Jízda na koloběžce.


03.06.2023 - 17:48
(Vodnář) Znovuzrozená
Jízda na koloběžce.
Zdravím všechny, kteří sem ještě občas zavítají a chci poprosit ty, co se vyznají ve snech, zda by mi nevyložili dnešní sen. Jela jsem někam na své koloběžce, úplně lehce a rychle, frčelo to zcela samo, až jsem si v tom snu říkala, že musím zabrzdit, abych se nevymlela. :4: Najednou jsem dojela na konec cesty, kde byly stavební stroje a na cestě plno štěrku a kamení. Tak jsem si řekla, že tudy tedy neprojedu, otočila jsem se a hajdy zpátky. V ten moment jsem se vzbudila.
Podotýkám, že koloběžku mám, ale nejezdím nějak moc a často avšak ten sen byl velmi živý, úplně jsem cítila vítr ve vlasech. :4:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
06.06.2023 - 11:19 | Filtr
(Střelec) tiferett
Sny o jazde na dopravných prostriedkoch väčšinou symbolizujú našu "jazdu" životom. Aký je pocit z tej jazdy v sne, taký býva aj pocit z "jazdy" životom. Možno aj vo vašom živote vám to ak dobre "fičí"....Ale možno tá myšlienka, ktorá sa objavila v tom sne, že "mala by som spomaliť" - bola tá nosná myšlienka, kvôli ktorej sa ten sníval. MOžno by bolo treba spomaliť aj v živote, kráčať životom rozvážnejšie, možno sa pred každým novým krokom najprv na chvíľku zastaviť...aby sa nestal nejaký "životný karambol" z príliš rýchlej jazdy -)
11.06.2023 - 21:13 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » tiferett
Děkuji :68:, to bude nejspíš ono. Mám dojem, že mi život ubíhá čím dál rychleji, aniž bych si ho dokázala užívat. A není to zcela má vina, mám hodně náročné zaměstnání a protože se živím sama, tak mám co dělat, od pondělí do pátku makám a makám v práci, přes víkend doháním resty na domě a zahradě. Dělala jsem si naděje, že bych šla o dva roky dříve do důchodu, abych už měla trochu víc klidu a hlavně času na sebe, ale z touhle vládou a její reformou to asi nedopadne. :24:
17.06.2023 - 10:04 | Filtr
(Štír) Svá štírka » Znovuzrozená
Ani nevíš, jak ti rozumím. :42: Mám to podobně. Jediné, z čeho mám ještě občas radost, je můj 5měsíční vnouček, který je doslova vymodlený. A ani tam to není úplně bez problémů. Asi bude alergický na lepek i laktózu, u snachy v rodině je to dědičné. :8: Tak jsem se těšila, že jako budoucí hlídací babička mu budu vařit samé dobroty a moc to tedy zatím nevypadá. :63: Místo čokolády dostane do ruky kukuřici :61:
17.06.2023 - 13:34 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » Svá štírka
Já mám vnoučata dvě, klukovi (Štírek) bude na podzim už pět a malé Blíženkyni byly teď dva.
Ale hodně málo si je užiji, až půjdu do důchodu tak jim bude kolem deseti, přitom teď jsou nejroztomilejší.
18.06.2023 - 10:35 | Filtr
(Štír) Svá štírka » Znovuzrozená
No nejroztomilejší asi v té době bude, ale také bude asi pěkně živý :61: Trochu se bojím, aby mi neutíkal, protože tak malé dítě ještě neposlouchá a já už nejsem tak rychlá. :8: Těším se a bojím zároveň. :63
18.06.2023 - 14:26 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » Svá štírka
Vodnář, nebo ještě Kozoroh?
To jsou celkem klidná znamení, toho bych se nebála.

Ta naše malá Blíženkyně je tak vzteklá a uřvaná (navíc narozená v problematický 29.den, jak tu kdosi v jiném vláknu dával ...), Tak nevím, nevím....a to jsem se těšila, že konečně budeme mít v rodině holku a zatím je to takový malý diktátor. :21:
18.06.2023 - 15:19 | Filtr
(Štír) Svá štírka » Znovuzrozená
Je to Kozoroh a jeho táta je Beran. Dvoje rohy, to bude :61: A v Blížencích je snacha, ta tedy diktátor je a docela velký a ještě k tomu je učitelka, :61: :63:
Možná máš pravdu, vnouček si půjde rád odpočinout k babičce Štírce. :75:
19.06.2023 - 21:00 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » Svá štírka
Můj syn je taky Beran. :4:
A Blíženci jsou u nás v rodině velmi silně obsazené znamení.
Já jsem v podstatě výjimka, jediný Vodnář a vnouček Štír je taky první a jediný v naší rozvětvené rodině.
06.07.2023 - 10:17 | Filtr
(Štír) Freja » Znovuzrozená
Sama...to je první, co mne napadlo,protože na koloběžku se už nikdo jiný nevejde...
Řídíš sama, jedeš sama, sama překonáváš překážky, ale při tom cítíš ten vítr ve vlasech, takže je všechno vlastně v pořádku ?
Jen ta rychlost....
06.07.2023 - 20:42 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » Freja
:4:
Tak zrovna dnes v podvečer jsme se byli zase projet. :3:
Já teda na koloběžce, B.na kole, zvažuje, že koupí ještě jednu koloběžku (stačí starší, ojetá), abychom jezdili oba. Je to hrozně fajn, jen to chce trénink, protože je to fyzicky náročnější než kolo, ale když to rozjedeš po rovince, tak pak frčíš docela rychle. A elektro nee, to bych teda nechtěla, jezdcům na těchto kolobrndách se říká surikaty. :61:
07.07.2023 - 12:00 | Filtr
(Štír) Freja » Znovuzrozená
Já to nesnášim, když vidim ty motorizovaný koloběžkáře na silnici...i s cyklistama mám teda problém, ale ty chápu :6:

Mě se dřív zdálo dost často, že řídím auto a od tý doby ... co řídím se mi to vůbec nezdá :4:
Ale je to přesně tak, jak už tu někdo psal, dívat se, KDO řídí,jestli jede sám nebo někoho veze a jaká je cesta (životem :4:)


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »