Tranzity - nervy


24.07.2022 - 19:08
(Váhy) sunrise
Tranzity - nervy
Ahoj,
dlouho jsem tu nebyla,zdravim vsechny :1:
Kdo se vyznate lip nez ja,jak prosim vidite tyto tranzity ze zdravotni stranky (nervy-ne psychika,ale akutni nervovy fyzicky problem). V tuto dobu se stalo neco,co bylo spoustecem.
Diky :17:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
25.07.2022 - 09:28 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Dispozice je už v radixu - 6. dům ve Vodnáři a v něm ten Mars, 6. domem putuje už delší dobu Saturn a navíc tam z kvadrátu pere Uran, ke kterému se teď přidal tranzitní Mars. Orbis u Saturna a Urana (už) není přesný (může to vypadat, že to přišlo náhle, ale podle mě je to důsledek něčeho, co se střádalo už dlouho), od Marsu ještě ne, do konce týdne zesílí, takže pozor. :17: V soláru pro tento rok Neptun, pro příští Uran v kvadrátu na Saturna do 3. domu. Kdybych měla tipnout nerv, tipla bych lícní, ale střílím od boku.
16.08.2022 - 11:49 | Filtr
(Váhy) sunrise » Mici Angóra
Moc dekuju...uz akutni problem presel,polyneuropatie. Mam ji i dlouhodobe,da se tedy rict, ze v nativnim horoskopu mam nejake dispozice k nervovym a autoimunitnim potizim? Jde o bolesti nervu v celem tele a problem s pohybem. Dekuju moc :79: :74:
16.08.2022 - 11:56 | Filtr
(Váhy) sunrise » MIKULAS
Zdravim a moc dekuji za zajimavou odpoved,pro me nove informace...Akutni stav uz presel,nicmene mam problem s nervy chronicky (bolesti,problem s pohybem). Jak pisete vyhybat se muzum s 6 a 7 na konci data,tzn kdo ma tato cisla v letopoctu nebo po secteni vsech cisel data? Moc diky a at se Vam dari :79:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »