Dá sa zistiť z horoskopu, či dôjde k stretnutiu s ....


05.10.2023 - 18:47
(Rak) Saly
Dá sa zistiť z horoskopu, či dôjde k stretnutiu s ....
Zaujímalo by ma, či je možné z horoskopu zistiť, či vôbec, prípadne kedy dôjde s osobnému stretnutiu s konkrétnou osobou a ako to strenutie dopadne??

Dá sa to? Máte s tým nejaké skúsenosti?

Ďakujem :74: :16:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
06.10.2023 - 08:34 | Filtr
(Rak) Cole
Váš příspěvek absolutně postrádá detaily… zní to, že máte v hlavě nějakou konkrétní osobu, my k ní ale nikdo nemáme její horoskop (pokud se jedná o osobu existující a neptáte se jen na osudového partnera) - kterých má i tak každý z nás několik … často jsou to ty duše které nás nějak nasměrují, kdy náš život díky nim změní směr a dynamiku kdy tato změna byla pro náš osud nějakým způsobem důležitá a nevyhnutelná …. Pokud toužíte po lásce, výrazné tranzity v 7 domě typu Saturn, Jupiter, Pluto, Venuše či nějaké tranzitní Stellium na 7 případně 5 dům může přinést lásku. Za mne velký náznak může být u ženy návrat Jupitera do původního domu ( velká šance minimálně tu osobu skutečně třeba jen potkat :3: to je ale tak nějak stroze vše… ke konkrétnější odpovědi je potřeba více detailů :79:
06.10.2023 - 11:24 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Ne.
09.10.2023 - 11:25 | Filtr
(Lev) Gryphon
Nedá.
Úplně jednoduše: astrologie moc neumí odpovídat na otázky typu CO, ale velmi dobře odpoví na otázky typu JAK.
11.10.2023 - 17:08 | Filtr
(Štír) Krok
Vzhledem k tomu, že astrologie má pomoci některým věcem předejít, nebo alespoň usměrnit některé jevy, bych též řekl, že toto se určit nedá. Takže raději učinit kroky k tomu, aby k nějakému střetnutí došlo, anebo naopak nedošlo. Plus ještě za jakých okolností, než hledat a čekat kdy.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »