Nervozita a otevření "starých" záležitostí.


12.01.2024 - 14:32
(Rak) nanuk
Nervozita a otevření "starých" záležitostí.
Dobrý den, prosím Vás milí astrologové....mohli byste kouknout na tento datum 19.4.1999, 21:32 Olomouc, tranzitní je tam uran na asc.a Jupiter v opoz.na Marse, Pluto kv.Slunce a další ...teď cca od začátku ledna, se u této osůbky zhoršil psych.stav....nervozita....a otevřelo "staré" téma, které už bylo jakžtakž zpracované...prosím, kdy by se to mohlo začít zklidňovat...
Děkuji moc :17:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
02.02.2024 - 20:36 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Já bych si tu nebyl jist těmi slovy "jakž takž zpracované". Měl bych v tomto obavu, že se toho teprve bude otevírat více a dotyčný/á se na to bude muset připravit.
V současné době přechází Uran přes desc. (tedy opozice k asc.). Shodou okolností prožívám tentýž tranzit, mám téměř shodný asc., navíc na něm mám v nativu Uran, takže to mám i poněkud znásobené, ale jak jsem já uranský, tak mohu říct, že zatím se mi dějí spíše pozitivní věci, které tedy prožívám silně, ale prostě jsem zvyklý, mě tohle nepoloží. Já ten tranzit spíše vzývám. A vzhledem k nativu zde řešeného člověka pochybuji, že on by to vnímal obdobně.

Tranzitní Saturn mu současně leze přes IC do 4. domu. Tady se opravdu něco z minulosti mohlo objevit. Není nic napsáno, těžko říct, zda to jde z rodiny (sourozenci, rodiče), nebo něco jiného.
Saturn se už hne celkem rychle, Uran po retrográdním tanečku také pomalu zrychluje a za měsíc zeslábne. Obě planety dál budou působit ve 4. a 7. domu, ale už nebudou na hrotech, takže jestli stav dotyčného by symbolizovala tato dvě tělesa, bude se moci nadýchnout.

On tu není více popsán problém dotyčného, tak se těžko dá říct, na jaké planety se zaměřit. Na jedné straně se člověku nechce vytahovat moc niterné věci dotyčných, na druhou stranu pak nemůže být dána přesnější odpověď, to by snad dokázal jasnovidec.

Když však koukám na tranzity výhledově pár let vpřed (2026), tak ho tam čekají tranzity Pluta přes Neptun, který je aktivátorem v polokříži (MS-NE-SL/SA v domech 12-3-6 v pevných znameních) který se asi velmi silně podepisuje na psychickém stavu. A při tom pak půjde ještě tranzitní Neptun spolu se Saturnem přes Merkur. K nějakému nastínění možností chybí informace o dotyčném, ale pokud bylo by dobré být připraven. Třeba v tom, že pokud se dotyčný nějakým způsobem léčí, tak ať v tom pokračuje a posiluje se.
04.02.2024 - 09:05 | Filtr
(Rak) nanuk » MIKULAS
Děkuji moc za odpověď. :17:
04.02.2024 - 09:06 | Filtr
(Rak) nanuk » Sosna zvlčelý
Děkuji moc :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »