Iveta Bartošová


29.04.2014 - 16:21
(Ryby) Ida 29
Iveta Bartošová
Dnes 29.4. 2014 v 11.30 v Uhřiněvsi skočila Iveta Bartošová pod vlak.Na Ascendentu ve Lvu je Lilith – fascinující a věčná sláva, hrdost a sebevědomí. Slunce, které ve Lvu vládne je ve znamení Býka v 10. d. Kariéry, slávy a společenského uznání. Slunce – duch, rozum je tu v konjunkci s Lunou – duší, city. Je to soulad rozumu a citu, pevné rozhodnutí, stabilní společenská pozice. V Býku vládne Venuše v Rybách v 9.d – morálky, práva a spravedlnosti – říká: jsem obětí práva, obětí ideálu?V 8.d. smrti - je znamení Vodnáře, kterému vládne Uran v Beranu v 9.d – dalekých cest poblíž MC – Společenské postavení. Nečekaně se vydala na dalekou cestu . Svým zbrklým rozhodnutím šokovala společnost.Na hrotu 10.d – Společenského postávení je znamení Berana, kterému vládne Mars ve Vahách ve 3.d – Doprava, cesty, myšlení. Rozhodla se skočit pod vlak.Druhým vládcem Berana je Pluto v Kozorohu v 6.d – Zdraví . Nevratný proces, neslučitelný se životem.

Stránka: 1 2 3 4
Řazení:
29.04.2014 - 16:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:68:Tady se jasně ukázalo, jak všichni potřebujeme zdravou pozornost a lásku. Jak naše společnost svým bulvárem ubližuje. Jak je školní medicína na zlomenou duši krátká. Jak volání o pomoc nezaslechl nikdo, kdo měl tu schopnost pomoci. Pomáhali ti, na které ona neslyšela. Až se mi srdce málem zastavilo při zaslechnutí této smutné zprávy. Žijeme-li dlouho ve svých stínech, nedokážeme-li z nich sami vyjít, nemáme-li nikoho, kdo nás pomůže z nich vyvést, je to takto tragické. Je mi nesmírně líto této ženy, která nedovolila nikomu jí pomoci nebo nenašla toho správného člověka, který by jí porozuměl a vyvedl ji do "světla"... :68:
Přeji její duši klid. :68:
29.04.2014 - 17:34 | Filtr
(Rak) Loen
Astrologové se vyjadřovali, že tlaky té velké kvadratury hodně lidí nerozdýchá... je to opravdu velký psychický nápor...


Chce to mrknout jak jí to aspektovalo osobní horosop (nevím hodinu narození), ale uran v beranu (jako jeden z vrchoků kvádru) měla na svém slunci...
29.04.2014 - 18:03 | Filtr
(Ryby) Ida 29 » Loen
Taky nevím hodinu narození. Slyšela jsem, že jí nikdy neřekla.
Právě se ke mě dostalo datum 8.4.1966 v 5.48 hod Čeladná, ale nemusí být pravdivé.

Udělala jsem tranzitní horoskop. Den smrti je uvnitř.
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
29.04.2014 - 18:19 | Filtr
(Ryby) Ida 29
Dnes má Josef Rychtář narozeniny - 29. 4. 1958.
Ví někdo v kolik hodin a kde se narodil?
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
29.04.2014 - 18:51 | Filtr
(Býk) betule
Přesně 10/04/2014 jsem tady na najdise říkala jednomu kamarádovi, který se v astrologii vyzná o mnoho více než já, že Ivetu Rychtář asi zničí a ptala jsem se ho co si o tom celém myslí... Také mám pocit, že se i Rychtářova bývalá žena pokoušela o sebevraždu, nemůžu říci, že by mě to překvapovalo. Ale to je jen můj pocit, třeba nesprávný. Z toho člověka vůbec nejde hezká energie.

Dost by mě zajímalo, jaký má přesně horoskop on a co v něm má. Neumím to bohužel dobře přečíst. Setkala jsem se ve svém životě myslím s velmi podobným člověkem, jako je Rychtář (podobal se mu dokonce i fyzicky) ... nevím možná se pletu, ale domnívám se, že k ní naprosto nikoho nepustil a nemohla se ve svém stavu už moc bránit. Taky je pravda, že si takové lidi na sebe asi přitahovala. Každopádně je mi moc líto, co jsem se dnes dočetla, i když nemohu říci, že bych byla fanynka její hudby.

Skutečně má Rychtář dnes narozeniny ... jde mi z toho celého mráz po zádech ... je to moc smutné co se někdy musí stát ...
30.04.2014 - 00:44 | Filtr
(Váhy) neptun
Ohledně sebevraždy Ivety B. je z mého pohledu zajímavé či zvláštní jakési osudové propojení s její první láskou Sepešim a podle mojí subjekce odešla za ním "do nebe" či na "druhý břeh" a vše si dlouho plánovala jelikož Iveta byla mimo jiné posedlá magií čísel - numerologií - matně si pamatuji, kdy o tom někde mluvila např. o čísle 22, o desce 22.
Konkrétně Sepeši zemřel na železničním přejezdu 29.7.1985 a Iveta spáchala sebevraždu na železnici o 29let později 29.4.2014. Takže se opakuje železnice a číslo 29 což není náhoda - Sepeši byl jediný muž, kterého Iveta skutečně milovala - první láska a když se podívate na fotky, videoklipy..., tak na základě vizualizace se k sobě moc hodili - na první vjem si každý musel říct, že k sobě patří - osudová láska. A nyní jsou už OBA "kdesi" na druhé straně.
To s tím ascendentem Černé Luny v době smrti je zajímavé. JÁ jsem si také všimnul, že 29.4. bylo NOVOLUNÍ.
Jinak Vás chci poprosit zda někdo nevíte hodinu umrtí/smrti/ Sepešiho - JÁ jen vím, že zemřel 29.7.1985 a tak bych vypíchnul např. konjunkci SLUNCE+MARSU v kvadraturách na Pluto či na ČERNOU LUNU. A v době smrti Ivety bylo také SLUNCE v kvadratuře na ČERNOU LUNU.
Nicméně by bylo zajímavé vše zařadit ještě do domů a na to bych potřeboval hodinu smrti Sepešiho. Předem díky - pokud to někdo najdete.
Jinak k její sebevraždě výrazně napomohlo okolí - ona dlouho volala o pomoc - alkohol, pokusy o sebevraždu, ale hlavně partneři ji jen zneužívali a chtěli na ní jen vydělat prachy viz. např. ten hrabě z Itálie, Rychtář, Pomeje........NEPTUN :64:
30.04.2014 - 00:54 | Filtr
(Panna) Namchan » neptun
"JÁ jsem si také všimnul, že 29.4. bylo NOVOLUNÍ."
========

Kdyby jen novoluní... 29.4.2014 bylo přece:

Vzácné prstencové zatmění Slunce.

viz.: http://www.novinky.cz/zahranicni/…
30.04.2014 - 00:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » neptun
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mě zase připadá hezké,jak to umíte dávat do souvislosti s těmi čísli a planetami. :1:
To co píšeš,třeba jen cítím a nepotřebuji k tomu nic.Má první myšlenka,když jsem se dověděla tu událost byla:"Tak jsi to setkání uspíšila,už se ti moc stýskalo po souznění."
30.04.2014 - 01:00 | Filtr
(Váhy) neptun » Namchan
to Novoluní je zajímavé, ale ještě osudovější je ta kvadartura ČERNÉ LUNY na SLUNCE jak v době smrti Sepešiho, tak v době smrti Ivety - snad někdo vyhrabe tu hodinu smrti Sepešiho :64:
30.04.2014 - 01:12 | Filtr
(Váhy) neptun » bubobubo
Hlavně Iveta ovlivnila celou generaci lidí a i proto to vyvolává takové emoce - jasně sebevražda, vražda......to lidi láká vždycky, ale ještě je tam faktor vzpomínání na mladí, kdy třeba moje generace prožívala při písničkách Ivety např. první líbání, první lásky, první sexuální zážitky.......a při takovéto události si na to každý vzpomene "cosi" jim naskočí - vzpomenou si na "cosi" pěkného, osudového.....Snad chápeš co chci napsat.
30.04.2014 - 01:21 | Filtr
(Panna) Namchan » neptun
Mi bylo kolem deseti let, když začínala zpívat... měl jsem tehdy velký sešit a tam si lepil její fotky, které jsem vystřihoval z novin a časopisů :24: ...všechny její elpíčka z těch začátků mám ještě někde na kazetách.
30.04.2014 - 01:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » neptun
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Chápu...nenapsala jsem to nijak negativně.Jen mě to zajímá s ohledem na tu astrologii.Mě třeba astrologie nijak v životě neovlivňuje.Jasně,počtu,jsou to nové poznatky,ale i tak,konečný verdikt u mě zní stejně...emoce...prosté lidské emoce.
Možná je lze asi nějak vypočítat,z mého pohledu je to spíš dispozice daná narozením v okamžiku,kdy se na Zemi něco děje,protože pokud jsem byl momentálně jako bytost přidělen na Zemi,tak Země má své cykly,ale budiž.Emoce jsou rozhodující v mnoha okamžicích našeho života,no jen jsem tím chtěla říct,že nikdo neví,co se uvnitř právě této bytosti odehrávalo.A jak píšeš,ovlivnila mnoho lidí a vlastně i svým odchodem.Je to impulz k zamyšlení,zda je nutné,aby média lezla lidem kamkoliv se jim zachce třeba...a zda lidé potřebují hltat obyčejné lidské bytí ostataních lidí... :1:A proč?Když tedy to zamyšlení....
30.04.2014 - 01:27 | Filtr
(Panna) Namchan » neptun
Hledám ten čas smrti Sepéšiho, ale nikde není ...všude jen píšou že večer až v noci.
30.04.2014 - 12:01 | Filtr
(Štír) Falkenstein » Namchan
asi kolem 23,30 ve FrANTISKOVÝVH LÁZNÍCH sEPEŠI ZEMŘEL
30.04.2014 - 18:18 | Filtr
(Ryby) Ida 29
Aktualizovaný čas narození Ivety je 4.08 v Čeladné
http://astrolot.cz/databaze/…

Změna to je zásadní. Nyní je Neptun v 8.d,jako v době smrti.Smrt zahalená tajemstvím. V 8.d. Smrti je znamení Štíra, kterému vládne Pluto a druhým vládcem je Mars.
V Ivetině nativu je Pluto s Uranem v 7.d - nečekaná, drastická veřejná smrt.
Mars je v 1.d. - Já. Smrt z vlastního rozhodnutí.
8.d Pokračuje znamením Střelce. Jupiter je ve znamení Raka, kde je povýšen. Jupiter je ve 12.d - Nevědomí. Jeho pozice ve 12.d je silná. Dává lidem duchovní ochranu.
http://osobni-horoskop.najdise.cz/r…
30.04.2014 - 19:33 | Filtr
(Beran) Jeden_z_mnoha » Ida 29
Výborný čas vložení příspěvku ;)
30.04.2014 - 19:49 | Filtr
(Beran) Jeden_z_mnoha
Moc děkuji za všechny příspěvky, hlavně od uživatelky Madahi :68:

Jsem velmi smutný, že odešla..
Ale její rozhodnutí chápu, obdivuju odvahu to udělat a přeju jí aby našla klid..
Navždy bude v mém srdci..

Jsem narozený ve stejný den jako ona v poslední době mám velkou chuť udělat to samé..
Tenhle hmotný svět není pro mě..

Co mě dostalo tak ty čísla kolem této události..
Ona se narodila 8.4. ve 4.08 a bylo jí 48..
Mazec..
48-ičku vidím dost pravidelně na to, aby to bylo normální..
Znamená to něco?
30.04.2014 - 20:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Jeden_z_mnoha
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dle mého :108:pohledu a zkušeností či informací znamená toto číslo (čísla)
48 = schopnost nebo neschopnost rozeznat správné vzorce chování. Tato čísla vypovídají o nejhlubším strachu z NEDOSTATEČNOSTI, často emocionálním podmiňování od některého rodiče. Toto podmiňování drží člověka UVĚZNĚNÉHO v tomto pocitu "nedostatečnosti". Člověk není schopen převzít ZODPOVĚDNOST za své emoce, není schopen jim čelit. Hluboká potřeba uniknout těmto obavám. Často mdlost, schovávání hlavy do písku nebo bezohlednost či manipulace se strachem ostatních. HLUBOKÁ úzkost... nebo naopak veliká důvěra v život a moudrost, že "světlo" se skrývá hluboko v našich obavách. :12:
01.05.2014 - 00:55 | Filtr
(Váhy) neptun » Falkenstein
díky za to info ohledně času/hodiny/ smrti Sepešiho.
Pokud se nehoda stala 29.7.1985 kolem 23:30hodiny, tak to byla ČERNÁ LUNA v konjunkci s ascendentem v té kvadratuře na SLUNCE. No a úplně to samé bylo 29.4.2014 v 11:30hodin při sebevraždě IVETY - tedy byla konjunkce ČERNÉ LUNY s ascendentem v kvadratuře na SLUNCE. Takže to vše zaklaplo do nějaké astronumero skládačky - psal jsem to v příspěvku minule, že IVETA byla posedlá numerologií či magií čísel a i v té půl dvanácté 23:30hodin/Petr/+11:30hodin/Iveta/ je vidět "cosi" osudového nebo-li IVETA si vše naplánovala a odešla na "druhý břeh" za svou první láskou což podporuje, že obě tragédie se stali na železnici + symbolika čísla 29. Neptun :64:
01.05.2014 - 18:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ida 29
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Samanthaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
U sebevrahů je to tak, že svoji smrt plánují dlouho dopředu asi měsíc, poslední týden se s tím zabývají velmi intenzivně. Je to čtvrté stadium deprese. První a druhé stadium okolí vyhodnocuje jako "nemá náladu a pod." a sám postižený to ani nevnímá jako depresi, třetí si již uvědomuje, ví že něco není v pořádku, má podivné stavy, ale neví co s tím,je bezradný a většinou ani nemá sílu něco dělat a pokud nezasáhne jeho okolí,nepodpoří jej, tak se to přehoupne do čtvrtého stadia a to je již to poslední. V tak těžké depresi, při tom všem dokáží reálně uvažovat- jak sebevraždu spáchat, dokonce jsou schopni si ji naplánovat tak, aby např. nezašpinili byt svojí krví a pod. Je to velmi podivný stav mozku,např. (a to je fakt zarážející) že i když si uvědomují, jaký problém tím někomu vyvolají (např. matka svým nezletilým dětem - a to mocný impulz) tak oni to již nejsou schopni zpracovat citově, neprojeví žádnou lítost, mozek nevyhodnotí stav, jako: "třeba hodit brzdu,co bude s dětmi?".Uvědomují si již pouze sebe (zkresleně),zbytek v podstatě nevnímají. Rychtář musel vědět, v jakém je stavu a patrně i co se chystá udělat, možná spoléhal, že léky které má doma, jí neotráví a tím byl s věcí hotov.
Těžko říct. Možná nejvíc o jejím životě vypoví její poslední kniha Neměla jsem se narodit... :74:
Pokoj její duši. :74:

02.05.2014 - 09:16 | Filtr
(Ryby) Ida 29
Mám pocit, že jsem ten Ivety dopis na rozloučenou, už v televizi viděla. Při jiném pokusu o sebevraždu. Mám dojem, že i tenkrát řešili ten podpis vpravo. Vyvodili z toho závěr, že šlo o volání o pomoc, protože tenkrát se zabít ještě nechtěla.
Vymýšlím si?
03.05.2014 - 20:56 | Filtr
(Kozoroh) Puzzlle » Ida 29
Ten dopis na rozloučenou je divný ... mám nějaké svoje postřehy, které mi nesedí... jestli je to ten s tiskacím písmem, co se objevoval v médiích, kdy písmo stoupalo prudce nahoru, nešlo mi dohromady s její situací a už vůbec nechápu to dopsané datum Rychtářem ze dne 25. 4. 2014, které mi sedí k písmu celého dopisu mnohem víc než její písmo věnování na obraze pro Rychtáře, který pro něj údajně nakreslila před svou smrtí...
03.05.2014 - 21:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Puzzlle
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Samanthaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
"...jestli je to ten s tiskacím písmem, co se objevoval v médiích, kdy písmo stoupalo prudce nahoru, nešlo mi dohromady s její situací a už vůbec nechápu to dopsané datum Rychtářem ze dne 25. 4. 2014, které mi sedí k písmu celého dopisu mnohem víc než její písmo věnování na obraze pro Rychtáře..."
-----------------
Nerozumím té informaci. Datum na dopise pro Artura sedí k písmu toho dopisu? A písmo na obraze je jiné něž dopis pro Artura? Myslela jsi to takto?
03.05.2014 - 22:03 | Filtr
(Kozoroh) Puzzlle » Samanthaa
jo takhle, ale je to jen můj pohled...

mě zarazilo taky to písmo prudce stoupající nahoru a radila jsem se o tom s Vojtou - grafologem a on řekl, že "to stoupání nahoru je právě podezřelé, protože souvisí s nadšením nebo snahou něco překonat, ale celkově optimismem. na dopis před sebevraždou by se hodilo spíše klesání dolů - rezignace, pesimismus, únava. .. je třeba možné, že to psala už dřív a byla pevně rozhodnuta, nebo v sobě měla nějakou drogu. nepůsobí to jako spontánní písmo člověka, kdo se v tu chvíli takto rozhodl."
03.05.2014 - 23:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Puzzlle
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Samanthaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Už rozumím. Musí se na to koukat jako na celek.Pokud řádky uprostřed klesají a na konci opět stoupají, je pravděpodobné, že se pisatel potýká s depresí.Pak tam je nesouladnost písma - svědčí to o nerovnováze citových reakcí. Pisatel reaguje přehnaně, protože má tendenci být ve stavu podrážděnosti, neklidu, rozčilení nebo naopak reaguje méně, protože je ve stavu utlumeném, apatickém a strnulém; práh jeho reakcí je zvýšený.
V rohu dopisu je dopsané datum - napsal jej jiný člověk, něž ten, co psal dopis Arturovi. Tlačil na fix, - silným tlakem se vyznačují násilníci, ale znamená to i domýšlivost, přeceňování sebe.
Deprese chodí ve vlnách, v mezidobí je čověk jiný. Postupně se mezidobí začně zmenšovat. Na písmu je to ale i tak poznat-jak řekl Vojta. :1:Správné léky ten stav umí vyrovnat a deprese nenastoupí. Člověk je normální. :74:
Příspěvky: 1-25 26-50 51-75 76-88
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »