Maturita


14.06.2023 - 10:09
(Rak) okázalá diva
Maturita
Pořád se mi zdá ,že dělám zkoušky k maturitě a nestíhám dokončit práci na maturitu.
Nevíte někdo co to znamená? Zdá se mi to jednou za čas ...

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
16.06.2023 - 14:09 | Filtr
(Býk) player
Práce podvědomí.
16.06.2023 - 22:22 | Filtr
(Rak) okázalá diva » player
Asi jo.
27.06.2023 - 13:19 | Filtr
(Rak) Cole
Podle data narození předpovídání, že máš maturu asi za sebou. Kamarád který dřív trpěl depresemi měl pořád špatné sny o škole (základce) kde se to pořád opakovalo a pořád se dělo něco špatného…. Přitom ale ve skutečnosti byli skvělým kolektivem a na ta léta vzpomínal rád… s trochou práce s psycholožkou ale došel k tomu, že vnitřně velmi lituje toho, že nestudoval lépe a více, źe nedodělal školu… je to jedna z jeho největších ran a smutků, co se mu opakuje. Nestalo se ti také něco podobného? Nemáš nějakou výčitku ohledně svého vzdělání? A nebo není před tebou nějaká velká životní zkouška kterou se bojíš udělat, vyhýbáš se jí a snažíš se ji obejít? Zkus hloubat více, zapisuj si své dojmy po snu a zkus pátrat odkud to pramení. Přeji ať se trápíš co nejméně a pravda toho skrytého problému vyjde najevo :35:

Taky pátrej, pokud se hodně porovnáváš s ostatními nebo máš občasné pocity že jsi nedoceněná nebo méněcenná a proč tomu tak je :74:
27.06.2023 - 14:29 | Filtr
(Střelec) verka96
Také jsem měla období, kdy se mi zdálo, že se chystám na nějakou zkoušku (ať už na VŠ, ukončení nějakého kurzu nebo i ZŠ) a nejde mi to. Buď nejsem schopná naučit se nebo mě zkouší a nic nevím. Mám období, kdy se takové sny opakují (to je známka toho, že podvědomě to bereme jako naléhavé, abychom jej v životě řešili). Jelikož jsem už vzdělávání ukončila, a když se tak zamýšlím, u mě šlo obecně o překonávání překážek v životě. A jednou se mi zdálo, že jsem zkoušku udělala a ve snu jsem měla pocit, že to nebylo tak těžké, jak se mi dřív zdálo.
V mém případě, je to ještě otázka, mám černou lunu ve 3. domě a v Blížencích, což je téma snu (vzdělávání, učení) a možná s tím souvisí. Nyní přes půl roku mi nejelo auto, 2 mechanici v průběhu delších oprav nebyli schopni říct, proč nejede. Až poslední týden se dospělo k závěru a za pár dní bych měla mít autíčko zase v pohodě a za konkrétní Kč. To byl pro mě velký stres, jestli ještě bude pojízdné a jak moc bude drahá oprava. :23:

Možná s odstupem času tě něco napadne a docvakne. U mě to tak někdy chodí... POcity ve snu jsou taky důležité a dát to vše do souvislostí, co se ti děje. :29:
29.06.2023 - 10:33 | Filtr
(Rak) okázalá diva » Cole
Děkuji za odpověď. Je pravda,že nemám moc dobré vzpomínky na školu. Hlavně na poslední rok na střední ...

Jinak mě teď čeká velká životní změna.

Jj, to je naprostá pravda, že se porovnávám s ostatními a cítím se méněcenná...
29.06.2023 - 10:41 | Filtr
(Rak) okázalá diva » verka96
Všechno co se mi děje dává smysl...
pocity ve snu jsou negativní i ráno když už se probudím nemám z toho dobrý pocit..

Ale děkuju za vaši odpověď


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »