Nevíte někdo, k čemu je dobrý šťovík??Myslím teda hlavně v kuchyni, ale snad i jinde...Dneska jsem ho objevila v obchodě mezi květináčkama s bylinkama, je to nějaká kultivovaná forma, strašně se mi líbil...
Najdise.czSystémová zpráva: Příspěvek je od uživatele QueenOfTheStoneAge, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu: =====
Do salatu nebo jen tak na posypani chleba, do polevky..zkus experimentovat, ja treba na jare jedla chleba s maslem a sedmikraskama...( otec si pri tom klepal na celo )
Najdise.czSystémová zpráva: Příspěvek je od uživatele karamel, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu: =====
pomáhá proti aftům a čistí krev.. stačí nebo chceš víc..
Najdise.czSystémová zpráva: Příspěvek je od uživatele karamel, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu: =====
v kuchyni se vaří s brambory.. nebo se přidává do salátů..
atraM
» karamel
Do těch salátů si to umím docela plasticky představit, ale to vaření s brambory....
Je to k něčemu dobré nebo to nějak ty brambory pozmění? A to jako se dá do hrnce s brambory svazek toho šťovíku, nebo se to na ně akorát nakrájené posype??