Odpuštění


11.12.2016 - 21:17
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Agny, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Odpuštění
Zdravím..prosím, chtěla bych znát váš názor, vaši zkušenost, jak se vyrovnat s tím když vám někdo ublíží..máte niterní pocit, že vám bylo ublíženo. Člověk s nímž jsem si byla VELMI blízká, náhle ze vztahu vycouval, nechci vypisovat podrobnosti, z našeho MY jsem náhle JÁ...neměla jsem možnost volby, on se rozhodl...po týdnu slz a ponižování se /popření situace a vnucování se/ jsem -jsme- na startovní čáře. Střídá se ve mně smutek, vztek, nekonečná touha po blízkosti té osoby a tak pořád dokola. Bohužel jsme pracovně propojeni a on nabídl přátelství, nechce o mě přijít jako o úžasného člověka, kterého si váží. Nejsme zcela odstřihnuti, nejsme již spoutáni. Život nás nadále vede po stejné pěšině, jen nejdeme ruku v ruce. On je v našem kontaktu /zatím pouze písemném, oddaluji naše setkání/ milý. Já milá ale strohá. Jaké mám nyní možnosti? Vidím 2. Úplné /nejen citové/ odstřihnutí se od něj, protože jako kamaráda jsem si ho nikdy nezvolila, nemusím přistoupit na jeho \"není co bylo ale můžeme být přátelé\"
Druhá možnost je odpustit, neprát se s ním sama v sobě..být tu i nadále pro něj, spolknout tu hořkost a prostě být..zase MY ale jinačí..
První možnost se mi jeví jako vyčerpávající a z dlouhodobého hlediska a vazeb v zaměstnání, přinášející pouze negaci a nepříjemno.
Odpuštění...

Stránka: 6 5 4 3 2 1
Řazení:
26.12.2016 - 13:13 | Filtr
(Lev) Mona Ignita
Pro štíra jako ty je odpuštění těžké.

přiznám se ti, že osobně bych na takové přátelství neměla ani žaludek, takže ti rozumím. jak říkáš, nevybrala sis ho jako kamaráda, ale jako partnera. a ten pohled se nedá vymazat.
Nicméně je to asi určitá příležitost pro tebe, jak změnit pohledy a transformovat.
Přeci štírek překonává sám sebe úplně maximálně, no ne?
Možná by to chtělo čas, pauzu, možná si i spolu promluvit o vašich pocitech.

Přeji hodně štěstí :74:
26.12.2016 - 01:04 | Filtr
(Býk) Ase » player
Player, mám pocit že to posúvaš trocha inam ako som chcel povedať, len by som sa opakoval. Meniť vzťahy jak ponožky (trebárs aj s tým tzv. nadhladom) nieje žiadna výhra, sa pozri čo to urobí na duši v rámci celých životov ak niečomu takému veríš.
Čo narobíš? Dobrá otázka... Tie vnútorné povznesené stavy, ktoré vieš vyvolať, trvalím udržiavaním týchto stavov človek môže porozumieť celej mechanike bytia, vedlajším efektom je schopnosť do okolia indukovať radostné, nebeské stavy... Napätie v priestore... Ovplyvnenie, inšpirácia celých regiónov...
Mnohí ludia ani nevedia, že nálady, radostné stavy sa dajú ovplyvňovať, vyvolávať zámerne, na základe vôle a aj ako výsledok mravného života. Vzťah môže byť cestou k upevneniu týchto dobrých stavov, žena má schopnosť mužov dobrý stav zazemniť... Kto je ale ochotný sa neustále vzdávať svojho sebectva v prospech vzťahu, spoločnej cesty, aby mu zo života nezostal len "príbeh štandartných vzťahov"...


Želám pekné sviatky.
19.12.2016 - 23:07 | Filtr
(Panna) Arezet » player
Jo už vím co hledat a tak nějak jsem si prošla různými vztahy,kde mě s tím druhým pojili různý věci.. :1: takže si mylsím že vím na čem se dá stavět a načem už ne.
No ,ale pěkně si to odhadl, asi bych ráda někoho s kým budu mít společné cíle a zájmy, prostě společníka.

No vůbecsi nemylsím, že je to cesta ke štěstí, myslela jsem si to v 17 letech :) u prvního kluka, pak jsem docela rychle skočila do reality a partnerství pro mě znamená pohodička s parťákem na cestách, někdo kdo mi podá pomocnou ruku když je potřeba.
S romantikou jsem asi na dobro skončila :)
19.12.2016 - 23:01 | Filtr
(Panna) Arezet » Agny
Měla jsme nedávno podobný sen,právě s oným mužem a od toho snu je to dobrý, vlastně mi v to msnu bylo jedno že ho tam asi něco zavalilo,hlavně že jse mse zachránila já, víš ono někde to chce jen nějaký čas, taky se z toho dostaneš jako já a budeš si jednoho říkat, proč jsem k němu něco cítila, k takovýmu člověku...
19.12.2016 - 12:03 | Filtr
(Býk) player » Ase
je potrebné aby ten vzťah obaja k šťastiu neustále smerovali. Obaja musia vzťah smerovať k vytváraniu trvalej harmónie. To je celé, nič viac, nič menej. A potom im tá láska vydrží aj dlhšie ako dva roky. Myslím lásku, nie zamilovanosť.

Ano. Ale co naděláš , když se to neděje? Což se ve většině případů neděje (ty píšeš , že oba musí někam směřovat , jenže oni nemusí. Jen mohou) ,Nejde o to , co já tady plácám. Jde jen o to vyhodnotit fakta a přijmout je. Když něco většinově nevychází , tak prostě nemůžu tvrdit , že standard je , že to vyjde. Nikoli. Dnešní standard je prostě dvouletý vztah. A je jedno proč tomu tak je...

Takže pozitivní přístup je: chci sex a sdílení (nebo v opačném pořadí , to je fuk) , jdu si uklohnit nějakýho partnera. OK. A pokud se nám bude dařit a láska vzkvétat - tak alelujá , hossana. Ale když ne , tak jen prožiju standartní vztah.
A když do toho s touto jasnozřivostí a nadhledem vstoupíš , tak máš jednu výhodu. Nebudeš se trápit rozchodem a vrtat se v hovnech x let. Prostě - byl to jen standardní vztah. Nic víc , nic míň.

Já nehodnotím , zda lidstvo žije dobře či špatně. Každý si jede za svým.
19.12.2016 - 02:30 | Filtr
(Býk) Ase » player
Player, to možno v tvojom okolí ludia s takými hodnotami žijú. Ja napríklad nemám hodnoty, o ktorých píšeš, a nemá ich ani väčšina mojich známych, s ktorými som v kontakte. Aby bol vzťah cestou k trvalému šťastiu, je potrebné aby ten vzťah obaja k šťastiu neustále smerovali. Obaja musia vzťah smerovať k vytváraniu trvalej harmónie. To je celé, nič viac, nič menej. A potom im tá láska vydrží aj dlhšie ako dva roky. Myslím lásku, nie zamilovanosť.

Vytriezvieť neznamená prestať veriť v to, že by človek vo vzťahu našiel šťastie. Dá sa to, ale ak vzťah smeruje k láske. Vzťah sa môže stať prostriedkom k takému stavu. Problém je sebectvo ľudí, neochotných sa podeliť o radosť, spoločný život, zodpovednosť...

Tá potreba obdivu tam je, v poriadku. Podobne ako žena má potrebu aby im bol muž oddaný, ženská forma túžby po obdive :-). Bol by si oddaný žene, ktorá si o tebe myslí že si len kus klobásy, pre ktorý musí živiť celé prasa? :4:
17.12.2016 - 14:18 | Filtr
(Býk) player » Mí_lka
Souhlas. Už rok to tu píšu- Přibližujem se k sobě. Muž už není chlupatej voják, je to nagelovaný "pan holčička". A holka je emancipovaný klitorýsek , kterej , když zapne , zvládne věcí...i když teda v potu tváře. Nakonec se přiblížíme. Budou z nás takoví navonění bisexuálové ,ale skončí ta válka pohlaví.

Jen je potřeba ,aby Korejci sestřelili družice a zanikl internet a počítačové hry. :4:

Jinak si nemyslím , že píšu skepsi. To je skepse jen z pohledu pana faráře a jeho oveček. Nikoli skepse civilizace třetího tisíciletí , která se chystá na Mars , která se chystá zvládnout nanotechnologie a přetvářet hmotu.

Jen by si už měla zakázat libovat si v pohledu na vyhřezlý střeva a useklý hlavy...toho už bylo dost.
17.12.2016 - 14:10 | Filtr
(Býk) player » Arezet
Dobře jsi to popsala. Takže - už jsi doma.

Teď už bys nemusela prohrát. Dej intelektuálovi , se kterým si nebude třeba nic namlouvat a se kterým tě bude pojit něco dalšího. Tvorba , dialogy , společné zájmy. A v tý chvíli jsi olympijská vítězka.

Když předem odpustíš času , že vás za čas stejně rozežene (on to prostě takhle dělá) , tak při troše štěstí můžeš mít po důchod třeba 4-5 luxusních vztahů. A těch nových poznatků...jejda.

Není nikde psáno , že žena musí být mužskou silou vždy přebita. Nenene.

Jen jediné.Nemyslet si , že vztah je cesta k trvalému štěstí. Není. A nikdy nebyl. Sem tam - vyjímečně - je to cesta k trvalejšímu pohodlí , spokojenosti. To ano. Sem tam. Pro pár vyvolených.
17.12.2016 - 14:05 | Filtr
(Býk) player » Agny
Obojí. Ale žena je na lásku postavená , na emoce. Muž to má jinak. Takže muž z toho vystřízliví , až odezní kouzlo její nahoty. Žena taky - ale později. Je to kapku nespravedlivé , narodit se s čárkou v rozkroku. Naštěstí - jak se zdá , duše je bezpohlavní a zakouší oboje. Takže to až zas tak nespravedlivé není.
17.12.2016 - 14:03 | Filtr
(Panna) Arezet » player
O vnímání vím, tak nějak jsem to přijala, že muži jsou jiní ve spoustě věcí a nevadí mi to,někdy s některými věcmi souhlasím.
Ačkoliv mě vždycky nebylo pochuti, když se muž na ženu koukal jak na kus masa, ojet a nic... sorry ale nemám ráda primitivy a to sex miluji, natož hodně často... ale nejsem zvíře,které se neudrží...vím kdy se to hodí a kdy ne.

Jinak mám asi velké štětsí na ego blby, ačkoliv vím proč tyhle typy chci, holt se to odrazilo na mým vztah us otcem,který je jim dosti podobný.
Takže tyto typy už umím poznat, vyhýbám se jim...

Mě muži příjdou tak jednoduší sex, žrádlo, klídek/nějaká hračka.
Na prince nevěřím,ale když jsme dá se říct prince poznala, jako by byl z jiné planety byl úžasný,jak se choval k ženám,skutečně je každým činem uctíval.Takže takový taky existují :)

:D ale vtipně si to napsal
17.12.2016 - 12:32 | Filtr
(Beran) Mí_lka » player
:4: ponekud skepticke, lec zrejme casta realita.

Patrne se rysuje sance na zmenu. Podle jiste nedavno zverejnene studie se populace vlivem soucasnych potreb meni. Na muze je kladen tlak vice se citove vazat. Naopak u zenske populace je patrna snaha srovnat krok s muzskou materialitou. Takze za par desitek let se obe polarity zrejme vzajemne priblizi natolik, ze mezi nami nebude rozdilu.
17.12.2016 - 12:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Agny, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Salba mozku mužů nebo naše?
17.12.2016 - 12:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Agny, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vlak dojel do cíle a ja lehci o 4 kila stojím ve stanici "Život bez něj"
17.12.2016 - 11:52 | Filtr
(Býk) player » Arezet
Problém obou pohlaví je , že mají úplně jiné vnímání světa. A bohužel - nikdo je v tom nevzdělává.

Takže mužské pořadí priorit je :
l. sex
2. dobývání (nových území , vesmíru , vědy)
3. zájmy

(Vidíš , jsem u třetí položky a pořád tam nejsou ještě nikde city).
Ono totiž - jedna věc je matoucí a to stadium romantické zamilovanosti. Tam se to jako na oko jeví , že city hrají prim. Ale to je šalba mozku, dočasná.

Samozřejmě - existují výjimky. Někteří chlapi prostě mají cit v podání: potřebuju , aby mne ženy milovaly a obdivovaly...znám pár takových. Ale to je facha jejich ega.

Ale láska k ženám je u nás napojená na tu erekci a jakmile ta dostane trhlinu v podobě opotřebení , subalternací je lednička , ale i jiná nahá žena.

Prostě tak to je. Možná, že je to drsně řečený ,ale je to tak. Zase se bude omílat , že někteří jsou jiní....jsou. ale jaký je to procento? Hodně zanedbatelný. MIlé princezny - princové nejsou. Nebo pod pultem. Vymřeli u kompů.
17.12.2016 - 11:45 | Filtr
(Býk) player » Agny
Tak - a tím vidíš , že vlak dojel do cíle. Zase - problém byl v tom , že ses na tom večírku neuměla bavit bez něj. Stáre jsi o něco hrála , což už jsi neměla. A i kdyby - jedno je jisté - už nemáš CO vyhrát.

Bohužel to dopadlo blbě v tom , že jsi ta očekávání nesejmula už před tím večírkem.

Co si druzí myslí , po tim ti je prd. Oni tvůj život nežijí. Prostě jsi odjela z večírku , protože ti nebylo dobře. Tečka. Nejsi ani první ani poslední na světě.
17.12.2016 - 08:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Arezet
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Agny, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ještě..sen dnesni noci..Šli jsme spolu po ulici v objetí..šťastní..náhle pred náma nejaky podchod..velmi úzké celkem příkře schody. Šla jsem jako první. V půlce se ty schody začali bortit, beton pukal, sesouval se. Dole byl nejaky dřevěný přístřešek a ten se z části sesunul taky. Ty schody byly lautr zborene. Nemám talent a praxi ve výkladu snu ale tohleto je citelně i pro me..
17.12.2016 - 08:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Arezet
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Agny, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahojky. Jen ve zkratce včerejší vecer. Rozhodla jsem se, ze na večírek půjdu.ON mi jeste rano psal ze je rad ze přijedu a ze povykladame. Neměla jsem to dělat. Přijela jsem tam, a jeho potkala venku s naší kolegyni. Okamžitě se mi sevrelo srdce a uz jsem věděla ze bude průšvih. Vydržela jsem tam hodinu a půl. Stihla jsem vypít 3 plzně a kdyz přinesli večeři,nešlo mi jíst. Po 2 soustech jsem složila příbor, a odjela busem domu. O půl 6. Cestu dom jsem celou probrecela. Ani jednou jsme se na sebe nepodivali. Nevím co si o me ted všichni myslí..Byl to doslova útěk.. mějte všichni hezkou sobotu. Jo a za me ted aktuálně...odpouštět mu nic nebudu..nezaslouží si to.
17.12.2016 - 00:16 | Filtr
(Panna) Arezet » Mici Angóra
No u mě je to tak,jsem panna a mě stačí vše rozumně vysvětlit a dobrý nemám problém,ale když se mi stalo právě že to byl chlap co nechtěl mluvit cose děje a tak,byla jsem mu lhostejná,aby mi řekl nějaký důvod,tak ve mě to zůstalo a nedokázala jsem se posunout vlastně dál... ať jsem ho neviděla rok,ta kto ve mě bylo a nic... takže konečně po 2 letech jsem si na něj dovolila otevřít ústa a říct mu vše co cítím a co si o něm myslím.. díky bohu jsem vyvolala v něm to že mi řekl to co jsem potřebovala slyšet, takže jsme se seřval ivzájemně a zjistila jaký má o mě pohnutky,no zjistila jsem že o mě vlastně ví prd...takže jsem si konečně uvědomaila jaký blb to vlastně byl a že mi nestál za trápení, jen jendo v e mě spůsobil,že jsem byla vždy otevřený a láskyplný člověk,teď před sebou stavím zeď, vyskou a tlustou... mám strach... dřív jsme neznala strach,prostě jsem to tak nevnímala, no a teď jsme poddělaná strachy,jelikož z toho dna co jsem zažila,bylo nehorázně těžký vylést a vlatsně nemít rodinu a přátelé a vnitřní sílu v sobě,tak jsme si to opravdu hodila... jak jsem na tom byla zle,nejedla jsem ,žaludek mi to nedovolil,nespala jsme moc, nemohla jsme mysl mi jela naplný otáčky a když jsem usla bylo to velmi povrchní spaní.. takže jsme byla fyzicky i psychicky troska, zhubla jsem nehorázně,paměť se mi zhoršila z nedostatku spánku.Trpěla jsme neskutečnýma depresema a to jsme myslela tehdy v 17 letech,že to byli mé nejhorší chvíle,trpím úzkostmi adepresemi odjakživa,díyk jiným událostem v životě,ale už jsme to vcelku zpracovala a pak ten blbeček,ted jsem zase v pohodě, v rámci možností,stále bojuju,jelikož to nehodlám zalomit, ikdybych se mě zbláznit :)
17.12.2016 - 00:08 | Filtr
(Panna) Arezet » Agny
no já byla hodně naivní, já za ním jela i mimo čr tehdy,on utekl a začal pracovat mimo Čr a já si sní mcelou dobu psala avypadalo to nadějně,no myslela jsem si t,pak jsme tam přijela a taky to bylo nadějný až pak jsem vlastně přišla na to,že si se mnou vlatsně jen pohrával...dělalo mu dobře že ho obdivuji a dávám mu lásku, no dávala jsme a nic jsem nedostala zpátky, jako můžu se za to vynit sama,byla jsem naivka mladá nezkušená a nechala se využívat... ono pa kjsem potkala jiné muže a ukázali mi jak to vypadá,když si mě někdo váž ía miluje.... do nedávna jsme cítila vztej,prootže padl podzim a začlo m ito připomínat ten výlet za ním, a vlastně je to moje taková ta 13 komnata v životě, vlatsně mě to tehdy zabilo, dám ti radu... uteč od něj co nejdřív to jde, nechce tě,tak ho nech, on příjde ten co tě bude velmi milovat,tenhle to holt není,kašli na něj,nedopadni jako já, já zažila nesmírný peklo,převrat v životě,byla jsme na samým dně, i finančně,mě to tak ovládalo,že jsme několikrát ztratila práci,protože jsme nedokázala fungovat, nebýt rodiny a přátel,as bych už na světě nebyla.... jsem hodně citlivá a kdysijsem se uměla velmi rychle zamilovat a to velmi hluboce, po tomhle zážitku,kdy se s ním pořád setkávám v kapele, jsme si udělala takovou obranou hradbu,takže se mu podívám do očí a už nic necítím.. vlastně an iten vztek poslední dobou necítím.. vlatsně před 14 dny jsem mu řekla vše co jsem v sobě držela,byl oto dost hnusný,ale co on se semnou taky nesral... tenkrát, dokonce mi nabídl zda spolu budem jaksi jen spát a já jako to nemylsí vážně zmetek,fakt jsem se strašně spletla a nejhorší,že už vlatsně netuším komu můžu věřit... tak jsem radši sama a mám kamarády se kterýma funguju skoro partnersky,prostě s nima trávím čas,vaříme,cestujem,nic fyzickýho tam není jen čistě společnost, zatí mse necítím na víc... jsem ráda,že umím aspoň takhle otevřít srdce.. už bych neunesla další zklamání,takže se chci ujistit co je vedle mě za člověka,než si dovolím se do někoho zamilovat.
16.12.2016 - 23:58 | Filtr
(Panna) Arezet » Agny
No myslím si ,že je to stejný důvod, prostě se lekl,že to směřuje někam kam on se bál a tak radši utekl, jako bylo mi 24 let a nemělajsem žádné zkušenosti ve vztazích, měla jsme vztah 7 let s prvním partnerem, te´d po 2 letech co jsem si pár vztahů prožila jsem zjistila,když jednou řekne chlap ne, ta kto znamená opravdu ne, a pokud člově knechce být chudinka,která se tírá,tak prostě ačkoliv to bolí,tak jde dál a nějakou chvilku se vzdálí nabere zase síly a je to :) ale je to dost těžký a chce to mít kolem sebe lidi,kteří tě podrží :) rodina přátelé.
14.12.2016 - 09:24 | Filtr
(Rak) dan162 » Agny
To, co řekl, vypadá na směr k opravdovému důvodu, líp to formulovat neumí. Mohl se vylekat sebe, co v něm se probouzí, co váš vztah v něm oslovuje například. Mohly být v ohrožení jeho představy nebo jeho identita. Mohl se leknout tebe, z neporozumění nebo z hloubky, kterou žiješ. Možností je samozřejmě kupa, časem to bude zřetelnější. Myslím, že je dobré to vědět, bude-li schopen to říct, ale až poté, co nebudeš cítit vztek.
14.12.2016 - 08:58 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Arezet
Třeba ani sám nevěděl :3: Ale chápu, že se to pak líp odžívá, když víš. Jsou ovšem důvody a DŮVODY, když ti někdo začne vyjmenovávat, v čem všem by ses po několika společných letech měla změnit, aby s tebou zůstal (není to teda můj případ, ale kamarádky), tak to třeba za mě rozchod dost usnadní :3:
14.12.2016 - 08:05 | Filtr
(Štír) Freja » Ruby
Jééé, na tu diskusi si pamatuju :1:
13.12.2016 - 20:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Agny, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nesouhlas, přijde mi to nastejno. Ta bolest je stejná.
13.12.2016 - 20:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Arezet
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Agny, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ten můj řekl ,,dostal jsem strach, zalekl jsem se." Tak si vyber. To je stejné jako by duvod neuvedl. Cítís vztek při pomyšlení na něj i po tak dlouhé době? Co k němu cítis, krom toho vzteku.
Příspěvky: 148-124 123-99 98-74 73-49 48-24 23-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »