Najdise.cz ... najdi a poznej lidi, kteří se narodili ve stejný den jako ty ...
Čím pohostit vegetariány... - Diskuze a zkušenosti
- Astrologie
online Osobní horoskop (radix) Partnerský horoskop Tranzitní horoskop Psychologická astrologie Online výpočty
solár, direkce, revoluce, kompozit a další ...
Lunární kalendář
- Horoskopy 2024
kalendáře a jiné Znamení zvěrokruhu Partnerský horoskop Ascendent a Descendent Horoskopy na rok 2024
Čínský, Keltský, Výklad karet, Léčivé kameny, a další ... Kalendáře na rok 2024
Čínský horoskop 2024
- Slavné osobnosti
astro databáze - Narozeniny
jména, svátky - Numerologie
online - Poznej
znamení - Galerie
uživatelů - Diskuzní
fórum
Čím pohostit vegetariány...
22.05.2016 - 17:43
charri
Čím pohostit vegetariány...
...na grilovačce ...zeleninu, sýry jasně, ale třeba nějaké sojové grilovací klobásy nebo tak něco? co jsem komu udělala? takový lidský druh by si měl jídlo nosit v batůžku sebou.....fšude bo co já pak s tím?????
23.05.2016 - 13:24
| Filtr
charri
» Hustokrutě obscénní Morti
Já tě chtěla jen uvést do situace vím žes to nepsala, jo nad tím jsem přemýšlela taky, že maso je v podstatě pořád stejné je to asi nějaká úchylka, že mi přijde blbý dělat jim pořád totéž třeba jako když si koupíš šaty na nějakou akci a na druhou už tvrdíš, že nemáš co na sebe, protože v těch jedněch už jsi viděna byla nevím jestli jsi to pochopila, bo jak to po sobě čtu tak to asi nechápu
23.05.2016 - 12:27
| Filtr
ES
Radím sa k tomuto druhu a dobrá je cukina kombinovaná s cibuľou opečená na ražni,dobré koreniny a je to.....tak isto aj zemiaky prestriedať s cibuľkou,poprípade tam dať aj baklažán....dobrý paradajkový šalát a neviem sa dojesť a dá sa k tomu nakrájať syr
23.05.2016 - 12:16
| Filtr
Najdise.cz
» tulačka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
hele, mi to přijde "neuctivé" kulantně řečeno - zadání diskuze zní jasně, a co a jak a proč lidi mají, je jejich věc a proč by si někdo nemohl zkusit udělat vegetariánskou grilovačku nejen o sejru a zelenině nechápu
a teď za mě - pro mě to nejsou náhražky masa, je to zpestření a dobrota, navíc to není jedovatý a nikomu to neubližuje
a k hranolkám - jestli teda nemluvíš jen o syrovejch, ale chceš třeba péct v troubě - zkus tuřín, je to fakt dobrý
=====
hele, mi to přijde "neuctivé" kulantně řečeno - zadání diskuze zní jasně, a co a jak a proč lidi mají, je jejich věc a proč by si někdo nemohl zkusit udělat vegetariánskou grilovačku nejen o sejru a zelenině nechápu
a teď za mě - pro mě to nejsou náhražky masa, je to zpestření a dobrota, navíc to není jedovatý a nikomu to neubližuje
a k hranolkám - jestli teda nemluvíš jen o syrovejch, ale chceš třeba péct v troubě - zkus tuřín, je to fakt dobrý
23.05.2016 - 11:57
| Filtr
Bosch
» tulačka
ano vezmeš kedlubnu a nakrájíš je na hranolky. hotovo.
posypeš nadrobno nasekaným listím z kedlubny a máš hostinu.
polívku uděláš i ze starších rostlin ale je lepší trhat jen ty mladé přírůstky.
teď ještě stihneš smrkové výhonky ty se nakládají do cukru.
brzy začne bez lípa a pak to vypukne.
očekávám kamčatskou borůvku bude co nevidět. zatím ale ještě nevidět.
mám kamaráda vitariána ten se vyzná šťovík jetel..vím že se to nemá ale nemůžu si pomoct je mým zpestřením v tomto jinak málo humorném údolí. když žvýká šťovík a tváří se u toho jako zeman na vepřových hodech.
a tohle jsem si pustil dneska nemůžu se nepodělit.
https://www.youtube.com/watch/…
posypeš nadrobno nasekaným listím z kedlubny a máš hostinu.
polívku uděláš i ze starších rostlin ale je lepší trhat jen ty mladé přírůstky.
teď ještě stihneš smrkové výhonky ty se nakládají do cukru.
brzy začne bez lípa a pak to vypukne.
očekávám kamčatskou borůvku bude co nevidět. zatím ale ještě nevidět.
mám kamaráda vitariána ten se vyzná šťovík jetel..vím že se to nemá ale nemůžu si pomoct je mým zpestřením v tomto jinak málo humorném údolí. když žvýká šťovík a tváří se u toho jako zeman na vepřových hodech.
a tohle jsem si pustil dneska nemůžu se nepodělit.
https://www.youtube.com/watch/…
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
23.05.2016 - 10:29
| Filtr
Bosch
pampelišku rozmixuješ s vodou a máš kompletní jídlo.
vitariánská lahůdka.
čím lepším bys mohla pohostit než čistou přírodou. čerstvou bez éček.
vitariánská lahůdka.
čím lepším bys mohla pohostit než čistou přírodou. čerstvou bez éček.
22.05.2016 - 21:02
| Filtr
charri
» Hustokrutě obscénní Morti
no a aby to nebylo tak jednoduché, tak nejedí žampiony a rajčata a mrkef .....si eště budou vymýšlet
22.05.2016 - 21:00
| Filtr
Jaňajs
Již je asi pozdě, ale což takové mlíčí ? Mno, listí z pampelich zkrátka. Nebo hrst těch malejch, sakriš.............. Jak jen se zovou? Jooo, sedmikrásky.
22.05.2016 - 20:57
| Filtr
charri
» Hustokrutě obscénní Morti
Banán se slaninou??? no nevím, slyšela jsem o banánu s volským okem....
Lilek, hermelín už tady všechno měli, mě to přijde strašně jednostranné ta jejich strava asi mám nějaký stihomam
Lilek, hermelín už tady všechno měli, mě to přijde strašně jednostranné ta jejich strava asi mám nějaký stihomam
22.05.2016 - 20:26
| Filtr
Hustokrutě obscénní Morti
Koupila bych hermelin "Pepa na grilu", zeleninovej spiz a k tomu brambory - ty muzes udelat i plneny v alobalu. Vybornej je grilovanej lilek. Me chutna banan se slaninou - zkusila bych misto slaniny platek syra a aby nevytek tak treba nejakym listem salátů "zajistit"
22.05.2016 - 20:11
| Filtr
Najdise.cz
» musiúa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tenhle vypadá dobře a velmi podobně tomu jak to vařim já - a v neveganské verzi http://www.apetitonline.cz/recepty/… jen bych místo kari dala jen curcumu...
=====
tenhle vypadá dobře a velmi podobně tomu jak to vařim já - a v neveganské verzi http://www.apetitonline.cz/recepty/… jen bych místo kari dala jen curcumu...
© 2007-2024 Najdise.cz