Stará fotografie příbuzného


14.01.2024 - 22:40
(Rak) Tralalala100
Stará fotografie příbuzného
Zdravím!
Hledala jsem na internetu nějaké informace ve všech možných jazycích, ale nedopídila jsem se ničeho, co by toto vysvětlilo. Tak to zkouším tady, třeba se někomu stalo něco podobného, nebo tomu rozumí.
Dnes jsem poprvé viděla na fotografii svoji prababičku, je tam za mlada. Fotografie je to velká a déle jsem ji zkoumala a dívala se na ni. Když v tom mi projela ostrá bolest hlavou a zničeno nic jsem ucítila velký strach a věděla jsem, že to je něco co pochází z té fotky. Velký strach a nepříjemný pocit té energie, kterou jsem cítila, bylo to velmi živé.
V minulosti jsem se duchovnem velmi zabývala a není to jediná z mých podivných a silných zkušeností. Tohoto typu je to nicméně třetí (něco, co vycházelo z pohledu do očí druhého člověka).

Nicméně jsem z toho celkem smutná, protože babička si tu fotku zachovala jako jedinou maminky, která pry byla hodná, moc mě to mrzí, že já na ni měla tak negativní reakci.

Následně jsem se dozvěděla, že tato žena za života velmi ale velmi trpěla kvůli rakovině a jiným nemocem a docela brzy zemřela, nevím, jestli to může mít souvislost.

Stalo se vám někdy něco podobného, že jste viděli velmi starou fotku dalekého příbuzného a byly tam nějaké silné pocity které jste měli? Viděla jsem dnes více fotek tak starých, ale nic semnou nedělaly, jen tato jedna. Vím, ze jsem velmi podobná na babičku a na tuto stranu rodiny. :74:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
15.01.2024 - 12:02 | Filtr
(Rak) Tralalala100 » aktigram
Děkuji za odpověď :79:, já nevím, jak by mi to eventuálně mohlo ublížit, naštěstí fotka není nikde vystavená, tak nebude těžké se vyhýbat. U cizích se mi to myslím nestalo, myslím, že to má možná nějakou spojitost s tím, že je to právě v rodině.
15.01.2024 - 13:48 | Filtr
(Střelec) verka96
Já bych tu viděla spojitost s tou ženskou linií ve vašem rodě - pokud jde o prababičku z matčiny strany. To představuje postavení Luny ve 12. domě v blízkosti asc. (jestli je čas narození dobře) a severního lunárního uzlu. Zároveň jde o duši člověka (tvoji duši) a cestu duše, která tobě směřuje právě k Luně. Já myslím, že mrzutost není na místě, spíš možná vnímáš tu bolest v ženské linii skrze tuto fotografii.
A můžeš být vděčná, že se dochovala tak stará fotografii jako vzpomínka. Můžeš se na ni zase naladit a zkoumat další pocity, které můžou přijít.
Planety či jiná tělesa u lunárních uzlů hrají podstatnou roli v cestě životem - poslání, které si duše před narozením zvolila. Napadá mě téma - vyčistit ženský rod od těch bolestí, které ti přichází.... :32: :16: A zároveň se umět naladit na svět, který není viditelný ani hmatatelný. Je to zároveň velká služba a vše co s tím souvisí - téma Panny, takže i vědomě to zkoumat.
Nebo jestli se dochovaly i jiné věci či máš nějaké vzpomínky z vyprávění, možná k tobě budou i nadále přicházet třeba i přes sny nebo v meditacích apod.
15.01.2024 - 14:28 | Filtr
(Rak) Tralalala100 » verka96
Děkuji za velmi zajímavý komentář a rozbor! Hodina je správně a přesně tak, jedná se o babičku z matčiny strany, kam jsem vždy více tíhla. Ano, já si velmi vážím takových zachovalých památek, co mají spojitost s rodinou, velmi to pro mě znamená. Vidět předka, který mi není až tak vzdálený poprvé v životě, byť alespoň na fotce. Ten strach se mi spustil možná tím, že jsem cítila tu bolest v hlavě a věděla jsem, že to pochází z té fotky a jak já poslední dobou jsem od duchovna přešla zase k hodně racionálním a pozemským věcem a snažím se být nohami na zemi, nejsem na to zvyklá už a spustil se mi strach z té síly. Prostě ta fotka měla nějakou sílu, nějakou energii, jako by byla “živá”.

To vyprávění je zajímavé. Včera jsem totiž dostala myšlenku, že babičce a dědovi koupím deník, kam zaznamenají své vzpomínky.

Ta prababička vlastně velmi trpěla na rakovinu dělohy, což je taky takové ženské téma.

Snad mi babiččiny vzpomínky odhalí více.
15.01.2024 - 15:21 | Filtr
(Střelec) verka96 » Tralalala100
Určitě je myšlení a být nohama na zemi důležité. Musí tu být rovnováha a pak věkem dospět, jak se naučit rovnováhu v sobě udržovat. U tebe mě napadá: k duchovnu přistupovat racionálně - zní to jako nesmysl, ale... :27:
Je také v pohodě, že u toho cítíš tíhu nebo nějaký ten strach. Určitě k tomu přistupovat po částech a zároveň nechat věci otevřené, ať plynou... hlavně pocity. Pak o nich můžeš přemýšlet, zapisovat apod. Nejvíc babičce a dědovi, ať píšou. To by bylo moc zajímavé.
Já mám ve svém horoskopu podobné téma, ale opačně směřované. :29: :68:
19.01.2024 - 14:05 | Filtr
(Váhy) dôvera
Nemate rovnake mena ?
19.01.2024 - 14:08 | Filtr
(Váhy) dôvera » verka96
Zdravím , pri vašej odpovedi , ma napadlo Ak ja nemam dcéru iba syna, tak žensky rod po mojej mame mojou smrľou končí ?
20.01.2024 - 16:10 | Filtr
(Střelec) verka96 » dôvera
Nemyslím si, že se to vztahuje jen na některé osoby, je to téma rodu. Co jste vy jako matka předala svému synovi je velmi důležité, příp. co on bude dál přenášet na své potencionální potomky... atd. A pokud se bude třeba vy něčím do hloubky, bude to mít vliv i na vaše nežijící předky, i současné žijící členy rodiny (tedy to co tu zanechaly by se také mohlo změnit vašim přístupem apod.). Já to tak vnímám. Ani nejde o úsek života ohraničený narozením a smrtí - vnímám to jako téma duše.
20.01.2024 - 19:49 | Filtr
(Ryby) MG34 » dôvera
ano - tohle se nepřenese nikam dál:

https://cs.wikipedia.org/wiki/…


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »