postrehy synastria


05.01.2023 - 09:25
(Lev) nickname2
postrehy synastria
zdravím, poprosila by som o nejaké stručné postrehy pozítvne i negatívne čo sa týka tejto synastrie. Pozname sa dva mesiace, sme susedia nahodne najdeni cez zoznamku :D ja som tá ,ktorá to brzdí, i ked neviem preco, ale nejaká intuícia /i horoskop/ mi vraví, že robím dobre...zatial sa bavíme ako kamaráti, on aj vie, že ja nemám záujem, ale občas túto tému nadhodí, či som náhodou nezmenila názor no...pravdupovediac sa mi nepáči to pluto na ascendente, i ked to si nenavyberám, lebo v mojej generácii mi tam všetci robia konjunkciu...tiež mi tam chýbajú také makkšíe aspekty, nevidím tam žiadne luna/venuša/slnko atd prepojenia...vidím teda správne a radšej to nechat tak? objektívne v iných požiadavkach by mi aj vyhovoval (práca, ciele, trávenie volného casu ..)
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
05.01.2023 - 12:28 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
No a u něho víš ten čas nebo je to na poledne? Lépe dát obě data, místa a časy než jen obrázek...
05.01.2023 - 12:57 | Filtr
(Lev) nickname2 » Mici Angóra
viem presny cas :) , on 12/3/92 o 15:20, kosice, ja 24/7/90 , olomouc ..tento obrazok je kalkulovany podla toho
05.01.2023 - 13:02 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » nickname2
Jasně, já se po zkušenostech s dotazy zde raději ptám :1: Mě zaujala především spousta napjatých merkurovských aspektů, rozumíte si?

Z kompozitu mi to přijde takové spíš pracovně-přátelské :1: Kompozitní Venuše v přesném kvadrátu se Saturnem ze 7. do 4. domu ukazuje na nějaká omezení.

Jinak on má trojnásobný předpoklad pro vzdušnou ženu a ty nemáš vzduch žádný, sice by ti ho doplnil, ale nevím, jestli by se s tebou nakonec cítil dobře...

Generační Pluto lze vyřešit partnerem s věkovým rozdílem :2:
05.01.2023 - 13:10 | Filtr
(Lev) nickname2 » Mici Angóra
presne aj tie napatove aspekty merkura ma odradzaju v tom, ze momentalne to je sice skor o srande, ze jeden z druheho si utahuje a tak..len ono je otazne dokedy...viem ze v dlhodobom vztahu je to dost narocne tu pravu davku sarkazmu a podpichovania ustat no...tiez ma trochu odradza ze ho neviem uplne presne odhadnut...zda sa mi aj povrchny aj hlbavy zaroven a neviem co je pravda...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »