Rada


02.03.2023 - 21:04
(Střelec) Eli1
Rada
Mám dotaz, před třemi týdny zemřel manžel při havarce.Dceram a kamarádce se objevil ve snu.Prisel se s nimi rozloučit.Dcera ho viděla i u vnoučat jak je hladí.Co mně trápí je to, že mně do snů nepřišel.Nevim jak si to mám vysvětlit.Meli SME moc krásný vztah,věděla jsem že mně miluje stejně tak moc jako já jeho.Byli sme nerozluční.Tak proč?

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
21.03.2023 - 07:26 | Filtr
(Štír) Džejn123
Ahoj Eli,
nejsem astroložka, ale astrologii věřím, přesvědčila mě, že funguje, i když dané informace se snažím nebrat nijak dogmaticky. Tvůj příběh, třebaže jsi ho popsala jen v pár řádcích, se mě hluboce lidsky dotknul a divím se, že Ti dosud nepřišla od místních astrologů žádná reakce. Dost možná ten příspěvek spadl níže bez jejich povšimnutí a třeba se ještě nějaká astro reakce najde.

Je velmi vzácné najít ve svém životě takovou duši, se kterou bys měla tak krásný vztah jak popisuješ, o to bolestnější musí být ztráta takového člověka. A pokud chceš vědět proč za Tebou Tvůj muž narozdíl od jiných jemu blízkých duší nepřišel, možná by bylo vhodnější obrátit se na nějakou v daném směru dobrou kartářku nebo psychologa či psycholožku celostního zaměření.

Mám kamarádku která pracuje v Praze jako regresní terapeutka, od dětství komunikuje s dušemi zemřelých lidí a také s andělskými bytostmi. Znám i výbornou kartářku z Plzně, která pojímá výklad tarotových karet jako pomoc k hledání té správné cesty životem individuálně dle daného člověka.
Obě mě velice pomáhají při hledání mojí cesty za uzdravením.

Jinak přeju, abys vše ustála a aby Ti brzo přišla do života hlavně radost a štěstí ve všech ohledech.
Jana
21.03.2023 - 08:29 | Filtr
(Rak) aktigram
Verím že bol pozrieť aj teba, ale ak váš vzťah bol krásny a s ukončením že láska je obojstranná, nie je čo riešiť už po smrti. Láska trvá stále. :74:
06.04.2023 - 11:25 | Filtr
(Vodnář) tantristka
Ano láska trvá stále, mohu jen potvrdit.
Na silovém místě před asi 10 lety jsem pracovala s dcerou, dostala se do 8 stol., potkala tam průvodce, který ji dovedl k jejímu otci, již tenkrát věděla, že byla jeho dcera. Před dvěma lety mě napadlo se zeptat, kdo byla tenkrát její matka, ona mi odpověděla ty mami. Když jsem potkala v 17 letech jejího otce, už nikdy mě nechtěl pustit, zamiloval se do mě na první pohled, ale bylo to takové divné, vlastnické, ale mladá holka potkala pohledného muzikanta, chemie, Vztah nedopadl dobře, jen mě vlastnil, ale po dceři jednou za čas vzkáže, ač má vztah, že se ke mě klidně vrátí, že mě pořád miluje. On neví o tom co se odehrávalo v minulosti, ale přišlo určitě dežaví.
Také mě poznal můj otec z minulého života.
Je možné, že se ještě setkáte.
V páté dymenzi,v přítomném okamžiku, pokud máme zpracovanou smrt, máme schopnost duše mrtvých potkávat, stává se mi to na baráku, bývalý majitel si dům postavil a když umřel, neodešel, zůstal a děti od známých ho potkávají, líčí mi ho jako průhledného pána, já ho jen slýchám a cítím, někdy stojí u mé postele a párkrát mi položil ruku na zádá, cítíla jsem energii od 5 prstů a také tlak, tu ruku mi tam pokládal, až do té doby než jsem ty strachy které jsem při tom měla už rozpustila.
Není všem dnům konec pro nikoho.
Je mi líto co se ti přihodilo. To co chceme prožívat si sami myšlenkami a přáním vytváříme.
Ti co komunikují s mrtvými to provozují i přes automatické písmo.
At se daří.
06.04.2023 - 20:48 | Filtr
(Blíženci) Lupi
Možná mají jen nějaké citlivější antény, víš :62: Kdysi se nám zabil kamarád a ten se byl vyloženě rozloučit, říkal to, ale jen mé mladší dceři, které se zdál. Bylo jí tehdy 17. Moc jsme se nad tím našpekulovali, ale tohle bylo jediné, co nás napadlo rozumného. Neměl k ní totiž nijak zvláštní vztah - prostě dcera od kamarádů.
Mně umřel muž skoro přesně před rokem; nijak se mi nezjevil, jen jsme mu s kamarádkou dělaly takový hezký rituál na rozloučenou a to byla chvíle, kdy jsme ho tam cítily strašně silně, pak už ne.
06.04.2023 - 20:52 | Filtr
(Blíženci) Lupi » aktigram
Já ti zjistila, že je vlastně jedno, jaký ten vztah byl, že záleží spíš na délce, prožitcích a jánevím na čem......můj muž byl spoustu skvělého, ale parťák vcelku naprd ( možná tak viděl i on mně :1:) Přesto, když umřel, připadala jsem si jako strom, srostlý s jiným stromem, když jeden z nich padne: přervou se ti kořeny, koruna táhne na jednu stranu.....proto má člověk co dělat, aby přežil.
07.04.2023 - 08:00 | Filtr
(Rak) aktigram » Lupi
Tomu sa hovorí návyk alebo závislosť no je to iné ako skutočná láska v dobrom aj v zlom, ale čo ty vieš, možno aj u vás bol základ dobrý.
07.04.2023 - 15:40 | Filtr
(Blíženci) Lupi » aktigram
Počkej. Ty si myslíš, že kdyby mezi námi byla "skutečná láska", že bych odtančila od jeho rakve zlehýnka a s písní na rtech? Přeháním záměrně.
07.04.2023 - 15:45 | Filtr
(Střelec) verka96
A není třeba tak, že ten, komu přijde zemřelý do snu tak, se se ztrátou psychika toho pozůstalého člověka srovnává právě tímto sněním? Prostě se s ním nestihnul rozloučit, tak to realizuje ve snu??? Protože ve snu se psychika srovnává s tím, co se v bdělém stavu děje.
Také mám tuto zkušenost, ale postupem času mi už zemřelá do snu "nechodila" a já to už v tom každodenním životě neřešila.
07.04.2023 - 18:38 | Filtr
(Lev) Gryphon
Někdy nejsme citliví natolik, aby bylo možné komunikovat přímo. Ve Vašem případě mne opakovaně napadá: ještě není připravená manžela pustit.
Je možné, že sny s manželem se časem dostaví, až se s tím Vaše psychika začne srovnávat.
Ať je postupně lépe.
07.04.2023 - 18:45 | Filtr
(Rak) aktigram » Lupi
Preháňaš naozaj :3:, smrť nikdy nie je o radosti aj ked aj tam sú výnimky.
Pre mňa je to stále ťažké aj ked je to 11 rokov o týždeň.
08.04.2023 - 08:39 | Filtr
(Blíženci) Lupi » aktigram
Dobrá, tak jinak: jaký je rozdíl mezi tím, že pro tebe je to ťažké i po jedenácti letech, kdežto mně se trhají kořeny (po roce)?
08.04.2023 - 10:14 | Filtr
(Rak) aktigram » Lupi
Neviem ako to myslíš? ja si myslím že tiež nie som spojená, no to neznamená že každý rok v tomto čase je to pre mňa ťažké. Povedala by som že sú to ťažké energie, už ma nebolí tak veľmi srdce ako predtým ale je to čas pre mňa smutný, ako ked zistiš že ti niečo chýba v tebe.
09.04.2023 - 14:12 | Filtr
(Býk) player
Nijak. Proč taky? Se mnou se ve snu nikdy nikdo nerozloučil. Někdo má tvrdší spánek , sny se mu zdají méně , nebo v jiné skevenci noci a tak dále...
11.04.2023 - 15:07 | Filtr
(Blíženci) Lupi » aktigram
Dobrá, tak jinak. Jak jsi přišla na to, že "Tomu sa hovorí návyk alebo závislosť no je to iné ako skutočná láska v dobrom aj v zlom"?
Nějak asi nechápu rozdíl mezi "zpřetrhaly se společné kořeny" a "že ti niečo chýba v tele."
Aby nedošlo k dalšímu nedorozumění - pochopila jsem tě tak, že tys závislá nebyla, že to byla skutočná láska v dobrom aj zlom - ok?
Pravda - já o "skutečné lásce" mezi mnou a mým mužem nemluvila, protože tam je to složitější.
18.04.2023 - 20:32 | Filtr
(Rak) aktigram » Lupi
"POKUD NĚKOMU DOVOLÍTE, ABY BYL SÁM SEBOU

A ON VÁM ZÁROVEŇ DOVOLÍ, ABYSTE BYLI SAMI SEBOU...

PAK JE TO LÁSKA.

COKOLIV JINÉHO JE UTRPENÍM.
“Ra Uru Hu."
17.08.2023 - 23:52 | Filtr
(Beran) pimon
Dokud smrt nerozdělí...
Dal Ti volnost, nechce bys zbytek života strávila chozením na hřbitov a leštěním náhrobního kamene.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »