Tak a je to tady... u sebe jsem to i tušila - u dítěte už je to jisté: nedělá nám dobře bílkovina kravského mléka... http://www.celostnimedicina.cz/mlek… se tak zamýšlím, co teď budeme podnikat stran stravování, je mi docela úzko, protože se zdá, že mléko (nebo něco z něj) se v dnešní době dává téměř do všeho... Prý se přidává i do spousty druhů pečiva Nevíte někdo, v jakém pekařském výrobku není???
zofinkaIv
Ahoj,nestihla jsem přečíst celou diskuzi,tak nevím zda už to tu někdo nepsal,ale můžeš zkusit i mléko rýžové-je myslím v každém marketu a 1 litr stojí kolem 40 Kč. Dělám si z něj krupici pudink ...i koprovku...taky nemůžu kravské,a pak ještě používám i sójové sušené.... rodina už si zvykla,a když si udělají holky něco z kravského-jen líznu (byla jsem celý život zahleněna,a posledních 5 let je mi bez kravského mléka fajn ) držím pěsti,ať je malé líp
atraM
» zofinkaIv
Hmmm, i rýžové.... to mě ještě nenapadlo, vlastně... Hádám, že na puding může být docela fajn, rozhodně zkusím Dneska jsem dělala domácí mandlové (docela dobrý i jen tak na pití!)