi ktora ho spozna tak myslim ze jeho nestastie nebude ziadnym problemom.
Ale tak nedjem poucat pretoze sam mam rozne problemy a mam talent na robenie chyb :)
Ale tak prajem tebe a celej tvojej rodine vela stastia v zivote :))
08.08.2008 - 20:33 | Filtr
(Panna) elaviel
Ted me napada... nechcete prijet se synem na sraz? :27: Prijde na jiny myslenky a treba se i s nekym seznami :1: :27:
08.08.2008 - 22:05 | Filtr
(Panna) elaviel
Nee, Vilmo, nemyslela jsem, ze je mamin mazanek a ze jezdi vsude s tebou :27: Jen jsem myslela, ze kdyz jsi zaregistrovana tady na najdise, tak bys mohla jet a vzit synacka s sebou :4: Budou tam lidi ruznyho veku, takze by urcite zapadl. :1: A verim, ze bude sranda. :4: A kdyz nebudes moct jet ty, tak mu to navrhni a rekni mu, ze tady jsou supr lidi a ze ho radi pozname. :27: Bude to od 22. do 24. srpna v rekreacnim stredisku Adamos, obce Snezna. V prave liste jsou informace o srazu a prihlaska, tak na to mrkni. :1: :17: :29:
08.08.2008 - 22:36 | Filtr
(Štír) atraM
Ahoj,
já myslím, že dokud to s tím okem nepřijme sám, tak ho s tím zákonitě "nemůže přijmout" ani žádná slečna...
Tohle jsou hrozně těžký věci. Lidi v tom věku kolikrát mají trochu problém sami se sebou tak, jak je "pánbu upek", i když se jim nic takovýho nestalo.
Trochu jsme o tom doma mluvili a moc Tvému synovi držíme palce...
:15:
09.08.2008 - 04:59 | Filtr
(Střelec) Iva (67)
Připojuju se k Elevielce,vemte syna mezi nás na tyto stránky,a když bude chtít,tak na sraz.Nepřemýšlejte,jestli je syn maminčin mazánek nebo ne.Já bych mu výlet s maminkou záviděla.Nic takového neznám.Já jedu s manželem.On je taková moje máma,táta,kamarád,přítel a to ostatní taky(i to špatné) :29: :27: :17:
09.08.2008 - 11:21 | Filtr
(Střelec) Iva (67)
Moc děkuju :17: :17: :17: :27:
18.08.2008 - 13:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » atraM
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj. Souhlasím s tou skutečností, že člověk se musí naučit mít se rád takový, jaký je. Je to těžké, pokud má nějaký handicap, ale určitě to jde.
Mám kamaráda, co přišel o oko na Silvestra při otevítání šampaňského. Nosí skleněné oko a slušivé brýle s mírně kouřovými skly. Je to fešák a žádná by nepoznala, že nemá oko. Své ženě to řekl, když se seznámili, přibližně na řetím rande. Ale ona se do něj zamilovala jako do celku a do dneška jí to nevadí.
Tak ať to vyjde i tomuto mladému muži :27: :29: :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »