Čím pohostit vegetariány...


22.05.2016 - 17:43
(Váhy) charri
Čím pohostit vegetariány...
...na grilovačce :39:...zeleninu, sýry jasně, ale třeba nějaké sojové grilovací klobásy nebo tak něco? :23: co jsem komu udělala? :42: takový lidský druh by si měl jídlo nosit v batůžku sebou.....fšude :4: bo co já pak s tím????? :85:

Stránka: 6 5 4 3 2 1
Řazení:
22.05.2016 - 20:09 | Filtr
(Váhy) charri » musiúa
Ani nemluf....člověk si myslí, jak to nevychoval dobře :4: a oni takhle :39: :61:
22.05.2016 - 20:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » charri
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
já myslím, že i kdyby jim nechutnalo, budou se tetelit blahem, že se tak staráš :15: :3:
22.05.2016 - 19:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » charri
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:61:to zahrnovalo i tebe, a myslela jsem jen ta konkrétní jídla, třeba řepu :2: :4:

recept pohledám, já tu polívku nevařim často a asi i pokaždý trochu jinak :63: :61:
22.05.2016 - 19:53 | Filtr
(Váhy) charri » musiúa
Jakože dýně na grili ee, raději v troubě upéct, nevadí, troubu mám, jen jestli já nejsem trouba, že se tak starám!!! :47: :61:
22.05.2016 - 19:51 | Filtr
(Váhy) charri » tiferett
Jo tak vypadá to jako hermelín :61: no jo, fakt to můžou jíst pořád dokola???
To jako opéká dohromady? :22: sýr s jablkama? Asi mají jiné chuťové buňky.....některé věci mi prostě nejdou k sobě :63:
22.05.2016 - 19:48 | Filtr
(Váhy) charri » tiferett
Jdu si vygůglit encián..... :4:
22.05.2016 - 19:42 | Filtr
(Střelec) tiferett
MOja dcera vegetariánka je práve na opekačke a ako vždy si opeká encián a zeleninu + jablká....Mnamka..Nikdy ju to neomrzí...Nič viac nie je treba -)
22.05.2016 - 19:39 | Filtr
(Váhy) charri » musiúa
...aby se neodradili :39: budou muset spapat co dostanou, já jim neradila konvertovat od masožravství :47: :71:
22.05.2016 - 19:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Loen
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
já bych se té dýně na grilu bála (v troubě ne), ovšem řepa :15: :69: jenže nezapomeň, že jsou to začátečníci, aby se neodradili, to chce chvíli praxe :4:
22.05.2016 - 19:36 | Filtr
(Rak) Loen » charri
jo syrovou - ale nevím jak dlouho se bude dělat na otevřeným ohni - raději na tenčí plátky
22.05.2016 - 19:36 | Filtr
(Váhy) charri » musiúa
:61: polífku na grilovačce podávat nebudu :2: ale už jsem o ní slyšela hodně vyprávě, ještě jsem ji nejedla.... :8: hoď recept prosím :30:
22.05.2016 - 19:35 | Filtr
(Váhy) charri » Loen
Jen tak syrovou, nevařit předtím? Tu dýni myslím.... :4:
22.05.2016 - 19:34 | Filtr
(Váhy) charri » musiúa
Super mám první recept :75: píšu si, jakožto nevegoš bych se v tom fakt plácala :41:, díky :35:
22.05.2016 - 19:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » charri
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
z dýně radši polívku :4:
22.05.2016 - 19:28 | Filtr
(Rak) Loen » charri
dýně je taky super na grilu... (teda na ohni sem ji nikdy nedělala, jen v troubě - jen pokrájet na kousy, olej, bylinky česnek... ) -

karboše dou taky... z kde čeho... (jakákoli luštěnina + zelenina + obylovina + koření)

jinak super je taky červená řepa (zabalit do alobalu... je dobrá s česnekem a tymiánem - můžeš ji píct celou v tom alobalu - teda oloupanou, jinak je hořká... nebo na kostičky udělat balíčky)
22.05.2016 - 19:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » charri
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
já jakožto vegan ty "náhražky" mám moc ráda :69: :4: ale musej se udělat dobře, tak ti dám pár tipů :5:

běž do zdravý výživy, tam kup seitan, nebo robi a sojový plátky :4: a čím dřív to naložíš tím líp, pár dní bych tomu dala, není to maso, tak určitě nezapomeň na olej a pro umami chuť trochu dobré sojovky - jinak jak to normálně máte rádi. Jestli chceš zkusit sojový plátky, což je jídlo za pár kaček, tak je důležitý je předvařit - já to vařím se špetkou cukru, soli, kapkou octa, bobkáčem, novým kořením a někdy přidám cibuli a kmín, stačí 15minut, tam je potom nejdůležitější je pořádně vymačkat až schládnou a než je naložíš... a pak zase klasika :3: a kdybys šla do toho tofu, tak určitě bych ho nakrájela na plátky, nebo kousky, jinak je té hmoty moc...

mně by taky stačilo kousek lilku, cibule, cukety, žampionu a rajčete... nadruhou stranu - není nad kousek dobře opečené bílkoviny :61:

22.05.2016 - 19:16 | Filtr
(Váhy) charri » Loen
Lilek měli minule a cukety mi ještě nerostou, možná jim ty mrňavé z kauflandu budou stačit.....našla jsem ve sklepě dýni, šlo by něco z toho.....třeba karbenátky nebo tak něco? :43:
22.05.2016 - 19:13 | Filtr
(Váhy) charri » Sosna zvlčelý
No jo tofu, zapoměla jsem že existuje :30:
22.05.2016 - 19:12 | Filtr
(Váhy) charri » musiúa
Určitě bych nic nevyráběla, díky, potřebuju něco rychlého, ať je mám z krku, protože zbytek pozvaných jsou masožravci :40: nemůžu pro vegoše vymýšlet nic náročného :4:
22.05.2016 - 19:10 | Filtr
(Váhy) charri » Hastrman
:61: jsi můj člověk za tuhle radu dávám jedna hvězda :78: :15:
22.05.2016 - 19:09 | Filtr
(Váhy) charri » Sosna zvlčelý
P.S. nechci je překvapit, nejraději bych jim dala na :71:....jen je chci nakrmit :4:
22.05.2016 - 19:08 | Filtr
(Váhy) charri » Sosna zvlčelý
No to je právě ono, oni jsou ještě ve "startovací fázi" sami pořádně neví co by....a zaúkolovaní ohledně receptů byli, jenže znáš to.....sobota se blíží a matko poraď si jak umíš :41: :61:
22.05.2016 - 19:07 | Filtr
(Rak) Loen
Já jakožto vegetarián naprosto nesnáším ty náhražky masa... :28:

Takže bych volila zeleninu - super sou třeba plněné žampiony na grilu (plněné čímkoli od bylinkového másla, po sýr... )

naložit lilek a cuketu (zeleninové špízy... )

22.05.2016 - 18:47 | Filtr
(Panna) Eldria
môj syn je vegetarián a zo školy išli na grilovačku, tiež som rozmýšľala, že čo mu zbalím. Naložila som do pácu baklažán, cibuľu len na polovicu prekrojenú, cuketu na koliečka, možno aj inú zeleninu, ja už nepamätám, a goodi-foody mäsko pre vegetariánov http://www.chrien.sk/sk/…, všetko dohromady spolu som naložila,vravel že mu to voňalo na grile lepšie ako druhí, čo mali ozajstné mäso :-D. Že všetci sa vypytovali, aké mäso má, že to strašne dobre vonia. Že s tou zeleninou to bolo super. K tomu im urob šalát kapustový, teraz je už letná kapusta, pridáš nakrájanú cibuľu, olivový olej, citrón, soľ, čierne korenie, aj cesnak môže ísť. Možno aj kukurica grilovaná by im chutila. Toto goodi-oody sa dá upravovať ako normálne mäso. Robím z toho s gyros alebo šašlík korením tie hranolčeky, opečiem na troške oleja vo voku, a zabalím do arabského chleba, s pridaním čerstvej kapusty, rajčín a podobne, vegetariánsky gyros :-D. Nie je problém variť vegetariánsky. Je kopu chutných vecí. Napríklad aj puding robím z kokosového mlieka, dostať ho ako krabicové. Aj smotanovú tortu robím z kokosovej smotany.
22.05.2016 - 18:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Hastrman, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
otevři jim dveře na zahradu ať si zobnou zelenýho teď ho je všady dost horší je to v zimě to nezbejvá nic než seno :1:
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »