Prosím o radu v mém horoskopu...


09.07.2023 - 11:21
(Ryby) Roseanne
Prosím o radu v mém horoskopu...
:25:Podívala jsem se do mého horoskopu zde na najdi se,.. konkrétně na tranzity které jsou s výkladem... To co je tam napsané přesně odpovídá tomu co teď cítím a prožívám a jde na mě tíseň...Jsem podrážděná z toho jak špatně vycházím s lidma, jako když jsem odsouzená k samotě .. Může mi někdo prosím poradit jak to mám zvládnot abych si to neudělala ještě horší s následkama do budoucnosti ? Jak mi dlouho budo trvat tyto tranzity ? Děkuji moc za radu :74:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
09.07.2023 - 13:04 | Filtr
(Střelec) tiferett
Nepozerala som váš horoskop - ale bez ohľadu na to, čo ukazuje horoskop, každý človek sa rodí do tohto sveta pre to isté- aby sa cez rôzne životnjé situácie a zážitky učil láskavosti, trpezlivosti, dobrotivosti, súcitu, ochote, radosti, bezpríčinnej láske....skrátka všetkým cnostiam. A to sa učíme práve cez našu túžbu byť milovanými. Viac ako horoskop vám napovedia mnohé múdre knihy. A aké - je ich plný trh...kto hľadá, nájde..
A do kedy TO potrvá? Práca na sebe, na svojom raste trvá veľa životov. Aj keď niekto sa zmení vďaka ťažkým situáciám za pár rokov, tí nepoučiteľní, zaťažení egom, zmáhaní zlom sa nezmenia ani za eóny vekov....Máte to v svojich rukách.
10.07.2023 - 08:25 | Filtr
(Blíženci) fanik
Pokud je člověk podrážděný ze samoty, měl by se vést především ke vztahu k sobě.
Vše je uvnitř nás, venku jsou to jen berličky :29:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »