Možné partnerství ve hvězdách


20.07.2023 - 19:20
(Ryby) amzonka
Možné partnerství ve hvězdách
Dobrý den,
je tu někdo, kdo by se mě podíval na to, jak to vypadá do konce roku s možnými partnerskými vztahy?
Momentálně jsem svobodná a sama jíž pátým rokem.
Ráda bych už to změnila. :-)
Muži kolem mě jsou takoví ,o který já nemám zájem nebo jsou ženatí a se závazky a do toho taky nechci jít.
Předem moc děkuji ! :1:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
20.07.2023 - 19:50 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Takovou krásnou Venuši máš :1: A tranzitního Neptuna na ní, teď máš hezkou příležitost do někoho totálně zblbnout :4: Ten 5. a 7. dům a navíc Slunce v Rybách říkají, že si musíš na všechno trochu počkat, ale nakonec se dočkáš. Pokud je dobře čas, tak Saturn po delší době opustil 5. dům a střídá ho Pluto, tak by mohlo k nějakému (i vážnějšímu) seznámení dojít. Solár od narozenin 2024 vypadá perspektivně :1: Držím palce! :17:
20.07.2023 - 20:07 | Filtr
(Střelec) verka96
Také jsem si hned všimla té Venuše na descendentu v Rybách, musíš být pro ostatní přitažlivá, atraktivní a zároveň velmi vnímavá nebo i umělecky založená...
Navíc letos (do 9.2.2024) je podle čínské astro rok Vodního Zajíce, který Kozám a Vepřům velmi přeje. :29:
Máš ráda zvířata?
20.07.2023 - 23:55 | Filtr
(Ryby) amzonka » Mici Angóra
Krásná Venuše mě vždycky dostane tam, že miluji jednoho na mnoho let. A že se z toho vždycky hrabu...??? Ale věřím ,že letos to prostě už musí přijít. ❤️
21.07.2023 - 00:00 | Filtr
(Ryby) amzonka » verka96
Jj máš pravdu. Přitažlivost asi mám ,umělecké nadání v mnoha směrech taky. Ale v té lásce vždycky jeden a na mnoho let ? a dost složité partnerské vztahy. Tak snad to letos klapne.❤️
Děkuji za optimismus ?
21.07.2023 - 11:51 | Filtr
(Ryby) amzonka » Mici Angóra
Co je to solár??
21.07.2023 - 12:47 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » amzonka
Solární horoskop - platí vždy od narozenin do narozenin, resp. od chvíle, kdy se Slunce vrátí na stejné místo jako při narození.
30.07.2023 - 10:53 | Filtr
(Lev) Gryphon
Koukám se na horoskop a je toho tam víc, tak to vezmu popřadě...
Venuše na Descendentu, Ryby, je to krásný, přející...jen je to trochu pohádkový, neživotný, jako kdybys čekala na nějakého prince na bílém koni, anebo přinejmenším chlapa se všemi otevřenými čakrami...a on nikde, a všude jen zcela obyčejní a nudní lidé. Možná prostě hledáš něco, co v tomto světě není tak úplně reálné.
Saturn v pátém domě, kvadrát Luna v osmém. Saturn v pátém domě opravdu může vztahy jistým způsobem brzdit, jsi nejspíš hodně stydlivá, uzavřená, a nevím, zda dobře chápeš ten princip spojený s osmým domem, vzájemné sdílení. To, že někomu otevřeš srdce, že někdo otevře tvé srdce, jen tak, bez toho, že bys čekala něco na oplátku nebo nějaký ujištění, že se prostě druhému otevřeš, i s tím rizikem, že ti ten druhý může ublížit. Je to jako kdybys čekala záruky a jistoty, který ti ale nikdo nidy dát nemůže...protože co bude zítra, nemůžeš vědět.
Saturn v pátém domě také může působit jako jakýsi vnitřní žalářník, který nedovoluje se radovat, mít se dobře a žít podnětné vztahy. Může to mít formu jakéhosi sebetrestání, ale většinou je to založeno na rodinných vazbách a na to, že nevědomky pokračujeme v tom, co bylo vytyčeno. Něco jako "babička i máma nemohly žít svobodně, trpěly a musely se potlačovat, a já, protože jsem jedné krve, tak tento program nemůžu opustit..." (je to jen příklad, neříkám, že to takhle přesně bylo). Ale ten program je potřeba rozplést, vrátit každému, co je jeho a jít dál pouze s tím, co je doopravdy tvé. Můžeš si ponechat opatrnost, zdrženlivost a sebekontrolu...a přesto můžeš žít šťastný život.
Zkus si dovolit žít šťastně. Zkus se ocenit. Nepotřebuješ vědět, "jak" žít, to už v sobě dávno máš. Nemusíš nic složitě objevovat, spíš naopak, je fajn se zbavit toho, co je přebytečné, ta podstata se pak sama vyloupne ;)
30.07.2023 - 19:46 | Filtr
(Býk) player
A potřebuješ na partnerszví postavení planet? :4:
Já myslím , že ne. Prostě někoho klofni , svlíkni a polož se na vlny a ony tě někam zanesou.
A planetám pošli fakáče. Jim je to stejnak úplně u pr...
31.07.2023 - 01:42 | Filtr
(Lev) Gryphon » player
Nepotřebuje.
Ale může to některý věci značně usnadnit.
Vědět na čem jseš, je totiž k nezaplacení. Pak totiž víš, do čeho jít a co nechat bejt.
Je to jako mapa...něco ukáže, ale kam to bude, rozhoduješ ty.
01.08.2023 - 22:46 | Filtr
(Ryby) amzonka » Gryphon
Ahojky,
moc děkují za popis dle mého data narození. V podstatě to sedí do puntíku. Vážně, děkuju!
Ale nesouhlasím, že muž, kterého bych si přála ... ten pan božský nadpozemský se všemi otvřenými čakrami málo nudný... není. :-) Potkala jsem již dva takové. Ale ten jeden, který je teď přátelsky blízko mě, je zadaný, tudíž není teď pro mě. Tak nechávám věci běžet a oni se posunou tam, kde mají být.
Ale nemám nedůvěru, že mě vztah znovu nečeká, jen se spíše ptám kdyuž...Jsem již netrpělivá.. :-)
Dlouho mi trvalo, než jsem se po tom posledním vztahu 8 let dala vnitřně do pořádku. V podstatě jsem byla 12 let v kuse zadaná... tak mi 5 let pauzy prospělo.
No nic. Moc děkuji za kousek mapy. :-)
Je dobré vidět zrcadlo toho kdo jsem, co si přeju a čím si to komplikuji.
Hezký večer :1:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »