Ztráta Duše



Příspěvky v diskuzi

Řazení:
14.07.2023 - 15:24 | Filtr
(Rak) aktigram » MIKULAS
Ste dobrý, ja som to vzdala v prvých minutach. No priznávam že ja toho pána nemusím, tak asi preto.
14.07.2023 - 20:10 | Filtr
(Rak) aktigram » MIKULAS
Som rada že nie som jediná ktorá tie veci tam vidí.
Mohol sa zmeniť to iste a bolo by to fajn, ale mňa to už nezaujíma.
14.07.2023 - 20:47 | Filtr
(Střelec) verka96 » MIKULAS
Pjér la šez narozený 13.3.1963, vodní Zajíc.
19.07.2023 - 06:58 | Filtr
(Rak) aktigram » MIKULAS
Ja som to aj pochopila že je o tom dôležité hovoriť ale nakoľko som nevedala o čom bola reč vo videu tak je ťažko naväzovať dalej.
O tej rakovine úplne súhlasím, môj otec ju dostal rok po tom čo mu do družstva zobrali pole aj dobytok, nevedel sa s tým zmieriť, aj ked potom robil na družstve a z pohľadu iných tí ľudia na dedine mali ľahší život, no stal sa opak. Mnoho ľudí dostal rakovinu a zomrelo a veľmi mnoho žien začalo piť - toto im prinieslo to uľahčenie od práce. Takže áno je to nemoc duše.
19.07.2023 - 07:03 | Filtr
(Střelec) verka96 » aktigram
Také si myslím, co jsem dosud vypozorovala (u žen), že v tom hraje psyché velmi významnou roli. Někdy bych řekla, skoro zásadní. :29:
19.07.2023 - 07:13 | Filtr
(Střelec) verka96 » MIKULAS
To se neomlouvejte, myslím, že je důležité, že to tady bylo řečeno.

Já poslouchala větší část, ale vždy u toho něco dělám, takže jsem pak ztratila nit. Líbilo se mi, jak mluvil o digitalizaci, která je poslední dobou dost až opravdu nezdravě na vzestupu. I z toho důvodu jsem kritizovala povinné zavedení datovek u podnikajících. A velmi vnímám, že to nabourává mezilidské vztahy, odděluje člověka víc a víc od přírody apod. Myslím si, že ta minulá doba, kdy si musel člověk všechno vyběhat, měla něco do sebe. Byl pohyb, byl reálný kontakt s lidmi, i když bylo i rozčilování, ale to je i s PC. Ono to samozřejně některé věci usnadní, ale to už hranici usnadnitelnosti překročilo. Sami to vidíme na dětech v době kovidové, co to způsobilo, když nemohly chodit do školy, měly omezený sociální kontakt, pohyb, PC jelo na plné obrátky.
A o starších lidech, kteří byli izolováni, to snad chápe pak každý.... :23:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »